2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

merhaba pincircan, ben 19. haftamdayım, kızım olacak inşallah. bebişinin hareketlerini görebildiğini yazmışsın. ben de 2 günden beri hareketlerini bariz bir şekilde hissediyorum ve nadir de olsa görüyorum müthiş bir duygu sana katılıyorum. sen kaçıncı haftanda hissetmeye ve görmeye başladın merak ettim. Acaba ben erken mi hissettim diye düşünüyorum ya da normal mi bu haftada sence.
Yazıyı okuyanlar da cevaplarsa sevinirim, kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.

slm bende hamileliğimin 19.haftasındayım ama haraketlerini halen hissedemiyorum.... ve hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.

hayirli ugurlu gelsin prensesimiz gozunuz aydin

Merhaba canim,

bebegi hissettigin hafta gayet normal ve demekki bebek karninin hemen arkasindaki sen bebisi o sekilde gorebiliyorsun. Benim onde plasenta var engelliyor gormemi sanirim

Son düzenleme:
ben çook ama çoook nadiren hissedebiliyorum kızlar yaaa
2 temmuz da da ayrıntılı ultrasona gidiyorum Allah ın izniyle

Zamanla siddetlenecekmis, ilk hissettigim zamana gore benimkide daha belirgin …ama arada bir uyudugunda filan boyle uzun bir sure hissedemeyince cok tedirgin oluyorum
:18: Onceleri gunde 1 defa hissetsem canima minnetti..ama daha sonra bir kac defa hissetmek istiyorsun hatta gun boyu hep hissetmek istiyorsun. Komik bi durum, cunku bizlerinde cok fazla hareket etmedigi zamanlar oluyor ya da uyudugumuz zamanlar oluyor. –ki bunlar daha minicik bebek

Son düzenleme:
kılar aranızda calcium sandoz ve magnezyum alan var mı? düb akşam benim bacağıma fena bir kramp girdi.. magnezyum eksikliğinden olurmuş.. gidince dr uma söyliycem.. eksikliği baya tehlikeliymiş..

kılar aranızda calcium sandoz ve magnezyum alan var mı? düb akşam benim bacağıma fena bir kramp girdi.. magnezyum eksikliğinden olurmuş.. gidince dr uma söyliycem.. eksikliği baya tehlikeliymiş..

Cnm hepsini kullaniyorum magnesiuma yeni basladim cok siddetli karin agrilarim oluyor benimde doktorum verdi biraz once resmen karin agrisindan bayilcaktim sirtima vurdu agrisi doktorumu aradim sabah aksam ic dedi hemen faydasi oldu agrimi azaltti mutlaka kullanilmasi lazimmis bebegede cok yarari oluyormus

benimde eklemlerimde ağrı uyuşma oluyordu.bacaklarıma kramo giriyordu.doktoruma söyleyince magnezyum yazdı.kullanınca geçti baya

canım bende bayağıdır giremiyorum nasıl oldun senin bu magnezyum toz halindemi bir de ağrıların adet ağrısını andırıyomuydu biliyosunki nede aynı konudan yakınıyorum ama bu magnezyum bende ishal yapıyo anlamadım gitti

Merveçetin cim.. magnezyum ilacının ismi nedir acaba?
Benimde belim sırtım her yerim ağrıyor, her sabah dayak yemişim gibi kalkıyorum yataktan.. sanki biri beni dövmüşte her yerim sızlıyor..

merhaba kasım anneleri,
bir sğredir aranıza katılamıyorum. çoğunuz bebeğinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz. ben 17. haftamdayım.aralık başı gibi doğum görünüyor ama muhtemelen kasım sonuna doğry alıcam bebeğimi kucağıma. 2. kez anne olucam Allahın izniyle. ilk çocuğum kızdı yine kız bebişimiz geliyor. kızıma arkadaş istiyorduk istediğimiz gibi oldu.fakat çoğunuz yeni öğrenmişsiniz cinsiyetini. ben 15. haftada öğrendim. acaba yanılma payı varmıdır. dr % 100 kız dedi. şşimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca içime şüphe düştü.acaba der yanılıyormudur?? dr 2 kez baktı ikisindede kız dedi ve kesin konuştu.ilk kızımdada erkek demişlerdi taki 20. haftaya kadar. amniyosentez için gittiğimde kızım olacağını öğrenmiştik. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...

bende oğlum olacak sanıodum 1 ay öncesine kadar :)) meğerse kızım oluyormuş :)))) bazen dr lar yanılabiliyor

birde derler ki erkek çocukta yanılma payı daha azdır. kız çocukta yanılma payı çoktur. ve bu sendede bende olduğu gibi ters olmuş

slm genç annem valla ben yanılmıyorsam 18. haftada hissetmeye başladım ve de yatar pozisyonda göbeğimi açıp baktığımda tesadüf eseri hareketini görmeye başladım.gün içerisinde 1-2 kere oluyo ama en çok hissetiğim gün çok yorgun geçirdiğim gündü.sanırım (doktorun yanılma payı yoksa) oğluşum o gün çok gerildi.rahat olduğum günlerde o da çok rahat pek hareket etmek istemiyo.bi de ona klasik müzik dinletiyorum her gün hikaye okuyorum belki bunlar da onu dinginleştiriyo olabilir.
bu arada magnezyum kulananlara tavsiyem bir fizyoterapist arkadaşımın önerisiydi maden suyu tüketin ben günde 2-3 tane içiyorum ama sade olsun.içindekilere bakarsanız hem kalsiyum hem magnezyum hem de türevi şeyler var.hamilelere tavsiye ediliyo.çok şükür öyle karmplarım ağrılarım yok umarım bundan sonrada olmaz.kramplara maden suyunun çok iyi geldiğini duymuştum.
bol hareketli haftalar :))

İyiyum cnm sen nasilsin kasik agrisi degil de karnim agriyor cok kramp gibi sanci yapiyor bazen ayakta duramiyorum yatamiyorum kasilip kaliyorum toz halinde verde magnesium ilacini sabah aksama cikardi dozunu gecmezse nts ye alicakmis agri sirtima vuruyor senin durumun nasil cnm ameliyattan sonra rahatladin mi

Merveçetin cim.. magnezyum ilacının ismi nedir acaba?
Benimde belim sırtım her yerim ağrıyor, her sabah dayak yemişim gibi kalkıyorum yataktan.. sanki biri beni dövmüşte her yerim sızlıyor..

Protina magnesium diasporal cnm toz halinde ayni durumu yasiyorum bende karin agrim cok oluyor sirtima vuruyor agrisi

Hayirli olsun bebisin umarim saglikla alirsin kucagina bende cok erken ogrenmistim 12. Hafta erkek dedi drum ve erkek bebisim geliyor 22. Haftanin icindeyiz :)))

ben hala bebişimi hissedemiyorum.ultrasonda baktığımdada çok hareketsiz genelde uyuyo gibi.biran önce hissederim inşallah

selam kasım anne adayları. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. ben de 17+5 günlük hamileyim. 12. haftada doktorumuz erkek gibi dedi. önümüzdeki hafta netleşecek herhalde. isim düşünmeye başladınız mı? biz eşimle aras kerim düşündük ama bilemiyoruz.
benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor. belim ise sürekli ağrıyor. çalışmanın vermiş olduğu yorgunluktan dedi doktor. çok oturmayacaksın dedi ama işim gereği sürekli oturmak zorundayım. ara ara kalkıp 10 dk molalar versem de özellikle akşam 5 ten sonra bazen çekilmez ağrılarım oluyor. doktoruma söylediğimde böyle ağrılar normal anne olmak öyle kolay değil dedi.

hepimiz sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum geçiririz inş. benim doğumum 30 kasım a geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…