2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kuzum..benimde her zamanki gibi uykum var çok feciiii:43: bende evde olup uyumak istiyorummm:16: bizde kahvaltımızı yaptık..suyumuzu içiyoruz...saat 10 gibi falanda 4-5 tane ceviz yiyoruzz kızçemle:56:

canımm hiç korkma allahın izniylee bebeğin iyidir..korunaklı bi yerde o mucizemizi gönderen Rabbimize emanet:26: dualarımız seninle...gelince haber ver bekliyoruz bacım

aminn aminnn aminnn binlerce kez aminnnn:26:

yaaa canımız acayip çekti hemdeee...bizde gelsek kıvrılsakk yanınızaaaa:33:
Amin canım inşallah...

Günaydın güzel anneler, güzel bebişler, hayırlı cumalar.

iyiyiz biz. ayağım akşam az şişti bende çok güzel değerlendirdim, koçişle 1 saat yürüdük. ağlaya ağlaya çıktı evden valla :52: ama yolda burcu banada iyi gelecek bu yürüyüşler dedi :)))

inşallah canım öğrenirsin. hayırlısı olsun.

günaydın şekerim. ne uykusu yahuuu. bomba gibiyim ben :118: gece 12 de geldim, bir sürü iş yaptım, sabah erken kalktım bir sürü iş yaptım. uyku da neymiş :52:

afiyet olsun. yarasın yevruna. kahvaltı sorunumu çözemedim. sabahları ancak meyve yiyebiliyorum :31:

hoşgeldiniz. beysal okudum biraz daha iyimişsin canım. dikkat et kendine. üzme bebişi. oyyy yerim ben onu.

:))))) benim ki hep meyve yiyor :)))

ayyy o kadar kasma canım ya, ben farklı şekillerde yatıyorum, bedenim nasıl arzu ederse. bişicik olmaz, çok ciddi bir durum olsa doktorlar der aman sakın düz yatmayın diye.

birincisi poponun üzerine düşmüşsün, ikincisi bebeğin kemikleri çok esnek ve yumuşak. dert edecek hiçbişi yok. kanaman gelmemiş. için rahat olsun. güzel haberlerle gel inşallah.

Milanom günaydın canım.

Amin canım inşallah....

canım benim 3 günde 1 kilo farketti :34:

ayy lavinyaaa canım ödem vardır bağırsakların nasıl? ben de bi ara tartıda yuhh dedim.. bağırsak hapından sonra normal halime döndüm...üzülme şeker...

aaaaaa nası unutursunnn? hani doktora ince gecelikke gidicektin ya üstüne bi sabahlık çekip:34: en az kiloyu anca böyle tartar doktor... haaaa diyosan ki ben çıplakta giderim, e 200-300 gram farkeder tabii :52::52::52::52::52::52:

ben de ödem diyorum canım bağırsaklarım çalışıyor ama eskisi kadar iyi değil tekrar lifalife başlamam gerek:) haplık duruma henüz gelmedim bakalım nolacak, senin düzelmene de çok sevindim kuşum çok zor çünkü bağırsak sıkıntısı:(

lavinyamm, burcumm hoşgeldiniz canlarımmm

hihohohhh:1::1::1: piki gülmüyorum kızma :17:

ehuhehehuuheeee :52: :52::52:

ay bugünde markafonide acar kids in indirimi var 60tl üzerine10liralık kupon vermişler... sepete ekledim ekledim sonra hepsini sildim :9:
kaplumbağaları napıyosuuz kız?

yavrum sen art niyetlisin... sen aklımıza getiriyosun pis pis şeyleri...:23: :23:

bir zahmet alma yaaaaa :52: ala ala bitirdin yedin maaşları :32: kim ben mii seni bildiğimden yazdım sende hemen cevapladın :27::27::27:

napalım canım kurbağalrı minik minik çoğalmışlar taşta toprakta geziniyorlar iştee :52:

Günaydın kızlarrr

Dün ev doppleriyle bebeğimizi dinledikk.. Sıra babasına gelince bir döndü bir hareketler yaptı adam koptu gülmekten.. Dön oğlum baban duysun seni dedim allaahh yerinde durmadı :52::52::52:
Çok uslu, söz dinleyen bir çocuk olacak benim oğlum :16::16::16:

günaydın canımmm ne güzeelll yesinler oğluuşnu Allah bağışlasın evlatlarımızı :49:

ayy lavinyaaa canım ödem vardır bağırsakların nasıl? ben de bi ara tartıda yuhh dedim.. bağırsak hapından sonra normal halime döndüm...üzülme şeker...

aaaaaa nası unutursunnn? hani doktora ince gecelikke gidicektin ya üstüne bi sabahlık çekip:34: en az kiloyu anca böyle tartar doktor... haaaa diyosan ki ben çıplakta giderim, e 200-300 gram farkeder tabii :52::52::52::52::52::52:

canım gerçi ben bu ay aldım kilo ama esas bu aydan sonra başlanıyormuş ya ben 4 ayda 1 kilo aldım daha ama 3 haftada bukadar aldıysam bundan sonraki 5 ayda ne olcak yaaaa:41:

günaydınn şekercik:)

hoşgeldin canım, nasıl oldun?

hoşgeldin canım, günaydın...

evet canım kendini üzdüğün için oluyor, uzan hafta sonu iyice dinlen...

korkma korkma hiç bir şey olmamıştır merak etme.. ben de düştüm :)

ay bugün ben de 63,3ü gördüm salı günü 62,5 idim. şoklardayım noluyo bize:53::53:

ne güzel ceviz yiyebiliyorun ben yiyemiyorum bıkmışım:)

evet evet neler aldın????

Amin canım inşallah, RAbbim yqavrularımızı korusun....

benim vücutta baya ödem var anlaşılan 3-5 kilocuk kadar:23::1::1::1:

hıı hatırladım gecelik yerineee taytla tişört giyicem kızım oda farkettirir 300 gram :52::52::52:

kızlar bizim işyerinde 100lerce kurbağa yavrusu var zıp zıp zıplıyorlar yaaa ama çok tatlularrr herşeyin miniğiiii güzel yaaaa :52::52::52: bak bu herşeyin miniği güzeli kötü anlama çekmeyin ayıp yahuuu :27::27::27:

:))))))

Günaydın kızlarrr

Dün ev doppleriyle bebeğimizi dinledikk.. Sıra babasına gelince bir döndü bir hareketler yaptı adam koptu gülmekten.. Dön oğlum baban duysun seni dedim allaahh yerinde durmadı :52::52::52:

ohhh maşallah oğluşuna. bende az önce dinledim. benimkide kıpraşıp duruyordu. :)

ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kızlar çünkü diyetisyen ona göre bebeği besliyor sana kilo olmuyor benim arkadaşım son 2 ayında gitmişti kendi hiç kilo almadı almadı ama maşallah tosuncuk geldi :1:

herşeyi yiyebilen biri olsam aslında hiç endişe etmicem de bana liste verse ben yiyemem ki.

git canım için rahat edecekse. aslında neyin faydalı neyin zararlı olduğu belli. dengeli beslenmekte olay. ben bol meyve sebze tüketiyorum. süt ürünleriyle aram kötü. et çok az yiyorum. karbonhidratı kaçırmıyorum. hiç kilo almadım.

günaydın canlarım annesininbirtanesi, lavinya27 .

canım gerçi ben bu ay aldım kilo ama esas bu aydan sonra başlanıyormuş ya ben 4 ayda 1 kilo aldım daha ama 3 haftada bukadar aldıysam bundan sonraki 5 ayda ne olcak yaaaa:41:

of of canımm ben napıcam böyle dediğin gibi evet bu aya kadar 6 kilo aldıysammm 4 ayda 5 ayda kimbilir kaç alırımm ofof :31:

Günaydın kızlarrr

ay maşalah canım... ben de ruyamda doppler almıştım bak şimdi sen söyleyince hatırladım:34:

ben de ödem diyorum canım bağırsaklarım çalışıyor ama eskisi kadar iyi değil tekrar lifalife başlamam gerek:) haplık duruma henüz gelmedim bakalım nolacak, senin düzelmene de çok sevindim kuşum çok zor çünkü bağırsak sıkıntısı:(

lifalife ne canım??
ay sorma canım bi kaç gün bağırsak ve gaz sorunu yaşamıştım bi iki hapla düzeldi çok şükür..

bir zahmet alma yaaaaa :52: ala ala bitirdin yedin maaşları :32: kim ben mii seni bildiğimden yazdım sende hemen cevapladın :27::27::27:

napalım canım kurbağalrı minik minik çoğalmışlar taşta toprakta geziniyorlar iştee :52:

[/B]

ayy aysun dayanamıyorum ama yaa ben napıyımm... eşimde trip yapıyo önceden bana alırdın şimdi bebişe alıyosun hep diye :9:

valla ben de ilk 3 ay 1 kilo aldım... son 1,5 ayda 2 kilo aldım... dediğin gibi asıl bundan sonra başlıcak.

benim vücutta baya ödem var anlaşılan 3-5 kilocuk kadar:23::1::1::1:

hıı hatırladım gecelik yerineee taytla tişört giyicem kızım oda farkettirir 300 gram :52::52::52:

ödemdir o ödemmm :34:
18inde mi gidicektin sen? bu arada isim düşündünüz mü bebişe??

ohhh maşallah oğluşuna. bende az önce dinledim. benimkide kıpraşıp duruyordu. :)

herşeyi yiyebilen biri olsam aslında hiç endişe etmicem de bana liste verse ben yiyemem ki.

git canım için rahat edecekse. aslında neyin faydalı neyin zararlı olduğu belli. dengeli beslenmekte olay. ben bol meyve sebze tüketiyorum. süt ürünleriyle aram kötü. et çok az yiyorum. karbonhidratı kaçırmıyorum. hiç kilo almadım.

bende 1 kilo aldım bende meyve yiyyorum bol bol.süt falan bende asla içmem ağzıma bile değirmem onun yerişne bol bol peynir ve yoğurt tüketmeye dikkat ediyorum.:56:

of of canımm ben napıcam böyle dediğin gibi evet bu aya kadar 6 kilo aldıysammm 4 ayda 5 ayda kimbilir kaç alırımm ofof :31:

Kuzumm merak etme veririz inşallah kilolarımızı, ben de demir hapına başladıktan sonra yani 2 haftada 2 kilo almış gözüküyorum :25: ama bak bi arkadaşım vardı geçen sene doğum yaptı 22 kilo almıştı, 1 senede hamile kaldığı kilonun da altına indi. Büyük olasılıkla ödem yapıyor vücutlarımız, hava da sıcak zaten :50:

doktorun yönlendirir canım seni istersen görüş bi diyetisyene yönlendirsin.ben geçen gittiğimde sordum güldü bana daha kilo almadın ki dedi ben gerek duyarsam zaten yönlendiririm kafana takma sen bunları dedi :41:

Ben hafta 1-2 kez dinliyorum bizimki dopler cihazına tekme atıyor fazla dinleyince :52::52:
Ama burcu nasıl söz dinledi babası bile şaşırdı.. Bu senin dediğini anlıyor tuğba dedi adam hayretle...
Anne karnında bu kadar akıllı bu bebişler bakalım doğup büyüyünce ne yapıcaz :1::1::1:

ay maşalah canım... ben de ruyamda doppler almıştım bak şimdi sen söyleyince hatırladım:34:

lifalife ne canım??
ay sorma canım bi kaç gün bağırsak ve gaz sorunu yaşamıştım bi iki hapla düzeldi çok şükür..

ayy aysun dayanamıyorum ama yaa ben napıyımm... eşimde trip yapıyo önceden bana alırdın şimdi bebişe alıyosun hep diye :9:

valla ben de ilk 3 ay 1 kilo aldım... son 1,5 ayda 2 kilo aldım... dediğin gibi asıl bundan sonra başlıcak.

bebeklerimize herşey feda olsun onlar sağlıklı olsunlar yeter ama insan genede istemeden takıyo kafasına.

Kuzumm merak etme veririz inşallah kilolarımızı, ben de demir hapına başladıktan sonra yani 2 haftada 2 kilo almış gözüküyorum :25: ama bak bi arkadaşım vardı geçen sene doğum yaptı 22 kilo almıştı, 1 senede hamile kaldığı kilonun da altına indi. Büyük olasılıkla ödem yapıyor vücutlarımız, hava da sıcak zaten :50:

inşallah bizde vercez canım yaa.zaten bebişlerle uğraşırken kendimizi unutçaz :21:

lifalife ne canım??

etinin yulaf ezmesi var sadece yulaf.. süt ya da yoğurta ekliyorum içine de meyve ya da bel ya da reçel yiyorum süper çalıştırıyor bağırsakları

Back
X