2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

tahmin edebiliyorum bende vuruldum o iğnelerden elevit diye bi vitamin hapı kullanıyorum ya aslında günlük özellikle yediğim şeyler ceviz ve yumurta onun dışında herşeyi yiyebiliyorum balık hariç onu da hiç sevemedim o yüzdem yemiyorum bana dr um dediki hergün yumurta balık tavuk kırmızı et bunlardan bitanesi mutlaka olcak süt ve ürünleri birde 4 ceviz yada 10 tane badem ve hergün sebze mutlaka tüketilcekmiş böle yani zaten günlük yaşamda tüketilen şeyler olduğu için bi şekilde tüketiliyor

bende hamileyim ve çok güzel bi duygu allah olmayanlarada nasip etsin .ve allah bebişini sana bağışlasın

12.haftada ultrasonda okadar net bellıydıkı bebısımın fazlalıgı dr net bır sekılde cektı ve gosterdı hatta gecen kontrolde tamamen kesınlestı erkek oldugu belkı kapatmıstır senınkı bacakları erkek cok net bellı oluyormus kızlarda tam emın olunmadıgı ıcın bırsey demıyorlar saglıklı olsunda bebişler :))

Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.. bol bol dua edelim bugün..Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat bizlerede kolay doğumlar nasip etsin.. çocuğu olmayanlarada tez zamanda bebek nasip etsin inşallah..amin

Amin cnm sağlıkla dogarlar inşallah olmayanlarada tez zamanda bebiş veriri rabbim inşallah iyi kandiller herkese

Günaydınnn sizlerinde kandili mübarek olsun...Amin cnm.Çok sağol güsel dileklerin için...Allah cümlemize nasip etsin...

tabii tatlım hakslısın erkek çabuk belli olur ama kız zor olabilir. Sağlıklı olmaları öncelikli dileğimiz zaten

Rabbim bazen çıkış yolu aradığımızda ama umudumuz olmadığında ummadık şekilde bir kapı açar ki hayretler içinde kalırız...

"elhamdülillah Ya Rabbii" deriz,

içimiz sevinçle dolar...

Biliriz ki rabbimiz bizi unutmuyor...

Rabbim hepmize ummadığımız zamanda kapılar açsın....

Kandiliniz mübarek olsun

herkeseeee merhaba,

yarın kontrolum var.. oğlumu görücem Allah ın izniyle.. resmen heycan yapıyorum kendime :)) sanki bir sınava giricem gibi :))) inşallah iyidir benim minik meleğimm.. yavrum..
dün arada karnımda seyirmeler böyle küçük kıpırdamalar hissettim sanki.. ama bağırsak hareketlerimidir? nedir? bebeğim midir? bilemedim walla... sizde var mı kızlar bişeyler hissedebiliyor musunuz bebeğinizi..

merhaba canım ne güzel cinsiyetini ögrenmissin Allah sağlıklı ömür versin bebişine:) ben daha ögrenemedim cinsiyetini bu arada o hareketleri bende hissediyorum ara sıra ama tam isimlendiremiyorum.

Hayirli olsun oncelikle bebisler saglikla gelirler umarim..canim bende arada bi seyirme hissediyorum ama suphede kaliyorum bagirsaklarlami ilgili die...cinsiyetini bende bilmiyorum daha carsambaya kontrol var belki ogreniriz hayirlisi insallh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…