Günaydın kızlar, güzel bebişler. inşallah herkes iyidir.
bu sabah tartıldım veeeeeeeeee hamilelik öncesi kiloma nihayet ulaştımm

çok mutluyum ya. o kadar istifradan sonra kilo almak çok mutlu etti beni. ama yılmadım başardım. hemde kalçamı ölçtüm aynı

sadece göbişimden ve göğüslerimden kilo almışım. holeyyyyyyy bu durumda 4 ayda 2 kilo verip almış oldum. güzel kızıma yapıştı tüm kilolar.
akşam eşim geç geldi bende o gelene kadar dolapta bozulacak sebzeleri pişireyim dedim. 3 günlük yemek yapmışım yahu :))) ama şiş bileğim iki kat daha şişti. amazon sivrisineği midir nedir mafetti bileğimi ya. yemekler bitti ayağıma sanki bir et parçası yapıştırmışlar, valla ayağımdan ayrı hissetmeye başladım şişliği, titriyor bide. iğğğğğğ sonra uzattım ayakları biraz indi.
canım güle güle giy. bende onlardan giyiyorum, çok rahatlar. fotolar çok güzel. Allah gönlüne göre versin.
eşimde bebişimiz bana benzesin istiyor, kayınvalidemde. hayırlısı bakalım, kime benzerse benzesin benim yavrum güzeldir.
geçmiş olsun. canım endişelenme belli tahriş olmuş. dikkat et soğuk sıcak yeme geçer.
afiyet olsun kolay gelsin canım.
yok yahu 1 haftada 4 kilo alınır mı. ama dikkat et yediklerine alma o kadar.
tatildeyken çift kişilik yatak yoktu odamızda ama inat ettik, ayrı ayrı tek kişilik yataklarda yatmak yerine tek kişilik yatakta beraber uyuduk. sabah çok karnım ağırdı. öğlene kadar sürdü. bence canım rahat yatamadığın içindir. sabit kalmışsındır belli bir süre ondan olmuştur. endişelenme. çok geçmiş olsun.
ayy ne güzel. maşallah canım. çok güzel duygular bunlar.