2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yok bebem ben almayayım depresyondan zor çıkardım kendimi tekrar sürükleyemem nazik zihnimi :52::52:
lieraca yı ben ilk aylarda kullandım şimdi doktorun verdiği bir krem var ona devam ediyorum oda bi iyi gibi.... bide bitkisel bir yağa.. benim derim pul pul dökülüyor alttan yeni deri geliyor eşime sordum iyi birşey dedi genişlemesine yardımcı olur alttan gelen deri benimde ona inanmaktan başka çarem yok sağlık bilgisine güvenim sonsuz :16::5:

EŞİN DOKTOR MU ?
çabuuuuk bize de veriosun tüyolarıııı !!! :1:

kız adamın sucu ben ağrı çekerken elimden tutupda aşkım ağrının yön değiştirme teorisini uygulayalım gel senle halay çekelim demesi:118:benim derdim o an halay mı sanki doğum yapıyoruz surda:27::27:

moralini düzeltmeye çalışmışşş :D:D:D:

sen o erken doğuma giren kızın eşini görsennn , dışarda ağlıyo hüngür hüngür eşimin omzuna, kızın yanında şaklabanlık yapmadan durmuyodu :)

Ne teknolojik olduk biz yaww:44:
eskiden günlük tutulurdu şimdi blog yazılıo
herşey internette valla:44:
ben anlamıom blog mlog
bi kaç kere hissettiklerimi kağıda döktüm günlük misali
o kadarcık yeter iştee..

Bu arada sen çatlamazsın resimlerinden gördüğüm kadarıyla çıtı pıtı minyon hatunsun o yüzden çok şanslısın yavrumm:79:

günlükte yazarım ama blog çok zevkli... bi de masa başındayım ya... bak linki burda :) : anneolucamben hamile olduğumu daha bilmiyodum ama hissetmeye başlamıştım, o zaman başladım yazmaya :)

bi de ben minyon değilim yaaa :D:D:D

yok bebem ben almayayım depresyondan zor çıkardım kendimi tekrar sürükleyemem nazik zihnimi :52::52:
lieraca yı ben ilk aylarda kullandım şimdi doktorun verdiği bir krem var ona devam ediyorum oda bi iyi gibi.... bide bitkisel bir yağa.. benim derim pul pul dökülüyor alttan yeni deri geliyor eşime sordum iyi birşey dedi genişlemesine yardımcı olur alttan gelen deri benimde ona inanmaktan başka çarem yok sağlık bilgisine güvenim sonsuz :16::5:

ne kremi verdi canım sana doktor??

bel kalça göbek göğüs ama bunlar en önemli yerler bizim için:(((( bu forumda okumuştum kızın birinin bikini bölgesine kadar içmiş catlaklar:((((

off çok fena :14:

bende çatlamadımmm şu anlık bi şey yok

karın bölgesi ve göğüsler dışında çatlayan bi yer oluo mu ? baldırlar falan gibi ?

basen kısmıda çatlıyormuş çok genişlersee daha bizim çatlamamıza vr sanırım inş. olmaz tabi de :52:

canım sıkma kendini artık. haftasonu güzelce dinlen, düünmemeye çalış.
dediğim gibi hamilesin nasılsa ayrılıcaksın, fazla ödeme yapmaya gerek yok demişlerdir.

bebeğim ve benim için blog yazıyorum... güzel bir hatıra olarak kalıcak :)
ben de bakamıyodum vallal şok oldum, kapattım hemenn:37:

ben de çatlamadım ama iki üç gündür belimde ve karnımda gerilme hissediyorum.. lieraca başlıcam yakında:)

rehavetliyimmm :):):)

valla çok kötü ama resimleri görsennn off dedimmmm :27:

ben ona 1 ay önce başladım lieraca ya memnunum şimdilik :27:

özel sektör canım sinirlenme sakin ol bak eşimde maaş zamnı çıktı şimdi geri dönmek istiyor varsın zam vermesinler ama bebek doğduğunda işleri evden yönetmene evet desinler bunun için dua edelim

ya hasta bezi oluyor zaten canım 9 ay kanama olmamış olsun artık o kadar kan değil mi:34:
bilmem canım eşim kapının önünde beni bekliyor oluyor ve bana nasılsın aşkım diyor ben o an ona patlatmak istiyorum bir tane :22:
gerçi hatırlarsan büşranın doğumunda benle halay çekmeye kalkmıştı esrada ise başka şebeklik yapmıştı onlara daha çok kızmıştım galiba
yani öyle bana yaptığı bir gıcıklık yok

yok canım o sebebden dolayı değil ki zaten çocuk isteyen taraf hep ben oldum
ruh hali işte :27:

yaniiiiiiiii bencede

sanırım eşler hazıra konduğu için kızıyorda olabilrizz :1:

Madecassol canımm...

hiç duymadımm :26:

benim doktorum krem vermedi zeytin badem kakao kullan dedi sadece.

basen kısmıda çatlıyormuş çok genişlersee daha bizim çatlamamıza vr sanırım inş. olmaz tabi de :52:

yaniiiiiiiii bencede

hmm ben de alıcam ama emin olamıyorum... günde bi kere lierac bi kere de zeytin yapı sürerim olmazsa.

Ben zaten krem sürdüm mü yağlı güreşçilere dönüommm:1:

Bulemsu alem kadınsın valla sen yaşlanmazsın canım yaa koptummm:1::1::1:
evet yaşlanmam ben hep öyle diyorlar bana nedense:24::24::24:

moralini düzeltmeye çalışmışşş :D:D:D:

sen o erken doğuma giren kızın eşini görsennn , dışarda ağlıyo hüngür hüngür eşimin omzuna, kızın yanında şaklabanlık yapmadan durmuyodu :)

günlükte yazarım ama blog çok zevkli... bi de masa başındayım ya... bak linki burda :) : anneolucamben hamile olduğumu daha bilmiyodum ama hissetmeye başlamıştım, o zaman başladım yazmaya :)

bi de ben minyon değilim yaaa :D:D:D

ne kremi verdi canım sana doktor??

off çok fena :14:
ama o an için o moral beni mutlu etmedi elinden tutup odadan dışarı attım adamı:27:

yaniiiiiiiii bencede

evet hazıra konuyorlar onlar ağrısız sızısız çıkarıyorlar biz baya bir zor çıkarıyoruz ondan galiba:9::9:

hiç duymadımm :26:

benim doktorum krem vermedi zeytin badem kakao kullan dedi sadece.

hmm ben de alıcam ama emin olamıyorum... günde bi kere lierac bi kere de zeytin yapı sürerim olmazsa.

canım bu krem lieracdan daha iyimiş gibi geldi bana ben hem lieracı hem dediğim kremi hemde bitkisel yağı üçünüde kullanıyorum sende bidene istersen dediğim kremi devlet ödüyor :34::34:

canlar ben kaçtım hepinize güzel bir haftasonu diliyorummmmmm haftaya nasipse görüşürüzzzz hoşçakalınnnnnnnnnn :54:

ya 2 hafta eşimin yanında olucam ya, zeytinyağı salata gibi kokuyo, kullanmak istemiyorum onun yanındayken...daha doğrusu onun yanında krem kullanmak istemiyorum :) adını hatırla yaz bana :)bi de ona bakıyım :)

ayy dün mesaj çektim ya.... bi kaç muhabbetten sonra "bebeğim ben sana kıyamıyorum hamileyken" demez mi :25: "yapma nolur kıy yaaaa olmaz ama , kapa gözlerini kıy bana" diyorum :D koptuk gülmekten :52::52::52::52::52:
banada 1 kilo kıymaaaaa:27::27:

evettttttt kakao yağı kokuo
sende diodun ya ben esmeriyim çikolatayım die ee tam senlik:1:
kremin adını hep unutuorum:44:

ya 2 hafta eşimin yanında olucam ya, zeytinyağı salata gibi kokuyo, kullanmak istemiyorum onun yanındayken...daha doğrusu onun yanında krem kullanmak istemiyorum :) adını hatırla yaz bana :)bi de ona bakıyım :)

ayy dün mesaj çektim ya.... bi kaç muhabbetten sonra "bebeğim ben sana kıyamıyorum hamileyken" demez mi :25: "yapma nolur kıy yaaaa olmaz ama , kapa gözlerini kıy bana" diyorum :D koptuk gülmekten :52::52::52::52::52:

ama o an için o moral beni mutlu etmedi elinden tutup odadan dışarı attım adamı:27:

evet hazıra konuyorlar onlar ağrısız sızısız çıkarıyorlar biz baya bir zor çıkarıyoruz ondan galiba:9::9:

ama burda eşinin hiç biiirr suçu yok :D:D

canım bu krem lieracdan daha iyimiş gibi geldi bana ben hem lieracı hem dediğim kremi hemde bitkisel yağı üçünüde kullanıyorum sende bidene istersen dediğim kremi devlet ödüyor :34::34:

canlar ben kaçtım hepinize güzel bir haftasonu diliyorummmmmm haftaya nasipse görüşürüzzzz hoşçakalınnnnnnnnnn :54:

hmm tamam anladım canım.

iyi haftasonlarııı :)

ohhhhhhh ne güzel dimiiii

iyi akşamlar iyi haftasonları kuzuuuuu :54:

kız adam napsın... çocuk gibiler zaten, dünyadan haberleri yok...

özledimmmmm çok özledimmmmmmmmmmm :31::31::31::31::31::31::16::16::16::16:
valla hayal etmedim aslında o an ne yapsa suç olur benim ruh halimle:27::27:hormanlar tavan yapıyor son defa:37:
özlersin tabi canım insan sevdiğini özlemez mi hiçç:29:

Back
X