slm kasım anneleri nihayet bizim yaramazda kendini gösterdi bir oğluş da bana geliyo :) bu arada ben üçlü testi yaptırmadım yaptırmak istemedim ikiliyi yaptırmıştım sonuç normal çıktı benim gibi yapan var mı? bu arada detaylı ultrason hangi haftalar arasında oluyo?
bu arada göbeğimi açıp bebişin hareketlerini bariz gözle görebiliyorum müthiş duygu artık hareketleri gözleniyo kendi kendime kahkahalar atıyorum biri duysa bu kız kafayı yedi der :))
bol hareketli haftalar herkese :))
merhaba pincircan, ben 19. haftamdayım, kızım olacak inşallah. bebişinin hareketlerini görebildiğini yazmışsın. ben de 2 günden beri hareketlerini bariz bir şekilde hissediyorum ve nadir de olsa görüyorum müthiş bir duygu sana katılıyorum. sen kaçıncı haftanda hissetmeye ve görmeye başladın merak ettim. Acaba ben erken mi hissettim diye düşünüyorum ya da normal mi bu haftada sence.
Yazıyı okuyanlar da cevaplarsa sevinirim, kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.
hayirli ugurlu gelsin prensesimizsüprriz bebeğimizin cinsiyetini ögrendik sonunda...ben kız hissediyorum,eşimde 'ben erkek hissediyorum' diyordudoktorumuz kız olacagını soyledi...eşim ;'doktor bey kordonun arasına falan sıkışmış olmasın bişeyler' diyip durdu sonuçta ilk bebeğimiz hiç önemli değil sağlıklı olsunda gerisi işin espirisi nasipse kasımda yani evlilik yıldönümünde gelecek bebişimiz şimdiden heycanlıyız...
merhaba pincircan, ben 19. haftamdayım, kızım olacak inşallah. bebişinin hareketlerini görebildiğini yazmışsın. ben de 2 günden beri hareketlerini bariz bir şekilde hissediyorum ve nadir de olsa görüyorum müthiş bir duygu sana katılıyorum. sen kaçıncı haftanda hissetmeye ve görmeye başladın merak ettim. Acaba ben erken mi hissettim diye düşünüyorum ya da normal mi bu haftada sence.
Yazıyı okuyanlar da cevaplarsa sevinirim, kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.
ben çook ama çoook nadiren hissedebiliyorum kızlar yaaa
2 temmuz da da ayrıntılı ultrasona gidiyorum Allah ın izniyle
kılar aranızda calcium sandoz ve magnezyum alan var mı? düb akşam benim bacağıma fena bir kramp girdi.. magnezyum eksikliğinden olurmuş.. gidince dr uma söyliycem.. eksikliği baya tehlikeliymiş..
kılar aranızda calcium sandoz ve magnezyum alan var mı? düb akşam benim bacağıma fena bir kramp girdi.. magnezyum eksikliğinden olurmuş.. gidince dr uma söyliycem.. eksikliği baya tehlikeliymiş..
Cnm hepsini kullaniyorum magnesiuma yeni basladim cok siddetli karin agrilarim oluyor benimde doktorum verdi biraz once resmen karin agrisindan bayilcaktim sirtima vurdu agrisi doktorumu aradim sabah aksam ic dedi hemen faydasi oldu agrimi azaltti mutlaka kullanilmasi lazimmis bebegede cok yarari oluyormus
bende oğlum olacak sanıodum 1 ay öncesine kadar :)) meğerse kızım oluyormuş :)))) bazen dr lar yanılabiliyor
canım bende bayağıdır giremiyorum nasıl oldun senin bu magnezyum toz halindemi bir de ağrıların adet ağrısını andırıyomuydu biliyosunki nede aynı konudan yakınıyorum ama bu magnezyum bende ishal yapıyo anlamadım gitti
Merveçetin cim.. magnezyum ilacının ismi nedir acaba?
Benimde belim sırtım her yerim ağrıyor, her sabah dayak yemişim gibi kalkıyorum yataktan.. sanki biri beni dövmüşte her yerim sızlıyor..
merhaba kasım anneleri,
bir sğredir aranıza katılamıyorum. çoğunuz bebeğinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz. ben 17. haftamdayım.aralık başı gibi doğum görünüyor ama muhtemelen kasım sonuna doğry alıcam bebeğimi kucağıma. 2. kez anne olucam Allahın izniyle. ilk çocuğum kızdı yine kız bebişimiz geliyor. kızıma arkadaş istiyorduk istediğimiz gibi oldu.fakat çoğunuz yeni öğrenmişsiniz cinsiyetini. ben 15. haftada öğrendim. acaba yanılma payı varmıdır. dr % 100 kız dedi. şşimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca içime şüphe düştü.acaba der yanılıyormudur?? dr 2 kez baktı ikisindede kız dedi ve kesin konuştu.ilk kızımdada erkek demişlerdi taki 20. haftaya kadar. amniyosentez için gittiğimde kızım olacağını öğrenmiştik. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?