2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

benım tanıdığım cok ıyı bır dr da yapırdı hiçbirşey olmadı korkma ama gerek duyduysa yaptır heran risk var cunku benım normal gıderken bıle bebegın sıvısında ayrılma oldu dusuk rıskı hep yasıyorum 1 aydır yatıyorum ve hala devam neyle karsılasıcagımızı malesef kestıremıyoruz allah yardımcın olsun cnm umarım saglıklı dogar kucagına alırsın cnm

üç gündür benimde bel ağrım cok arttı bazen dayanamıyorum geceleri yan yatabılıyormusun rahatca ben hıc uyuyamıyorum hep kasılıyorum

uyku ne kelime ya belim beni öldürüyo resmen ağrıdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum belinmi kasılıyo canım kasıklarınmı?

uyku ne kelime ya belim beni öldürüyo resmen ağrıdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum belinmi kasılıyo canım kasıklarınmı?

kasıklarım kasılıyor bazen adet olcakmışım gibi hissediyorum bel agrısı ayrı vuruyor offf bu zamanlar gecsın ıstıyorum evde durmaktanda gınaa geldi valla

kasıklarım kasılıyor bazen adet olcakmışım gibi hissediyorum bel agrısı ayrı vuruyor offf bu zamanlar gecsın ıstıyorum evde durmaktanda gınaa geldi valla

aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim çok dikakt et kendine istirahat et bol bol bende hiç iş yapmıyorum artık dün yine acildeydim ölcem sandım kasıklarımdan sanki 2 dk sonra adet olcam ama herzamanki gibi bizim ilgili dr larımız başından defettiğine bakıyor cuma günü kontrolüm var bakalım benim dr ne önercek sen ne zaman gitcen bidahaki kontrolüne?hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ağrıysa çekeriz napalım bizim bebişler çok nazlıııı

benım gectıgımız cuma kontrol oldu üçlü tarama yapıldı bu hafta sonucu cıkıcak.bır ıkı haftayada detaylı ultrosonum var dr um 4 hafta sonra cagırdı acıl bır durum yaratmazsa bızım beyfendı:))bende hıc ıs yapmıyorum yemek bıle elımı surmuyorum hergune yardımcı bır bayan tuttum hıc kalkmıyorum cok masraflı gelıyor bızımkıler

Bu arada cnm agriyla acile gittiginde igne mi vuruyorlar agri icin??Umarim atlatiriz bunlari cnm

valla masrafı bi yana da stresi olmasa keşke bugün yine çok kötü kasılmam var sanki kasığıma toplanıyor 5-6 saniye sonra geçiyor seninde böle bişeymi ya bıktım artık dr umu aramaktan valla bide şehir dışında çok gerildim bu hafta hem yaşadıklarımdan hemde bu zamanda dr um burda olmamasından....

hiçbişey yapmıyolar sadce idrar tahlili geçmezse gel diyolar

ultroson yapsalar ya tam ağrı sırasında bazen boyle ılgısız davrandıklarında ınsanı cıldırtıyorlar aman dkkat et cnm evde aıleden yanında olan varmı cok zorlama kendını bırde gecelerı rahat uyuyormusun yan yatarken

ya o kasılmada öyle bişeyki saniyelik ultrasonda yapsa denk gelmesi lazım heralde dr lar gerçektren çok ilgisiz uyku ne kelime dedim ya belimden yatamıyorumki bazen gerçekten umudumu kaybediyorum adam gibi bişey deseler anlıcam neden oluyo her seferinde sölenen ilişki yasak dikkat et ağrın devam ederse gel 1000 defa gittim yapılan bişey yok dr eksikliği varmış acilde dr yok bi doğuma bi acile geziyolar 2 saniye sana bakıyolar tamam dün gittim alttan muayne etti açılma yokmuş ee sonuç ???Artık dr larad hiç güvenim kalmadı tek sığındığım ve güvendiğim Alalhımdır o ne isterse ne derse o olur neyse kaderimizdeki onu görcez

hangı hastahane bole davranıyor ya alla alla ne bıcım ıs ayrıca sakın bırdaha alttan muayene yaptırma karın ultrosonuyla gozukuyor acılma olsa zaten cok tehlıkelı alt muayene ızın verme doguma yakın bırtek dr lar bakıyor alt muayene ozel hastahane mı gıttıgın bole davranamazlar sen hamılesın sonucta ay sınır bozucu bosver allah korusun rısklı bırsey olsa bellı eder sen zayıf oldugunu soylemıstın buyuduklerı ıcın sanırım bu agrılar oluyordur dun gece nefes bıle alamadım karnım catlıycak gıbıydı kremlerı suruyorum rahatlasın dıye gene fayda etmedı bugun bıraz daha ıyıyım ama yukarı cıkıyorlar sanırım baskıyı cok hıssettırıyorlar.

devlet hastanesi ya kadın doğum haklısın bende bidaha kesinlikle izin vermiycem zaten alttan muayneye çıkınca annemde çok kızdı neden baktırıyosun diye sonuçta biliyolar dedim hamile olduğumu ve zarar vercek bişey yapmazlar diye düşündüm ama farkettimki onların bizi taktığı bile yok canım dün hakkaten bende çok kötüydüm benim tüm karnım çok sertleşmiyoda kasıklarım berbattı bişey sıkışıyor sanki kasığıma elleyince bişişlik geliyor elime ve dokununca bikaç saniyede geçebiliyor anlamadım açıkçası kendi gittiğim dr umada çok sinir oldum günlerdir burda yok telefonla aradım ilaç başlattı ama ben bi faydasını görmedim dozunu arttır dedi gene görmedim ya diyorumki belkide kasılma değil bu o zaman sonuçta o kadar ilaç içiyorum mutlaka etkilerdi bugün ayrı bi dr a daha randevu aldım ona gitcem ve bundan sonrada kesinlikle devlete gitmicem

ilacı bırak hemen cnm senı gormeden veremez ılac bırde arttırmış sen içme ilacları bence bır özel hastaneye gozuk emın ol cok ılglenırler ve sakın alt muayene bırdaha yaptırma zaten kasıklarında agrı var ve tehlıkelı allah korusun zaten ılıskı yok demısler sana bırde alttan yapıyorlar karından herseyı gorurler ne zamana randevu aldın cnm??? umarım duzelır hersey emınım duzelcek zaten yarıladık yolu hersey yolunda gıder ınsallah

ilacı verende özel bi dr da bugünde gittiğim ayrı bi dr oda diyoki bu haftalardaki kasılmalara o ilaç etki etmez progesteronla devam et diyo hoş ilk aradığımda progesteron vermişti ama bağırsak düzenimden dolayı kesmişti bakalım inşallah bişey olmucak kızımı gördüm yine bugün canım benim maşallah ona çok hareketliydi bu arada rahim uzunluğunu ölçtürdüm sorun yok dedi dr

aman sevındım cnm benımde rahım uzunlugu ıyı cıktı bugun üçlü test sonucum çıktı ıyı dedı dr korkulcak bırsey yok dedı umarım tum bebısler ıyı olur:))

selam kızlar..
nasılsınız? benim tansiyonum çok oynak siz de de böyle bir problem var mı?

benımde pazar gunu cok dusuktu tansıyonum tum gun sersem yaptı benı doktorumu aradım soda bırde uzlu ayran ıc dedı kendıme geldım sonra artık bu donemlerde baslar tedırgın olma dedı.onun dısında saglıgın nasıl cnm

onun dışında iyiyim.. benim dr um 3 lü test yaptırma gerek yok ben sadece ultrason ile bakıcam dedi.. baktı iyi hersey yolunda gözüküyor dedi.. bana kalsa ben herseyi yaptırma taraftarıyım.. :))) en son cumartesi kontrolde tansiyonum 15-8 di.. dün tekrar ölçtürdüm 11-6 idi bugün ise 10-6 çıktı..
tansiyon problemim hiç yoktu benim daha önce :)) ama sanırım heycan stres yapınca tansiyonum çıkıyor benim..

Benimde tam tersi dusuyor 9a 4 e dustu insallah gecicek bunlar umarim hepimiz saglikla atlatiriz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…