2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tatlım benimkide kız bide pazartesi ayrıntılı bakacağım dedi dr ondanda kız oldugunu teyit edersem içim rahat edecek

tamam canım ben kız olaraka yazıyorum. bir değişiklik olursa değiştiririz. inşallah değişmez.

varya acaba kaç bebeğin cinsiyeti değişecek çok merak ediyorum :52: benimde ayrıntılıda netleşecek. şimdilik kız.

slm kızlar nbr nasılsınızzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam, iyiyiz canım. sen nasılsın?

bebegimi hayırlısıyla bı kucagıma abılseydım baska bırsey ıstemıyorum...ankaraya gıdecegiz p.tesi günü birde prof a görüneyim belkı faydası olur.eger dedıgı gıbı düsseydı anlardım ya ama ne kanama nede bır et parcası falan dustu ınsan bebegını dusurse anlamazmı... benım 10 ay once dusurdugum bebegmıde cift rahımden dolayı düsürmüstüm ama devlet hastanesındekı doktorlar anlamamıstı yıne yanılıyorlar gıbı gelıyo ama ıste ıkı doktor bırden gelıp ınceleyınce bıraz korktum benım konusmamam fırsat bıle vermedıler üstelık yılların tecrubelı doktorları yanı mesleklerınde 15 seneyı felan devırmıslerdır ....ne olur dua edın bebegıme bırsey olmasın

tabiki dua ederiz. ama dediğin gibi ne kanama var ne başkabişi. sen kendi doktoruna bir git bakalım ne dicek. ayrıntılı ultrasonda gözüklmez mi? ne zaman gireceksin?

benide yaz cnmmm benim oğlumu unuttunmu kız kaç doktora gittim oğlan dediii bugün benim doktor kız dedi korkuttuu şaka yapıyomuş eşim hastanede çalışıyo yaa :D:D bide ne dese begenirsiniz büllüklü geliyo dedii hahahahah öldüm gülmekten :D :26:

:))))) kız biliyom senin oğlun olacağını. çekilişe katılacağını bilmiyordum. ondan listede yok. yazdım.

merhaba herkese nasılsınız bakalım? bizden iyilik sağlık ama maalesef izmir de çok yağmur var hava kapalı ve bi türlü tamam artık yaz geldi diyemiyoruz.

normalde cuma günü doktor teyzemizle randevumuz vardı ama dün arayıp 1 hafta ertelediler. hal böyle olunca ben de bi hafta daha bekleyemeyip devlet hastanesinden randevu aldım az sonra çıkıcam ve bebeğimin cinseyetini öğrenmeye gidicem. inşallah gösterir pipimi var kukumu var.. çok heyecanlandım. :52:Allah tan hayırlısını diliyorum kendim ve hepiniz için.

bu arada balık yemeyen arkadaşlara semizotunu tavsiye ederim. sirkeli suda bekletip çiğ çiğ yesinler. yemeğinide yapabilirler. çünkü semizotunda balık ve cevizde bulunan omega 3 yağından bol miktarda mevcut üstelik kaloriside düşük. ayrıca içinde daha pek çok mineral var. hepinizi öpüyorum.

inşallah gösterir bebişin canım. çok heyecanlı gerçekten. sağlığıda yerindedir inşallah. faydalı bilgi için teşekkürler.

evet listemizin son haliiiiiii

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek

Son katılım : Haziran sonu Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

arcak hülya bebiş cinsiyeti bekliyorum

canlarım ben pazradan geldim dışarısı çook sıcak kulaklarımdan ateş çıkıyor ama hemen çıkmam lazım genede sizlerle vedalaşayım dedim :5: allaha emanet olun bebişlere ve kendinize iyi bakınnn:16::16::16:
bebişi için de bana dua edin oldumu canlarım sizleri seviyorummmmm:54::54::54::54::54::54:

canlarım ben pazradan geldim dışarısı çook sıcak kulaklarımdan ateş çıkıyor ama hemen çıkmam lazım genede sizlerle vedalaşayım dedim :5: allaha emanet olun bebişlere ve kendinize iyi bakınnn:16::16::16:
bebişi için de bana dua edin oldumu canlarım sizleri seviyorummmmm:54::54::54::54::54::54:

canım benim, işlerinde kolaylıklar diliyorum.

dualarımız seninle :))) hayırlı haberlerle gel inşallah.

merhaba herkese nasılsınız bakalım? bizden iyilik sağlık ama maalesef izmir de çok yağmur var hava kapalı ve bi türlü tamam artık yaz geldi diyemiyoruz.

normalde cuma günü doktor teyzemizle randevumuz vardı ama dün arayıp 1 hafta ertelediler. hal böyle olunca ben de bi hafta daha bekleyemeyip devlet hastanesinden randevu aldım az sonra çıkıcam ve bebeğimin cinseyetini öğrenmeye gidicem. inşallah gösterir pipimi var kukumu var.. çok heyecanlandım. :52:Allah tan hayırlısını diliyorum kendim ve hepiniz için.

bu arada balık yemeyen arkadaşlara semizotunu tavsiye ederim. sirkeli suda bekletip çiğ çiğ yesinler. yemeğinide yapabilirler. çünkü semizotunda balık ve cevizde bulunan omega 3 yağından bol miktarda mevcut üstelik kaloriside düşük. ayrıca içinde daha pek çok mineral var. hepinizi öpüyorum.

canım hoşgeldin... hadi bakalım... Rabbim gönlüne göre versin inşallah... semizotunu yoğurtla karıştırınca da güzel oluyor tavsiye ederim :)

ayy canım ben de çıkıcam birazdan.. içimde bir endişe var... ya erkek derse doktor? naparım bu saatten sonra...:18::18: ayy çok alıştım ben bu kıza yaaaa :21::21::21:

biz de seni seviyorusssssssssssss

ayy gösterir inşallah artık... gerçi sen yine kendini yordun ya neyse :34:

canım hoşgeldin... hadi bakalım... Rabbim gönlüne göre versin inşallah... semizotunu yoğurtla karıştırınca da güzel oluyor tavsiye ederim :)

ayy canım ben de çıkıcam birazdan.. içimde bir endişe var... ya erkek derse doktor? naparım bu saatten sonra...:18::18: ayy çok alıştım ben bu kıza yaaaa :21::21::21:

hayırlı haberlerle gel inşallah. endişelerini sil artık. Allah korusun, bişisi yok bebişinin. değişmez inşallah cinsiyeti :)))

eşimle atıştım adam öfkeyle kalkıp da yırtık pantolonla oturmakdan zevk alıyor:41:
belki hobi bahçelerini duymuşsunuzdur belediyen belli m parseli kiralayıp ekiyorlar hem bahçe ile uğraşılıyor hem organik ürün elde ediyorlar
eşimle kuraya girmiştik konyada olan bir hobi bahçesi için kayınbabamda girmişti ama adına çıkarsa bize devredecekti yedek olarak bahçe hem bize hem kayınbabaya çıkmış kayınbabada eşime haber vermek yerine diğer kayınlarla bir olup bahçeyi tutmuş:19:
eşim buna çok kırıldı:50: ayrıca damlama boruları eşim döşeyecekmiş eşim bana bağırıyor beni adam yerinemi koydularda iş istiyorlar diye:19:sonrasında ise bizim hakkımıza çıkan bahceyide istemedi neymiş efendim babasının bulunduğu hiç bir yerde bulunmazmış:19:
ya bize ait onlarlık ne diyorum onların bulunduğu yeri istemem diyor:41:
oysa ben ne kadar istemiştim o bahçeyi:14:
sabah gene sordum bugun 17:00 müracaat için son saatmiş ne olur ne olur dedim ama nuh dedi peygamber demedi:41:
allahım benim eşimin ailesi neden böyle adam hesabına almazlar iş yaptırılar eşim onlara bire bir bişe diyemez bana patlar:41:
bulemsum okudum ama cevap yazamadım sana kuzum..çok yoğundum öğleden önce...aman erkeklerin bazen ayarı kaçıyor böyle...ama ailesinde suç yani...sen üzme tatlı canını ve bebişini..yarına odaklann:34:

madem konu sahibemiz onay verdi. ramazan bayramından sonra elimize geçecek şekilde bebeklerimizee hediye çekilişinin startını vermiş bulunmaktayızzzzzzzzz. katılmak isteyenler söylesinnnnnnnnn

bende varım:3:

kızlar havalar ısındığından beri hemen her akşam dondurma yiyordum son 2-3 gündür canım anormal istiyor. öğlen yemeği yeyip yürüyüşe çıktığımda bir tane yiyorum (küçük kutu AOÇnin dondurma kutusu gibi), akşam üzeride yiyorum bir tane. akşam da yesem yerim valla o kadar çok canım istiyor.. çok mu abartıyorum sizce ya? :(:26:

kızlar havalar ısındığından beri hemen her akşam dondurma yiyordum son 2-3 gündür canım anormal istiyor. öğlen yemeği yeyip yürüyüşe çıktığımda bir tane yiyorum (küçük kutu AOÇnin dondurma kutusu gibi), akşam üzeride yiyorum bir tane. akşam da yesem yerim valla o kadar çok canım istiyor.. çok mu abartıyorum sizce ya? :(:26:

benimde aynı çok dondurma yiyesim var kilo için kendimi frenlemeye çalışıyorum ...bi arkadasım vardı benim günde 2-3 tane magnum yiyordum magnumdan asağısı kurtarmıyor diyordu

ben dondurma yediğim zaman kasıklarıma ağrı giriyor. o yüzden yememeye gayret ediyorum. bebek için çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. onun yerine soğuk sütlü tatlı yesen olmaz mı?

bulemsum okudum ama cevap yazamadım sana kuzum..çok yoğundum öğleden önce...aman erkeklerin bazen ayarı kaçıyor böyle...ama ailesinde suç yani...sen üzme tatlı canını ve bebişini..yarına odaklann:34:

bende varım:3:

yazdım canım :))

saol canım aldım msjını denıycem :34:

bebişin cinsiyeti neydi kuzum senin?

hayırlı haberlerle gel inşallah. endişelerini sil artık. Allah korusun, bişisi yok bebişinin. değişmez inşallah cinsiyeti :)))

amin canım ayy sabahtan beri işyerinde fır fır dönüyorum... sakinleşemedim bi türlü...

saol canım aldım msjını denıycem :34:

afiyet olsun :34:

ayy canım günde bi tane ye de iki fazla gelir.... zaten dondurmalar çok zararlı... içi kimyasal dolu... olması gereken şeker miktarının 2 katı şeker koyuyorlarmış... bebeğe faydası yok,sana faydası yok... bence biraz daha dikkat et.. onu yerine dondurulmuş meyve ye mesela:34:

bende eskıye gore daha cok yıyorum dondurmayı bı zararı olacagını sanmıyorum ama bende ondan mı yoksa hararetten abandıgım meyveler mı bılmıyorum ama bogazlarıma vurdu kac gundur sürüyor bugun daha ıyıyım dun aksam bende yedım hatta dayanamayıp twister hemde buzlu olandan yanı ama yavas yeıdm bsıey olmadı allahtan sen de terlıyken fılan yeme bırde araksına ılık su ıc mutlaka zaten porsıyonların küçükmüş bişey olmaz bence:34:

ayyy hadi canımmm hayırlı haberlerle gel inşallah..dualarımız seninleee ve pipiloşlaaa/kukuşlaaa:nazar::16:
bizdee seni sefiyoruzzz kızzzz:21::3::16: çok yorma kendini haaa senin kuzucuk gene küsüp saklamasın orasınıı:34::16:

benimde aynı çok dondurma yiyesim var kilo için kendimi frenlemeye çalışıyorum ...bi arkadasım vardı benim günde 2-3 tane magnum yiyordum magnumdan asağısı kurtarmıyor diyordu

magnum yıyeceksenız küçükleri ideal su 6 lı pakette olan hem cesıtlı bana onalr yetıyor büyükleri cok gelıyor:1:

Back
X