• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi akşamlar kızlar, ben de ütümü bitirip yemeğimi hazırlayıp bi duşa giriyim...

öpüyorum hepiceğiniziii :16::16::16::16::16::16::16:

haha:1: valla bu hamilelikte sadece yemek aşerilmiyormuş demekki :56::56::56: bende eşime yok ben yapmam gerek yok dediğim ne varsa ayy çok canım istedi yapayım ne olucak deyip yaptım adam diyor iyiki ev araba filan aşermiyorsun :52::52::52::52:

haha ee demek bızım yurdum ınsanı herşeye aşerebılıyo dımı cnm ben
ev araaba heeee daha 28 gun var guzel fıkırler verıyosun bana arkadaşım dermışım

kızlar ya vajinam:30: ağrıyor bir saattir neden olabilir :32:

sakaryadayım tatlım gel valla göbuş tokuştururuz sen neresesın bakımmmmmmm
gelemesende kk da senı beklıyor olacagım mmmm

ben ,istanbuldayım geçenb ay sakaryadaydım .yaws yol kenarından bir kavun aldık gelirken ben şu yaşıma kadar öle kavun yemedim onası bir lezzet o nasıl bir keyiftir yarabbim hala dadı damamda :) gelim sana kes bi kavun he bacı:)) kk da bekle beni bayram opücem elini:):56:

yok yok ben hiç bir şey söylemedim , ben kendim gidemiyorum burnumda tütüyor da ondan git diyorum canım ama gitmeye kalksam da tırsarım 100 kere düşünürüm yani Allah korusun :49:

korkuttumu kozete bu kızlar seni....hayde gel ikimiz gidelim bende çok özledim evi ailemi memleketimi.ben aracı kullanırım bir gece ansınızı kaçalım bence:)

kızlar ya vajinam:30: ağrıyor bir saattir neden olabilir :32:

benimde vardı hemde sık sık oluyor hem sürekli ağrı hemde kasılma gibi cız diye bir ağrı giriyordu peş peşe 3-5 kere doktoruma sordum çatın genişliyor çalışmalar artık hız kazandı bu ağrılar normal dedi :33::33::30::30::30::30:

ben ,istanbuldayım geçenb ay sakaryadaydım .yaws yol kenarından bir kavun aldık gelirken ben şu yaşıma kadar öle kavun yemedim onası bir lezzet o nasıl bir keyiftir yarabbim hala dadı damamda :) gelim sana kes bi kavun he bacı:)) kk da bekle beni bayram opücem elini:):56:

aaa neden nasıl ne sebeple geldın bakım sakaryaya bı daha haberım olsun heee
cnm benım sakarya kavun karpuz mechurdur sen gel ben sana alasını keserım yarenle yersınızı
benım kavun karpuz tarzım degıl pek ama karpuzun dıbını kaşıklayıp yemegı cok severım tabırı caısze bıraz ıneklerın yedıgı kısımları
ee yakındada sağmalık ınege döncez nasılsa

haha ee demek bızım yurdum ınsanı herşeye aşerebılıyo dımı cnm ben
ev araaba heeee daha 28 gun var guzel fıkırler verıyosun bana arkadaşım dermışım

yok ya benim ki zaten maşallah bu aralar özel günümüdür nedir bir alıngan bir kırılgan bir sıkkın birde ev istesem kaçar herhalde :33::33::33: yakmayalım başlarını :49:

korkuttumu kozete bu kızlar seni....hayde gel ikimiz gidelim bende çok özledim evi ailemi memleketimi.ben aracı kullanırım bir gece ansınızı kaçalım bence:)

evet korktum kıvırdım hemen :17::17: nasıl olacak o iş biz seninle ayrı memleketlerin insanlarıyız beni yol üzerinde bırakıp kaçma sonra :36:

yok ya benim ki zaten maşallah bu aralar özel günümüdür nedir bir alıngan bir kırılgan bir sıkkın birde ev istesem kaçar herhalde :33::33::33: yakmayalım başlarını :49:

evet korktum kıvırdım hemen :17::17: nasıl olacak o iş biz seninle ayrı memleketlerin insanlarıyız beni yol üzerinde bırakıp kaçma sonra :36:

acaba doğum stresımı oldu adamcagız ay bızımkıde sorup duruyo yıne lohusa depresonuna gırcen mı dıye dur dedım bı doğuayım bakarız haah adamıngözu fena korktu

kozete senle tanışık cıkmayalım gecen kk da yazılırken bırısıyle bırden fakettım kı ısvectekı dayımın kızı kader ağlarını bı anda ördu anlayacagın

kızlar park yatagımızı aldık bır gun ıcınde elımıze ulaştı bı yatagı kaldı kızlar parkyatak alan arkadaşlar sız nasıl yatk tercıh ettınız vısco yatakları önerdıler ama sızın fıkır nedırEki Görüntüle 521594

cnm ben parkyatağın içine pamuk şilte aldım. visco yatağı doktorum önermedi.8 aydan sonra kullanabilirsin visco yatağı.yün yatağa kesinlikle karşı çünkü çocuklarda alerji yapıyormuş. %100 pamuk alırsan sağlıklı olur.

acaba doğum stresımı oldu adamcagız ay bızımkıde sorup duruyo yıne lohusa depresonuna gırcen mı dıye dur dedım bı doğuayım bakarız haah adamıngözu fena korktu

hem o hem ailesiyle benim aramda kaldığı için garibim ne yapsın sıkkın bunalık e bende hamile nazlı niyazlı sinirli menopozlu kadınlar gibi ne zaman ne diyeceğim belli değil iyi dayanıyor yinede garibim:16::16::16:

$198499_10151176913589255_111271096_n.webp

ayy bir de o var dimi bak senin eşin en azından tecrübeli , aslında tecrübeli eşler topiktediki tecrübesiz beylere ders verse ne güzel olur benimkinin daha o hallerden haberi yok tabi :1::1::1:

aaa neden nasıl ne sebeple geldın bakım sakaryaya bı daha haberım olsun heee
cnm benım sakarya kavun karpuz mechurdur sen gel ben sana alasını keserım yarenle yersınızı
benım kavun karpuz tarzım degıl pek ama karpuzun dıbını kaşıklayıp yemegı cok severım tabırı caısze bıraz ıneklerın yedıgı kısımları
ee yakındada sağmalık ınege döncez nasılsa

estapiti piti yarencim ben kavunun heryerini yerim.geçen ay kaynımın arkadaşının düğünü vardı abaza düğünü oyüzden gelmiştil..olar birdahikine gelince haber ederim :)

valla bende korkmadım desem yalan olur artık gitsem birde yolda bişi olsa daha tanımazlar beni bu kızlar:) sen nereliyim demiştin bakim seni geçerken yoldan alırım ben kaçmam merak etme:)

cnm ben parkyatağın içine pamuk şilte aldım. visco yatağı doktorum önermedi.8 aydan sonra kullanabilirsin visco yatağı.yün yatağa kesinlikle karşı çünkü çocuklarda alerji yapıyormuş. %100 pamuk alırsan sağlıklı olur.

cnm pamuk sılte bebk magazalarında satılıyomu nerden aldın tatlım sen

Back
X