2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canımm çok geçmişş olsun ,Allah korusun evladını evlatlarımızı inşAllah birşeycik yoktur ve iyidir bebişin Allaha emanetiz hepimiz Rabbim korur inşAllah :16:doktordan sonra bize haber ver hemen tamam mı

Veririm canım, sakin durmaya çalışıyorum ama içim bir hoş oldu ya....
İş yerimdeyim şimdi, evraklar vardı onları halledim çıkıcam inşallah....

Kızlar bugün sizden özel dua istiyorum....
Dün sinemaya gitmiştik arada lavaboya gidip geleyim dedim, gittim tam koltuğa 2 sıra kalmıştı ayağım kaydı ve düştüm kalçamın üstüne...
Yerleri silmişler meğer....
Çok korktum....
Hemen eve geldim yattım...
Kanamam, akıntım yok çok şükür, ama biraz korkudan herhalde kasıklarım ağrıyor...
Doktor randevumu bugüne çektim hemen saat 11 gibi gidiyorum....
Annemi arayamıyorum, zaten hasta kadın kesin fenalaşır...
Eşim deliye döndü dün, çok korktu ama sakinleştirmeye çalıştı durdu beni...
Dua edin bana yavrumun sağlık haberlerini duyayım...
Kemiklerine bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum ya da başka bir şey diye...
Rabbim evladımı sen nasip ettin, acısını yaşatma Ya Rabbim....
Sağlık haberlerini duymayı nasip et, sağ sağlim kucağıma almayı nasip et....
Sahibimiz sensin Rabbim bizi koru kolla....

canım gecmıs olsun kanaman olmadıysa korkma derım hamıle olupta dusmeyen bırını tanımıyorum ben stres yapma tamammı bıseyı yok bebısının öle dusun

Allah'ım cuma günleri yüzü suyu hürmetine, Peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine ellerimizi sana açtık....
Yaradanımız, sahibimiz, koruyucumuz sensin...
Evlatlarımızı bizlere nasip ettin, acısını yaşatma Rabbim...
Mutluluğumuzu daim et, evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip et...
Evlatlarımıza zarar verecek şeylerden bizi koru kolla Allah'ım...
Amin...

aminnn canımmmm Allahım duysun dualarımızı :16:

Oyy kuzummm korkma senn ben de hiç hissetmedim sabah işe gelirken öğrendim, çok şaşırdım.. Allahım inşallah böyle hissettirmeden küçük küçük kırsın fayları da büyük bir deprem olmasın :18:

Günaydınn tatlımmm bizim de çok uykumuz var :( Metroda uyuklaya uyuklaya geldik :9:

hoşgeldin şekerim nerelerdesin sen yogunsun galiba özletiyorsun kızzz:49:

:kkk:
Dün sinemaya gitmiştik arada lavaboya gidip geleyim dedim, gittim tam koltuğa 2 sıra kalmıştı ayağım kaydı ve düştüm kalçamın üstüne...
Çok korktum....
Kanamam, akıntım yok çok şükür, ama biraz korkudan herhalde kasıklarım ağrıyor...

canım inşallah bişeyi yoktur bebeğinin... dualarımız seninle... panik yapma sakin ol canım.... bize haber ver geldiğinde...

canım gecmıs olsun kanaman olmadıysa korkma derım hamıle olupta dusmeyen bırını tanımıyorum ben stres yapma tamammı bıseyı yok bebısının öle dusun

Dua edin bana inşallah sağlık haberleriyle dönerim...
Kocaman bir popoya sahip olduğum için yumuşak iniş yapmışımdır diye umud ediyorum...

al canım afiyet olsun bendee bugün tartıldım ve 1 kilo daha almış görunuyorum 83 kilo oldum tebrik ediyorum kendimiii nasıl beceriyorsaammm artıkkkkk :57::57::57::47::47::43:

bende aynı duurmdayım patates çuvalı gibi h,ssediyorum kndimi of nolucak bu halimm :31:

kahvaltımızı yapalım en iyisi :34:

Çok korktum....

Canım sen içini ferah tut bebeklerimiz çok korunaklı yerdeler, bence düşmenden dolayı sadece biraz sarsılmıştır o kadar. Kanaman da yoksa Allahın izniyle hiçbir şey olmaz bebişine :34:

üüzlme tatlım ya bak doğrudan bebek etkileniyor Allah korusun üzüntüsünden düşük yapan insanlar var dikkat et kendine ne kadar kendini paralasanda olacak oluyor hersey Rabbimin elşnde umarım tüm hastalar dertliler şifa bulurr sen sakin tut yüreğini keşke izin alsaydın bugün ayaklarnı uzatıp yatardın :34:

Amin canım kendimi kandırıyorum iyiyim diye ssanrım içimden atamıyorum korkuyu düşündükçe korkuyorum korktukça stres yapıyorum inşallah toparlayacam ...

evet cnm kendını uzdugun ıcın olmustur muhtemelen bız ıyıyız bebekle ya sırt üstü yatmak ıstıyorum yan yatmaktan sırtım agrıdı ama bebıse zararı var dıe yatamıyorum söle gunde 2 saat sırt ustu yatsam bısı olurmu kı ya
bende gece hep kendimi sırt üstü yaatarken buluyorum ayaklarını yukarı kaldırıp yatabiliyorsun diye biliyorum tatlım ayağını yüksek bir yere koy biraz dinlendir sırtını canım

canım kendini çok yıprattın sen... biraz daha rahat ol... Rabim herşeyin en hayırlısını verir.sıkma canını. su akar yolunu bulur bitanem. için rahat değilse zaman kaybetmeden git doktora en azından için rahatlar...
Elimde değil esram kolay değil başka şeylerle uğraşıyorum unutuyorum sonra bahsi geçince başlıyrum ağlamaya
ben anladımki onu gerçekten babam yerine koymuşum hiçbirzaman kayınbaba diye bakmamışım neyse dua ediyorum elimden birşey gelmiyor

Son düzenleme:
al canım afiyet olsun bendee bugün tartıldım ve 1 kilo daha almış görunuyorum 83 kilo oldum tebrik ediyorum kendimiii nasıl beceriyorsaammm artıkkkkk :57::57::57::47::47::43:

bende aynı duurmdayım patates çuvalı gibi h,ssediyorum kndimi of nolucak bu halimm :31:

bende doktora gıdıp tartılmaya korkuyorum valla sankı 4 ayda 2 kılo almıstım ya su ıkı haftada rahat 3 kılo aldım gıbıme gelıo

doktordan sonra eve git dinlen tatlım ayaklarını kaldır yat bebeğin daha önemliii :38:

Öyle yapıcam zaten, amire söyledim, ki doktordan çıkışıma kadar mesaim bitmiş olur benim, geri dönmek istesem de yetişemem...
İşyerimle doktorumun olduğu hastanenin arası 1.5 saatten fazla sürüyor...
İşlerimi halledeyim çıkıcam zaten...

bende doktora gıdıp tartılmaya korkuyorum valla sankı 4 ayda 2 kılo almıstım ya su ıkı haftada rahat 3 kılo aldım gıbıme gelıo

doktorda kesin 84 çıkıcam :53: evde 80 çıkmıştım doktorda 81.1 kesin fazla çıkıcaamm offf aç gitmeliyim hatta zıbın tulum giymemeliyim bir tayt birde ince bir badi giyeyim tamam belki 500 gram yırtarım :18:

Canım sen içini ferah tut bebeklerimiz çok korunaklı yerdeler, bence düşmenden dolayı sadece biraz sarsılmıştır o kadar. Kanaman da yoksa Allahın izniyle hiçbir şey olmaz bebişine :34:

Amin canım inşallah inşallah.... Rabbim hepimizin yavrusunu korusun, sağlık sıhhat nasi petsin, sağ sağlim kucağımza alamayı nasip etsin...

Çok korktum....

Allahın izniyle birşy olmamıştır inşallah bitanem

Allah'ım cuma günleri yüzü suyu hürmetine, Peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine ellerimizi sana açtık....
Amin...

Amin canım

Öyle yapıcam zaten, amire söyledim, ki doktordan çıkışıma kadar mesaim bitmiş olur benim, geri dönmek istesem de yetişemem...
İşyerimle doktorumun olduğu hastanenin arası 1.5 saatten fazla sürüyor...
İşlerimi halledeyim çıkıcam zaten...

iyi bari canım dikkat et kendine kafanı rahatlat beysalım sende kafamız rahat olursa hersey dha çabuk yoluna girer .Allahın izniylee:34:

ya ben dün vipdukkandan o şirin kırmızı ciicşi alamadım 9 aylıgı birisi almışş söyleyin kim aldı :27::52::52::52: of yaaa :31:

canlarım ve tatlı bebişler günaydınnnnn :1: çok uykumuz var bizim ya sizinnnn :27:

kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk ve geldikkk :32:

günaydın kuzum..benimde her zamanki gibi uykum var çok feciiii:43: bende evde olup uyumak istiyorummm:16: bizde kahvaltımızı yaptık..suyumuzu içiyoruz...saat 10 gibi falanda 4-5 tane ceviz yiyoruzz kızçemle:56:

Çok korktum....

canımm hiç korkma allahın izniylee bebeğin iyidir..korunaklı bi yerde o mucizemizi gönderen Rabbimize emanet:26: dualarımız seninle...gelince haber ver bekliyoruz bacım

Amin...
aminn aminnn aminnn binlerce kez aminnnn:26:

cicişler canınız cekmesın ama bız oğlumla uyumaya gıdıyoruz yaaaaaaaa:))

yaaa canımız acayip çekti hemdeee...bizde gelsek kıvrılsakk yanınızaaaa:33:

Back
X