evet 10 günde 200 gr almış teyzsi
sende hoşgeldin özlettin kendini kuuzm netin bağlandı demek artık sık sık yokla bizleri doğuma kadar
ay sorma kimsecikler yer vermedi beni aldı bir sancı ama yok anacım görünmez oldum sanki sonradan bir genç yer verdi önce beni gördü başını öne eğdi sonra bana tekrar baktı şaşırdı abla otur dedi ben tranvaydan inerkende helallik istedi abla hakkını helal et valla ben senin hamile olduğunu anlamadım diye
eve gelene kadar ağrım devam etti ama
uğradım kaçtım valla şekerim ama hemen uyuyamadım bir kapı bir telefon dinlenmeye fırsatı ancak buldum tam uyuyorum gene telefona uyandım
evet teyzesi 200 gr almış bebeğim 10 günde dr çok mu dedim yok gayet güzel olması gereken bu dedi ve ben hersey güzelken seni neden erken çağırdım acaba dedi

valla siz gel dediniz ben geldim dedim herhalde senin satı 30 aralık sandım ben dedi hersey güzel sıkıntı yok dedi

kız burcu ekim 15 de gideceğim ekim 25 bayram olacak sonrasında doğum olacak ay beni heyecan basıyor anacım çok az kaldı çok şaka maka bitirdik 9 aylık yolculuğu

kız göbüşüm o kadar yok herhalde ben üzülüyordum ya insan irisi oldum diye olmamışım galiba sanırsam

şimdi daha iyiyim canım senin şişlikler nasıl ağrıların nasıl
bak beysalım bütün kızlar toplandık olmuş sende yanlız kalmamışsın bugun