2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

meraba arkadaşlar ben bebişime ufak tefek şeyler aldım.
1 adet iç zıbın 3 ad çorap 2 adet kalın zıbın aldım..
bebeğimin ilk eşyaları diye eşimle birlikte aldık.
geçen gun hastane çıkışı park beşik falan baktık.
ama daha erken bence bayramdan sonra almayı düşünüyoruz büyük şeyleri..

selam kızlarr.. bende alışveriş yaptım bebeğim için ancak gezidkçe alınması gereken nekadar cok sey varmış şaşırdım doğrsu.. bende, emzik, biberon, tırnak makası, burun açma pompası, önlük, tulum, zıbın, alt açma yastığı vs vs b,r sürü şey aldım :))) birazda beşiklere baktık.. en rahatı park yatak olanlarmış.. olardan alıcam bende..bu aralar birde dijital ateş ölçer bakıyorum .. çok önemliymiş.. phlips inki iyi diolar.. bakalım

Son düzenleme:
ben almak istiyorum ama herkes engel oluyor daha çok erkenmiş 3 tane badisi bir tane çorabı iki tane patiği birde losyon ve şampuanı var.hiçbişiyi yok biblomun((

nekadar durdurmaya çalışsada etraf durulmuyorki ama insan her gördüğünden almak istiyor.bende daha çok tekstil ürünleri aldım zıbındı çoraptı tulum önlük vs...sırada bakım ve banyo malzemeleri var bakalım..büyük ihtiyaçlarıda sonlara bırakıcaz sanırım...güzel mutluluklar bunlar:))herkese kolay gelsin..

2. kez anne olucak biri olarak sizlere bir önerim var arkadaşlar. bebekler çok çabuk büyüyorlar.aldığınız çoğu şeyi giyemeden büyüyorlar.bende ilk hamileliğimde bisürü bişi almıştım.ama çoğunu giyemeden çok çabuk büyüdü. şimdi tecrübeliyim. sadece ufak tefek eksiğimiz var.onlarıda aldıktan sonra başka bir şey almamıza gerek yok.insan alışverişe çıkınca hepsinden almak istiyor ama gerçekten hiç gerek yok. park beşiği hiç tavsiye etmem arkadaşlar.sallaması çok sıkıntı. devamlı elinde sallamak gerekiyor beşiği. ama su tahta beşikler çok kullanışlı.onları tavsiye ederim.

ben baya bir giyim aldım.. chicco da cok indirim vardı.. ordan baya bişey aldım.. artık giyim almıycam.. nasılsa çabuk büyüyolar aldıklarım şu an için yeter.. asıl önemlisi araba ve ana kucağı.. cok araştırdım.. en rahatı ve terletmeyeni bebe comfort dşolar ama daha bakıcam tabiki

kızlar bu arada bebek arabası olarak ne düşünüyor sunuz? ben araştırmaya başladım.. herseyi son ana bırakmak istemiyorum.. sonra zor olur die.. bu ay ya arabasını yada beşiğini alıcam sanırım.. yatak olarak herkes park yatakları öneriyor, onlarada baktım çok ilginç modelleri var.. ışıklı, müzikli, sallanan, titreyen vs vs sv bir dünyaa :))

merhaba kızlar..
bu gün bizimde kontrolümüz vardıı... ve bebişimiz kız olacağını bu gün net olarak gösterdi bizlere.. bu gün doktordan ayrıca uçak yolculuğumuz için de rapor aldım.
içimde sürekli kıpır kıpır ediyor minik prenses. daha önce 15. haftalıkken cinsiyetin kız olabileceğini söylemişti. bende henüz alışveriş için beklemedeydim. artık beni bu günden sonra kimse tutamaz.... :))
gelsin alışverişler.. valla bebek arabası konusunda bende kararsıım, kraftı çok öneriyolar. kullanımı ve konforu çok iyiymiş. ayrıca birde üzerine taşıma koltuğu takılan cinsleri var. 2 si bir arada olan böyle modeller güzel olur sanırım. siz nerrden bakıyorsunuz kızlar.. öneriniz varmı bu konuda..
ayrıca ana kucağı doğumun ilk zamanlarında kullanışsız diyenler de var siz ne kullanmayı düşünüyorsunuz..

kızlar bende kasım annesi olacam inşallah.size bir sorum olcak.benim gibi aynı haftada olan arkadaşlar kaburga ağrısı çekiyormusunuz benim felaket.akşamları özellikle.bu ağrıyı hafifletecek bi şeyler biliyormusunuz.lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.slmlar...

hemde nasıl çekiyorum... hemde nasıl.. geceleri dönemiyorum.. yatarken sanki kaburgalarım kırılıyormuş gibi hissediyorum bende birtek bana oluyor sanıyordum..

Arkadaşlar merhaba, bende 22+5 haftalığım size bişey sormak istiyorum, her kontrole gittiğimde dr bebeğin duruşu ters inş döner doğuma kadar diyo, sizin bebeklerinizin duruşu nasıl? Daha erken değilmi dönmesi için son aylara doğru dönmüyormu arkadaşlar, doğumumu normal istiyorum inş bebeğim döner içime dert oldu.

21.haftayım şimdilik herşey yolunda onu kucagıma alacagım günü bekliyorum

ya öyle saçma şey mi olurmuş... senin doktor sezeryan için şimdiden ayak yapmaya mı başladı ne.. bebek son doğum haftası duruşunu belirliyor die biliyorum hatta doğuma gireceğin an bile değiştirebilir pozisyonunu..

hoşgeldin canım,
doktorun bu yorumu yapmak için çok erken davranmış. daha şimdiden belli olmaz ki, bebek anne karnında sürekli pozisyonunu değiştiriyor. daha çok ufak çünkü.. son haftalarında doğum şeklini alıyor. bence de doktorunu tekrar gözden geçir, sezeryan yanlısı bir doktora benziyor.

kızlar benimde gece ağrılarım çok fazla oluyor. gecenin gelmesini hiç istemiyorum inanın. gündüz işte vakit geçiyor anlamıyorum ağrım pek olmuyor. ama gece oldumu benim kaburgalarım değil de, belden aşası kalçam,bacaklarım nasıl çekiliyor. uyuşuyor kasılıyor. ağrısına uyanıyorum. doktor mineral eksikliği vardır dedi, suda eriyenlerden verdi. oda pek geçirdiği söylenemez.. napacağız bu ağrılarla..

Ben bebeğimin haeketlerini cpk güzel hissediyordum.. dün işte cok stresli bir gün geçirdik dünden beri hiiç oynamıyor meleğim.. korktum walla.. kızım da stres oldu heralde.. Allah onu korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…