Benimde tam tersi dusuyor 9a 4 e dustu insallah gecicek bunlar umarim hepimiz saglikla atlatiriz:)))
Hoşgeldin cnm.Allah bebişini sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeni nasip etsn..1 gün aramız var seninle.nasıl gidiyor hamileliğin...
Bilgecim bende öğrenemedim cinsiyetinigöremedim dedi doktor.pazartesi inşallah dr kontrolümde görebiliriz.kız olabilir diyorlar bakalım hayırlısı erkek olsa belli olurmuş hemen.aman sağlıklı olsunlarda.Bende hareket hissediyorum ama nadir 20. haftadan sonra tam hareketlerini hissedebilirmişiz bebişlerimizin :))
kızlar dün berbat bi gün geçirdim çok hafif bi kanamanın ardından evelsi gün gittiğim dr a gittim yarım cm açılma olduğunu söyledi tabi kafam allak bullak oldu hemen dikiş atılsın dedim ağrı varken atılımıyormuş istersen hemen hastaneye yatırayım dedi kendi drumla görüşmeden kabul etmedim ağlaya ağlaya kendi dr umu aradım dünde geç gelcekti biraz sonra o muayne etti açılma yok dedi ama hangisine inanacağımı şaşırdım hatta diğer dr a çok kızdı küfür etti resmen nasıl ölçüm yapıyo bu diye ama riskim var tabiki bol su ve ialçlara devam istirahat olmalı dedi çok korkuyorum resmen bu ağrılar beni mahvetti ya anlamadımki açılma olursa kapanmaz heralde dimi 1 saatte
benim de tansiyonum çok düşük yalnız dışarı çıkmam mümkün değil büyük 8in üstüne çıkmıyo küçük de 5 in üstüne çıkmıyo.dün eşimle alışveriş merkezine gittik 2. mağazada soyunma kabininde fenalaştım gözümün önüne karardı hep böle oluyo korkuyorum dışarı yalnız çıkmaya.napcaz bilmiyorum tuzlu ayran içiyorum ama etkisi çok uzun olmuyo.sabahları azıcık ekmek peynir atmadan hala yataktan kalkamıyorum raporumda bitiyo napcam gurbet ellerde tek başıma off off
ay cnm benım ya bu dr lar senı serseme cevırdı.hemen korkma rahımde mı gord acılmayı yoksa bebegı koruyan sıvıdamı ?? eger rahımdeyse yatman ve iş yapmaman gereklı benım arkadasım 4 ay yattı 1 cm acılması oldu 3 cm kadar cıktı ayakta cok durmadı doguma kadar boyle ıdare ettı sakın korkma keske benımde rahımde olsaydı acıklık en tehlıkelısı benım kı o yuzden sakın ol lutfen bazı makıneler gostermıyor mesela ıgne olmak ıcın yakındakı ozel hastaneye gıdıyorum ultrasona gırdıgımde bırturlu yırtılmayı goremedıler hem dr dan hemde makıneden kaynaklanıyor benım dr uma gıdınce anında gosterıyor ve net sekılde gozukuyor o yuzden eger yok dedıyse dr un gercekten yoktur ama ıstersen baska yerden daha muayene randevusu al ıyı bır ozele daha goster ıcın rahatlar en azından ama korkma sakın zaten acılman olsa ınanılmaz bır kanama gelıyor ole ufak bır kanama degıl benım durduramıyorlardı okadar cok gelıyordu kanamam bence dr un yok dedıyse yoktur ıcını ferah tut ve cok yorma kendını dualarım senınle
Arkadaslar mrb,bende yeni katıldım aranıza 16.haftamdayim ve bebeğimin beklenen dogum tarihi 10 Kasım çok heyecanlıyım.
canım zaten kendi dr umun kıymetini bikere daha anladım dünden sonbra kendisinede söyledim çıktınız şehir dışına olan bana oldu diye böle gezindim deli gibi asıl kontrolüm yarın zaten kendi dr umla dün acil durum için gitmiştim ya her önüne gelen kadın doğumcu oluyo ya suç bende bilmediğin dr ane diye gidersin diğer dr rahim ağzında gördü açılmayı ben direk dr a dedimki gördünüzmü ben size söylemedimmi diye haklısınbende 1 günde bunu anlamış oldum dedi ne yani benim size naz yaptığımımı düşündünüz dedim acayip sinir oldum ama kafam da hala karışık yarınki kontrolde bidaha sorcam tabi bu sefer fırça yemezsem iyi :):)gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun bu arada iki dr unda sölediği en net şey açılmadan ziyade rahim ağzı uzunluğu çok daha önemliymiş boyu uzunsa dikişe bile gerek duyulmuyormuş en azından buda olumlu bişey...Bu arada hepiniz iyiki varsınız ben burda duyduklarım sayesinde herşeyi sorabiliyorum dr uma yoksa hiçbişey bildiğim yokmuş ve hepiniz çok güzel moral veriyosunuz rahatladığımı hissediyorum hepinizi seviyorummm:))
cnm benım onemlı olan ıyı olman aklına ne gelıyorsa bence bu geceden yaz bıryere cunku ben hep dr gıttıgımde sorcaklarımı unutuyorum o stresle:))) kagıda yazıp soruyorum dr um da guluyor bana alıstı artık :) ne sormak ıstıyorsan sor sonucta işleri bu aklında hıc suphe kalmasın cnm umarım hepımız saglıkla alırız bebıslerımızı tek ıstegım bu
hosbulduk canım amin cümlemiz sağlıkla dünyaya getirelim bebişlerimizi:) gercekten mi:) iyi gidiyor hamileligim sükür.Bugün cinsiyetini de ögrendm 17 hafta 4 günlük olmus senin:) hamileligin nasıl gidiyor
Cnm mrb benim hamileliğimde iyi çok şükür.eskisine göre kendimi çok iyi hissediyorum.Üçlü testini yaptırdınmı sonuçların nasıl.
selam kızlar dün detaylı ultrosonum yapıldı.şimdilik hersey yolunda ama açılmam hala kapanmamışbirde anneden bebeğe giden sağ ve sol kasıktan gıden kan damarlarına bakıldı sag normal solda anormallık cıktı bebegı sol taraf tam beslemıyormus ayyy dedım gene bırsey cıktı bebegın kılosunu etklıyormus sadece dogumda herhangı bır ters duruma neden olmuyormus ama 22 hafta tekrar bakılcak bu haftalarda olabılır dedı dr bırde 22 hafta kalp damarları daha net gozukuyormus her ıkısınede bakılıcak umarım duzelırde hersey yolunda gıder detaylı ultrosona gıren varmı ??
canım ben daha girmedim ama kan akışını gösteren bişey bakılmıştı mavi kırmızı renkli bişey ondanmı bahsettin acaba ?inşallah sorunsuz halletcez bugünleri detaylı uyltrason nasıl oluyor tam olarak benim dr um hiç gün mün vermedi onun için
detaylı ultrosonda da kan akışları bakılıyor bütün vücut organları kemık olçumu beynıne varana kadar gosterıyorlar sağ ve sol lobu ölçüyorlar aklına gelebılcek herseye bakıyorlar anneden bebege gıden beslenmesı ıcın sagan ve soldan gıden kan damarlarınada bakıyorlar ne kadar besın alıyor dıye genelde 22 hafta yapılıyor cnm organlar daha net gozukuyor dıye ben yanlışlıkla gıttım erkenden:)) dr 20 haftadan snra gıt dedı dayanamadım hemen gıttım bende 22 hafta tekrar bakılcak umarım hersey yolunda gıdıyordur.dün benım ufaklık kendını hıc hıssettırmedı ve cok korkuttu sırf hareket etsın dıye yemedıgım tatlı kalmadı hosuna gıder dıye ama neysekı aksam hıssettırdı kendını sabahta hıssettırdı baya ve rahatladım yoksa ultrosona gıdıcektım hemen :))) ıyıce panık atak oldum
evet o haftalarda bakılıyomuş bhizim daha çok yolumuz var :)sen benden önce gidiyodun gerçi ya ben harket falan hissetmiyorum zaten çok arada bişeyler hissediyorum :)panik atak ne kelime gel bide beni gör dr um bile kızdı artık öle bi durumda sağlık ocağında bakıyolarmış kalp atışlarına ultrason olarak değilde ufak bi cihaz sanırım hatta benim arkadaşım eve almayı bile düşünmüştü bende eşime dedim aldırmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?