selam kızlar :))
siz bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz artık?
selam kızlar :))
siz bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz artık?
slm kızlar nasipse benimde doğumum 29 kasımda olacak.12 seneden sonra hasretim bitecek
çok zorlu 3ay geçirdim 9kilo verdim hala daha serum alıyorum şimdi 15.haftasında inşaallah daha uzun sürmez bu çıkarmalar
ben daha hiçbirşey hissetmiyorum cinsiyetinide göremediler ama bana kızım olacak gibi geliyor
istanbul avrupa yakasındayım doktor ve hastahane konusundada tam emin değilim bir fikri olan varmı acaba?
slm inşallahh sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza cnmbenim oğlum olacak:) şuan 17 hafta 2 günlüğüz 12.haftada erkeğe benziyor dedi doktorum geçen haftada yüzde yüz kesinleşti:) bence içine ne doğuyorsa odur:) anneler hissediyor buna inanıyorum ben ..bende avrupa yakasındayım..Özel gaziosmanpaşa hastanesinde Hüseyin mutluyu tavsiye ederim.Çok iyi bir doktordur.detaylı ultrasonları çekme yetkiside var..ayrıca hastanenin tüp bebek bölümünede o bakıyor.yakınsan bir düşün derim.sevgiler
Oncelikle hayirli olsun bebisin! Bende 3lu testin sonucunu bekliyorum bildigim kadariyla 4lu 3luden daha ayrintili bilgi veren bir test insallh guzel cikar sonuclarin!
kzılar bende geldim valla anca anca başladım hareketlerini hissetmeye bebişimin inşallah biiz uyutmadıkları günleride görelim :)
hoşgeldin cnm :) nasılsın nasıl geçiyor günler.sanırım ben çok erken hissetmeye başladım sırt üstü yatarken çok fazla hissediyorum elimi karnıma koyduğumda davul gibi içerisi:)) ama hiç uyutmuyor beni geceleri çok kasılıyorum sağa sola yatamıyorum senin nasıl geçiyor vaktin??
napayım canım bende kasılmalar devam benimde kafayı yicem yatsamda geçmiyo kalksamda geçmiyo benimde ilaç milaç hepsi hikaye yani öyle işte evde yat kalk vakit geçirmeye çalışıyorum napayım senin kontrol ne zaman
bende aynı durumdayım daha cok gerılıp kasılıyorum ozelıkle yatarken bu sıcaklarda daha zor oluyor nefes alamıyorum sureklı klıma altında duruyorumhaftaya cuma kontrolum var bakalım bızım kartal bey napıyor:))
cevabın için teşekkürler. dörtlü test yaptırdım ve iyi çıktı çok şükür, senin de sonucun iyidir inşallah
senin kontrole az kalmış benim daha diğer ay kontrolümöff bide yatınca psikolojik olarakta çok geriliyor insan vakit geeçmiyo sanki ya sıcakları sorma bide ben izmirdeyim ama klima altında biraz durayım hemen başlıyo karnım ağrımaya bende korkudan duramıyorum bende bugün dedim gitsemmi diye gitmedim yine hoş arasamda dr gelme dicek :)senin kartal bey epey büyümüştür annesi kaç haftalık oldunuz ?
Bende cok karin agrisi yasiyorum acaba strestan mi oluyor anlamadim dr gittigimde sorucam neden kaynaklaniyor diye biz bugun 20+3 gunluk olduk yolu yariladik:)) senin kacinci hafta cnm
Kizlaaar ben bebegimi hiiiic hissetmiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?