2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

merhaba canım ne güzel cinsiyetini ögrenmissin Allah sağlıklı ömür versin bebişine:) ben daha ögrenemedim cinsiyetini bu arada o hareketleri bende hissediyorum ara sıra ama tam isimlendiremiyorum.

Bilgecim bende öğrenemedim cinsiyetini göremedim dedi doktor.pazartesi inşallah dr kontrolümde görebiliriz.kız olabilir diyorlar bakalım hayırlısı erkek olsa belli olurmuş hemen.aman sağlıklı olsunlarda.Bende hareket hissediyorum ama nadir 20. haftadan sonra tam hareketlerini hissedebilirmişiz bebişlerimizin :))

kızlar kasılma yaşayan varmı aranızda benim bazen kasıklarım taş gibi oluyor dr umu aradım erken kasılma olabilir dedi ve ilaç başladı bu durumu yaşayanınız varmı anlamadım ne olduğunu vede çok üzgünüm

Cnm gecmis olsun hangi ilaci verdi sanci seklinde mi oluyor kasilmalarin

Ayrica moralini bozma hersey atlatilir benim onca yasadifim seyden sonra moral nekadar onemli anladim moralimi yuksek tutunca bebiste rahat ediyor eger moralini bozma hersey iyi olucak

ya bazen sancı oluyor anlamadımki genel olarak bahsedebileceğim şey kasıklardaki gerginlik progestana devam et dedi bide nidiat diye bir ilaç verdi bana kalırsa kasılma anneme göre yok herkeste olan şeyler boşuna içiyosun ilaçları diyo anlamadım o yüzden soruyorum sizlerede karnınız ve kasıklarınız sürekli yumuşakmı??bide bel ve kasık ağrısı oluyomu cuma günü kontrole gitcem bakalım dr muayne etmeden verdi ilaçları

Arkadaslar mrb,bende yeni katıldım aranıza 16.haftamdayim ve bebeğimin beklenen dogum tarihi 10 Kasım çok heyecanlıyım.

Bugun bendede kasilma oluyor ama buyudugu icin baski yapiyor sanirim cunku dun muayenede sorun cikmadi allahtan sadece acilmam devam ettigi icin 1 ay daha yatak istirahati verdi

Bugun bendede kasilma oluyor ama buyudugu icin baski yapiyor sanirim cunku dun muayenede sorun cikmadi allahtan sadece acilmam devam ettigi icin 1 ay daha yatak istirahati verdi

tuhaf olcak ama yaşadığın kasılma nasıl bişey sevindim canım senin adına hadi bakalım son 1 ay daha yatak sonra gezmeler seni beklesin:) bakalım benim dr ne dicek

tuhaf olcak ama yaşadığın kasılma nasıl bişey sevindim canım senin adına hadi bakalım son 1 ay daha yatak sonra gezmeler seni beklesin:) bakalım benim dr ne dicek

sancı gibi oluyor garıp bırsey baskı hissi oluyor sırt ustu uzanınca bıraz daha rahatlıyorum degısık bırsey

Mrb merve nasılsın.dr kontr
olün nasıl geçti bebiş nasıl

ıyıyım cnm sen nasılsın. bebiş iyiydi dr iyi gördü benım acılmam hala var kapanmazmış megerse o yuzden 1 ay daha yat dedı evde kucuk yuruyuse ızın verdı bıraz yukarı cıkmış oğlusum bıraz daha cıkması lazımmış ahh sugunler bır gecse saglıkla dogsa bırsey ıstemıyorum 18 haftaya gırdık 3 lu tarama testı yapıldı sonucu hafta ıcı ckıcakmıs sonrada detaylı ultrosona gırcez zaman aksın istiyorum

selam kızlar.
allah inşallah hepimizin bebeşlerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almamızı nasip eder.

kızlar benim ikili testimin sonucu 220:1 riskli çıktı.bu hafta o kadar üzgün geçirdim ki.farklı farklı bir sürü doktora gösterdim ve hepside amniyosentezi önerdi.ama amniyosentezde de düşük yapma riski var.bende o yüzden yaptırmak istemiyorum.siz böyle bir sorun yaşadınız mı

canım ben değilde benim bi tanıdığımın başına gelmişti 2-3-4lü tüm testleri yüksek çıkmış sonuç bebek sapasağlam bu testlerin
%100 kesinliği yok bi ihtimal sadece amniyosentezin düşük riski olduğunu bilmiyodum

sancı gibi oluyor garıp bırsey baskı hissi oluyor sırt ustu uzanınca bıraz daha rahatlıyorum degısık bırsey

aynen canım aynı şey bende yan yatınca rahatlıyorum bide bıçak saplantısı gibi değişik bişey oluyo ama onun kasılma olacağını sanmıyorum 1-2 saniyelik o esnada bakıyorum karnıma yumuşak ayy bide o kadar çok belim ağrıyoki bütün gece döndüm durdum bel ağrısından

kızlar şoktayım :))) buzaman kadar oğlun olucak diyen dr ların hepsi yanılmış.. hahahahhaa benim kızım oluyormuş.. göbeğimi seviyordum, ismini koymuştuk. hahahaha resmen şok olduk.. dr bize erkek şüphesi bile yok.. resmen kız dedi.. yavrum benim.. aşkım herseyim.. süprizci olucak galiba benim kız.. :))) ee akrep burcu ne de olsa...

üç gündür benimde bel ağrım cok arttı bazen dayanamıyorum geceleri yan yatabılıyormusun rahatca ben hıc uyuyamıyorum hep kasılıyorum

sürprizin bukadarı olur:))) akrep kızları süper olur allah sağlıkla doğmasını nasip etsn simdi kız ismi bulmaya baslayın artık:)))

benım tanıdığım cok ıyı bır dr da yapırdı hiçbirşey olmadı korkma ama gerek duyduysa yaptır heran risk var cunku benım normal gıderken bıle bebegın sıvısında ayrılma oldu dusuk rıskı hep yasıyorum 1 aydır yatıyorum ve hala devam neyle karsılasıcagımızı malesef kestıremıyoruz allah yardımcın olsun cnm umarım saglıklı dogar kucagına alırsın cnm

izmirlipınara yazıyorum sana geldi cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…