2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Slm bende oğluma isim beğenemiyorum Emir,doruk ya da mirza bu üç ismi beğeniyorum ama yinede oturmadı tam olarak..Ama kız ismi olarak alminayı öneririm:) benim canım kızımın adı..Mina dağında çok nadir çıkan kırmızı çiçekk..:) prensesim benimm..

çok cici ya ellerine sağlık :) şaka yaptım saolasın dikmiş kadar oldun.. Kızının ismi belli mi biz hala düşünüyoruz

kızlaaaaar bizden fena kaynana olur ne gelin,ne damat beğenemeyiz walla
evet canım alminada güzel allah bağışlasın prensesini .bende erkek ismi olarak EMİR ismini çok beğeniyorum.oğlum olsa koyardım heralde:)) doruk için ilerde dalga geçebilirler;moruk,koruk gibi....mirzada biraz ağır isim geldi bana nedense ...? sadece fikrimi soyledim yanlış anlama nolur

valla bende beğenemiyorum. bu kadar zor olacağını düşünmemiştim isim meselesinin.. liste yapıyoruz sonra yırtıp atıyoruz. e bide her kafadan bir ses çıkıyor. o isim olmaz bu isim olsun diye. hamiş hamiş canım sıkılıyor..

Okadaaaaaaar isim warken nası beğenemiyoruz anlam veremiyorum.ömür boyu taşıyacak sonuçta...bizdede her kafadan ses çıkıyor.arkadaşlarım benim isim koymaya çalışıyor valahi...biri diyor ecmel olsun,biri diyo ayşın olsun.Sanki okadar kolaydı karar vermesi beğenemiyoruz napalım canımızı sıkan tek şey bu olsun canım,Rabbim dermansız dert vermesin...

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiin inşallah şekerim :)

Kızlar ben çok şiştim yaa.. heryerim taş gib.. ayaklarım bacaklarıma dokunanlar şaşırıyor.. ssizde de böyle bir durum var mı? tahtaya vurunca nasıl ses çıkıyorsa benim de her yerim öyle..

ben artık alyansımı takamıyorum ayakkabılarım sıkıyor. bende tuzu bıraktım ama sanırım sıcaktan şişiyoruz diye düşünüyorum.

kızlar mrb.bebişime isim konusunda bende çok kararsızım.aklımda birçok isim var.Haktan Umut nasıl sizce kolay kolay kimseden duymadım bu ismi.haktan ve Umut ayrı ayrı çok var ben ikisini birleştirdim nasıl sizce :))

merhaba hanımlar. bende kasım annesiyim 24haftalık ama dr26 haftalık görünüyor diyor önde gidiyormuş. sezeryan olucam. Allahın izniyle 9kasım bebişimi kucağıma alacam

güzel uyum olmuş beğendim.benimde oğlum olacak bizde ismine karar verdik KUTAY koyucaz allahtan bir mani çıkmazsa.bir de tavsiyem özelliklede erkek çocukları için soyadıyla uyumuna bakın çünkü kızlar evlenince soyadı değişiyo ama erkek o isim soyisimi ölene kadar taşıyo.

valla ben alışverişi bitirdin neredeyse anneciğimde hevesli olduğu için engelleyen olmadı bir arkadaşın dediği gibi doğana kadar hem borcu bitsin diye düşündüm hem de toplu alırsam unuttuğum şeyler olur diye hesap ettim.bence tadını çıkarın erken doğabilirmiş gibi de her şeyini hazır edin zamanlı gelsinler ama belki sabırsız olurlar belli mi olur..

bu arada yarın 2. kez şeker yüklemesi yaptırcam ilk 50mg yaptırdım şekerim yüksek çıktı yarın 100mg yaptırcam stres oldum.halbuki şekerli şeylerele de hiç aram iyi dedğil ama hamileleikten sonra meyveye acayip düştüm ondan mı yükseldi bilmiyorum..

hayırlısıyla bi doğursaydım :)))

merhaba hamişler sevgili kasım hamişleri... nasılsınız.. ben çok iyiyim, kızımla büyüyoruz işte, iştahım fena yaa, doymak bilmiyorum.
bende isim konusunda hala çok karar veremiyorum. ama Hz. FAtımayı rüyamda gördüm geçen günlerde. çok etkilendim. ve kızımın ilk ismini fatma koyacağım. yanına yakışacak 2. bir isim öneriniz varmıdır.
ayrıca sizler neler düşünüyorsunuz bebişlerinize isimler...

Merhaba.. Bugün kontrole gittik. 743 gram olmuş bizim hanımefendi. boyu da 30 cm :) 9 ay sonunda kaç kilo olacak çok merak ediyorum. İçimde bir tosuncuk var maaşallah :)))

Merhaba.. Bugün kontrole gittik. 743 gram olmuş bizim hanımefendi. boyu da 30 cm :) 9 ay sonunda kaç kilo olacak çok merak ediyorum. İçimde bir tosuncuk var maaşallah :)))

oyhh maşaallah olsun kızına.. hayırla gelsinler inşaallah.. offf artık çıksalar yaa beklemesi bile heyecanlı. bende 1 aydır gitmiyorum kontrole. ben hala detaylıyıda çektirmedim bu arada. doktor bayan olsun diye başka bir hastanede randevu aldım bu perşembeye. çok heyecanlıyım kızımı uzunca seyredeceğim için... senin nasıl gidiyor hamilellik..

iştahı açık olan sadece sen değilsin canım heralde..bende öyleyim..2-3 saatte bir acıkıyorum.ve bu ra göbeğimin birden çıktığını hissediyorum.ama dikkat etmeye çalışıyorum yinede yememe.6 kilo aldım şimdilik bakalım 9 ayın sonunda kaç olacak ama 15 kg geçer diye düşünüyorum.

fAtma güzel bir isim modası geçmeyecek klasik isimlerden yanına da günümüzde moda olan isimlerden koyabilirsin.benim erkek bebişim..bende iki isim koymayı düşünüyorum..çağan ismi aklımızda ilk isminde kararsısız daha bakalım..

maşallah kilosuda boyuda çok iyi senin bebişinin canım...bizde bu hafta gitcez bakalım kaç olduk merak ediyorum

maşallah kilosuda boyuda çok iyi senin bebişinin canım...bizde bu hafta gitcez bakalım kaç olduk merak ediyorum

kız mı geliyor erkek mi? Maşallahı var evet ben 2900 doğmuşum ama babası 5500 doğmuş :) bakalım kime çekecek küçük hanım..
Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin.. Kafayı hiç bişeye takmayın. strese girmesin bebişler..

kız mı geliyor erkek mi? Maşallahı var evet ben 2900 doğmuşum ama babası 5500 doğmuş :) bakalım kime çekecek küçük hanım..
Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin.. Kafayı hiç bişeye takmayın. strese girmesin bebişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…