2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Arkadaslar slm 28. Haftama girdim bu hafta ishal durumuyla basbasayim ( ayni durumu yasayanlar varmi sakincali mi acaba bu durum napcam bilemedim:26:

kabız olmaktansa ishal olmak iyidir bence canım ama vücudun sıvı kaybedeceği için sıvı alımını arttır bence;birde patates haşlayıp yeseydin az biraz...

ve bir kasım anneside benim 23+2 günlük hamıle olmakla birlikte 24 kasım doğum tarihimiz tabi rabbım nasıp ederse yarım kilocuk oğluşum içimde kıpır kıpır maşaallahı var ama babamız henuz hissedemıyor hamılelerde encok merak ettiğim şeylerden biriydi bu hareket gerçekten çok güzel ve farklıymış en son gecen hafta detaylı ultrasonu yaptırdık hiçbir sorun yok iki hafta sonunda da şeker yüklememiz var . ismimiz emir yağız olarak kesinleşti alışverişinde bir kısmını yaptık tabi ilk bebek ilk acemılıkte olunca eksıkde bitmiyo

hayırlısı olsun Emir Yağız'ı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. içimizde kıpırdanmaları gerçekten çok güzel bir duygu.bizim babamızda 1 haftadır hissediyor.ama elini koyup biraz beklemesi,konuşması lazım tabiki :) bizimde kızımız olacak ama ismi henüz belli değil.benim kızımda 550 gr olmuş ama alışverişe başlamadık daha çünkü sıcaktan dışarı çıkamıyoruz sanırım doğuma giderken yolüstü alacağız

selam kızlar, bende hafta sonu şeker yüklememi yaptırdım.. iğrenç bişey.. saat başı da kan alıp bakıolar .. neyseki bitti.. sonucumu henüz almadım.. bakalım umarım iyidir...

selam kızlar, bende hafta sonu şeker yüklememi yaptırdım.. iğrenç bişey.. saat başı da kan alıp bakıolar .. neyseki bitti.. sonucumu henüz almadım.. bakalım umarım iyidir...

bende bu hafta yaptıracağımda erteliyorum biraz...parmaktanmı kan alıyorlar yoksa kolundanmı? delik deşik ediyolar bizi ...gerçi doğuncada bebişimizin topuklarından alacaklar
sonucu hemen vermiyorlarmı?inşallah temiz çıkar canım sonucun.

ohhh maşaallah, topiğimizde hamişlerimizin sayısı gün geçtikçe artıyor. Allah hayırla tamamlamayı nasip etsin hepimizede. paşazade ve annesi de aramıza hoşgeldi. benimde nasib olursa bir prensesim olacak.
detaylı ultrasonu ben bu perşembe çektireceğim. nasıl geçti. herşeyine bakıyorlar mı, bebiş net olarak mı görülüyor, kime benzediği falan:) sanırım 4 boyutlu mu oluyor bu ileri düzey ultrasonlar..

yaaa bende artık çılgınlar gibi kızıma alışveriş yapmak istiyorum.. ama daha erken diye duruduruyolar. hele de kimileri var.. yok erken alınmazmış, yatağı beşiği erken eve sokulmazmız, hurafe mi neyse.. yine de insaınn hevesinii kaçırıyolar.. kızlar neler aldınız... ben daha hiç bişi almadım.alalım mı artık..

canım ben şeker yüklemesi yaptırmıştım hamile kalmadan hemen önce. 1 şaşal glikozu içiyosun ve yerinden kalkmadan bekleyerek, her saat başı kolundan kan veriyosun. 3 kez kan alıyolar. benim öğleden önce kanı aldılar, öğleden sonra sonucu vermişlerdi..

kabız olmaktansa ishal olmak iyidir bence canım ama vücudun sıvı kaybedeceği için sıvı alımını arttır bence;birde patates haşlayıp yeseydin az biraz...

evett canım bencede kesinlikle kabız olmaktan iyidir. bende çok çektim kabızlıktan .ama şimdi yolunu buldum çok şükür. afedersin 2 gün çıkamayayım sabah aç karnına 2 adet gün kurusu (siyah olandan) kayısı yiyorum. hemen motoru çalıştırıyor. fazla yeme bu seferde ishal yapıyor. sende yakınınca paylaşmak istedim :)))

banada alınmaz,iyideğil falan diyip durduruyorlar... valla bende 2 çift çorap var,2 -3 tanede pijama,salopet,çıtçıtlı badi var.hmm birde kardeşim birkaç çift badi pijama almış başkada bişeyi yok...AMAAAAAAAA; bende dikiş makinası war bir bikini birde elbise diktim kızıma yatağı,arabası yok ama bikinisi war

bende şeftali yiyordum şeftaliyide çok sevdiğimden hep fazla kaçırıyorum bu sefer ishale çeviriyordu 2 adet kayısı deniyim birde canım saol :))

şaka gibisin bikininin resmini görmek istiyorum. benimde kızıma diker misin :)

Arkadaslar slm 28. Haftama girdim bu hafta ishal durumuyla basbasayim ( ayni durumu yasayanlar varmi sakincali mi acaba bu durum napcam bilemedim:26:

öncelikle geçmiş olsun canım bende epeydir giremiyordum ishal için dr umun önerisiydi bana 4-5 adet karanfili hap gibi yutuyosun keser demişti ki kesmiştide aynı zamanda diğer arkadaşların dediği gibi patates vs

karamela8785;

seninkide hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin sana ve hepimize, demek kız ay ne güzel onlar daha sevimli oluyorlar .biz alışverişe biraz erken başladık hem heves vardı hemde doğumdan önce ödemeleri bitirelim istedik

Son düzenleme:
inşaallah sonucu iyi çıkar bende iki hafta sonra yaptıracağım bakalım nasıl olacak bebişler için dayanacağız.

saidem;

ben kayseride yaptırdım 4 boyutlu değildi ama her şeyını inceliyor tabi o incelerken sende rahatça seyredebiliyorsun ama mutlaka yaptırılmalı varsa bir sorun önden öğrenilebilir.

Son düzenleme:
şaka gibisin bikininin resmini görmek istiyorum. benimde kızıma diker misin :)
tamam bugün akşamüstü ekleyeceğim canım bikinimizi :))) beğenirsen senin kızınada dikerim

sağlıklı olsunlarda erkek,kız aynı hepsi melek sonuçta hepsinin güzelliği ayrı aslında bizde biran önce taksitlere başlayalım diyorduk ama malum her kafadan bir ses çıktı.bizde parasını biriktirdik.hem toptan daha uyguna alırız diye düşündük :44:

kızlarr boşverin etrafı, canımız ne istiyorsa bebişlerimize onu alalım. içimizde kalmasın. zannediyorum çoğumuzun zaten ilk bebişleri.. hepimizde bu noktada çok heyecanlıyız. tabi şunun da unutmamak gerekiyormuş, bebişin ilk zamanları çok çabuk gelişme gösterdiğinden eğer fazla abartılı giysiler alırsak kullanamayabiliyormuşuz çoğunu. tecrübelilier öyle diyo...çıtçıtlı badyler, penye battaniyeler, alt üst zıbın takımlar çokkk kullanılıyormuş...
bu arada istanbulda yaşayanlar için söylüyorum. mahmutpaşadaki havuzlu han bebek sektöründe bin bir çeşit ürünün bir arada yer aldığı bir yer..buradan aılşveriş yapıyo çoğusu.. siz nerelerden alışveriş yapacaksınız. ben buraya gitmedim ama büük genel alışverişimi buradan yapmak istiyorum. kalite ve fiyatlar konusunda fikri olan var mı??

bu aradaa bende kızımaaaa bikini istiyorummmmmm :))))))

çok cici ya ellerine sağlık :) şaka yaptım saolasın dikmiş kadar oldun.. Kızının ismi belli mi biz hala düşünüyoruz

istersen gerçekten dikerim sorun değil benim için elbiseler falan dikiyorum ewde can sıkıntısından,öyle vakit geçiriyorum.kızımın adı hala 'bebek'... isim beğenemiyoruz malesef.duyulmamış değişik isim olsun,anlamıda güzel olsun istiyorum ama hiç birinide yakıştıramıyorum kızıma,annelik böyle bişey galiba beğendiğim isimler var canım mesela; neslisu,berennaz, ve melek. ama aradığım isim bunlar değil...sizinde yokmu hiç beğendiğiniz isimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…