Merhaba arkadaslar,
17 Kasimda allah izin verirse bebegim dunyaya gelecek. Suanda 13. haftama girdim. Burada benzer bir konu goremedim ama benim gibi kasimda bebegini bekleyen annelerle konusup tanismak isterim. Bizde ne gibi degisiklikler oluyor ve bebegimizdeki degisiklikleri ve buyumesini paylasmak isterim.
Insallah guzel paylasimlarimiz olur ve hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimize kavusuruz
merhaba hanimlar,
kizdada erkektede yanilma payi olabiliyormus..heleki erken haftalarda..kizlarin x bolgesi biraz kabarik oldugu zaman erkek zannedilebiliyormus. erkeklerde ise bebisler sakliyorlarmis pipilerinikiz erkek Allah hepimize sag saglim hayirlica evlatlarimizi versin
bugün kontrolümüz var saat 3 te bakalım cinseyitimiz belli olacak mı? heycanla bekliyorumm.. aslında gönlüm ilk çocuğumun erkek olmasından yana çünkü ismini bile çok uzun zamandır belirledim olursa eger çok güzel olacak önemli olan tabi sağlıklı ve hayırlısıyla olması..
bizimde prensesimiz geliyor çok ayrıntılı gördüm yani hayırlısı olur inşallah
ayrıntılı derken, farklı birşey yoktu ama sanki bacaklarını kaldırmış bacak arasını resmen gösterdi yani pipiye benzer bişey yok dedi doktorumuz bende gözümle gördüğüm için kanaat getirdim artık benim bir kızım olacak..
inşallah sizde görebilirsiniz :)
merhaba arkadaşlar benim de inşallah kasımda kızım geliyor.cinsiyeti 16.haftada belli oldu yanılma payı oluyor mu bazılarının öyle çıkmışta merak ettim doğrusu sizler hangi haftalarda net olarak öğrendiniz? ben şuan sadece demir hapı kullanıyorum.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sağlıklı uzun ömürlü olsun prenses inşallah.....mini etekler,topuklu ayakkabılar güneş gözlükleri..
banada doktorum kız olacak demişti ama ayrıntılı ultrasyona gircem perşembe günü ozaman kesin beli olur dedi :)
nasıl ayrıntılı ultrasyon dahamı yakından görünüyo elleri yüzü ayakları falan bende meraktan çatlayacagım :)))
Mrb seninle gunlerimiz ayni...bizede dr kiz ama ayrintilida kesin olur dedi 12 gun var sabirsizlaniyorum gormek icin :) senin sat kacti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?