2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya 2 hafta eşimin yanında olucam ya, zeytinyağı salata gibi kokuyo, kullanmak istemiyorum onun yanındayken...daha doğrusu onun yanında krem kullanmak istemiyorum :) adını hatırla yaz bana :)bi de ona bakıyım :)

ayy dün mesaj çektim ya.... bi kaç muhabbetten sonra "bebeğim ben sana kıyamıyorum hamileyken" demez mi :25: "yapma nolur kıy yaaaa olmaz ama , kapa gözlerini kıy bana" diyorum :D koptuk gülmekten :52::52::52::52::52:

tamam canımm eve gidince bakımm
senin eşinde benimki gibi sanırım hiç kıyamıo, dayanamıo
yaa napalım biz bunları oyyy oyyyyy:16:

anladım esra sen eşini özledin toz kondurmuyorsun gene eşlere :9::9:

kız adam napsın... çocuk gibiler zaten, dünyadan haberleri yok...

özledimmmmm çok özledimmmmmmmmmmm :31::31::31::31::31::31::16::16::16::16:

EE hadi kavuşun artık yaaaa

büşra az evvel annemden geldi evde bir bayram havası:118: zaten başım ağrıyor kızların gürültüsü ikiye katlıyor bu ağrıyı:31:

canım bu krem lieracdan daha iyimiş gibi geldi bana ben hem lieracı hem dediğim kremi hemde bitkisel yağı üçünüde kullanıyorum sende bidene istersen dediğim kremi devlet ödüyor :34::34:

canlar ben kaçtım hepinize güzel bir haftasonu diliyorummmmmm haftaya nasipse görüşürüzzzz hoşçakalınnnnnnnnnn :54:

Sende hoşça kall canımmm:54::54::54:
kremin adını da not ettimmm bi de onu alim bakıyımmm

iyi tatiller hatunlar...sizi sefiyoruzz...

Bizde sizi sevioz analı kızlı :54:

valla hayal etmedim aslında o an ne yapsa suç olur benim ruh halimle:27::27:hormanlar tavan yapıyor son defa:37:
özlersin tabi canım insan sevdiğini özlemez mi hiçç:29:

iyi değerlendir son hakkın bu :)

olacak artık bulursunuz bir formül :9::9:

var da işte... ufff delü benim kocam yaaaaa :31:

tamam canımm eve gidince bakımm
senin eşinde benimki gibi sanırım hiç kıyamıo, dayanamıo
yaa napalım biz bunları oyyy oyyyyy:16:

EE hadi kavuşun artık yaaaa

sanki bişi olucak ta suçluluk hissedicek... ya diyorum bişey olmaz, doktorlar izin veriyo sana noluyo diye :) kıyamam ben diyo işte :) ahhh ne fenayızzzz... bebek gelsin o zaman kıyıcam ben sana zaten merak etme diyo bide :D:D:D

inşallahh az kaldı canım yaa... sen sonradan geldin, ben ne kötü günler yaşadım burda, ağladım sızladım... inan şimdi çok çok iyiyim... önceden özlerdim kavuşma imkanım yoktu.. şimdi özledikçe heyecanlanıyorum, seviniyorum. biliyorum çünkü çok az kaldı.:16:

büşra az evvel annemden geldi evde bir bayram havası:118: zaten başım ağrıyor kızların gürültüsü ikiye katlıyor bu ağrıyı:31:

ohh ne güzel ev şenlendi desene :)

sanki bişi olucak ta suçluluk hissedicek... ya diyorum bişey olmaz, doktorlar izin veriyo sana noluyo diye :) kıyamam ben diyo işte :) ahhh ne fenayızzzz... bebek gelsin o zaman kıyıcam ben sana zaten merak etme diyo bide :D:D:D

inşallahh az kaldı canım yaa... sen sonradan geldin, ben ne kötü günler yaşadım burda, ağladım sızladım... inan şimdi çok çok iyiyim... önceden özlerdim kavuşma imkanım yoktu.. şimdi özledikçe heyecanlanıyorum, seviniyorum. biliyorum çünkü çok az kaldı.:16:

esra dilini ıssır ne zamndır atışmıyoruz diye ne zamn ben aklımdan geçirsem evde 3. dünya harbi çıkarıyoruz eşimle yok sebebten :41::41:
evet ev ne şenlendi özlemişler ablası bunlar birbirlerini:16::16::16:
son hakkım diyosun öyle mi:23::23:bilemiyorum şekerim :89::89::89:

İyi ki yokmuşum bende ağlardım senle beraber
hiç dayanamam ben:50:
neyse geride kalmış o günler şimdi ne zaman geliyor sen ondan haber ver:34:

Ne güzel bayılırım sesli , kalabalık, gürültülü geniş ailelereee bende gelim yaaa :16:

baktım adres göndermişssinnn:34:
1 saat sonra kaçar gidersin kızların gürültüsünden :83:eşim kışın kızları odasına postalıyordu başım sesinizden kötü oldu diye şimdi bebeği ne yapacak bakalım :86:

adres dedin deee:94:
bayanlar çekilişe katılan bayanlar adres vermiyenler temmuz 15 kadar online olmayanlar çekilişten çıkarılacaktır bilginizeee

selam kızlar

sela ile ezan arası dualarımızı okudum...adı aklıma gelen herkesin adını saydım inşallah adlarınızı ezberleyim isim isim de etmeye çalışıcam...

sonra kızımın mezarına gittim yasin okudum ona da....

sonra annemle ilk defa trafiğe çıktım yanımda eşim olmadan...

dün bir arkadaşımla görüştük bebeği 2 aylıktı...

unı baby yenidoğan ıslak pamuk mendılden çok memnun kalmış....watsons da 1 ağustosa kadar indirimde haberiniz olsun mağazaya daha gelmemişti alamadım...3 tane mendıl 11,5 du...ındırimsız tanesı 7 liraydı....

1 saat sonra kaçar gidersin kızların gürültüsünden :83:eşim kışın kızları odasına postalıyordu başım sesinizden kötü oldu diye şimdi bebeği ne yapacak bakalım :86:

adres dedin deee:94:
bayanlar çekilişe katılan bayanlar adres vermiyenler temmuz 15 kadar online olmayanlar çekilişten çıkarılacaktır bilginizeee

Niye vermiolar ki adreslerini kargoyu nası göndericezzz çabuk gönderin adresleriiii:1:

kızlar acil çıkıyoruzz öpüyoruz hepiniziiiiii

yavaş yavaşşşşşşş:49: öptük bizde özlem dolu hatun seniiii:16:

hayatbanagüzel doğumdan sonra çıkan sey neymişş kız ben bilemedim :44:herhalde arkadaşın hemen masadan kalkmak istemişdir benim gibi çocuk çıktı tamma haydi görüşürüz eyvallah demek istemiştir:51:beklemek gıcık ediyor insanı ama kanama riskine karsı gözetim altında oluyorsun ya arad karnına basılıyor kan pıhtısı kalmasın diye hepsi bu
benim iki doğumdada rahatsız etmedi benim karnıma basmaları ben sadece ayaklanıp evime gitmek istedim tekerleki sandalyey bile zorla oturtdular beni:))
eşim dersen kapının önünde beni bekliyor :27:nedense o an için adamı dövmek geçiyor benim içimden bakalım bunda nasıl olacak :22:

selam kızlar

sela ile ezan arası dualarımızı okudum...adı aklıma gelen herkesin adını saydım inşallah adlarınızı ezberleyim isim isim de etmeye çalışıcam...

unı baby yenidoğan ıslak pamuk mendılden çok memnun kalmış....watsons da 1 ağustosa kadar indirimde haberiniz olsun mağazaya daha gelmemişti alamadım...3 tane mendıl 11,5 du...ındırimsız tanesı 7 liraydı....

allah kabul etsın canım
bende oglumda 8-9 aylık olana kadar onu kullandım bı sorun yasamadım bastan stok yapmıstım bende onalr bıtınce baskasına gectım:34:

selam kızlar

canım Allah kabul etsinnnnnnn :16:

kızlar acil çıkıyoruzz öpüyoruz hepiniziiiiii
görüşürüz şekerim:29:

selam kızlar

allah kabul etsin canım rabbim o acıyı bir daha tatdırmasın sana :29:

Niye vermiolar ki adreslerini kargoyu nası göndericezzz çabuk gönderin adresleriiii:1:

yavaş yavaşşşşşşş:49: öptük bizde özlem dolu hatun seniiii:16:
var işte bir kaç kişi bakalım ses seda çıkmazsa çıkaracağız canım çekilişten :26:

Back
X