2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet herseyı yasayan bılır onun kıymetınıde ben bılcem uzuluorum ama vıcdan azabı duyuyorum cnk oda hıssedıo uzuldugumu esım hala gelmedı ben en ıysı zıbarıp yatım canım sana ıyı gecelr saol destegın ıcın

üzülme canım, doğsun seven çok olur. bebişini üzülüpte üzme. evet git yat dinlen canım. rica ederim.

Burcum sen çıkmadın mı yoksa işten..

çıktım canım, çok acil çıktım yarım kalmıştı muhabbetim gelip ona baktım. nasıl ayakların?

Son düzenleme:
dun aksam esım karsıma oturmus senın hamıleleıgın cok rahat hıc bulantın olmadı dıo cok sınır oldum ben sabahtan aksama kadar cok yogun bı ıste ayakta calısıorum ve gebelıgımı ılk ogrendıh-gımde kanama yasadım 3 gun ve hastanede yattım ben hergun ne kadar yoruldugumu sıkayetlenmıorum ısyerınde topallaya topallaya bacagıma belıme kramplar agrılar gırererk calıstıgımı anlatmıorum dıe heralde co canım sıkıldı dun gece hungur hungur agladım benımle ılgılenmıosun dedım esıme bana nankorsun dedı ne halın varsa gor deedı sımdı kusuz annesıgıle gıtmıs annesıyle eltımle kaynımla oturuomus bende burda fenalardayımmmm
canım yaa yazdıklarını okudum , konuya direk dalmış gibi olacak ama kusura bakma.kıyamam tatlım neler yaşadığını ancak sen bilirsin boşver sen madem bu bebeğine zor sahip oldun bebeğinin ve senin kimsenin üzmesine izin verme bu eşin bile olsa , biliyorum çok zor insan ilgi istiyor ama , başa gelince kötünün içinden olumlu şeyler çıkarıp mutlu olmak zorundayız sen bebeğine lazımsın annesi o sana Allah tafaından sabrını mükafatı , o doğunca yüzünü gördüğün zaman vız gelecek üzüntüler hayata tutunmana sebep.

kızlar bebeklerinizin hareketleri ne sıklıkla oluyor ben uzun süre hareket etmeyince çok endişeleniyorum.kendimi bir işle meşguliyete verdiysem zaten hiç hissetmiyorum, bazende çok iyi hissediyorum , acaba bu dönemde çokmu uyuyorllar:44:

kızlar bebeklerinizin hareketleri ne sıklıkla oluyor ben uzun süre hareket etmeyince çok endişeleniyorum.kendimi bir işle meşguliyete verdiysem zaten hiç hissetmiyorum, bazende çok iyi hissediyorum , acaba bu dönemde çokmu uyuyorllar:44:

onlarda bizim gibi uyur dinlenirlermiş . daha erken sanırım her hallerini hissetmek için. biraz daha büyümeliler

canım mrb bende aynı durumdayım seninle korkuyorum bişey oldu diye ama hissedince eziyet ediyorum kendime ve bebeğime böyle düşünerek diyorum alcaz eve bi ultrason izle dur :)))

onlarda bizim gibi uyur dinlenirlermiş . daha erken sanırım her hallerini hissetmek için. biraz daha büyümeliler
doktorumda bana demiştiki bebekler 20 saat uyuyurlar 4 saat uyanık kalırlar, ama evham işte , hissedince öyle mutlu oluyorumki , birde bebekler annenin endişe , üzüntü ,mutluluk her duygusunu hissedermiş , üzülüyorum bebeğim bu endişelerimi hissediyor diyue.

canım mrb bende aynı durumdayım seninle korkuyorum bişey oldu diye ama hissedince eziyet ediyorum kendime ve bebeğime böyle düşünerek diyorum alcaz eve bi ultrason izle dur :)))
aynen canım bir ultrason cihazı olsa:1: , bende senin gibi eziyet ettiğimi düşünüyorum , az kaldı sabret diyorum sonra yoğun yoğun hissedicez inşallah.

üzülme canım, doğsun seven çok olur. bebişini üzülüpte üzme. evet git yat dinlen canım. rica ederim.

çıktım canım, çok acil çıktım yarım kalmıştı muhabbetim gelip ona baktım. nasıl ayakların?

iyi gibi canım en azından acımıyorlar.

kızlar slm nerdeyse herkes cınsıyetlerı ogrendı bı ben kaldım sanırım...bu c.tesı doktora gıtcez eşimle, dua edin bu sefer öğrenelim inş, meraktan catlıcam yoksa:26: biz şimdiden alıstırıyoruz bebişi konusuyoruz onunla ''utanma tamammı göster kımse olmucak zaten bı baban bı doktor teyzen bide tabiki ben'':27:buna ragmen göstermezse çok ayıp etcek:52::52::52:

kızlar slm nerdeyse herkes cınsıyetlerı ogrendı bı ben kaldım sanırım...bu c.tesı doktora gıtcez eşimle, dua edin bu sefer öğrenelim inş, meraktan catlıcam yoksa:26: biz şimdiden alıstırıyoruz bebişi konusuyoruz onunla ''utanma tamammı göster kımse olmucak zaten bı baban bı doktor teyzen bide tabiki ben'':27:buna ragmen göstermezse çok ayıp etcek:52::52::52:

haha senın bebiş nazlı demekkı he çokta heveslenme benım nazlı kızm 7 ay terstı sınır bı durum dımı insan ya kızım ya oğlum demek ıstıyo bızı edepsız oğlan hemen cık açtı bacakları

haha senın bebiş nazlı demekkı he çokta heveslenme benım nazlı kızm 7 ay terstı sınır bı durum dımı insan ya kızım ya oğlum demek ıstıyo bızı edepsız oğlan hemen cık açtı bacakları
gercekten biran 7ay öğrenemedıgımı düşündümde cok fena bı durum,ewet yaa kızım yada oglum demek ıstıyorum gerçi eşim kızım dıye sevıyo ama sonuc ne cıkacak bılmıyoruz:9:

bende öğrenemedim canım hala inş. hemen öğrenirsin insan hitap etmek istiyor oğlum kızım diye:16:

ben desemde yorulmusundur gıt yat yada ben asermedım bulantım olmadı falan desem kaynanam hemen sana daha erken dıo benımkı kucuk dıe fasulyeden sayıyolar ben bu cocuga zor sahıp oldum bole kıymetsz olcagını bılmıodum

anlamaz kozetem ben o kadar haksızımkı gozunde dun aksam kollarımı sıktı cok sınırlendı aglamama cok sacma gelıo ona ama benım ıcım cok dolu kaynana hazretlerı obur gelının pesınde pervane banada dıokı arada bır arada ıyım dıe haber ver merak edıom dıo oburunun burnuna ne koksa gıdıo alıo ne aserse yapıo azcık grıp olsa yatak serıp yatırıo ben hastalanıorum ıse zor gıdıorum sen kendıne dıkkat etmezsn ondan olmustur dıo bıde yetmezmıs gıbı esım sorup ılgılenınce sınır oluorum

evet herseyı yasayan bılır onun kıymetınıde ben bılcem uzuluorum ama vıcdan azabı duyuyorum cnk oda hıssedıo uzuldugumu esım hala gelmedı ben en ıysı zıbarıp yatım canım sana ıyı gecelr saol destegın ıcın

canım benim gerçekten çok üzüldüm yani kalbim acıdı inan okuyunca kendime yapılmış gibi hissettim olsun allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz kocanda anlar inş hatasını sende çok naz yap o zaman benim çocuğum zaten zor oldu bak kaybederiz de naz yap yat mdem çok bulanıyor de canım şunu çok çekti ayy olsada yesek çocuğum bi tarafın da bir şey çıkar bak de , de işte yani.. senden başka kimse onu yüreğini hissedemez o senin yüreğin canın da ondan canım üzme bebişini ..................

yaa kızlar marmara ereğlisi'nde deprem oldu 5.1:18:İst.da da hissedildi.
bende mutfakta o saatte tatlı yapıyordum:1:
eşim de tel.de arkadaşıyla konuşuyordu ama ben hissetmedim çok şükür,eşim az hissetmiş ama bana söylememiş.Korkarım diye..

Çok korkarım çünkü,saat 3 e geliyo hala uyku tutmadı yaaaa:18::18::18:

canlarım ve tatlı bebişler günaydınnnnn :1: çok uykumuz var bizim ya sizinnnn :27:

kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk ve geldikkk :32:

Back
X