2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

cnm senin ufaklık baya zorluyor benim ki gibi ağrıların geçtimi??iltihap durumu nasıl kontrolun ne zmn

valla benim ufaklık saolsun beni mahvediyor kıyamam ben ona:)kontrolüme daha 10 gün falan var zaten günler geçmek bilmiyor iltihabımından hiçbifikrim yok valla ne alemde ilacımı içtim fitilimi kullandım ama bakalım ağrılarım yine oluyorda bakalım sanki eskisi kadar değil beklemedeyimmm....

aslında benim öle çok bulantımda olmadı ama yediğim herşey taş gibi kalıyor miğdemde bakalım buda geçer yakın zamanda hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum şuan stres tavan yaptı resmen

YukaRi dogru cikmaya basladikca agriyida azaltir allah hepsine saglikli omur versin cok guzel bir duyguymus

selam hatunlarrrrrkasım anneleri topiği arıyordum bende çok şükür varmış

Allah kısmet ederse benimde beklenen doğumum 30 kasım olacak.

şu an 13. haftanın içindeyim. ve size şunu sormak istiyorum bebişlerin cinsiyetini öğrendiniz mii

mrb basakss,ben öğrendim gibi,doktor kesin olmasada erkeğe benziyor dedi.Tahmini doğum tarihlerimiz aynı zaten.Sağlıklı olsunlarda.. :)

bu arada tahmini doğum tarihini şimdi yeniden düzenledim ilk 2 kontrolde 30 kasımdı fakat sonuncuda 24 kasım oldu,unutmuştum :)

Merhabalar,
ben de 13. haftadayım arkadaşlar.
Geçtiğimiz cumartesi ikili test ve ense ölçümü için doktora gittim.
Ama doktor ense ölçümünü karından alamadı. Pozisyonu uygun değil dedi. İki defa yarım saat arayla baktı.
En son alttan muayene ederek aldı.
İlk hamileliğimde böyle olmamıştı.
Böyle bir şey yaşayan oldu mu.
Sonuçları haftaya pzt. alacağım.

benimde dr' a gitmeme 3 gün kaldı.. zaman geçse bir an öncede bebeğimi görsem.. en son 5 mayısta 2li testimi yaptırmıştım iyi çıktı maşallah şimdi heralde 3 lü test isterler die tahmin ediyorum... bakalım bu gidişimde büyümüş gelicek mi gözüme benim canım oğlum.. ahhh birde hareketlerini bir hissetsem..

benimde 3 gün kaldı dr kontrolüme :)))) çok heyecanlıyım elimde olsa heran gormek istiyorum :) gecenlerde mecburen kanamam olunca ultrasona gırdım ve gecen aydan ıtıbaren fecı bır buyume olmus eşim ve ben cok sasırdık ellerı parmakları herseyı belırlesmıstı bu 3 gun nasıl gecıcek sabırsızlıkla beklıyorum:)))

hoşgeldin cnm ben 17 hafta içindeyim ama dr um 12 hafta cinsiyetini söyledi geçen gun tekrar bakıldıgında dahada kesınlestı erkek bebıs gelıyor:))) umarım hem ıstedıgın hemde saglıklı bır bebısın olur

ay deme deme... şimdi dahada heycanlandım bakk.. hem korku hem heycan.. Bir görsm yavrumu.. güzel haberlerini alalım herbirimiz inşallah.. Allahımızın izniyle haftalar aylar su gibi geçsin bitisn sağlıklı şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı

kızlar benim karnım kocaman oldu yaa. sizinki nasıl? birde oturduğum yerden sürekli kalp atışlarımı duyabiliyorum.. yanş okadar hızlı atıyorki.. bazen dinlenmek için uzandığımda kalbimin sesini duyuyoruım.. hatta duymayı bırakın sanki kalbimin atışından vücudum titriyor:))) siz bunu farlettinizmi yoksa bu durum sadece bana mı oluyor???:18:

YukaRi dogru cikmaya basladikca agriyida azaltir allah hepsine saglikli omur versin cok guzel bir duyguymus

ya dimi o zaman azalabilir belki yoksa daha çokkk var 5,5 ay say say bitmez bide ağrısı olursa off ben paranoyak modundan hiç çıkamam valla bu arada senin iğnelerde bitmiş hadi bakalım geçmiş olsun şimdi takviye herhangi bir ilaç kullanıyor musun?

aynısı banada oluyor cnm bütün vucudum kalp atışlarmla titriyor ve karnım top gıbı kocaman oldu yataktan kalkarken kaplubag gıbıyım ters dusmuste kalkmaya calısıyor gıbı oluyorum :))) nefes nefese cok kalıyorum artık butun hamılelık belırtılerı karnımız buyudukce artıyor:)) ve bu benım cok hosuma gıdıyor:)))

iğneler pazar gunu bıttı ınsallah bırdaha gerek kalmaz ek ılac daha baslamadım sanırım cuma gunu gıttıgımde vıtamın takvıyesıne baslıycak kalsıyumada 6 ay dıye bılıyorum senın var mı kullandıgın bır ılac cnm

canım muhtemelen iğne falan vermezler bidaha bana öle olmuştu 3 ayı atlattık diye kesti ben sadece vitamin içiyorum şuan folik asitide kesti dr ay o vitaminde beni mahvediyo bakalım sorcam druma gidince

canım muhtemelen iğne falan vermezler bidaha bana öle olmuştu 3 ayı atlattık diye kesti ben sadece vitamin içiyorum şuan folik asitide kesti dr ay o vitaminde beni mahvediyo bakalım sorcam druma gidince

zaten iğnelerden heryerim mosmor oldu gecen seferde bıraktırdı 4 gun sonra kanamalarım bırdaha basladı umarım tekrarlamaz bende bu sıkıntıdan kurtulurum folik asit bende kestim vitaminide bu gıttıgımde soyler sanırım hangı vıtamını içiyorsun cnm birde ayrıca ozellıkle yedıgın bırsey varmı yemek olarak??

mrb basakss,ben öğrendim gibi,doktor kesin olmasada erkeğe benziyor dedi.Tahmini doğum tarihlerimiz aynı zaten.Sağlıklı olsunlarda.. :)
evet tatlım önemli olan o zaaten. cinsiyet öğrenme telaşı meraktan işte
bişiler örmek istiyorum bebişe hangi renk öreceğimi bilemiyorum

tatlm benimde doktora dün sordum. şimdiden görmemiz mümkün değil dedi.

sonrada kesin değil ama blki kız olabilr dedi.

madem görmek mümkün değil neye göre dedi merak ettim.

belki oğluşumun daha şeyi çıkmamıştır o yüzden kız gibi durmştr neyse sonuçta doktor bilir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…