2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.

Akşam ayağım bir şişti bir ağırdı. oturdum ağladım. yapacak hiçbişi yoktu. soğuk su torbası koydum o daha fena ağrıttı. hiçbir krem süremiyorum. doktor kesinlikle ilaç sürme dedi. aslında tüm gün bu kadar gezmesem şişmeyecek ama napalım iş işte. akşam yürüyüşleride yattı bu bahane ile :(((

bulemsu bu sabah gidecek öğleden sonra gelir bize söyler. hayırlısı olur inşallah.

canım sende bebişini görmüşsün, kıpır kıpırmış, maşallah.

canım benim tuttu. 100 dü değerim kızım olacak inşallah. zaten ilk o tüyoyu vermişti. çok sevinmiştim de allahın işine karışılmaz diye belli etmemiştim. çok şükür.

canım Allah şifa versin inşallah. sen çok üzüldün stres olsun ondan sancın oluyor. kendini kontrol et yazık bebişine.

iyiyiz canım çok şükür. Ayy ne güzel bebişini göreceksin. güzel haberlerle gel inşallah.

bugün hülyada gidecekti doktora inşallah sonucu gelir paylaşır. Allah yardımcısı olsun.

benimde şimdilik tuttu gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı.ya kız erkek fark etmez ama böyle olunca bişi alamıyorum :) sen kaçıncı haftada öğrendin cnm

haberden sonra bı doktor konustu doğum zaten normal gelısen bı olaydır yapmıs olabılır dedı.tabı ben bukadar ayrıntıyı bılemıyorum ama bebegını sokaga atan canının rahmını dusuncegını de pek sanmıyorum zaten.allahım okadar cocuk sahıbı olmak ısteyenler varken bunların yaptıgına bak bıde bebek kızmıs hastanede gydırmısler bı guzel ecem adını vermısler bayıldım cok da guzel

biliyorum canım bende dınledım ayaktada dogum olabılrı sonucta hatta normalde oyle olması gerekıyor doktorlar kendı rahatlıkları ıcın yatırıyorlar bizi ben normal dogum yaptıgım ıcın bılıyorum ama tabı olmaz dıye bısey yok sonucta dedıgın gıbı asıl önemli mevzu bencede vıcdansızlıgı o bebek hayata 1-0 yenik başladı dogar dogmaz:19:

canım gaz sancısı oluyor ara ara... aslında fazla değil, bana elevit vermek yerine ayrı ayrı verdi hepsini...

bağırsak için olanı bağırsak sorunum geçince kullanmıcam zaten...

kan hapı ve kalsiyumu sürekli kullanırım.

magnezyumu da ödem için kullanıcam... iki gündür ayaklarım falan fena şiştiler.geçince onu da kullanmıcam, tadı çok kötü zaten.. tozu suda karıştırıp içiyosun ıykkkkkkk :37: :37:

anladım canım her doktor farklı vardır bir bildiği benim ki hiç bişey vermiyor mide hapında bile surat yaptı bıraktık:( sadece kan eksikliğim var diye gynoferon verdi..

:9:

benım oğlus canına okıcak zaten onun sımdıden dıyorum kı bak erkekmıs sorumlulugun artıyor mesela cısını mecbur sen ögretcen ben nasıl gösterım dıom:))

bende diyorum arkadaşlarla otururken erkekler tuvaletine sen götürücen diyom :1: ayy yerimm onun pipiloşundan nolcakk :1:

bir pipiloş anası daha hoşgeldi pipiloş bebişlerin arasına:)

günaydın balım:)

günaydın şekerparem bizde selamlıyoruz:)

günaydın canım..

günaydın tatlım:)

dün üzüldüğün için olmuştur, demein vefatından ben de öyle oldum ve korkutmayayım ama lütfen üzülmeyey çalış bebek çok etkileniyor. ben hep 1 hafta önde gidiyordum bebek iri diyordu doktor, ondan sonraki kontrolde haftasında gidiyordu biraz düşmüştü gelişimi. lütfen güzelliğin için iyi ol annesi. Rabbime emanet her şeyi o en doğrusunu biliyor, biz ne kadar üzülsekte sonuçlar değişmeyecek sen güçlü ol ve bol bol dua et.. içimden bir ses korktuğunuz bir şey olmayacağını söylüyor.. endişe etme sen:)

öğleden sonra gelecekti bakalım neler olmuş ben de çok merak ediyorum..

oyy maşallah küçük prensese:) benim doktor kilo da söylemedi kemikleri önemli şu an benim için dedi:) ama çok merak ediyorum açıkçası..

günaydın canım, sonuçları merakla bekliyoruz:)

aman dikkat et canım:) günaydın bu arada...

ölçmüyorlar artık baş, kemik vs ayrı ayrı ölçüyorlar ya boya bakmıyorlar...

kuzum çok fazla değil mi bunlar ya.. sende ödem ya da gaz problemi var mı şu an?

ayy ben dün nasıl stresliydimmm.... hadiminşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

:9::9::9: ayy canım yaaa yazık adama... daha şimdiden o kadar ayrılmayın yaaa.... ben eşime arkadan sarılıyorum, karnım ikimizin arasında kalıyor...:34: çok ta güzel oluyor.. o şekildeyken baba da bebeğin hareketlerini hissedebilirmiş, bence dene sen de...:34:

ben de valla ona sarılmadan uyuyamıyorum zaten bacaklarım üstünde yatıyorum saolsun gıkı çıkmıyor:)

lavimyamm gelmişş hoş gelmişşşş :16:
sarıl sarıll bende yapışıyom, hatta genelde o bana yapışıyor :1:

günaydın kızlar ben cok ıyıyım doktora gıttık yanı kendı doktoruma adam resmen dalga gectı soylenılenlere basından berı ben ona gıdıyorum dolayısıyla gecmısıde bılıyo bunlar dıger rahmı kese zannetmısler bu yuzden ıkız gebelık demısler aslında boyle bırsey yokmus bebısımde gayet ıyı gelısımı suyu rahım genıslıgımız felan cok ıyı allaha sükürler olsun ankaraya gıtmene gerekyok dedı gıtsende aynısını soyleyıp gonderecekler dedı vazgectık ankaraya gıtmekten doktoruma güvenıyorum bu arada oglum olacagı kesınlestı...allah bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinnnnn hepinize tesekkür ederim iyiki varsınız....

bir pipiloş daha geldi.hayırlı uğurlu olsun canım :emir_bebek:

günaydın kızlar ben cok ıyıyım doktora gıttık yanı kendı doktoruma adam resmen dalga gectı soylenılenlere basından berı ben ona gıdıyorum dolayısıyla gecmısıde bılıyo bunlar dıger rahmı kese zannetmısler bu yuzden ıkız gebelık demısler aslında boyle bırsey yokmus bebısımde gayet ıyı gelısımı suyu rahım genıslıgımız felan cok ıyı allaha sükürler olsun ankaraya gıtmene gerekyok dedı gıtsende aynısını soyleyıp gonderecekler dedı vazgectık ankaraya gıtmekten doktoruma güvenıyorum bu arada oglum olacagı kesınlestı...allah bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinnnnn hepinize tesekkür ederim iyiki varsınız....

hadi gözün aydın canım benim:) valla çok sevindim:)

gözünaydın canım bana da sacma gelmıstı o doktorun söyledıkelrı ıyıce anlayıp bılmeden korkuttular senı neysekı korktugun gıbı bısey yokmus masallah oglusuna:nazar:

hepinize tesekkür ederim belırsızlık gercekten cok kotu ınanın doktora korkarak gıttım kotu bırsey soyleyecek dıye ama benı o kadar rahatlattı kı anlatamam sıze....en güzelide oglusumun bana agzını acıp kapamasıydı resmen acıkmıs gıbı agzını acıp acıp kapatıyordu mukemmel birseydi onu oyle gorunce cok sükür dedim sankı bana anne üzülme ben cok ıyyım der gıbıydı elımde olsa bebegımı hergun gorebılsemmmmm......

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.

Akşam ayağım bir şişti bir ağırdı. oturdum ağladım. yapacak hiçbişi yoktu. soğuk su torbası koydum o daha fena ağrıttı. hiçbir krem süremiyorum. doktor kesinlikle ilaç sürme dedi. aslında tüm gün bu kadar gezmesem şişmeyecek ama napalım iş işte. akşam yürüyüşleride yattı bu bahane ile :(((

bulemsu bu sabah gidecek öğleden sonra gelir bize söyler. hayırlısı olur inşallah.

canım sende bebişini görmüşsün, kıpır kıpırmış, maşallah.

canım sinek soktuğu için mi şişti yoksa ödem mi?
eşinin işine gelmiştir yürüyüşlerin yatması :34:

sağol canım yaa çok şükür... cinsiyeti de değişmemiş :34:

ayy canımm nasıl sevindim anlatamamm.... çok şükür yaa.... nasıl rahimi kese zannediyorlar yaa..nasıl doktor olmuşlar bunlar. bir de ikisi birden. boşu boşuna bi sürü telaşa sürüklediler seni.

canım gözün aydın, çok sevindim. yazık ya kimbilir kaç kişiye yanlış teşhis koyuyor bu doktorlar. sende rahatlamışsındır çok şükür. erkek bebişin olacakmış, hayırlısı olsun canım.
listemizi güncelleyelim o halde.

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : ???
15. Milona : kız
16. KoZeTe : ???
17. niltt : erkek

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

benimde şimdilik tuttu gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı.ya kız erkek fark etmez ama böyle olunca bişi alamıyorum :) sen kaçıncı haftada öğrendin cnm

canım tabiki kız erkek fark etmez. ama eşim kız bebeğe yatkın olunca benim için ayrı bir sevinç oldu. ben 16+4 te öğrendim. kukusunuda görsün ama garantici doktorum %80 kız dedi :)))

hepinize tesekkür ederim belırsızlık gercekten cok kotu ınanın doktora korkarak gıttım kotu bırsey soyleyecek dıye ama benı o kadar rahatlattı kı anlatamam sıze....en güzelide oglusumun bana agzını acıp kapamasıydı resmen acıkmıs gıbı agzını acıp acıp kapatıyordu mukemmel birseydi onu oyle gorunce cok sükür dedim sankı bana anne üzülme ben cok ıyyım der gıbıydı elımde olsa bebegımı hergun gorebılsemmmmm......

oyyy kıyamam ben ona. o da üzülmüştür annesi üzülüyor diye. neyseki geçti canım. artık hiçbişi kafanı bulandırmasın. hep iyi düşün.

canım sinek soktuğu için mi şişti yoksa ödem mi?
eşinin işine gelmiştir yürüyüşlerin yatması :34:

sağol canım yaa çok şükür... cinsiyeti de değişmemiş :34:

ayy canımm nasıl sevindim anlatamamm.... çok şükür yaa.... nasıl rahimi kese zannediyorlar yaa..nasıl doktor olmuşlar bunlar. bir de ikisi birden. boşu boşuna bi sürü telaşa sürüklediler seni.

sağol canım. ödem olsa iki ayağımda da olurdu dimi, oysa tek ayak bileğimde var. oradan 3 kere ısırmıştı, şişmeden evvel ısırıklar görünüyordu ama belki sivrisinek değilde başka bir böcektir, ona emin değilim.

ya dimi eşim belli etmemeye çalıştı ama sevindi ben biliyorum. pek işine gelmedi ama tüm gece bana hizmet etti, beni wc ye tatışdı durdu. belki yürüyeceğinden daha çok enerji sarf etti garibim :52:

günaydınn teyzecikler napıormuş bakalımm

istanbulda hava harika son 2-3 gündür sıcaklar bastı beni ve uykum hiç verimli olmadı, dün akşam son zamanlardaki en güzel ve deliksiz uykumu uyudum çok şükürrr
sürekli tuvalete kalkmak ya da aşırı sıcaklardan uyuyor görünüpte uyuyamamak ne kadar zor şey

bu arada benim memelerimin :) uçlarında minik minik gözenekler çıktı dışarı doğru yaklaşık 1 hafta 10 gün önce çıktılar yavaş yavaş çoğalıyorlar, sizde de var mı

canım gözün aydın, çok sevindim. yazık ya kimbilir kaç kişiye yanlış teşhis koyuyor bu doktorlar. sende rahatlamışsındır çok şükür. erkek bebişin olacakmış, hayırlısı olsun canım.
listemizi güncelleyelim o halde.

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : ???
15. Milona : kız
16. KoZeTe : ???
17. niltt : erkek

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

canım tabiki kız erkek fark etmez. ama eşim kız bebeğe yatkın olunca benim için ayrı bir sevinç oldu. ben 16+4 te öğrendim. kukusunuda görsün ama garantici doktorum %80 kız dedi :)))

bakalım bizde pazartesi gidicez zaman geçmek bilmiyor.bide size birey sorcak kızlar ya.benim kalça kemikleirm acayip acıyor geceleri yan yatıyorum mecburen gece bir uyanıyorum resmen tutulmuş gibi acıyor.sizdede oluyomu böylr birşeyler :1:

istanbulda hava harika son 2-3 gündür sıcaklar bastı beni ve uykum hiç verimli olmadı, dün akşam son zamanlardaki en güzel ve deliksiz uykumu uyudum çok şükürrr
sürekli tuvalete kalkmak ya da aşırı sıcaklardan uyuyor görünüpte uyuyamamak ne kadar zor şey

bu arada benim memelerimin :) uçlarında minik minik gözenekler çıktı dışarı doğru yaklaşık 1 hafta 10 gün önce çıktılar yavaş yavaş çoğalıyorlar, sizde de var mı

bendede var canım :34:

benim geceleri 3 gündür feci bir göğüs sızılarım var... :(

sağol canım. ödem olsa iki ayağımda da olurdu dimi, oysa tek ayak bileğimde var. oradan 3 kere ısırmıştı, şişmeden evvel ısırıklar görünüyordu ama belki sivrisinek değilde başka bir böcektir, ona emin değilim.

ya dimi eşim belli etmemeye çalıştı ama sevindi ben biliyorum. pek işine gelmedi ama tüm gece bana hizmet etti, beni wc ye tatışdı durdu. belki yürüyeceğinden daha çok enerji sarf etti garibim :52:

benim ödem oldu heralde iki ayağımda şişiti ve yanıyodu 2 gündür... bugün baya geçti gibi görünüyor...
ayy yazık adama... keşke yürüyüşe çıksaydık demiştir :9::9::9:

günaydın canım.... benim pek çıkmadı canım. göğsümün ucu bile çok belirginleşmedi hala...

bu arada blog açtın mı :34:

bakalım bizde pazartesi gidicez zaman geçmek bilmiyor.bide size birey sorcak kızlar ya.benim kalça kemikleirm acayip acıyor geceleri yan yatıyorum mecburen gece bir uyanıyorum resmen tutulmuş gibi acıyor.sizdede oluyomu böylr birşeyler :1:

hayırlısı olsun canım. benim 1 ay kadar önce kemik ağrılarım oldu geçti. ama yatarken hep aynı konumda yatarsam ağrıyor kalçam. sürekli dönüyorum.

uyku çok önemli gerçekten, ilerde daha da zorlanıcaz :31:

benimde birkaç tane çıktı göğüslerimde.

cicişlerrrr biz geldik kızımla :49: anne karnında ingilizce öğretiyorummm hahah :52:

kötüyüz çok sancım var doktora bu ay sonunda gidicez bütün gece kabuslar gördük :43:

canımmm stres oldun dün ağladın baya tabi oda bebeğe yansıdı sakin tut kendini bebeğinin sağlığından önemli değil onu düşün tatlım :31::38:

bebişim çokk iyi canım.... bi tatlıydı ki yaaa... çıktım ağladım Rabbime şükrettim... inanamadım karnımda bi canlı var, kızım var... bi güzel hareket ediyor ki... babasına çekicek heralde :9: babası gibi hareketli :9:

ay canım maşAllah bebeğine :emir_bebek::nazar: kıpır kıpır olsunlar yaramazlar dün benimkide nedense hürroşu izlerken baya hareketlendi :32::52:

gece bı uyandım babamızın bacagı oğlumuzun ustundeydi.ilk defa yoksa aramızdan kamyon geccek gıbı yatıyoruzz:)) dedım cnm kalk duymuyo kalk dıom duymuyo kalksana cocugu ezdın dıom bı uyandı :))) allahtan ben hemen farkettım yawrucumun ustune geldıgını:))
gecmısı okumaya gıdıom

hoşgeldin canım :38: hadi yaa bir tane çaksaydın bacağının ne işi var orda diyeee benimkide arada dalıyor farketmeden :52::27:

günaydın şekerim..yok kızzz ne uyuması...işe geldik kahvaltımızı yaptık kızçemlee:56:

hadi gözün aydın canım:nazar::emir_bebek::emir_bebek: maşallahhh kızçenee:16::nazar:

afiyetler olsun hemşommm şifa ollsunn uyumayın gelin erkenden :49:

bir pipiloş anası daha hoşgeldi pipiloş bebişlerin arasına:)
günaydın balım:)

günaydın canımmm nasılsınız bebişinleeee sen özelde mi çalsıyorsun devlette mi :24:

günaydın canım çok şükür iyisinizzz :1: hayırlı olsun oğluşunuzzz :16:

annesininbirtanesiiiii ve diğer annişler :)

vipdükkanda kargo bedava... crazy baby gelmiş...ben oyuncak alıcıiim :34:

bende ne zamandır alışveriş yapmıyorsunuz diye düşünüyordum nazar ettim galibaaaa :27::52:

günaydın canımm ne zamandır yoksun :49: nasılsınız bizler iyiyiz hamd olsun :nazar::emir_bebek:

bebişin cinsiyeti belli oldumu senin :ssz: bendede var canımm vücut anatomim tamamen değişti :27:

cicişlerrrr biz geldik kızımla :49: anne karnında ingilizce öğretiyorummm hahah :52:

canımmm stres oldun dün ağladın baya tabi oda bebeğe yansıdı sakin tut kendini bebeğinin sağlığından önemli değil onu düşün tatlım :31::38:

ay canım maşAllah bebeğine :emir_bebek::nazar: kıpır kıpır olsunlar yaramazlar dün benimkide nedense hürroşu izlerken baya hareketlendi :32::52:

hoşgeldin canım :38: hadi yaa bir tane çaksaydın bacağının ne işi var orda diyeee benimkide arada dalıyor farketmeden :52::27:

afiyetler olsun hemşommm şifa ollsunn uyumayın gelin erkenden :49:

günaydın canımmm nasılsınız bebişinleeee sen özelde mi çalsıyorsun devlette mi :24:

günaydın canım çok şükür iyisinizzz :1: hayırlı olsun oğluşunuzzz :16:

bende ne zamandır alışveriş yapmıyorsunuz diye düşünüyordum nazar ettim galibaaaa :27::52:

günaydın canımm ne zamandır yoksun :49: nasılsınız bizler iyiyiz hamd olsun :nazar::emir_bebek:

bebişin cinsiyeti belli oldumu senin :ssz: bendede var canımm vücut anatomim tamamen değişti :27:

özel malesef balım:(((

günaydın güzel annler,

biz oğlumla geceleri uyumakta çok zorluk çekiyoruz , sıcaklarda etkili tabi.sabah kalkınca ellerim uyuşmuş oluyor , okudumda gebelerde sık görülürmüş cumartesi doktora gidince sorucam bakalım.
kızlar çok şükür yolu yarıladık artık :10: :16:

Back
X