çok cici ya ellerine sağlık :) şaka yaptım saolasın dikmiş kadar oldun.. Kızının ismi belli mi biz hala düşünüyoruz
Slm bende oğluma isim beğenemiyorumEmir,doruk ya da mirza bu üç ismi beğeniyorum ama yinede oturmadı tam olarak..Ama kız ismi olarak alminayı öneririm:) benim canım kızımın adı..Mina dağında çok nadir çıkan kırmızı çiçekk..:) prensesim benimm..
istersen gerçekten dikerim sorun değil benim için elbiseler falan dikiyorum ewde can sıkıntısından,öyle vakit geçiriyorum.kızımın adı hala 'bebek'...isim beğenemiyoruz malesef.duyulmamış değişik isim olsun,anlamıda güzel olsun istiyorum ama hiç birinide yakıştıramıyorum kızıma,annelik böyle bişey galiba beğendiğim isimler var canım mesela; neslisu,berennaz, ve melek. ama aradığım isim bunlar değil...sizinde yokmu hiç beğendiğiniz isimler?
Okadaaaaaaar isim warken nası beğenemiyoruz anlam veremiyorum.ömür boyu taşıyacak sonuçta...bizdede her kafadan ses çıkıyor.arkadaşlarım benim isim koymaya çalışıyor valahi...biri diyor ecmel olsun,biri diyo ayşın olsun.Sanki okadar kolaydı karar vermesi beğenemiyoruz napalımvalla bende beğenemiyorum. bu kadar zor olacağını düşünmemiştim isim meselesinin.. liste yapıyoruz sonra yırtıp atıyoruz. e bide her kafadan bir ses çıkıyor. o isim olmaz bu isim olsun diye. hamiş hamiş canım sıkılıyor..
Okadaaaaaaar isim warken nası beğenemiyoruz anlam veremiyorum.ömür boyu taşıyacak sonuçta...bizdede her kafadan ses çıkıyor.arkadaşlarım benim isim koymaya çalışıyor valahi...biri diyor ecmel olsun,biri diyo ayşın olsun.Sanki okadar kolaydı karar vermesi beğenemiyoruz napalımcanımızı sıkan tek şey bu olsun canım,Rabbim dermansız dert vermesin...
Kızlar ben çok şiştim yaa.. heryerim taş gib.. ayaklarım bacaklarıma dokunanlar şaşırıyor.. ssizde de böyle bir durum var mı? tahtaya vurunca nasıl ses çıkıyorsa benim de her yerim öyle..[/QUO
wallahi benim ruhum şişti şekerim..sıcaktan falan..tuzu bıraktım tamamen ama benim vücudum ödem yaptı gibi gelio bana.elim,kolum,bacaklarım falan kütük gibi resmen.sık sık duş alıyorum ayagımı tuzlu suda bekletiyorum ama nafile...
kızlar mrb.bebişime isim konusunda bende çok kararsızım.aklımda birçok isim var.Haktan Umut nasıl sizce kolay kolay kimseden duymadım bu ismi.haktan ve Umut ayrı ayrı çok var ben ikisini birleştirdim nasıl sizce :))
Merhaba.. Bugün kontrole gittik. 743 gram olmuş bizim hanımefendi. boyu da 30 cm :) 9 ay sonunda kaç kilo olacak çok merak ediyorum. İçimde bir tosuncuk var maaşallah :)))
merhaba hamişler sevgili kasım hamişleri... nasılsınız.. ben çok iyiyim, kızımla büyüyoruz işte, iştahım fena yaa, doymak bilmiyorum.
bende isim konusunda hala çok karar veremiyorum. ama Hz. FAtımayı rüyamda gördüm geçen günlerde. çok etkilendim. ve kızımın ilk ismini fatma koyacağım. yanına yakışacak 2. bir isim öneriniz varmıdır.
ayrıca sizler neler düşünüyorsunuz bebişlerinize isimler...
Merhaba.. Bugün kontrole gittik. 743 gram olmuş bizim hanımefendi. boyu da 30 cm :) 9 ay sonunda kaç kilo olacak çok merak ediyorum. İçimde bir tosuncuk var maaşallah :)))
oyhh maşaallah olsun kızına.. hayırla gelsinler inşaallah.. offf artık çıksalar yaa beklemesi bile heyecanlı. bende 1 aydır gitmiyorum kontrole. ben hala detaylıyıda çektirmedim bu arada. doktor bayan olsun diye başka bir hastanede randevu aldım bu perşembeye. çok heyecanlıyım kızımı uzunca seyredeceğim için... senin nasıl gidiyor hamilellik..[/QUOT
valla şekerim çok sıcak doğum zamanını iple çekiyorum ama sanki vakit geçmiyor. Sen neden doktora gitmiyorsun ki benim doktorum 2 hafta da bir çağırıyor.. arayı çok açma bence.
maşallah kilosuda boyuda çok iyi senin bebişinin canım...bizde bu hafta gitcez bakalım kaç olduk merak ediyorum
maşallah kilosuda boyuda çok iyi senin bebişinin canım...bizde bu hafta gitcez bakalım kaç olduk merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?