zaten iğnelerden heryerim mosmor oldu gecen seferde bıraktırdı 4 gun sonra kanamalarım bırdaha basladı umarım tekrarlamaz bende bu sıkıntıdan kurtulurum folik asit bende kestim vitaminide bu gıttıgımde soyler sanırım hangı vıtamını içiyorsun cnm birde ayrıca ozellıkle yedıgın bırsey varmı yemek olarak??
günaydın kızlar.. aranızda incirli ethicaya giden var mı?
evet tatlım önemli olan o zaaten. cinsiyet öğrenme telaşı meraktan işte
bişiler örmek istiyorum bebişe hangi renk öreceğimi bilemiyorum
tatlm benimde doktora dün sordum. şimdiden görmemiz mümkün değil dedi.
sonrada kesin değil ama blki kız olabilr dedi.
madem görmek mümkün değil neye göre dedi merak ettim.
belki oğluşumun daha şeyi çıkmamıştır o yüzden kız gibi durmştrneyse sonuçta doktor bilir heralde
bende hamileyim ve çok güzel bi duygu allah olmayanlarada nasip etsin .ve allah bebişini sana bağışlasın
Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.. bol bol dua edelim bugün..Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat bizlerede kolay doğumlar nasip etsin.. çocuğu olmayanlarada tez zamanda bebek nasip etsin inşallah..amin
Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.. bol bol dua edelim bugün..Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat bizlerede kolay doğumlar nasip etsin.. çocuğu olmayanlarada tez zamanda bebek nasip etsin inşallah..amin
12.haftada ultrasonda okadar net bellıydıkı bebısımın fazlalıgı dr net bır sekılde cektı ve gosterdı hatta gecen kontrolde tamamen kesınlestı erkek oldugu belkı kapatmıstır senınkı bacakları erkek cok net bellı oluyormus kızlarda tam emın olunmadıgı ıcın bırsey demıyorlar saglıklı olsunda bebişler :))
merhaba kızlar aranıza yeni üye oldum:) bende hamişim ekim sonu kasım başı gibi gelecek bebişim:)
ohh maaşallah Allah sağlıkla almayı nasib etsin kucağına
herkeseeee merhaba,
yarın kontrolum var.. oğlumu görücem Allah ın izniyle.. resmen heycan yapıyorum kendime :)) sanki bir sınava giricem gibi :))) inşallah iyidir benim minik meleğimm.. yavrum..
dün arada karnımda seyirmeler böyle küçük kıpırdamalar hissettim sanki.. ama bağırsak hareketlerimidir? nedir? bebeğim midir? bilemedim walla... sizde var mı kızlar bişeyler hissedebiliyor musunuz bebeğinizi..
herkeseeee merhaba,
yarın kontrolum var.. oğlumu görücem Allah ın izniyle.. resmen heycan yapıyorum kendime :)) sanki bir sınava giricem gibi :))) inşallah iyidir benim minik meleğimm.. yavrum..
dün arada karnımda seyirmeler böyle küçük kıpırdamalar hissettim sanki.. ama bağırsak hareketlerimidir? nedir? bebeğim midir? bilemedim walla... sizde var mı kızlar bişeyler hissedebiliyor musunuz bebeğinizi..
merhaba kızlar aranıza yeni üye oldum:) bende hamişim ekim sonu kasım başı gibi gelecek bebişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?