• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bayram bitsin dinleneceğim inşş canımm

şarlamak iyidir stres atıyor insan:9:

gönder bakalım kızcene hediyeni:16:
evet düşündü aldı giyecez artık:26:

hoşgeldin canım:29:

hoşgeldin canım :16:kolay gelsin şekerim yorma kendini ama:29:

sende çakmadın ama hiç:9:

yinede yorma kendini...

slmm güzelll anneler herkese hayırlı cumalar diliyorum... bayramda tola gidecekler lütfen dikkatli olun Allah kazadan beladan korusunn vee hepiniz güzel huzurlu mutluluk dolu bir bayram geçirinnn inşalahh... biz evde olucaz muhtemelen bol bol dinlenmeyi ve denize gitmeyi düşünüyoruz tabi kociş çalışmazsaa:)) :24:

sanada canım hoşgeldin...

kıskaannnnnnnnç kıskannnççççççççç :52:

lavinyamla özel hayatımız var bizim :52:

oy oy kıyamadımm hadiiiiiiiiii gel burayaaaaaaaa sarılayımm sana :29::29::38: özleriz kızzzzz senide :54:

ivettt değişik bir özel hayatımız var bizim:) ama senide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sefiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

:27::27::27:

o daha makbule geçerdi dermişimmm:33::33::33:

kız benim kociş asla paket açmaz bana aitse hiç dokunmaz bile öyle karıştırma huyu yoktur ne çantamı ne çekmecelerimiii tühh kaçırmışım seksi şeyi :52::52::52:

saol cnm buda yeterli teyzesiiii:38:

:)) işte bılemedıgımden kocanın huyunu:)) ne de olsa bebege gelıo hedıye bebek onun da bebegı:))

ya bu arada bebıslere cıcıler bölumunde h&m nın urunlerını gördum sıtesıne de baktım ogluma o pantolonlardan almak ıstıyoruumm neden ınternet satısı yok magazanın ya :((

slmm güzelll anneler herkese hayırlı cumalar diliyorum... bayramda tola gidecekler lütfen dikkatli olun Allah kazadan beladan korusunn vee hepiniz güzel huzurlu mutluluk dolu bir bayram geçirinnn inşalahh... biz evde olucaz muhtemelen bol bol dinlenmeyi ve denize gitmeyi düşünüyoruz tabi kociş çalışmazsaa:)) :24:

hayırlı cumalar canım hoşgeldin..

sarıl banaaaa, hımm pek yumuşakmışş.. Kocan yaşadı senle :52::52::52::52:

Ben avrupa yakasına taşınabilirim canım... Öyle bir planımız var.. Eşimin işiylede alakalı biraz bakalım.. Ama dediğin gibi zor tabi.. Allahtan oyalanacak şeyler var.. Sahil yürüyüş.. Sessizlik vb.gibi..

yok mervecim maşallahım var.. Okadar eziyete sıpam sadece hareketlerini azaltıp annecim sen işine bak akşam oynaşırız dedi ... (yani sanırım öyle dedi zira oda yoruldu benimle birlikte :52::52:) Bugün iyiyim ama akşam olursa hemencecik daha bir iyi olucam :52::52:

benim öle bi şansım yok çünkü bizim işimiz gücümüz herşeyimiz burda
ben alıştım zaten
kayınvalidem yakın bana o annemin eksikliiğini hissettirmio sagolsun:16:
hayırlısı olsun canım ama beylerbeyi gibi bi yerden avrupa yakasına taşınınca oralar boğar seni :)

yinede yorma kendini...

ivettt değişik bir özel hayatımız var bizim:) ama senide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sefiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bende sizi seviyorummm :29::29::29:

:))) tşkr ederım kuzum.doğum snrası geceler ıcın böle az kumas kullanılarak yapılmıss gecelık tarzı bısı dusunmustum ama olamadı

ooooo üşütür o ama :52::52::52:

hayırlı cumalar canım hoşgeldin..

benim öle bi şansım yok çünkü bizim işimiz gücümüz herşeyimiz burda
ben alıştım zaten
kayınvalidem yakın bana o annemin eksikliiğini hissettirmio sagolsun:16:
hayırlısı olsun canım ama beylerbeyi gibi bi yerden avrupa yakasına taşınınca oralar boğar seni :)

evet canım beylerbeyinden sonra boğacak ama bakalım bahçe içi site gibi bişey bakarız herhalde.. Kesin değil tabi belkide burda kalırız :49::49:

benimki de aşk cucuuuuuguuuuu :16::16::16:

bel fıtıgı ve hamilelik cok zor oluyordur canım Allah yardımcın olsun.. bi de cocuk bi de ev sorumlulugu bi de iş..
senin işin hepimizden zor görünüyor..
hayırlı cumalar canım..

tubiş seninde benim gibi bi ayagın hep karsıda sanırım :26:
benim ailem avrupa yakasında o yüzden hiç kopmayacak bi bagım var orayla :)
sen karsıda mı calışıosun yoksa ?
ne kadar zor oluyordur yaa..

evett nefis olduuu o gördügün tabagı az bi sürede mideye indirmiş bulunuorum:1:
bayramlık hiç bi şey almadım ben :31:
eminim sen cok tatlı olcaksın bayramda, resim çekinde koyarsın buraya:34:

bende özledim, özlettirio kendi uyusssss :19:

bı sen cvp yazmısın bana sedefım :16::16:
saol valla bugun cok agrım var dedıgın gıbı zor ama ıns ızne ayrılınca daha rahat olurum:34:

canlar ben cıkıyorum azıcık temizlik yapayım gelirim arada sizleri sefioruzzzz:54::54::54:

saol valla bugun cok agrım var dedıgın gıbı zor ama ıns ızne ayrılınca daha rahat olurum:34:

yazarım bennn, işim yogun olmazsa hepinize yetişirim evelAllah :1:
evet izne cıkıosun nasılsa, rahat edersin, hemde oğluşunla vakit gecirirsin bolcaa
bu arada oğluşuna kim bakıo, sen çalışırken ?

Canım senin ağrınmı var ? görmemişim yazdığını yahu özür :26::26::26:
Çokmu ??? Yoğunluktan olmasın ???:26::26:

Bende sizi seviyorummm :29::29::29:

ooooo üşütür o ama :52::52::52:

evet canım beylerbeyinden sonra boğacak ama bakalım bahçe içi site gibi bişey bakarız herhalde.. Kesin değil tabi belkide burda kalırız :49::49:

site olayını da ben sevmiorum, annemlerde site de oturuo
ben burda bostancı-suadiye-üsküdar-beylerbeyi gibi yerleşim yerlerini daha cok seviom
daha ferah ve aydınlık gelio bana ..

bugün herkes pek bir alıngan kuzum araya kaynamıştır bayram öncesi işler yoğun kaçıyor aradan aşkol ya.....

benimde ağrım vardı geçti bol bol su iç hafifletiyor kuzum çok geçmiş olsun

site olayını da ben sevmiorum, annemlerde site de oturuo
ben burda bostancı-suadiye-üsküdar-beylerbeyi gibi yerleşim yerlerini daha cok seviom
daha ferah ve aydınlık gelio bana ..

İşte site olan yerlerinde ferahları var onu arayıp bulucaz.. Yapı sekteröne yakın olduğum için birkaç alternatif var kafamda ama dediğim gibi kısmet bakalım :49::49::49:
Aldığımız ev bitseydi orda oturma şansımız olurdu.. Orası ferah bir site mesela içinde 3 tane gölet var vs. vs... Belkide hiç taşınmayız yaa belli olmaz

kuzularım biz yine çok acıktık çok şükür bugünden sorna iş yerinde rahat raahat yemeğimi yiyebilcem dışarıda aranmama gerek kalmıcak :) buçukta çıkıyoruz yemeğe teyzoşlar öpüyoruz sizi

kuzularım biz yine çok acıktık çok şükür bugünden sorna iş yerinde rahat raahat yemeğimi yiyebilcem dışarıda aranmama gerek kalmıcak :) buçukta çıkıyoruz yemeğe teyzoşlar öpüyoruz sizi

Afiyet olsun canım.. Bende de aynı sıkıntı var, yemek çıkmıyor 1 aydır abuk sabuk şeyler yiyorum :50::50::50:

Afiyet olsun canım.. Bende de aynı sıkıntı var, yemek çıkmıyor 1 aydır abuk sabuk şeyler yiyorum :50::50::50:

bizim şirkette de ramazanda yemek yok
bende hep saglıksız besleniorum 1 aydır :19:

Nilttt hoşgeldin canımmm :3:

canlarım merhaba nasılsınızzzz:1: biz geldik kızımlaaa:49:

canlar bugün ve yarına yemeğe misafirim var Allah yardımcım olsun ev temizliği var daha bugün biraz yapmalıyım:5:

şekercim günaydın EFT ile alırsan 10 gunde eline ulaşıyor :34:

slm cnmmm kolay gelsinn sanaaaa

senle aynı kaderi yaşıoz sankimmm
benim evimde işimde anadolu yakasında
annemler, akrabalar, bütün arkadaslar ve 25 senelik hayatım ise avrupa yakasında kaldı
cok zor olmuştu buralara gelmek, alışmak ama alıştım artık :34:

yaseeee huuuu sana dioz gııı ihmal etme biziiiiii:20:

seni de özlüozzzzz
daha dogrusu ben burda göremedigim herkesi özlüom
mesela bugün esranın yoklugunu hissediorum :5:

:54::54::54: etmem bebikimmmm :29:

sarıl banaaaa, hımm pek yumuşakmışş.. Kocan yaşadı senle :52::52::52::52:

Ben avrupa yakasına taşınabilirim canım... Öyle bir planımız var.. Eşimin işiylede alakalı biraz bakalım.. Ama dediğin gibi zor tabi.. Allahtan oyalanacak şeyler var.. Sahil yürüyüş.. Sessizlik vb.gibi..

yok mervecim maşallahım var.. Okadar eziyete sıpam sadece hareketlerini azaltıp annecim sen işine bak akşam oynaşırız dedi ... (yani sanırım öyle dedi zira oda yoruldu benimle birlikte :52::52:) Bugün iyiyim ama akşam olursa hemencecik daha bir iyi olucam :52::52:

heee yaşadııı gıı :52::52:

:38: sende öylesin davşanımmm yumuşacakkk

yinede yorma kendini...

:1::1::38:

canlar ben cıkıyorum azıcık temizlik yapayım gelirim arada sizleri sefioruzzzz:54::54::54:

kız ben geliyom sen gidiyon yakalayamıyom senii :26:

bizim kurumdada ramazan boyu yemek çıkmadı ve çok zor oldu benim için...akşamdan kalan yemeği getir,yanına yogurt ekmek vs..vs...zaten kahvaltı için bişeyler getiriyordum..hamdolsun bu sıkıntı bugun itibariylee bitiyor...güle güle ya şehr-i ramazan diyor ve iş yerindeki son günümüzdee ugurluyorum kendisini...Rabbim senesine güle güle vardırsınn hepimizi...seneye bebişlerimizi emziriyor olursak allahın izniylee yinemi tutamayızz acaba orucu ne dersiniz?:44:

Selam fıstıklar biz geldikk,,, geldik de pek kimsecikler de kalmamış sanki burda :44: Bizim topik bayramı erken getirdi herhalde :8:
Nasılsınız, neler yaparsınız bakalımm???

slm cnmmm kolay gelsinn sanaaaa

:54::54::54: etmem bebikimmmm :29:

heee yaşadııı gıı :52::52:

:38: sende öylesin davşanımmm yumuşacakkk

:1::1::38:

kız ben geliyom sen gidiyon yakalayamıyom senii :26:

yogunsun bugün sen yine galibaaa

bizim kurumdada ramazan boyu yemek çıkmadı ve çok zor oldu benim için...akşamdan kalan yemeği getir,yanına yogurt ekmek vs..vs...zaten kahvaltı için bişeyler getiriyordum..hamdolsun bu sıkıntı bugun itibariylee bitiyor...güle güle ya şehr-i ramazan diyor ve iş yerindeki son günümüzdee ugurluyorum kendisini...Rabbim senesine güle güle vardırsınn hepimizi...seneye bebişlerimizi emziriyor olursak allahın izniylee yinemi tutamayızz acaba orucu ne dersiniz?:44:

canım sen bankacı mısın ?
eger seneye de tutamazsak bizim borçlar epey artacak :26:

Selam fıstıklar biz geldikk,,, geldik de pek kimsecikler de kalmamış sanki burda :44: Bizim topik bayramı erken getirdi herhalde :8:
Nasılsınız, neler yaparsınız bakalımm???

hoşgeldin milonammm..:71:
bugün cok sessiz bizim buralar ..

Back
X