merhaba canım ne güzel cinsiyetini ögrenmissin Allah sağlıklı ömür versin bebişine:) ben daha ögrenemedim cinsiyetinibu arada o hareketleri bende hissediyorum ara sıra ama tam isimlendiremiyorum.
kızlar kasılma yaşayan varmı aranızda benim bazen kasıklarım taş gibi oluyor dr umu aradım erken kasılma olabilir dedi ve ilaç başladı bu durumu yaşayanınız varmı anlamadım ne olduğunu vede çok üzgünüm
Cnm gecmis olsun hangi ilaci verdi sanci seklinde mi oluyor kasilmalarin
Ayrica moralini bozma hersey atlatilir benim onca yasadifim seyden sonra moral nekadar onemli anladim moralimi yuksek tutunca bebiste rahat ediyor eger moralini bozma hersey iyi olucak
ya bazen sancı oluyor anlamadımki genel olarak bahsedebileceğim şey kasıklardaki gerginlik progestana devam et dedi bide nidiat diye bir ilaç verdi bana kalırsa kasılma anneme göre yok herkeste olan şeyler boşuna içiyosun ilaçları diyo anlamadım o yüzden soruyorum sizlerede karnınız ve kasıklarınız sürekli yumuşakmı??bide bel ve kasık ağrısı oluyomu cuma günü kontrole gitcem bakalım dr muayne etmeden verdi ilaçları
Arkadaslar mrb,bende yeni katıldım aranıza 16.haftamdayim ve bebeğimin beklenen dogum tarihi 10 Kasım çok heyecanlıyım.
Bugun bendede kasilma oluyor ama buyudugu icin baski yapiyor sanirim cunku dun muayenede sorun cikmadi allahtan sadece acilmam devam ettigi icin 1 ay daha yatak istirahati verdi
tuhaf olcak ama yaşadığın kasılma nasıl bişey sevindim canım senin adına hadi bakalım son 1 ay daha yatak sonra gezmeler seni beklesin:) bakalım benim dr ne dicek
Mrb merve nasılsın.dr kontr
olün nasıl geçti bebiş nasıl
selam kızlar.
allah inşallah hepimizin bebeşlerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almamızı nasip eder.
kızlar benim ikili testimin sonucu 220:1 riskli çıktı.bu hafta o kadar üzgün geçirdim ki.farklı farklı bir sürü doktora gösterdim ve hepside amniyosentezi önerdi.ama amniyosentezde de düşük yapma riski var.bende o yüzden yaptırmak istemiyorum.siz böyle bir sorun yaşadınız mı
sancı gibi oluyor garıp bırsey baskı hissi oluyor sırt ustu uzanınca bıraz daha rahatlıyorum degısık bırsey
aynen canım aynı şey bende yan yatınca rahatlıyorum bide bıçak saplantısı gibi değişik bişey oluyo ama onun kasılma olacağını sanmıyorum 1-2 saniyelik o esnada bakıyorum karnıma yumuşak ayy bide o kadar çok belim ağrıyoki bütün gece döndüm durdum bel ağrısından
kızlar şoktayım :))) buzaman kadar oğlun olucak diyen dr ların hepsi yanılmış.. hahahahhaa benim kızım oluyormuş.. göbeğimi seviyordum, ismini koymuştuk. hahahaha resmen şok olduk.. dr bize erkek şüphesi bile yok.. resmen kız dedi.. yavrum benim.. aşkım herseyim.. süprizci olucak galiba benim kız.. :))) ee akrep burcu ne de olsa...
canım ben değilde benim bi tanıdığımın başına gelmişti 2-3-4lü tüm testleri yüksek çıkmış sonuç bebek sapasağlam bu testlerin
%100 kesinliği yok bi ihtimal sadece amniyosentezin düşük riski olduğunu bilmiyodum
benım tanıdığım cok ıyı bır dr da yapırdı hiçbirşey olmadı korkma ama gerek duyduysa yaptır heran risk var cunku benım normal gıderken bıle bebegın sıvısında ayrılma oldu dusuk rıskı hep yasıyorum 1 aydır yatıyorum ve hala devam neyle karsılasıcagımızı malesef kestıremıyoruz allah yardımcın olsun cnm umarım saglıklı dogar kucagına alırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?