- 10 Şubat 2012
- 383
- 7
- 68
Arkadaslar slm 28. Haftama girdim bu hafta ishal durumuyla basbasayim( ayni durumu yasayanlar varmi sakincali mi acaba bu durum napcam bilemedim:26:
ve bir kasım anneside benim 23+2 günlük hamıle olmakla birlikte 24 kasım doğum tarihimiz tabi rabbım nasıp ederse yarım kilocuk oğluşum içimde kıpır kıpır maşaallahı var ama babamız henuz hissedemıyor hamılelerde encok merak ettiğim şeylerden biriydi bu hareket gerçekten çok güzel ve farklıymış en son gecen hafta detaylı ultrasonu yaptırdık hiçbir sorun yok iki hafta sonunda da şeker yüklememiz var . ismimiz emir yağız olarak kesinleşti alışverişinde bir kısmını yaptık tabi ilk bebek ilk acemılıkte olunca eksıkde bitmiyo
bende bu hafta yaptıracağımda erteliyorum biraz...parmaktanmı kan alıyorlar yoksa kolundanmı? delik deşik ediyolar bizi ...gerçi doğuncada bebişimizin topuklarından alacaklarselam kızlar, bende hafta sonu şeker yüklememi yaptırdım.. iğrenç bişey.. saat başı da kan alıp bakıolar .. neyseki bitti.. sonucumu henüz almadım.. bakalım umarım iyidir...
ve bir kasım anneside benim 23+2 günlük hamıle olmakla birlikte 24 kasım doğum tarihimiz tabi rabbım nasıp ederse yarım kilocuk oğluşum içimde kıpır kıpır maşaallahı var ama babamız henuz hissedemıyor hamılelerde encok merak ettiğim şeylerden biriydi bu hareket gerçekten çok güzel ve farklıymış en son gecen hafta detaylı ultrasonu yaptırdık hiçbir sorun yok iki hafta sonunda da şeker yüklememiz var . ismimiz emir yağız olarak kesinleşti alışverişinde bir kısmını yaptık tabi ilk bebek ilk acemılıkte olunca eksıkde bitmiyo
hayırlısı olsun Emir Yağız'ı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. içimizde kıpırdanmaları gerçekten çok güzel bir duygu.bizim babamızda 1 haftadır hissediyor.ama elini koyup biraz beklemesi,konuşması lazım tabiki :) bizimde kızımız olacak ama ismi henüz belli değil.benim kızımda 550 gr olmuşama alışverişe başlamadık daha çünkü sıcaktan dışarı çıkamıyoruz sanırım doğuma giderken yolüstü alacağız
bende bu hafta yaptıracağımda erteliyorum biraz...parmaktanmı kan alıyorlar yoksa kolundanmı? delik deşik ediyolar bizi ...gerçi doğuncada bebişimizin topuklarından alacaklar
sonucu hemen vermiyorlarmı?inşallah temiz çıkar canım sonucun.
kabız olmaktansa ishal olmak iyidir bence canımama vücudun sıvı kaybedeceği için sıvı alımını arttır bence;birde patates haşlayıp yeseydin az biraz...
bende şeftali yiyordum şeftaliyide çok sevdiğimden hep fazla kaçırıyorum bu sefer ishale çeviriyorduevett canım bencede kesinlikle kabız olmaktan iyidir. bende çok çektim kabızlıktan .ama şimdi yolunu buldum çok şükür. afedersin 2 gün çıkamayayım sabah aç karnına 2 adet gün kurusu (siyah olandan) kayısı yiyorum. hemen motoru çalıştırıyor. fazla yeme bu seferde ishal yapıyor. sende yakınınca paylaşmak istedim :)))
banada alınmaz,iyideğil falan diyip durduruyorlar... valla bende 2 çift çorap var,2 -3 tanede pijama,salopet,çıtçıtlı badi var.hmm birde kardeşim birkaç çift badi pijama almış başkada bişeyi yok...AMAAAAAAAA; bende dikiş makinası war bir bikini birde elbise diktim kızımayatağı,arabası yok ama bikinisi war
bende şeftali yiyordum şeftaliyide çok sevdiğimden hep fazla kaçırıyorum bu sefer ishale çeviriyordu2 adet kayısı deniyim birde canım saol :))
Arkadaslar slm 28. Haftama girdim bu hafta ishal durumuyla basbasayim( ayni durumu yasayanlar varmi sakincali mi acaba bu durum napcam bilemedim:26:
inşaallah sonucu iyi çıkar bende iki hafta sonra yaptıracağım bakalım nasıl olacak bebişler için dayanacağız.selam kızlar, bende hafta sonu şeker yüklememi yaptırdım.. iğrenç bişey.. saat başı da kan alıp bakıolar .. neyseki bitti.. sonucumu henüz almadım.. bakalım umarım iyidir...
tamam bugün akşamüstü ekleyeceğim canım bikinimizi :))) beğenirsen senin kızınada dikerimşaka gibisin bikininin resmini görmek istiyorum. benimde kızıma diker misin :)
karamela8785;
seninkide hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin sana ve hepimize, demek kız ay ne güzel onlar daha sevimli oluyorlar .biz alışverişe biraz erken başladık hem heves vardı hemde doğumdan önce ödemeleri bitirelim istedik
çok cici ya ellerine sağlık :) şaka yaptım saolasın dikmiş kadar oldun.. Kızının ismi belli mi biz hala düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?