geçmiş olsun sanada canım, evet alıştırma yapmaya başladık galiba, ama çok acıdı

(( gerçeği mafedecek bizi belli oldu. evet güzel uyuyorum. her gece 4-5 kere uyanırken artık 1-2 kere uyanıyorum.
canım 9,5 cm çok büyük gelmedi bana. soktor herşeye hazırlıklı olmak için demiştir onu bence. içini ferah tut. bebekler sağlıkla gelsinde farketmez artık doğum şekli.
geçmiş olsun canım. bende get dedim ona ama erken olduğu için değil, doğum çantam hazır olmadığı için

artık gelebilir dermişim. zamanında gelsinler. bayramdan sonra gelsin istiyorum ben ya.
eşin için çokkkk sevindim. inşallah hep memnun kalır. yurtdışına kısa süreli gider inşallah. oda bir tecrübe, kariyeri için iyi olur bence.
yorgunum ama iyiyim be canım. bak sende enerjikmişsin. anlıyorsun sen beni aslında. :)) h.sonu güzeldi seni çok andım valla. neden diyeceksin. toplam 3 kere metroya bindim, her defasında yer verdiler, hatta yer vermek için yarıştılar. yaşlı teyze vardı hele, incem ondan ayaktayım dedim anlamadı bir türlü, olmaz illa otur dedi. ama en güzeli kardeşimle deniz kenarı bir restorana gittik, çok kalabalıktı ben illa deniz kenarı masa olsun diye bakındım durdum, genç bir adam sevgilisi ile gelmiş yemeğe beni gördü hemen çağırdı , sevgilisini de apar topar kaldırdı, en güzel masada yemek yedik.
hatta geçenlerde fuara gitmek istiyordum ya, hatay mutfağı gelmişti, çok kalabalıktı ben sıraya girdim yemek almak için, önümdeki kadın beni farketti aaa hamile bayan var burda hemen verin istediğini dedi, ortalığı ayağa kaldırdı, çok utandım yahu, satıcı ne yapacağını şaşırdı anında yemeğim geldi. geçende canım bir tatlı istedi eşimle almaya gittik bitmiş

(( çok üzüldüm , tesadüf sokakta hayır için dağıtıyorlardı ama bitmişti, son tabak bir kadındaydı beni görmüş bakınırken son tatlıları bana verdi. insanlar çok duyarlı izmirde canım. hep sen geldin aklıma üzüldüm valla.
inşallah canım atlatır riskini bebiğine hayırlısı ile kavuşur.
dövelimde, geçen eşim doğumhanede bir teşekkür mektubu görmüş, bir baba yazmış benim doktora, bebeğimizi kurtardığın için teşekkür ederiz felan yazıyormuş çok duyguluymuş, duyunca kızgınlığım geçmişti. ama beni sık çağırsın artıkkkkkk ya