Kendi doktoruma gittim kis kesinlikle yok dedi ama agrim hala var ozellikle sok kasik ve karin bolgesi magnesium ilaci verdi 3 gun kullanicam eger gecmezse dogum kasilmalarimi diye ultrosonda takipe alcaklarmis sol bolge okadar agriyor ki artik bobreklerime vuruyor agri(( bakalim ne olcak acilmam kapanmis en azindan buna seviniyorum umarim karin agrilarimda son bulur..senin kisti almalarina ragmen agrin mi basladi cnm doktorunu aradin mi
evet canım devam ediyor bende aradım dr umu ama biliyosun benim nerdeyse 20 gün oldu hiç geçmedi arada hafifledi ağrım geçen gün nstye girdim çok ciddi kasılmalar çıkmadı ama o esnada ağrımda yoktubilemiyorum artık neden olduğunu ama bende ağrım olunca tekrardan nst ye gircem bu arada ultrasondan takip nasıl yapılıyoki ben onu bilmiyorum yani ağrı takibi[/QUOTE
bana dediği bol su içiip agrı anında ultroson takipi ve nts yapılcak sonrada ama magnesıum ılacına dun basladım ama agrım hala var su son 3 ayda gecsede rahatlıyalım bebıslerımızı saglıkla alalım artık
evet canım devam ediyor bende aradım dr umu ama biliyosun benim nerdeyse 20 gün oldu hiç geçmedi arada hafifledi ağrım geçen gün nstye girdim çok ciddi kasılmalar çıkmadı ama o esnada ağrımda yoktubilemiyorum artık neden olduğunu ama bende ağrım olunca tekrardan nst ye gircem bu arada ultrasondan takip nasıl yapılıyoki ben onu bilmiyorum yani ağrı takibi
mrb bende aranıza yeni katıldım aslında üye olmadanda sürekli yazılarınızı düzenli olarak takip ediyordum bende kasım ayında bebeğimi allahın izni ile kucağıma alacağım.. bu arada bebek süsleri için verdiğiniz bilgi için tskler....
hayırlı olsun cnm saglıkla al kucagına bebışını cınsıyetı bellı oldumu??
mrb bende aranıza yeni katıldım aslında üye olmadanda sürekli yazılarınızı düzenli olarak takip ediyordum bende kasım ayında bebeğimi allahın izni ile kucağıma alacağım.. bu arada bebek süsleri için verdiğiniz bilgi için tskler....
çok tsk ederim kendi gizliyor kaç haftadır bebeğim ama doktorumuz yüksek ihtimal kız diyor.genelde kızlar kendilerini gizlerler dedi. sağlıklı olsunda cinsiyeti çokda önemli değil.:)
merhaba canim,
ultrasondan bi 15 kd once tatli birseyler yemeni tavsiye ediyorum sana, bu sekilde bebek biraz daha hareketleniyor. malum tatli enerji veriyor.
gunaydin kizlar,
Allah kismet ederse bene bir kasim annesi olacagim, gunleri tek tek sayiyorum bir yonden ama diger bir yonden ise...bi bakmisiz haftalar gelmis gecmis. Rabbim evlatlarimiza sag saglim kavusmayi nasib eylesin insaAllah
selam kızlar ben de tatilden döndüm :)) ama sıcak soğuk olayından boğzlarım şişti inanılmaz öksürüyorum...hemen dr a gittim döner dönmez.. ilaç alamıyorum tabiki.. neyse bu ay snunda detaylı ultrason varmış.. onu yaptırcam bakalım... sizler ne yapıosunuz??
merhaba canim,
ultrasondan bi 15 kd once tatli birseyler yemeni tavsiye ediyorum sana, bu sekilde bebek biraz daha hareketleniyor. malum tatli enerji veriyor.
gunaydin kizlar,
Allah kismet ederse bene bir kasim annesi olacagim, gunleri tek tek sayiyorum bir yonden ama diger bir yonden ise...bi bakmisiz haftalar gelmis gecmis. Rabbim evlatlarimiza sag saglim kavusmayi nasib eylesin insaAllah
çok tsk ederim tavsiyen için bu mutlaka uygulayacagım yarın doktorum ile randevum var yanıma bişeyler alıp diyeceğim.
slm kasım anneleri nihayet bizim yaramazda kendini gösterdi bir oğluş da bana geliyo :) bu arada ben üçlü testi yaptırmadım yaptırmak istemedim ikiliyi yaptırmıştım sonuç normal çıktı benim gibi yapan var mı? bu arada detaylı ultrason hangi haftalar arasında oluyo?
bu arada göbeğimi açıp bebişin hareketlerini bariz gözle görebiliyorum müthiş duygu artık hareketleri gözleniyo kendi kendime kahkahalar atıyorum biri duysa bu kız kafayı yedi der :))
bol hareketli haftalar herkese :))
evet gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum bnde günlerin geçmesini.. gördüğüm baktığım herşeyi alasım geliyor. Ancak bebek ilk zamanlar çok hızlı bir gelişim gösterdiği için fazla abartmayın diyorlar. sizler alışverişlere başladınız mı acaba.. ben kendim i tutamıyorum hala..benim doktorum ağustosun 2sine yani hamileliğimin 23. haftasına detaylı için gün verdi. detaylı hangi haftalarda bakılıyor tam olarak bileniniz varmı..
birde detaylıda nelere bakılıyor,ne kadar sürüyor tahmini. benim gittiğim hastane 160 tl fiyat verdi..
slm kasım anneleri nihayet bizim yaramazda kendini gösterdi bir oğluş da bana geliyo :) bu arada ben üçlü testi yaptırmadım yaptırmak istemedim ikiliyi yaptırmıştım sonuç normal çıktı benim gibi yapan var mı? bu arada detaylı ultrason hangi haftalar arasında oluyo?
bu arada göbeğimi açıp bebişin hareketlerini bariz gözle görebiliyorum müthiş duygu artık hareketleri gözleniyo kendi kendime kahkahalar atıyorum biri duysa bu kız kafayı yedi der :))
bol hareketli haftalar herkese :))
merhaba canim,
evet insan ilk baslarda oyle oluyor masaAllah bize o kadar cok hediye geldiki sayisini unuttum dogrusubu yuzden alacaklarim listesini karsima alip ne alip almayacagima karar vermem gerekiyor.
Daha yatak odasi alinacak bebise, sonra gezdirmek icin araba filan. Ama nedense hic simdiden alasim yok, yavas yavas alayim diyorum gerci besigini filan. Bir cok kiyafeti var melegimin ama mobilyalarini filan onceden almak lazimZaten tam olarak oda yapmiycam bebise simdilik, yataginin ilk 1-2 yil bizim yatak odamizda olmasini istiyoruz. Birde yanina yataginin dolabini almayi dusunuyorum yeter artar bile sanki. Agirlasmadan alsak iyi olur aslinda gerci bebisler hayirla saglikla gelsinlerde hersey olur zamanla
Detayli ultrason benim bildigim 20. haftada yapiliyor canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?