2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

aaa kesin eşime desem çıldırdın artık der:))))) o makine goruntulumu gosterıyor yoksa sadece kalp atışlarını mı dınletıyor?? agrın oluyormu yıne cnm

valla benim eşiminde bana bi bakışı vardıki görme sanırım sadece ses:)olsun o bile bana yeterdi:)ağrım c.tesi felaketin ötesindeydi dayanamadım resmen en son iğne serum yedim iyi geldi :)rahimsel ağrım hep oluyo zaten bende korkuyom ama napayım dahada 1 ay var randevuma say say bitmez şimdi bu arada ben progestana devam ediyorum belki o iyi gelmiştir ağrılarıma

bu ufaklıklar cok yaramaz olucak :) bosver cnm tek sıkıntı bu olsun baska bırsey olmasında ben hala ev hapsındeyım 2 hafta kaldı kontrolume heyecanla beklıyorum :))

Günaydın kızlar.. benim dr um 3 lü test yaptırmadı ben endişeliyim bu konuda.. herseyden emin olmak istiyorum .. ne detayşı ultrasona soktu ne bişey.. sadece kendi ultrasıonda bişeyleri ölçtü biçti tamam yeterli dedi..
bebeğimide halen hissedemiyorum.. sadece arada bir gaz kütlesi yer değiştirioo sanki içimde ama bilmiyorum ki bebeğim mi?
off bişey olsa elimize alıp karnıma dayadığımda onu görebilsem..

Günaydın, ben ilk defa yazıyorum buraya. ben de kasımda bekliyorum bebeğimi inşallah. bana doktorum dörtlü test yapacağını söyledi bu haftada, acaba dörtlü test ile üçlü test arasında fark var mı? bilen yazabilir mi acaba

bu ufaklıklar cok yaramaz olucak :) bosver cnm tek sıkıntı bu olsun baska bırsey olmasında ben hala ev hapsındeyım 2 hafta kaldı kontrolume heyecanla beklıyorum :))

bende ev hapsine geri döndüm canım malum kasılmalar yüzünden ama napalım ...ay ne güzel 2 haftaaa benim daha 1 ay var tabi dayanabilirsem 1 ay genelde hiç 1 ay beklemdim :)aman aman valla tek sorun ağrılar olsun dediğin gibi bizim yaramazlar neler yapıo içerde merak ediyorum aslında elimde olsa hergün görcemde olmuyo işte

canım 2li yaptırıp sorun çıkmadıysa zaten 3 lüye gerek duymuyolar benim dr umda istemedi ama ben ilaç yazdırmak için devlete gittim geçengün onlarda gerek yok dedi ama yaptılar yinede daha sonuçlarını almadım bide diyolarki yaşın 34 ten büyük olursa risk grubuna giriyomuşsun o yüzden çok gerek duymuyolar yani ultrasonlada belli oluyo zaten birtakım şeyler merak etme yani sorun görseler hemen isterlerdi valla o istediğin şey bendede olsa çok iyi olur aslında her aklıma estiğinde bakarım ne güzel :)

Oncelikle hayirli olsun bebisin! Bende 3lu testin sonucunu bekliyorum bildigim kadariyla 4lu 3luden daha ayrintili bilgi veren bir test insallh guzel cikar sonuclarin!

arkadaşlar 2 li yaptırdım bir sorun çıkmadı sadece erken dogum rıskım cıkmıstı.doktorum garantılemek ıcın 3lü testi yaptırdı sonucuda temız çıktı allahtan 4lüye gerek duymadı.detaylı ultroson 22 hafta zaten yapılıyor ben yanlıslıkla gıttım erkenden yaptırdım:))) 22 hafta bırdaha cagırdılar cunku kalp damarlarını falan daha net o zaman gorebılıyorlarmıs ama sımdılık sorun cıkmadı bırtek kalp damarlarınada bakmak ıcın 22 hafta tekrar gıtcem detaylı ultrosonu herkesten ıster doktor cunku cocugun butun organları kemık olçumu beyın olculerı bıle alınıyor yarım saat falan suren bır ultroson ıstemezse bıle mutlaka yaptırtıcağınız biryer isteyin içiniz dahada rahatlar bebeğın anneden ne kadar beslendiğine varana kadar bakıyorlar umarım herkesın bebişi sağlıla doğar

selam kızlar.. benim tatile cok az kaldı.. sabırszlanıyorum.. bol bol yüzücem inşallah.. bu cumarteside kontrole gidiyorum tatilden önce... sonraa artık dönünce inşallah.. bakalm benim güzeller güzeli kızım ne yapıyormuş annesinin içinde :))
bu arada sabah kalktığımda ellerim okadar şişmiştiki yüzüüğüm sıkıyordu.. yüzümde öyle.. sizde de şişme oluyor mu?

canım 2liş testte falan erken doğum riski belirlenembiliyormuki ben ilk defa duydum

ah ne güzel tatil :))canım senin haftan ileri heralde o yüzden şişmeler oluyodur bide tansiyonunu ölç bakalım öle bi durumda düşükse sıkıntı olmuyo diye biliyorum demek seninde kız :)

arkadaşlar merhaba yeni gördüm forumu.ben de kasım annesiyim.hepiniz gibi ben de çok heyecanlıyım.benim bebeğim tüp bebek.çok beklenen özlenen bir bebek olduğu için herkes çok heyecanlı.hepimizin bebişleri hayılısıyla doğsun.allah kucağımıza almayı nasip etsin.

hoşgeldin cnm aramıza benimde tüp bebek yöntemiyle oldu o yüzden seni çok iyi anlıyorum.nasıl geçiyor hamilelik birde kaçıncı haftasındasın benim baya riskli geçti halada risk durumum var 1.5 aydır evdeyım yatak istirahati verdi doktor senın nasıl geçiyor hamileliğin

benim bebiş çok ehli keyf bugün cinsiyetini öğrenelim diye gittik ama yok yaramaz göstermedi elini başının arkasına koymuş bağdaş kurmuş yatıyordu çok şükür ben kilo verdim ama bebek sağlıklı dedi dr ilk defa bugün hamile ve anne adayı olduğumu anladım.çünkü hastanede çok vakit geçirdiğim için hep hastaymışım gibi geliyordu.bi de şu tansiyon işini halletseydim.çok şükür :))

evet cnm belırlenıyormus bende bılmıyrdum zaten oyle bır rıskın varsa doktorun soyluyor ama üçlü testimde normal çıktı umarım normal zamanında gelir:))

banada 2li testte hiç öyle bişeyden bahsetmemişti ama sonrasında olan olaylardan dolayı öyle bi izlenime kapıldı inşallah vaktiyle gelsinler

hayırlı olsun canım benimde beklenen bi bebek tüp değil ama 1 senede oldu insan o yüzdende çok tedirgin oluyo güzel hamilelikler geçirelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…