2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

slm kızlar nasipse benimde doğumum 29 kasımda olacak.12 seneden sonra hasretim bitecek
çok zorlu 3ay geçirdim 9kilo verdim hala daha serum alıyorum şimdi 15.haftasında inşaallah daha uzun sürmez bu çıkarmalar
ben daha hiçbirşey hissetmiyorum cinsiyetinide göremediler ama bana kızım olacak gibi geliyor
istanbul avrupa yakasındayım doktor ve hastahane konusundada tam emin değilim bir fikri olan varmı acaba?

slm inşallahh sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza cnm benim oğlum olacak:) şuan 17 hafta 2 günlüğüz 12.haftada erkeğe benziyor dedi doktorum geçen haftada yüzde yüz kesinleşti:) bence içine ne doğuyorsa odur:) anneler hissediyor buna inanıyorum ben ..bende avrupa yakasındayım..Özel gaziosmanpaşa hastanesinde Hüseyin mutluyu tavsiye ederim.Çok iyi bir doktordur.detaylı ultrasonları çekme yetkiside var..ayrıca hastanenin tüp bebek bölümünede o bakıyor.yakınsan bir düşün derim.sevgiler

Kızlar bende yan yatarken seyrime gibi hissediyordum..fakat 2 gündür tık yok inat etti benim oğluşum o kadar dinliyorum kendimi ama nafileee...bugünde çalıştığım için haftalık temizliği yaptım...anladım ki yorulunca hiö oynamıyor kuzum..ama insan tedirginde olmuyor değil ama sonuçta 200 gr lıktan sürekli harekette beklenemez yaa 20 haftadan sonraa sürekli hissetmek dileğimleee iyi geceler hamişlerimm

inşaallah Karamelim08 sağlıkla sıhatle gelirler. çok teşekkür ederim ben beylikdüzündeyim biraz orası uzak olabilir birde bayan doktorda daha rahat oluyorum
tüp bebek dr.ları daha meşgul olmuyormu ve gebe takibi yapmıyorlar diye biliyorum ben daha önce 4defa tüp bebek yaptırdım bir dış gebeliyin haricinde tutmadı
bu bebeyim kendiliyinden bir lütufla geldi bize. yoksa O doktorumdan ve hastahaneden çok memnundum birazda pahalıydı

günaydın kasım anneleri...benimde kısmetse 28 kasım doğumum...son kontrolümde kız gibi görünüyor dedi doktor..bu hafta kesin görünür heralde artık...bende bu hafta bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım sanki..

Oncelikle hayirli olsun bebisin! Bende 3lu testin sonucunu bekliyorum bildigim kadariyla 4lu 3luden daha ayrintili bilgi veren bir test insallh guzel cikar sonuclarin!

cevabın için teşekkürler. dörtlü test yaptırdım ve iyi çıktı çok şükür, senin de sonucun iyidir inşallah

kzılar bende geldim valla anca anca başladım hareketlerini hissetmeye bebişimin inşallah biiz uyutmadıkları günleride görelim :)

kzılar bende geldim valla anca anca başladım hareketlerini hissetmeye bebişimin inşallah biiz uyutmadıkları günleride görelim :)

hoşgeldin cnm :) nasılsın nasıl geçiyor günler.sanırım ben çok erken hissetmeye başladım sırt üstü yatarken çok fazla hissediyorum elimi karnıma koyduğumda davul gibi içerisi:)) ama hiç uyutmuyor beni geceleri çok kasılıyorum sağa sola yatamıyorum senin nasıl geçiyor vaktin??

kızlar selam benim de 17.hafta bitiyor.minik kızımı bende hissediyorum.helede dizim hafif karmbıma çekersem daha da çok kıpırdıyo miniğim.doktoruma sordum acaba gerçekten mi hissediyorum yoksa ben mi kendimi çok kuruyorum acaba diye.hissedersin artık dedi doktorum.ama düzenli olmamış hissetmem çok küçük olduğu için her hareketini farkedemeyebilirmişim.biraz daha büyüse de daha da çok hissetsem diye gün sayıyorum:)))

napayım canım bende kasılmalar devam benimde kafayı yicem yatsamda geçmiyo kalksamda geçmiyo benimde ilaç milaç hepsi hikaye yani öyle işte evde yat kalk vakit geçirmeye çalışıyorum napayım senin kontrol ne zaman

bende aynı durumdayım daha cok gerılıp kasılıyorum ozelıkle yatarken bu sıcaklarda daha zor oluyor nefes alamıyorum sureklı klıma altında duruyorum haftaya cuma kontrolum var bakalım bızım kartal bey napıyor:))

senin kontrole az kalmış benim daha diğer ay kontrolüm öff bide yatınca psikolojik olarakta çok geriliyor insan vakit geeçmiyo sanki ya sıcakları sorma bide ben izmirdeyim ama klima altında biraz durayım hemen başlıyo karnım ağrımaya bende korkudan duramıyorum bende bugün dedim gitsemmi diye gitmedim yine hoş arasamda dr gelme dicek :)senin kartal bey epey büyümüştür annesi kaç haftalık oldunuz ?

cevabın için teşekkürler. dörtlü test yaptırdım ve iyi çıktı çok şükür, senin de sonucun iyidir inşallah

cok sevindim iyi cikmasina! benim belli deil daha 27 sinde dr kontrolum var o zaman belli olucak insallh! elim yuregimde bekliyorum simdi, insallh bi problem cikmaz!!!

Bende cok karin agrisi yasiyorum acaba strestan mi oluyor anlamadim dr gittigimde sorucam neden kaynaklaniyor diye biz bugun 20+3 gunluk olduk yolu yariladik:)) senin kacinci hafta cnm

Bende cok karin agrisi yasiyorum acaba strestan mi oluyor anlamadim dr gittigimde sorucam neden kaynaklaniyor diye biz bugun 20+3 gunluk olduk yolu yariladik:)) senin kacinci hafta cnm

bende 18 oldum canım bugün yine kontroldeydim ve kistim yer değiştirmiş sanırım ağrıyı yapan o dayanamıyorum artık diye ağladım yarın bi operasyonla kistimi alcaklar çok korkuyorum kısa süren bi operasyon olcak dedi dr um ama çok tedirginim bana dua edin hepiniz nolur bebeğime bişey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…