geldim canım yaa...
konu sarmış baya :)
ojjj geldin beaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim canım yaa...
ay deme ama öyleacıtmıyordur acıtmıyordur
ay canm kıymam keşke yanında olsa
slm canımmm oh maşallahh size
Tufan isminin anlamı - kökeni - açıklaması 1. Hz. Nuh zamanında Allah'ın kötülüğe sapmış insanları cezalandırmak için gönderdiği bütün dünyayı su ile kaplayan yağmur.
2. Şiddetli yağmur ve sel.
DEMEKMİŞ KUZU FIRTINA GİBİ ESMESİN BİRDE BİZE YAAA :26:
ojjj geldin beaaaabizim ç.kaleli esmer vatandaşlar böyle konuşuyor :)
cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneHerkese merhabalar kızımla uzun süredir ortalıklarda yoktuk umarım hepiniz iyisinizdir ....
uzun bir süre hatta belki hiç giremeyeceğim kulübe haber vermek istedim , bazı sıkıntılarımdan dolayı 2-3 gündürağrım vardı pazar günü suyum geldi birazcık kendimizi doktorda bulduk , NST , USG, birde tabi alttan muayene oldum çok canım acıdı ..... zor bir durum oldu benim için ama kızım iyi ,şuan bir sıkıntı yok ama bol bol dinleneceğim , eğer tekrarlarsa yada başka bir sıkıntı olursa bilmiyorum ne olacak yatırmaya kadar gidebilir tabi ki moralimi yüksek tutmam gerekiyor ..... bizden haberler böyle kendinizi ve miniklerinize dikkat edinn....
arzu kızınmı olacak oğlunmu ismi bellimi sormayı unuttum canım benim
ayy kuzum sorma benimkide öyle sizle konuşurken bile kıpır kıpır keretaaa
oğlanlar fena kuzum napçaz bilmem
ay isim demişken aysunnnnn , benim kociş birşey beğenmiyorduya dün saat 12 ç.kalede oturuyoruz kordon boyu arkadaşlarla, kociş tufan demez m, tufan güzel isim değil mi dedi ?? hayretler içindeyimbir isim bulmuş sonunda
nasıl sizce Tufan ????????
yok kızz bişi yok dedi arkdaşlar sen iyiye yorr![]()
hmmm anladım kuzum, benim arkidişte genel anestesi oldu ama hastaneden hasteneye değişiyor heralde yada doktordan doktora
Selam kızlar biz gittik geldik sağlık ocağına,korkak ben sonunda aşımı oldum
dedim ki bu muymuş yaaaaa
hissetmedim bile hemşirenin de eli çok hafifti sadece hafif bi yanma oldu o da önemsiz,önemli olan gece falan sorun çıkarmasın.
banyo yapabilirsin hiç sorun yok dedi..
tansiyonum 10-6
bebişimin kalp atışlarını da dinledim gayet güzel dediii..
aile hekimi elevit verdi hem de maltofer kullanıyorum var mı aranızda ikisini birden kullanan?
kilom 58 olmuş esra'cım bilgine 6.ayda 58 kg'yim..
yarın sabah 9 da kan tahlili yaptırıcam,rutin bi tahlil dedi,kan sayımı için..
yaa içim rahatladı en azından sağolun kızlar iyi ki beni fişfiklediniz özellikle esra ve aysun![]()
geldim canım yaa...
hissetmedim bile hemşirenin de eli çok hafifti sadece hafif bi yanma oldu o da önemsiz,önemli olan gece falan sorun çıkarmasın.
tansiyonum 10-6
aile hekimi elevit verdi hem de maltofer kullanıyorum var mı aranızda ikisini birden kullanan?
yaa içim rahatladı en azından sağolun kızlar iyi ki beni fişfiklediniz özellikle esra ve aysun![]()
nerdesin kız seennnn uyudun mu yineee![]()
tansiyonum 10-6
yokk ayy ne uyumasııııı bomba gibiyim bugünnnnn
arkadaşların odasında sohbet ediyoduk![]()
hayırlı olsun canım rabbim eline almayı nasip etsin çok güzel bir isim benim kızın adıda elif bende çok severek koymuştum kızımın adını azra melek ecrin arasından seçmiştim ikinciyi rabbim nasip edrese kız olursa melek erkek olursa miraç koyacağım bende inşallah
bugün ne çay içtim ne kahve... sadece su içtim :):):)
yaptım, oldu![]()
nillt daha bende olmadım yaa bizim aile hekiminde aşı kalmamış başka aile hekimi yaparmı acep birde senin doktor yaptırma mı demişti belli bir vakti varmı bu aşının
çok şükürrr geçmiş olsunnn :) yarına çıkar acısı şimdiden söyliyim
demir hapını diğer ilaçlarla beraber alma canım. etkisi azalır.
kilonu bizim topice yaz lutfenn şekerim :) 6. ayın bitti mi ki senin hem???
linkimizi de hemen yazıyımm: http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
bak ne güzel kurtuldun geçti bitti :)