2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Bende cok karin agrisi yasiyorum acaba strestan mi oluyor anlamadim dr gittigimde sorucam neden kaynaklaniyor diye biz bugun 20+3 gunluk olduk yolu yariladik:)) senin kacinci hafta cnm

Canim hic korkma allahin izniyle ikinizde iyi olcaksiniz doktorun riskli gorse yapmazdi hic korkma buyudukce bebis dahada zorlar agrin daha fazla olurdu boylesi daha iyi olcak ikiniz icinde dualarim seninle cnm durumunu mutlaka haber ver

Kizlaaar ben bebegimi hiiiic hissetmiyorum ((

Cnm korkma bazen oyle oluyor bende gecenlerde 2 3 gun hissedemedim korktum ama daha sonradan hissettirdi kendini yorgunluk veya stresin olduysa daha cabuk etkilenip hareketlerini duyurmuyor ufakliklar:))) hic korkma emin ol icerde keyifleri yerinde:)))

Canim hic korkma allahin izniyle ikinizde iyi olcaksiniz doktorun riskli gorse yapmazdi hic korkma buyudukce bebis dahada zorlar agrin daha fazla olurdu boylesi daha iyi olcak ikiniz icinde dualarim seninle cnm durumunu mutlaka haber ver

ay bilmiyorum canım ya uykuda tutmadı zaten stresten

Arkadaslar gece acikmalari baslayan varmi bende iki gundur geceleri 2 ve 4 saatlerinde inanilmaz karin kazintisiyla uyaniyorum gun icinde hic boyle birseyle karsilasmiyorum yemek istemiyorum ekmek ici peynir yapip yiyorum o da cok az :) ama banamisin demiyor uyutmuyor aclik duygusu ne yapcam simdi :)))

Gunaydin kizlar; halen bebegim de hareket yok dr a da gidemiyorum su an bir tatil yoresindeyim denize girdim ettim bebegim bu durumu mu sevmedi acaba. Tabi birde inanilmaz bir sicak var. Resmen pisiyoruz... Burda cok yuruyus yapiyorum aksamlari ancak topuklarim agriyor sizdede var mi boyle bir durum.. Nazar Nazar Nazar

canım bende hiç hissetmiyorum bebişimi ama doktorum herşeyin normal olduğunu söylüyor.o yüzden içini rahat tut canım.

Selam kizlar :) ay heycanla birtanemin tekmelerini hissetmeyi bekliyorum... Artik 19 haftaligim ama tik yokk.. Dr a gitmek icinde can atiyorum.. Burda insanlar cocuklarini almislar ailecek tatildeler, butun gun kumda annesiyle babasiyla kumda oynayan cocuklari seyrediyorum:) hayal kuruyorummm. Hele birde o meleklerin denizde yaptiklarini gorseniz:)))) darisi basimiza insallah kizlar... Nazar Nazar Nazar

MERHABA anneler
bende 2. bebeğime hamişim. bebişimin muhtmel doğum tarihi aralık başı fakat kasım sonunda gelmesini bekliyoruz.okuduğum kadıryla çoğunuz ilk bebeğine hamile ve hala bebeğinin hareketlerini hissetmeyen anne adaylarımız var. merak etmeyin kızlar. bende ilk gebeliğimde bebeğimin hareketlerini 5. ayımda falan hissetmeye başlamıştım. bu gebeliimde 13. haftamda hissetmeye başladım.bazı anne adaylarımızın karın bölgesi yağlı olduğu için bebeğinin hareketlerini hissedemiyor. ya da bebeğin hareketlerini bağırsak hareketleri sanıp aldanıyor.hepimizin bebeişleri sağlıkla gelirler inşallah...

3 gundur cok siddetli karin agrisi cekiyordum sol kasigim feci sekilde agri yapiyordu( bugun iyice siddetlendi yakin ozel bir hastaneye esim goturdu ultrosona girdim ve sol yumurtamin cok buyudugunu ve kendi dondugunu soyledi dobler istedi ve ameliyat dedi resmen sok yasadim hemen kendi doktorumu aradim yrn sabah 9.30 a randevu verdi umarim kotu birsey olmaz cunku okadar sıkıntı yasadimki birseyi daha nasil kaldircam bilmiyorum (((

Merhaba arkadaşlar,

Ben de Kasım annelerinden olacağım İnşallah.

Ben bişeyi merak ettim, herkeste kabızlık sorunu var mı?
Ben de öyle bir sorun yok hatta bugün ishal oldum acaba üşüttüm mü bilemiyorum

merhaba sevgili anne adayları, cici hamişler.. :)
bende aranıza bu topiğe teni katılıyorum. benimde tahmini doğum tarihim 29 kasım..

o kadar mutluyum ki anlatamam. çünkü benimde hamileliğim kolay olmadı. 2 dış gebelikten sonra Rabbim bahşetti bunu bana. İnşaallah hayırlısıyla kucağımıza da alacağımız günler gelecektir.
Sayfaları göz gezdirdim, genelde hepimizin ilk anneliği olacak. o yüzden bizim heyecanımız bi hayli fazla değil mi :)
Baya arkadaş olmuşuz bile şimdiden, umarım topiğimiz faydalı, paylaşımcı ve sürekli hareketli olur kasım hamişi dostlarımızla..

merveerçetin arkadaşım çok geçmiş olsun. umarım sıkıntını atlatırsın,dualarımız seninle. bu sefer başaracağız inşaallah.

merkutcum merhaba, hepimizin hamileliği hayırlı olsun inşaallah. Canım. bende de ilk zamanlar özellikle kabızlık fazlası ile oluyordu. Hatta 10 gündür demir ilacı da almaya başlayınca maluk demir hapları da kabızlığa neden oluyor, şikayetim daha da artmıştı. Doktor bol su içmemi ve bolca meyve yememi önerdi, özellikle lifli gıdalar tüketmemi istedi. şimdi sorunun kalmadı pek..hatta senin dediğin gibi meyveyi özellikle kayısı, kirazı fazla kaçırdımmı ishal dahi oluyorum.

sende benim gibi sabırsız annelerdensin :) ama bende daha hiç bir kıpırtı hissetmiyorum. acaba sen şimdi hissetmeye başladın mı.. bişi soracağım sevgili arkadaşım tatil için bende bu günlerde plan yapıyorum da. fakat doktorum suya girmek konusunda pek önermedi. özellikle havuza girme diyor, sence bi sakıncası var mı?

Sevgili psayca, seni görünce çok sevindim. doğum tarihlerimiz aynı gün ve gerçekten sende benim gibi öncesinde çekmişsin benimde kendiliğinden gerçekleşen 2 dış gebeliğim olmuştu. Allah o günleri bir daha yaşatmasın. Hepimiz az çok sıkıntılar çekerek bu günlere gelmişiz. Önceleri gebelikle ilgili başlıklara bile bakamıyordum, bir gün bizde anne topiği oluşturacağızını hayalini kuruyordum hep...

şimdi buradayız şükürler olsun.. bence bu topiği çok daha aktif hale getirmeliyiz. bir kere hepimizin doğumu birbirine çok yakın ve gelişimlerimiz paralel gittiği için tüm sorularımızı, bilgilerimizi, sevinçlerimizi, alışverişlerimizi burada paylaşıalım. bunu gerçekten hakediyoruz...
ne dersiniz sevgili hanımlar doğru değil mii :)

iim biraz daha canım şükürler olsuki oldu bitti bebişimde iyi maşallah biraz ağrımız var operasyon sonrası o kadar

Arkadaşım sanada çok geçmiş olsun. Atlatmışsın şükür..şimdi ağrın varmı?

kızlar nasılsınız benim ağrılar son sürat devam neyin ağrı yaptığıda belli değil artık kafayı yemek üzereyim

canım çok geçmiş olsun kendi dr unla görüş bakalım o ne dicek sonuçta bütün dr lar doğru teşhis koyamıyolar ama öle bişey varsada bunun bebeğe bi zararı olmaz üzülme dikkat et kendine bak bende kistimi aldırdım biliyosun hernekadar ağrılarıma bi faydası olmasada bekliyorum bende dualarım seninle seni çok iyi anlıyorum en başından beri biz çok zor günler geçiriyoruz inşallah atlatcaz bu günleri hepberaber

Kendi doktoruma gittim kis kesinlikle yok dedi ama agrim hala var ozellikle sok kasik ve karin bolgesi magnesium ilaci verdi 3 gun kullanicam eger gecmezse dogum kasilmalarimi diye ultrosonda takipe alcaklarmis sol bolge okadar agriyor ki artik bobreklerime vuruyor agri (( bakalim ne olcak acilmam kapanmis en azindan buna seviniyorum umarim karin agrilarimda son bulur..senin kisti almalarina ragmen agrin mi basladi cnm doktorunu aradin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…