2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

selam kızlar..
ya benimki başka bir ağrı durumu sanki yani böyle ağrı değil.. acı gibi.. hani bir yerinizi vurursunuzda morarır ezilir, dokununca acır ya orası benimde öyle.. sadece dönerken, yatarken, kalkarken, belimi kullanmaya çalıştığımda acı oluyor böyle sanki kaburgalarım organlarımı sıkıştırıyor gibi...
bu hafta gidicem dr a bakalım.. daha yeni oldu zaten bu şekilde.. sorucam nedir bu acının sebebi die..

birde akşamları ayklarım inanılmaz şişiyor, sadece ayaklarım değli.. bacaklarımda..hatta baldırlarım okadar sertleşiyorki.. taş gibi oluyor zor hareket ediyorum.. korktum walla kendimdenç..

bebeğimin hareketlerini de öyle cook hissetmiyorum..
ama hissedince de dünyalar benim oluyorrr

Bende kasım annesiyim 22 kasımda inşallah bebeğimiz dünyaya gelicek
18. haftadayım ve hala cinsiyetimiz belli olmadı :))

bayanlar ben adetten 2 gün önce test yaptım beta hcg 108 çıktı sizce nasıl değer?

merhaba hanimlar,

kizdada erkektede yanilma payi olabiliyormus..heleki erken haftalarda..kizlarin x bolgesi biraz kabarik oldugu zaman erkek zannedilebiliyormus. erkeklerde ise bebisler sakliyorlarmis pipilerini kiz erkek Allah hepimize sag saglim hayirlica evlatlarimizi versin

benim beta hcg değerim 65 çıkmıştı :)) hemde adetimi 1 hafta geçtiğinde.. düşün artık.. dr bile düşük yapacaksın demişti.. değerin bana kıyasla mükemmel canım

Benim kadar yoğurt,süt,peynir tüketen yoktur heralde diye düşünürken 20lik dişim gömülüydü ve içerde çürüdü ilk 3 aylık dönemde bildiğiniz gibi çekilmiyordu beklemek zorunda kaldık,dayanılmaz agrılarla...hamileliğim burnumdan geldi....kadın doğum doktorumu aradım ve antibiyotik olarak günde 1 kere amoklavin kullanmamı,ve dayanamayacağı şiddettte agrı oldugunda parol kullanabilecegimi soyledi.ben yinede bebeğimi düşündüm;antibiyotiğimi 2ye kırdım yarısını sabah yarısını akşam içtim.ağrı kesiciyide yarısını kullandım 3 gün boyunca ve dün 20lik dişim çekildi,4 dikiş atıldı...
Diş ağrısı çeken arkadaşlarıma öneri amaçlı yazdım sadece..tabiki ilaçları kullanmayın sizde doktorunuzdan mutlaka bilgi alın.ama ben 3 aylık dönemde;DENİZ SUYU ile gargara yaptım ve gerçekten bir haftalık düzenli kullanımdan sonra etkisi gördüm.karanfil yağı kullandım ama pek etki etmedi bana.karanfili dişin üzerine koymak tehlikeli oldugu için yapmadım.

ya birde ben hala bebeğimi hissetmiyorum hareketlerini falan... dışardan bakınca goruluyor bile dıyen arkadaşlarımızda var ama..bende mi sorun var acaba ? ilk gebelik benimkide acaba acemiliktenmi bilemedim....
HEPİMİZİN SAĞLIKLA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAMIZI DİLİYORUM,HUZURLU,SAĞLIKLI KALAN 5 AYI GEÇİRELİM İNŞALLAH BOL BOL SU İÇMEYİ UNUTMAYALIM...(bu hep doktorumun bana soyledği hatırlatma)

20 haftalık olduk hala bişey hissetmiyorum...kimileri dışardan bile gördüğünü yazmış ama,acaba ben mi ruhsuzum
ayrıntılı ultrasyona devlet hastanesi 23. haftama randevu verdi.özel doktorum 21. haftama randevu verdi.haftaya perşembe özelde gireceğim ayrıntılı ultrasyona inşallah..hatta çıktısını isteyeceğim çünkü ben bebeğime şimdiden albüm yapmaya başladım
zaten kocamla beraber 15 günde 1 doktora gidiyoruz.biri devlet hastanesi,biri özel hastane. özelde eşimde girip soru sorabiliyor,bebeğimizi görüyor.'senin içinde bebeğimiz sen hissediyorsun,biliyorsun ama ben hep dışarda kalıyorum,enazından göreyim hareketlerini' diye hevesleniyor.eşimde haklı sonuçta hem ben o anda eşimin gözlerindeki mutluluğu izliyorum özel hastanede dediysem ssk'lıya bakıyor özel hastane muayene ücretide 12 tl hem daha fazla özeniyorlar :) çünkü devlette benim gittiğim doktor ne annemi,ne eşimi kimseyi almıyor odaya.

Son düzenleme:

bugün kontrolümüz var saat 3 te bakalım cinseyitimiz belli olacak mı? heycanla bekliyorumm.. aslında gönlüm ilk çocuğumun erkek olmasından yana çünkü ismini bile çok uzun zamandır belirledim olursa eger çok güzel olacak önemli olan tabi sağlıklı ve hayırlısıyla olması..

konu hakkında yazılanlar hoşuma gitti, edinilen tecrübelerin paylaşımı güzel. ben şuan hamileliğin 20 haftasındayım. ayrıntılı ultrasyon için daha kesin sonuçlar alırız diye 22. haftada kontrole gideceğiz. cinsiyeti için her gidişimizde farklı sonuçlar söylendi. güzel olan bebeğimizin sağlıklı olduğunu biliyoruz cinsiyet konusuna pek takılmamaya çalışıyoruz.herkese sağlıklı zamanlar diliyorum.

merhaba canim,

ee peki nedir prenses mi geliyor tosuncuk mu

bizimde prensesimiz geliyor çok ayrıntılı gördüm yani hayırlısı olur inşallah

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sağlıklı uzun ömürlü olsun prenses inşallah.....mini etekler,topuklu ayakkabılar güneş gözlükleri..
banada doktorum kız olacak demişti ama ayrıntılı ultrasyona gircem perşembe günü ozaman kesin beli olur dedi :)
nasıl ayrıntılı ultrasyon dahamı yakından görünüyo elleri yüzü ayakları falan bende meraktan çatlayacagım :)))

ayrıntılı derken, farklı birşey yoktu ama sanki bacaklarını kaldırmış bacak arasını resmen gösterdi yani pipiye benzer bişey yok dedi doktorumuz bende gözümle gördüğüm için kanaat getirdim artık benim bir kızım olacak..
inşallah sizde görebilirsiniz :)

ayy canım benim nasıl mutlu olmuşsundur.bide bacaklarını kaldırmış :2: annesi doğunca onun bacaklarını ısır benim yerime bende kız çocuklarına bayılıyorum.tabi eli ayağı dzgün,sağlıklı olsunda...hayırlısı bakalım.
bana iç organlarını falan gösteriyolar demişlerdi.abartmışlar heralde

evet ilk çocuk olacağı için çok tuhaf hissettim kendimi ama çok güzel birşey yinede eşim ve benden bir parça en çokta buna seviniyorum Allah herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde..
Isırmaya gelince bi doğsun ahhh :))

merhaba arkadaşlar benim de inşallah kasımda kızım geliyor.cinsiyeti 16.haftada belli oldu yanılma payı oluyor mu bazılarının öyle çıkmışta merak ettim doğrusu sizler hangi haftalarda net olarak öğrendiniz? ben şuan sadece demir hapı kullanıyorum.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

hayırlısı olsun ben 20. haftadayım banada doktorum 'kız olarak görüyorum ama hazırlık yapmayın,temmuzun 5inde ayrıntılı ultrasyonda net cewap weriirirm''dedi..ama arkadaşımın 12. haftada erkek dedı doktoru ve oğlu oldu.27.haftadan önce tam garanti olmuyor diyo bazı doktorlar ama yinede belli olmuyor işte.

folik asit ve marincap kullanıyordum.artık folikasiti bırakabilirsin dedi.geçen aydan itibaren doktorum Elevit,Oligofer'e başlamamı soyledi.birde marincap'a devam ediyorum ben

Mrb seninle gunlerimiz ayni...bizede dr kiz ama ayrintilida kesin olur dedi 12 gun var sabirsizlaniyorum gormek icin :) senin sat kacti?

Mrb seninle gunlerimiz ayni...bizede dr kiz ama ayrintilida kesin olur dedi 12 gun var sabirsizlaniyorum gormek icin :) senin sat kacti?

aa evet aynı :) 14 şubat sewgililer günü.ya seninki? benimde özeldeki doktorum 5 temmuz,devlet hastanesindeki doktorum 27 temmuza tarih verdi ayrıntılı ultrsyon için :44: bekliyoruz bakalım bizde sabırsızlıkla cinsiyeti ögrenince bukadar heyecan merak kalmayacak gibi geliyor bazen,korkuyorumda ama diger yandanda meraktan çatlıyorum

Arkadaslar aclik durumunuz ne durumda sıklıkla acikiyormusunuz benim bazen cok aciktiriyor bazende hicbirsey yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…