- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Amin canım inşallah...günaydın kuzum..benimde her zamanki gibi uykum var çok feciiiibende evde olup uyumak istiyorummm
bizde kahvaltımızı yaptık..suyumuzu içiyoruz...saat 10 gibi falanda 4-5 tane ceviz yiyoruzz kızçemle
canımm hiç korkma allahın izniylee bebeğin iyidir..korunaklı bi yerde o mucizemizi gönderen Rabbimize emanet:26: dualarımız seninle...gelince haber ver bekliyoruz bacım
aminn aminnn aminnn binlerce kez aminnnn:26:
yaaa canımız acayip çekti hemdeee...bizde gelsek kıvrılsakk yanınızaaaa![]()
Günaydın güzel anneler, güzel bebişler, hayırlı cumalar.
iyiyiz biz. ayağım akşam az şişti bende çok güzel değerlendirdim, koçişle 1 saat yürüdük. ağlaya ağlaya çıktı evden vallaama yolda burcu banada iyi gelecek bu yürüyüşler dedi :)))
inşallah canım öğrenirsin. hayırlısı olsun.
günaydın şekerim. ne uykusu yahuuu. bomba gibiyim ben :118: gece 12 de geldim, bir sürü iş yaptım, sabah erken kalktım bir sürü iş yaptım. uyku da neymiş
afiyet olsun. yarasın yevruna. kahvaltı sorunumu çözemedim. sabahları ancak meyve yiyebiliyorum
hoşgeldiniz. beysal okudum biraz daha iyimişsin canım. dikkat et kendine. üzme bebişi. oyyy yerim ben onu.
:))))) benim ki hep meyve yiyor :)))
ayyy o kadar kasma canım ya, ben farklı şekillerde yatıyorum, bedenim nasıl arzu ederse. bişicik olmaz, çok ciddi bir durum olsa doktorlar der aman sakın düz yatmayın diye.
birincisi poponun üzerine düşmüşsün, ikincisi bebeğin kemikleri çok esnek ve yumuşak. dert edecek hiçbişi yok. kanaman gelmemiş. için rahat olsun. güzel haberlerle gel inşallah.
Milanom günaydın canım.
Amin canım inşallah....