cnm senin ufaklık baya zorluyor benim ki gibi ağrıların geçtimi??iltihap durumu nasıl kontrolun ne zmn
cnm Allah kolaylık versin.15. haftadan sonra azalıyor bulantı merak etme.burun kanaman istifradan dolayı zorlanıyorsun ondan oluyor.bendede oluyordu.2 ay kesintisiz bulantım oldu sürekli istifra istifra 3 kg verdim.ama şimdi iyiyim.bulantı ilacı kullandınmı.benim bebiş hareketlendi evt :)) akşamları azar azar hissetmeye başladım.çok güsel bi duygu :)) cnm ne kadar rahatsız geçirirsen hamileliği bebişin o kadar iyi demektir endişelenme...
valla benim ufaklık saolsun beni mahvediyor kıyamam ben ona:)kontrolüme daha 10 gün falan var zaten günler geçmek bilmiyor iltihabımından hiçbifikrim yok valla ne alemde ilacımı içtim fitilimi kullandım ama bakalım ağrılarım yine oluyorda bakalım sanki eskisi kadar değil beklemedeyimmm....
benimde dr' a gitmeme 3 gün kaldı.. zaman geçse bir an öncede bebeğimi görsem.. en son 5 mayısta 2li testimi yaptırmıştımiyi çıktı maşallah şimdi heralde 3 lü test isterler die tahmin ediyorum... bakalım bu gidişimde büyümüş gelicek mi gözüme benim canım oğlum.. ahhh birde hareketlerini bir hissetsem..
selam hatunlarrrrrkasım anneleri topiği arıyordum bende çok şükür varmış
Allah kısmet ederse benimde beklenen doğumum 30 kasım olacak.
şu an 13. haftanın içindeyim. ve size şunu sormak istiyorum bebişlerin cinsiyetini öğrendiniz mii
benimde 3 gün kaldı dr kontrolüme :)))) çok heyecanlıyım elimde olsa heran gormek istiyorum :) gecenlerde mecburen kanamam olunca ultrasona gırdım ve gecen aydan ıtıbaren fecı bır buyume olmus eşim ve ben cok sasırdık ellerı parmakları herseyı belırlesmıstı bu 3 gun nasıl gecıcek sabırsızlıkla beklıyorum:)))
YukaRi dogru cikmaya basladikca agriyida azaltir allah hepsine saglikli omur versin cok guzel bir duyguymus
ay deme deme... şimdi dahada heycanlandım bakk.. hem korku hem heycan.. Bir görsm yavrumu.. güzel haberlerini alalım herbirimiz inşallah.. Allahımızın izniyle haftalar aylar su gibi geçsin bitisn sağlıklı şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı
kızlar benim karnım kocaman oldu yaa. sizinki nasıl? birde oturduğum yerden sürekli kalp atışlarımı duyabiliyorum.. yanş okadar hızlı atıyorki.. bazen dinlenmek için uzandığımda kalbimin sesini duyuyoruım.. hatta duymayı bırakın sanki kalbimin atışından vücudum titriyor:))) siz bunu farlettinizmi yoksa bu durum sadece bana mı oluyor???:18:
ya dimi o zaman azalabilir belki yoksa daha çokkk var 5,5 ay say say bitmez bide ağrısı olursa off ben paranoyak modundan hiç çıkamam valla bu arada senin iğnelerde bitmiş hadi bakalım geçmiş olsun şimdi takviye herhangi bir ilaç kullanıyor musun?
iğneler pazar gunu bıttı ınsallah bırdaha gerek kalmaz ek ılac daha baslamadım sanırım cuma gunu gıttıgımde vıtamın takvıyesıne baslıycak kalsıyumada 6 ay dıye bılıyorum senın var mı kullandıgın bır ılac cnm
canım muhtemelen iğne falan vermezler bidaha bana öle olmuştu 3 ayı atlattık diye kesti ben sadece vitamin içiyorum şuan folik asitide kesti dr ay o vitaminde beni mahvediyo bakalım sorcam druma gidince
evet tatlım önemli olan o zaaten. cinsiyet öğrenme telaşı meraktan iştemrb basakss,ben öğrendim gibi,doktor kesin olmasada erkeğe benziyor dedi.Tahmini doğum tarihlerimiz aynı zaten.Sağlıklı olsunlarda.. :)
hoşgeldin cnm ben 17 hafta içindeyim ama dr um 12 hafta cinsiyetini söyledi geçen gun tekrar bakıldıgında dahada kesınlestı erkek bebıs gelıyor:))) umarım hem ıstedıgın hemde saglıklı bır bebısın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?