Bende cok karin agrisi yasiyorum acaba strestan mi oluyor anlamadim dr gittigimde sorucam neden kaynaklaniyor diye biz bugun 20+3 gunluk olduk yolu yariladik:)) senin kacinci hafta cnm
Kizlaaar ben bebegimi hiiiic hissetmiyorum((
Canim hic korkma allahin izniyle ikinizde iyi olcaksiniz doktorun riskli gorse yapmazdi hic korkma buyudukce bebis dahada zorlar agrin daha fazla olurdu boylesi daha iyi olcak ikiniz icinde dualarim seninle cnm durumunu mutlaka haber ver
Gunaydin kizlar; halen bebegim de hareket yokdr a da gidemiyorum su an bir tatil yoresindeyim denize girdim ettim bebegim bu durumu mu sevmedi acaba. Tabi birde inanilmaz bir sicak var. Resmen pisiyoruz... Burda cok yuruyus yapiyorum aksamlari ancak topuklarim agriyor sizdede var mi boyle bir durum.. Nazar Nazar Nazar
ay bilmiyorum canım ya uykuda tutmadı zaten stresten
Cnm nasilsin durumunu merak ettim mutlaka haber ver
iim biraz daha canım şükürler olsuki oldu bitti bebişimde iyi maşallah biraz ağrımız var operasyon sonrası o kadar
3 gundur cok siddetli karin agrisi cekiyordum sol kasigim feci sekilde agri yapiyordu( bugun iyice siddetlendi yakin ozel bir hastaneye esim goturdu ultrosona girdim ve sol yumurtamin cok buyudugunu ve kendi dondugunu soyledi dobler istedi ve ameliyat dedi resmen sok yasadim hemen kendi doktorumu aradim yrn sabah 9.30 a randevu verdi umarim kotu birsey olmaz cunku okadar sıkıntı yasadimki birseyi daha nasil kaldircam bilmiyorum (((
Merhaba arkadaşlar,
Ben de Kasım annelerinden olacağım İnşallah.
Ben bişeyi merak ettim, herkeste kabızlık sorunu var mı?
Ben de öyle bir sorun yok hatta bugün ishal oldum acaba üşüttüm mü bilemiyorum
Gunaydin kizlar; halen bebegim de hareket yokdr a da gidemiyorum su an bir tatil yoresindeyim denize girdim ettim bebegim bu durumu mu sevmedi acaba. Tabi birde inanilmaz bir sicak var. Resmen pisiyoruz... Burda cok yuruyus yapiyorum aksamlari ancak topuklarim agriyor sizdede var mi boyle bir durum.. Nazar Nazar Nazar
slm kızlar nasipse benimde doğumum 29 kasımda olacak.12 seneden sonra hasretim bitecek
çok zorlu 3ay geçirdim 9kilo verdim hala daha serum alıyorum şimdi 15.haftasında inşaallah daha uzun sürmez bu çıkarmalar
ben daha hiçbirşey hissetmiyorum cinsiyetinide göremediler ama bana kızım olacak gibi geliyor
istanbul avrupa yakasındayım doktor ve hastahane konusundada tam emin değilim bir fikri olan varmı acaba?
iim biraz daha canım şükürler olsuki oldu bitti bebişimde iyi maşallah biraz ağrımız var operasyon sonrası o kadar
3 gundur cok siddetli karin agrisi cekiyordum sol kasigim feci sekilde agri yapiyordu( bugun iyice siddetlendi yakin ozel bir hastaneye esim goturdu ultrosona girdim ve sol yumurtamin cok buyudugunu ve kendi dondugunu soyledi dobler istedi ve ameliyat dedi resmen sok yasadim hemen kendi doktorumu aradim yrn sabah 9.30 a randevu verdi umarim kotu birsey olmaz cunku okadar sıkıntı yasadimki birseyi daha nasil kaldircam bilmiyorum (((
canım çok geçmiş olsun kendi dr unla görüş bakalım o ne dicek sonuçta bütün dr lar doğru teşhis koyamıyolar ama öle bişey varsada bunun bebeğe bi zararı olmaz üzülme dikkat et kendine bak bende kistimi aldırdım biliyosun hernekadar ağrılarıma bi faydası olmasada bekliyorum bende dualarım seninle seni çok iyi anlıyorum en başından beri biz çok zor günler geçiriyoruz inşallah atlatcaz bu günleri hepberaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?