canım ben değilde benim bi tanıdığımın başına gelmişti 2-3-4lü tüm testleri yüksek çıkmış sonuç bebek sapasağlam bu testlerin
%100 kesinliği yok bi ihtimal sadece amniyosentezin düşük riski olduğunu bilmiyodum
üç gündür benimde bel ağrım cok arttı bazen dayanamıyorum geceleri yan yatabılıyormusun rahatca ben hıc uyuyamıyorum hep kasılıyorum
uyku ne kelime ya belim beni öldürüyo resmen ağrıdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum belinmi kasılıyo canım kasıklarınmı?
kasıklarım kasılıyor bazen adet olcakmışım gibi hissediyorum bel agrısı ayrı vuruyor offf bu zamanlar gecsın ıstıyorum evde durmaktanda gınaa geldi valla
aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim çok dikakt et kendine istirahat et bol bol bende hiç iş yapmıyorum artık dün yine acildeydim ölcem sandım kasıklarımdan sanki 2 dk sonra adet olcam ama herzamanki gibi bizim ilgili dr larımız başından defettiğine bakıyor cuma günü kontrolüm var bakalım benim dr ne önercek sen ne zaman gitcen bidahaki kontrolüne?hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ağrıysa çekeriz napalım bizim bebişler çok nazlıııı
benım gectıgımız cuma kontrol oldu üçlü tarama yapıldı bu hafta sonucu cıkıcak.bır ıkı haftayada detaylı ultrosonum var dr um 4 hafta sonra cagırdı acıl bır durum yaratmazsa bızım beyfendı:))bende hıc ıs yapmıyorum yemek bıle elımı surmuyorum hergune yardımcı bır bayan tuttum hıc kalkmıyorum cok masraflı gelıyor bızımkıler
benım gectıgımız cuma kontrol oldu üçlü tarama yapıldı bu hafta sonucu cıkıcak.bır ıkı haftayada detaylı ultrosonum var dr um 4 hafta sonra cagırdı acıl bır durum yaratmazsa bızım beyfendı:))bende hıc ıs yapmıyorum yemek bıle elımı surmuyorum hergune yardımcı bır bayan tuttum hıc kalkmıyorum cok masraflı gelıyor bızımkıler
Bu arada cnm agriyla acile gittiginde igne mi vuruyorlar agri icin??Umarim atlatiriz bunlari cnm
hiçbişey yapmıyolar sadce idrar tahlili geçmezse gel diyolar
ultroson yapsalar ya tam ağrı sırasında bazen boyle ılgısız davrandıklarında ınsanı cıldırtıyorlar aman dkkat et cnm evde aıleden yanında olan varmı cok zorlama kendını bırde gecelerı rahat uyuyormusun yan yatarken
ya o kasılmada öyle bişeyki saniyelik ultrasonda yapsa denk gelmesi lazım heralde dr lar gerçektren çok ilgisiz uyku ne kelime dedim ya belimden yatamıyorumki bazen gerçekten umudumu kaybediyorum adam gibi bişey deseler anlıcam neden oluyo her seferinde sölenen ilişki yasak dikkat et ağrın devam ederse gel 1000 defa gittim yapılan bişey yok dr eksikliği varmış acilde dr yok bi doğuma bi acile geziyolar 2 saniye sana bakıyolar tamam dün gittim alttan muayne etti açılma yokmuş ee sonuç ???Artık dr larad hiç güvenim kalmadı tek sığındığım ve güvendiğim Alalhımdır o ne isterse ne derse o olur neyse kaderimizdeki onu görcez
hangı hastahane bole davranıyor ya alla alla ne bıcım ıs ayrıca sakın bırdaha alttan muayene yaptırma karın ultrosonuyla gozukuyor acılma olsa zaten cok tehlıkelı alt muayene ızın verme doguma yakın bırtek dr lar bakıyor alt muayene ozel hastahane mı gıttıgın bole davranamazlar sen hamılesın sonucta ay sınır bozucu bosver allah korusun rısklı bırsey olsa bellı eder sen zayıf oldugunu soylemıstın buyuduklerı ıcın sanırım bu agrılar oluyordur dun gece nefes bıle alamadım karnım catlıycak gıbıydı kremlerı suruyorum rahatlasın dıye gene fayda etmedı bugun bıraz daha ıyıyım ama yukarı cıkıyorlar sanırım baskıyı cok hıssettırıyorlar.
devlet hastanesi ya kadın doğum haklısın bende bidaha kesinlikle izin vermiycem zaten alttan muayneye çıkınca annemde çok kızdı neden baktırıyosun diye sonuçta biliyolar dedim hamile olduğumu ve zarar vercek bişey yapmazlar diye düşündüm ama farkettimki onların bizi taktığı bile yok canım dün hakkaten bende çok kötüydüm benim tüm karnım çok sertleşmiyoda kasıklarım berbattı bişey sıkışıyor sanki kasığıma elleyince bişişlik geliyor elime ve dokununca bikaç saniyede geçebiliyor anlamadım açıkçası kendi gittiğim dr umada çok sinir oldum günlerdir burda yok telefonla aradım ilaç başlattı ama ben bi faydasını görmedim dozunu arttır dedi gene görmedim ya diyorumki belkide kasılma değil bu o zaman sonuçta o kadar ilaç içiyorum mutlaka etkilerdi bugün ayrı bi dr a daha randevu aldım ona gitcem ve bundan sonrada kesinlikle devlete gitmicem
ilacı bırak hemen cnm senı gormeden veremez ılac bırde arttırmış sen içme ilacları bence bır özel hastaneye gozuk emın ol cok ılglenırler ve sakın alt muayene bırdaha yaptırma zaten kasıklarında agrı var ve tehlıkelı allah korusun zaten ılıskı yok demısler sana bırde alttan yapıyorlar karından herseyı gorurler ne zamana randevu aldın cnm??? umarım duzelır hersey emınım duzelcek zaten yarıladık yolu hersey yolunda gıder ınsallah
ilacı verende özel bi dr da bugünde gittiğim ayrı bi dr oda diyoki bu haftalardaki kasılmalara o ilaç etki etmez progesteronla devam et diyo hoş ilk aradığımda progesteron vermişti ama bağırsak düzenimden dolayı kesmişti bakalım inşallah bişey olmucak kızımı gördüm yine bugün canım benim maşallah ona çok hareketliydi bu arada rahim uzunluğunu ölçtürdüm sorun yok dedi dr
selam kızlar..
nasılsınız? benim tansiyonum çok oynak siz de de böyle bir problem var mı?
onun dışında iyiyim.. benim dr um 3 lü test yaptırma gerek yok ben sadece ultrason ile bakıcam dedi.. baktı iyi hersey yolunda gözüküyor dedi.. bana kalsa ben herseyi yaptırma taraftarıyım.. :))) en son cumartesi kontrolde tansiyonum 15-8 di.. dün tekrar ölçtürdüm 11-6 idi bugün ise 10-6 çıktı..
tansiyon problemim hiç yoktu benim daha önce :)) ama sanırım heycan stres yapınca tansiyonum çıkıyor benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?