2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar merhaba...nasıl gidiyor hamişlikler??? biz iyiyiz çok şükür.kızlar size bi sorum var : kayserideki doktorum 12. haftamızda bebeğimin cinsiyetine çok yüksek ihtimalle erkek dedi,hatta bakar bakmaz pipiyi gördüğünü söyledi,buradaki (giresundaki) doktorum da 17. haftamızda çok yüksek ihtimalle kız dedi.şimdi hangisi doğrudur sizce....böyle bi durum yaşayan var mı??? bebeğimi kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum artık teyzoşları :((

merhaba kızalr...ya ne güzel bir sürü şeyler aldınız biz daha cinsiyet bekliyoruz...evde kızımda olunca şimdilik ona hersey..haftaya kontrolumuz....

ayy canım dün kardeşimle alışveriş yapalım dedik, dediğin gibi kışlık hiç bişey yok dükkanlarda.. hep yazlık kıyafetler dolu...

bizim bebişler seneye yaza 6-7 aylık olcaklar kısmetse acaba bu sezon sonunda indirimlerden yararlanıp 6-9 aylık kıyafetler alsakmıki kızlar sizce

teşekkürler canım.battaniyeside çok güzel ama onun resmini bulamadım.

canım hangi mağaza bu???

:)) yok canım tabi ki esprisine takılıyoruz birbirimize. onun rızkını emdirmem ben kocişime :))

ay canım seni tenzih ederim... ben herkes bilsin diye söyledim. benimki de merak ediyodu tadını, bunu öğrenince merakı da geçti...

bismillahirrahmanirrahimmmm :49:

vip dukkandayım kızlarr bana şans dileyinnn :52:

Ya Bismilllaaaahhhhh :52::52::52::52::52::52:

GAzan mübarek olsun gardaşım :10::10::10::10:

bilmiyordum ben.Ay canım iyiki söyledin gerçi öyle bir şey olmadı ama kazara olur filan Allah korusun

ben de bilmiyordum canım. bilmediğinden mesul değilsin gerçi, ama artık herkes biliyor :34:

kızlar merhaba...nasıl gidiyor hamişlikler??? biz iyiyiz çok şükür.kızlar size bi sorum var : kayserideki doktorum 12. haftamızda bebeğimin cinsiyetine çok yüksek ihtimalle erkek dedi,hatta bakar bakmaz pipiyi gördüğünü söyledi,buradaki (giresundaki) doktorum da 17. haftamızda çok yüksek ihtimalle kız dedi.şimdi hangisi doğrudur sizce....böyle bi durum yaşayan var mı??? bebeğimi kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum artık teyzoşları :((

12. haftada yanılma payı var 17 haftalıkken doğrudur bence ama sen 20. haftayı bekle canım bence, detaylı ultrasonda kesin çıkar :34:

12. hafta çok erken... ben 17.haftadaki kız diyen doktora inanırdım sanırım :34:

merhaba kızalr...ya ne güzel bir sürü şeyler aldınız biz daha cinsiyet bekliyoruz...evde kızımda olunca şimdilik ona hersey..haftaya kontrolumuz....

hadi bakalım... senin de az kalmış.

kızlar yazlığı 6 aylık mı alayım 9 aylık mı :49:

9 aylık bak canım... bi de kendi bebekliğinle eşininkini düşün, biz tombişmişiz ve uzunmuşuz mesela... onun için 9 aylık alırken içim rahat..

bizim bebişler seneye yaza 6-7 aylık olcaklar kısmetse acaba bu sezon sonunda indirimlerden yararlanıp 6-9 aylık kıyafetler alsakmıki kızlar sizce

canım bence dediğin gibi 6-9 ve 9 almak gerekiir sanki.

ben şimdi 12. haftada yorumdan kaçan doktorları çok iyi anlıyorum, görüpte söylemiyorlarsa diye kızıyordum ama sanırım haklılar, anne baba için de yıkım oluyor hele de erkek hegemonyası varsa anne ya da babada, daha büyük bir hayal kırıklığı oluyor,

canım 16. haftadaki yorumlar daha sağlıklı olabilir ama yinede şüpheli bir durum var, ben olsam 2. bir doktora gider netleştirirdim

canım hangi mağaza bu???

ay canım seni tenzih ederim... ben herkes bilsin diye söyledim. benimki de merak ediyodu tadını, bunu öğrenince merakı da geçti...

ben de bilmiyordum canım. bilmediğinden mesul değilsin gerçi, ama artık herkes biliyor :34:

bebettonun ürünü canım bu.bende hiç biryerde bulamadım internetten ilke bebe diye biryerde buldum oda sondu ayırttım ama pembesi var oda çok güzel.

canım hangi mağaza bu???

12. hafta çok erken... ben 17.haftadaki kız diyen doktora inanırdım sanırım :34:

hadi bakalım... senin de az kalmış.

9 aylık bak canım... bi de kendi bebekliğinle eşininkini düşün, biz tombişmişiz ve uzunmuşuz mesela... onun için 9 aylık alırken içim rahat..

canım bence dediğin gibi 6-9 ve 9 almak gerekiir sanki.

evet çok güzel yazlıklar var bende indirime girsinki bebişime daha çok kıyafet alaayım diye bekliyorum:52:

ayırttım derken ? sepetemi attın

ücretini havale ile gönderdim mağazada bekletiyolar.dedim ben hamileyim ama kesin cinsiyeti pazartesi belli olcak o zamana kadar ücreti göndersem ayırırımısınız dedim ayırırız dediler.eğer erkekse ona göre birşey alırım dedim tamam problem yok dediler.

ben şimdi 12. haftada yorumdan kaçan doktorları çok iyi anlıyorum, görüpte söylemiyorlarsa diye kızıyordum ama sanırım haklılar, anne baba için de yıkım oluyor hele de erkek hegemonyası varsa anne ya da babada, daha büyük bir hayal kırıklığı oluyor,

canım 16. haftadaki yorumlar daha sağlıklı olabilir ama yinede şüpheli bir durum var, ben olsam 2. bir doktora gider netleştirirdim

evet canım yaa..kayserideki doktorum da çok iyi bir doktor,yani gerçekten alanının uzmanı,o bukadar net konuşunca biz de erkek sandık tabi.buradaki doktor kız deyince çok şaşırdık.kız-erkek farketmez tabi,sağlıklı olsun da yavrum gerisi önemli değil.babamız kız istiyordu en başında zaten ama erkek deyince alıştırmıştık kendimizi ne bileyim...hayırlısı olsun 1 hafta sonra randevumuz var,bakalım o zaman ne diyecek??

kızlar şunlar nasıl orasıda mobilyalara felan yapıştırmaya ?

$uður böceði.webp http://www.vipdukkan.com/product/7-li-mini-ugur-bocegi-yapiskanli/481605

kızlar çoştunuz heee. kıyafet değilde, diğer malzemelerini alın bari bebişlerin. hadi kışlık tamamda yazlıkları almayın bari şimdiden. artık heryerde bebek mağazası var. hem seneye bebeklerimiz kendilerini toparlar, ben bebişimle beraber çıkıcam alışverişe. hep özenirdim anne baba bebek alışverişte.

ama aldıklarınız çok güzel. hepiniz güle güle giydirin inşallah. :)))

12. hafta bence çok erken cinsiyet için. 17. haftaya inanırdım. hayırlısı olsun canım.

bulemsu acaba öğrendi mi şu anda cinsiyetini. ben çok merak ediyorum ya, inşalllah mutluluktan uçuyordur. :52:

Back
X