2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bend eçıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın allaha emanet olun :5::5::54::54::54::54::54::54:
moonsun inş dinlenince daha iyi olmuşsundur kuzummm:29:

bende cıkıyorum kızlar hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum kendınıze ve bebıslere cok ıyı bakınn:16::16::16::49::49:

Tatlı anneler, canımın içi arkadaşlarımmm :16: herkes çıkmıştır şimdiye ama haber vereyim dedim Kezban ve Burcu için duamı ettim, Allahım kabul etsin inşallah :16:
Yarın sabah 9.30 da sınavım var ve çok korkuyorum :18: inşallah alnımın akıyla, kızımın da kısmetine soruları güzel güzel çözerim, emeklerim boşa gitmez.
Bu arada zorla da olsa 1 haftalığına iznimi verdiler pazar günü Ankaraya yolcuyummm, prensesim anneannesini, dedesini,dayısını görecek :32: Yine fırsat buldukça gelmeye çalışıcam, sizleri çoooooook sevooruz bizz :16: Koccaman öptükkkkkkkk :54: :54:

bugün son iş günüm olduğundan çook yoruldum bugün benim için dua eden herkesin yüreğine sağlık... Tatilde de olsam öğle saatlerinde güneş olduğundan ben burdayım telefon sağolsun

adamı bastan çıkar manyaga bağla :27:sonra erken geldi de:9::9:
haydi bakalım görüşürüz şekerim:29:

:1: sorma canım yaa diyo ki valla dayanamadım erkenden atladım geldim :)))harbiden manyak gibiydi:1:

biz seni bugün beklemiyorduk :52: :52:

iyi eğlenceler tatlımmmm :)

Sorma canım yaa bak yine de sizsiz yapamıyorum görüyor musun :34:
gelir tabi yaramaz seni... adama neler yaptın... hadi iyi eğlenceler size:31::31::31:
:34: :17:

valla 4-5 gündür yoktu ama nasıl özlemişim,manyağa bağladım ya:53: bugün evde olması iyi oldu benim için..

günaydın haftasonunun güzel ve sessiz hamişleri nasılsınız bakalım :16:
ben gece hiç uyuyamadım eşimin yanına gittim gene uyuyamadım yatağıma döndüm gene uyuyamadım:50:eşim bugun işten ayrılıyor ali cengiz oyunlarıyla baş edemedi bana sordu yanındayım dedim aç kalmayız ya dedim
konyada işinin sektörü çok fazla değil sehir dışını düşünüyor galiba:26:
E ehliyetin var gerekirse uzun yol şoferliği yaparsın dedim bende aklına yeni bir fikir kattım:26:iyi mi dedim kötü mü dedim bilmiyorum :53:
pazartesi antalyadan gelen habere göre şekillenecek hayatımız hamilenin duası kabul olur duanızı eksik etmeyin canlarım benden :26:

Son düzenleme:
Günaydınnnnn,

ben bugün iyiyim, dünden kalan işlerimi toparlıyorum, burası sakin kafa dinliyorum :)))

Tatlı anneler, canımın içi arkadaşlarımmm :16: herkes çıkmıştır şimdiye ama haber vereyim dedim Kezban ve Burcu için duamı ettim, Allahım kabul etsin inşallah :16:
Yarın sabah 9.30 da sınavım var ve çok korkuyorum :18: inşallah alnımın akıyla, kızımın da kısmetine soruları güzel güzel çözerim, emeklerim boşa gitmez.
Bu arada zorla da olsa 1 haftalığına iznimi verdiler pazar günü Ankaraya yolcuyummm, prensesim anneannesini, dedesini,dayısını görecek :32: Yine fırsat buldukça gelmeye çalışıcam, sizleri çoooooook sevooruz bizz :16: Koccaman öptükkkkkkkk :54: :54:

canım başarılar diliyorum, inşallah kolay sorular çıkar, inşallah istediğin puanı alırsın. Allah yardımcın olsun. bu arada ailene bizden selamlar, baksınlar bakalım bir göbeğini incelesinler:)))

kızlar hepinizi seviyorum sizi çok çok öpüyorum, 1 hafta sonra görüşürüz....

canım gördüm başına gelenleri çok üzüldüm, hamilesin diye bence yapmamışlardır, neyse Allah görsün. iyi tatiller diliyorum, tadını çıkar aklın işte kalmasın, bebişine çok iyi bak canım. bizde seni seviyoruz, çok öpüyoruz.

selam kızlar

sela ile ezan arası dualarımızı okudum...adı aklıma gelen herkesin adını saydım inşallah adlarınızı ezberleyim isim isim de etmeye çalışıcam...

sonra kızımın mezarına gittim yasin okudum ona da....

sonra annemle ilk defa trafiğe çıktım yanımda eşim olmadan...

dün bir arkadaşımla görüştük bebeği 2 aylıktı...

unı baby yenidoğan ıslak pamuk mendılden çok memnun kalmış....watsons da 1 ağustosa kadar indirimde haberiniz olsun mağazaya daha gelmemişti alamadım...3 tane mendıl 11,5 du...ındırimsız tanesı 7 liraydı....

Allah kabul etsin dualarını, Allah bebeğini sana bağışlasın. evet ya öğrenelim isimlerimizi.

büşra az evvel annemden geldi evde bir bayram havası:118: zaten başım ağrıyor kızların gürültüsü ikiye katlıyor bu ağrıyı:31:

canım gözün aydın, ne güzel ya kalabalıksınız. Allah kısmet etse banada çok isterdim 3 çocuk. napıyorsun iyi misin?

sana mail atacam bak ne oldu yine :)

Günaydınnnnn,

ben bugün iyiyim, dünden kalan işlerimi toparlıyorum, burası sakin kafa dinliyorum :)))

canım başarılar diliyorum, inşallah kolay sorular çıkar, inşallah istediğin puanı alırsın. Allah yardımcın olsun. bu arada ailene bizden selamlar, baksınlar bakalım bir göbeğini incelesinler:)))

canım gördüm başına gelenleri çok üzüldüm, hamilesin diye bence yapmamışlardır, neyse Allah görsün. iyi tatiller diliyorum, tadını çıkar aklın işte kalmasın, bebişine çok iyi bak canım. bizde seni seviyoruz, çok öpüyoruz.

Allah kabul etsin dualarını, Allah bebeğini sana bağışlasın. evet ya öğrenelim isimlerimizi.

canım gözün aydın, ne güzel ya kalabalıksınız. Allah kısmet etse banada çok isterdim 3 çocuk. napıyorsun iyi misin?

sana mail atacam bak ne oldu yine :)
evet canım kalabalık şenlikli bir aile esra daha uysal büşra daha haşarı ayne babası :9::9:dün sarıldılar sarıldılar sonra bunlar bir kapıştılar :53::53:esrayı kaldırdı yere bir indirdi büşra:53:ne yapıyorsun sen dedim hak etti diyor özlediydin hani diyorum özlemekle hata yapmışım diyor:30:esra dersen baktı baktı hey allahım dedi güldü:9: o da bana çekmiş galiba :27:
rabbim gönlündekini en iyi şekilde versin balım :29:

kızçelerr gunaydın ya dun sabah karnım agrıyodu bu sabahta karın agrısıyla uyandım cırcır olmusum hafıften de mıdem bulanıyo dunde kocamın teyzesınde aynı sıkayetler vardı gıda zehırlenmesı olmus o doktora gtmelımıyım gıtmemelımıyım off bıde aksam bızımkıler teyzemı alıp karsıya gecıcekler onu evıne bırakmaya gtmısken orda kalıcaklar hıc gıdesım yok ama allah korusun hastalanırsam felan tek kalcam burda napım yaa

ben gece hiç uyuyamadım eşimin yanına gittim gene uyuyamadım yatağıma döndüm gene uyuyamadım:50:eşim bugun işten ayrılıyor ali cengiz oyunlarıyla baş edemedi bana sordu yanındayım dedim aç kalmayız ya dedim
E ehliyetin var gerekirse uzun yol şoferliği yaparsın dedim bende aklına yeni bir fikir kattım:26:iyi mi dedim kötü mü dedim bilmiyorum :53:
pazartesi antalyadan gelen habere göre şekillenecek hayatımız hamilenin duası kabul olur duanızı eksik etmeyin canlarım benden :26:

günaydın canım. uyuyamadın mı sen bakim, geceleri bende huzursuz oluyorum, bi eşimin yanına gidiyorum bir kanepeye gidiyorum, bazen dolanıyorum :)))

eşin kararını verdi demek, hayırlısı olsun, Allah rıskınızı verir elbet, tek derdim seninde daha önce dediğin gibi eşinin stres olması. hiç istemiyorum şehir dışına çıkmanı, annenden uzaklaşırsın diye, ama insan doyduğu yerde yaşıyor maalesef.

uzun yok şöforlüğü zor tabi canım ama ekmek bu her türlü kazanılması lazım. maaşlarda iyi oluyor, tek sorun sık görüşemezsiniz birazda aklın kalır yollarda diye. Allah en hayırlısını nasip etsin. hep aklımdasın hep dua ediyorum canım.

evet canım kalabalık şenlikli bir aile esra daha uysal büşra daha haşarı ayne babası :9::9:dün sarıldılar sarıldılar sonra bunlar bir kapıştılar :53::53:esrayı kaldırdı yere bir indirdi büşra:53:ne yapıyorsun sen dedim hak etti diyor özlediydin hani diyorum özlemekle hata yapmışım diyor:30:esra dersen baktı baktı hey allahım dedi güldü:9: o da bana çekmiş galiba :27:
rabbim gönlündekini en iyi şekilde versin balım :29:

inşallah canımmmm. sabah eşimle konuşurken diyorum hamileğim, dokunulmazlığım var ayrıcalıklığım çok sevdim, sonra karnıma baktım hadi kızım çık kardeşin gelecek meşgul etme orayı dedim :))))

aman maşallah diyim kardeşler iyi anlaşsın, inşallah büyüyüncede birbirlerinin kıymetini bilirler. oyy ne güzel ya, insanın çocuklarını oynarken görmesi ne büyük mutluluktur.

kızçelerr gunaydın ya dun sabah karnım agrıyodu bu sabahta karın agrısıyla uyandım cırcır olmusum hafıften de mıdem bulanıyo dunde kocamın teyzesınde aynı sıkayetler vardı gıda zehırlenmesı olmus o doktora gtmelımıyım gıtmemelımıyım off bıde aksam bızımkıler teyzemı alıp karsıya gecıcekler onu evıne bırakmaya gtmısken orda kalıcaklar hıc gıdesım yok ama allah korusun hastalanırsam felan tek kalcam burda napım yaa

günaydın canım, doktora git tabi , için rahat olsun, Allah korusun bişiyin yoktur umarım. doktor ne diyecek ona göre program yaparsın.

$600778_394351033933441_460381928_n.webp

GÜNAYDINNN şekerlerimmm:16:
İyi haftasonlarııııı:16:

bugün şirketteyim ben işlerimi toparlıyorum
zaten evde dursam sıkıntıdan patlarım aşkımda burda çünküüü:49:
şirkette güzel bi kahvaltı yaptık :56: sonra herkes odasına dağıldııı işinin başınaaa:126:

Bu akşam aşkımla yürüyüş yapma gibi bi planım var eğer akşama kadar tembellik edip bu planı değiştirmezsemm:1:

günaydın canımmm...
uzun yol şöförlüğü çok zor olur yaaa.. hem onun için hem senin için...
hayırlısı diyelim...
Rabbim hakkınızda hayırlı kapılar açsın inşallahh....

günaydın canım :)
eğer ishal 24 saatten fazla sürdüyse mutlaka doktora gitmelisin canım.

burcuxx, applepay, ve diğer güzel hamişler günaydınnn :)

ben de az önce mesaiye geldim :)
nasıl bir trafik vardı kpssden dolayı anlatamammm

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canımm... bi kapı kapanır bi kapı açılır Allah büyük...:34:

Canımm cook geçmiş olsun, eğer şikayetlerin rahatsız edici boyuttaysa doktora gitmelisinnn!!

günaydın canım. uyuyamadın mı sen bakim, geceleri bende huzursuz oluyorum, bi eşimin yanına gidiyorum bir kanepeye gidiyorum, bazen dolanıyorum :)))

eşin kararını verdi demek, hayırlısı olsun, Allah rıskınızı verir elbet, tek derdim seninde daha önce dediğin gibi eşinin stres olması. hiç istemiyorum şehir dışına çıkmanı, annenden uzaklaşırsın diye, ama insan doyduğu yerde yaşıyor maalesef.

uzun yok şöforlüğü zor tabi canım ama ekmek bu her türlü kazanılması lazım. maaşlarda iyi oluyor, tek sorun sık görüşemezsiniz birazda aklın kalır yollarda diye. Allah en hayırlısını nasip etsin. hep aklımdasın hep dua ediyorum canım.

inşallah canımmmm. sabah eşimle konuşurken diyorum hamileğim, dokunulmazlığım var ayrıcalıklığım çok sevdim, sonra karnıma baktım hadi kızım çık kardeşin gelecek meşgul etme orayı dedim :))))

aman maşallah diyim kardeşler iyi anlaşsın, inşallah büyüyüncede birbirlerinin kıymetini bilirler. oyy ne güzel ya, insanın çocuklarını oynarken görmesi ne büyük mutluluktur.

günaydın canım, doktora git tabi , için rahat olsun, Allah korusun bişiyin yoktur umarım. doktor ne diyecek ona göre program yaparsın.

Sıcaklardan dolayı bende de var uyku sorunu bu aralarrr:44: aşkımı da uyutmuomm bi sağa bi sola dönmektenn
ayrı yatsam o hiç olmaz ne ben ne aşkım ayrı yataklarda uyuyamayız ki aslaaa...

günaydın canımmm...
uzun yol şöförlüğü çok zor olur yaaa.. hem onun için hem senin için...
hayırlısı diyelim...
Rabbim hakkınızda hayırlı kapılar açsın inşallahh....

günaydın canım :)
eğer ishal 24 saatten fazla sürdüyse mutlaka doktora gitmelisin canım.

burcuxx, applepay, ve diğer güzel hamişler günaydınnn :)

ben de az önce mesaiye geldim :)
nasıl bir trafik vardı kpssden dolayı anlatamammm

Günaydın şekerr anneeeee:16:

Günaydın kızlarr

Bizde geldik işyerimize... Lavinya tatilemi gitti yanlışmı gördüm ?:44::44:

Back
X