- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.241
- 1.123
ya zaten sıcakta balık yemek insanın içinden pek gelmez ama....mevsimine uygun balık yokmudur bilmemkine....günaydın canımm bende dün bulaşık günü ilan etmiştimm
bende tiskindim cevizden ya balık mevsimi geçmedi mi :26:
bence her gün 3 tane ye cevizin şekli beyine benzediği için beyin gelişimi için ceviz birebir....bende severek yemiyorum....ama napalım herşey minikler için..günaydın canım kolay gelsın sana
bende balık yemedıgım ıcın doktora balık yagını sormustum balıgın kendıısını ye dedı ama arkadasların dedıgı gıbı zamanı gectı hem her balıkta önerilmiyo ki bizlere en ıyısı cevzı yemek dedıgın gıbı ben her gun yemıyorum am ayedıgımde cok yıyorum toptan halledıyorum yanı![]()
balık yağı hapıda çok kötü kokuyo canım ben daha önce kullanmıştım.....konserve yemeyi de dr. yasakladı....konserve balıkta yiyemiycez....
bugun bi arkadaşımla konuştum hamileyken süt,yoğurt ,peynire çok dikkat etmiş....çocuğun kmeik gelişimi çok iyi doğmuş....diş problmei vs. olmamış...erkenden çıkmış dişleri...
ben kilo almayacam diye bu aralar yemeyi baya kısmıştım...bu sefer her gece aşermeye başladım beyaz ekmeğe kadar ....günlerdir geceleri yemek görüyorum...birini alıp bulup yemeden yenisini görüyorum....artık az ve sık yiycem çeşitli beslenecem...
bide sürekli ekşi acı istiyo canım sebze görüyorum rüyamda...normalde karı koca etçiliz ama çocuk otçul olacak herhalde....ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ...
halbuki % 80 oğlum var....bakalım bende merak ediyom...ya ekşi ayşe yanlış ya benım cinsiyet yanlış...