2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

erkek geliyor.en son 1 ay önce gitmiştim çok küçüktü ozaman şimdi kaç oldu merak ediyorum.cuma günü gitcem işte tekrar ayrıntılı ultrasona.

sizin babanızında maşallahı varmış.heralde babasına çekecek:))birde senin kilo durumun nasıl bebek bu kadar iyiyken merak ettim canım

48.5 kiloyla hamile kaldım şu an 54 kiloyum.. ya babaya da çekmesin mümkünse Allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum. :) benim ki de can di mi ama :)

48.5 kiloyla hamile kaldım şu an 54 kiloyum.. ya babaya da çekmesin mümkünse Allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum. :) benim ki de can di mi ama :)

Allah yardımcın olsun canım...normal doğum en sağlıklısı tabi bende öyle istiyorum son zamanlarda vazgeçmezsem tabi korkudan::))inşallah istediğin gibi olur normal kiloda olur bebişin

mrb ben de Allah nasip ederse kasım sonu gibi doğum yapacağım bu benim ikinci hamileliğim 3.5 yaşında bi kızım var abla olacak inşaallah :)))))

mrb ben de Allah nasip ederse kasım sonu gibi doğum yapacağım bu benim ikinci hamileliğim 3.5 yaşında bi kızım var abla olacak inşaallah :)))))

canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin inşallah...sen daha tecrübelisindir tabi ikinci anneliğin olacak..bu bebeğinin cinsiyeti ne

can�m hay�rl� olsun bebi�in sa�l�kla gelsin in�allah...sen daha tecr�belisindir tabi ikinci anneli�in olacak..bu bebe�inin cinsiyeti ne

saol cnm buda kız Allah nasip ederse ... Seninde bebeğin hayırlı olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşaallah

saol cnm buda kız Allah nasip ederse ... Seninde bebeğin hayırlı olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşaallah

aminn inşallahh canım hep birlikte...

kızlar benim gibi sıcaklarda uyuyamayan var mı.bütün gece döndüm durdum .çok terliyorum bide oda uyutmuyor sanırım bir elimde havlu terimi siliyorum bir taraftan uyumaya çalışıyorum...şu sıcaklar geçsin artık lütfennnnnnn uyumak istiyorum..tabi karnımız dahada büyüyünce bu da imkansız olacak gibi ama (

ah canım ya.. seninde mi aynı sıkıntıların var. bende de öyle.. gece yastığım, yatağım sırılsıklam oluyor. her gün nevresim değiştiriyorum. ben böyle bir terleme görmemiştim bu yaşıma kadar. hamileliğin vermiş olduğu sıkıntıdan diyorlar. Allahtan daha son zamanlarımıza ulaşmadık. kim bilir o zaman ne yapardık . benim şimdiden harek etme kabiliyetim ve özelliklede yataktaki dönüş pozisyonlarım kısıtlandı. ağırlaşmaya başladım artık .karnımda baya bi çıktı. kız bebişim olacak ama çok sivri karnım, gören erkek karnı bu ya diyolar. ama çok komik bir karnım var..

kızlar detaylı ultrasonumuzuda dün yaptırdık. her şey çok iyi çıktı şükürler olsun.. uzun uzun izleme fırsatım oldu kızımı.. fakat doktor vesikalık fotoğraf çekecekti. Bir türlü yüzünü açmadı. önce bir elini yüzüne dayamıştı cimcime. sonrada biz uğraştıkça iki elini birden yüzünden çekmedi yaramaz.. eşim inatçılıkta aynı anasına çekmiş diyor... yani tam açık bir yüz profil remi alamadık. neyseki herşey normal çıktıya, sağlıklı olsunlarda...
bu arada bebişin gelişimi iyi dedi doktorumuz ama benim kilo alma durumum biraz sınırın üzerinde seyrediyormuş. e birde son aylar çok daha fazla kilo alındığını hesap edersek önlem almamı öerdi doktorum. 170 boyum ve 64 kilo ile hamile kamıştım. şuanda 72 kilodayım. yani 6 ayda tam 8 kilo almışım ..sizcede çok mu almışım kızlar..
ekmeği çok azaltıyorum artık. öyle akşamları pastalar, tatlılar, abur cubur kızartmalar, hamur işleri falan da azaltıyorum. bir de bişiey sorucam sütü çok seven biri olarak günlük nerdeyse tüm kalsiyum ihtiyacımı bolca süt içerek karşılıyorum. ama yağlı olduğu için buda kilo yapılyor sanırım. siz light süt mü içiyorsunuz. ben bundan sonra light sütlere geçiş yapıcam. bi mahsuru olmaz sanırım değil mi???
offf offf gelsin artık kucağımıza alacağımız günlerimiz... :))) herşey onlar için :) kilolar da, çatlaklarda, ödemlerde :)))
çatlak demişken sizin karnınızda çatlak oluştumu hiç kızlar. bende henüz bir belirti yok ama çok fazla gerildi karnım çatlayacak diye korkuyorum. siz nasıl bir önlem alıyorsunuz.. doktor kakao yağı sürebileceğimi söyledi. ben öyle banyo sonrası arada bir bebişim için aldığım sebamed setlerinden bebek yağından sürüyorum. neyin en çok faydası olyor acaba..

ne kadar çok da çenem düşmüş.. ama aynı serüveni yaşayan ve aynı zamandaki hamişler olarak aramızda bilgi paylaşımı güzel ve faydalı oluyor. keşke daha fazla aktifleştirebilsek.. :)

canım hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz sanırım bu aylarda...uyuyamama sorununa bugün itibariyle yeni çözüm yolları arıycam bakalım..yatmadan önce anason rezene çayı içicem,ılık bir duş alcam bide uyku saatimi geçirmemeye çalışıcam. terlemeyede artık nasıl çözüm yolu bulurum bilmiyorum en iyisi odaya vantilatör filan koymak sanırım başka yol gelmedi aklıma:))

ultrasonunun iyi çıkmasına sevindim..ayrıntılı ultrason apayrı bişi diğerlerine göre uzun uzun izliyorsun yüzünü gözünü her yerini...hatta bebeğin kime benzediği bile anlaşılıyor diyorlar:))ben 19. haftamda gitmiştim ama küçüktü ozaman çok bebişim bugün tekrar gitcem randevum var 3 te bakalım biz nasıl görcez bebişimizi....

kilo konusundada aynıyız sanırım bende 6 kilo aldım 72 kiloyum ve her gittiğimde doktorum yemene dikkat et deyip duruyo ama bana göre çokta değil normal gibi geliyor 6 ayda 6 kilo yani...dediğin gibi aburcuburlara hamur işlerine tatlılara dikkat etmek gerekiyor sanırım..ben günde 2 bardak süt içiyorum..başlarda light içtim ama tiksindim ondan içine su katılmış süt gibi tadı içemedim sonra ama dediğin gibi yağ oranı düşük kiloda etki edebilir...

çatlak için henüz bir önlem almadım oluşmadıda daha benim karnım sivri şekilde değil yayılarak büyüdü genişledi yani...ama sanırım yakında kullanmaya başlıcam.gerildiğini hissediyorum bende iyice..bebek yağını tavsiye ediyorlar genelde zaten sen onu kullanmakla iyi etmişsin..

biran önce sağlıcakla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza ve bu konuştuklarımız tatlı birer anı olarak kalır:))

bende kendimi yalnız sanıyordum bende uyuyamıyorum ve öyle bir terliyorum ki sanki duştan çıkmış gibi oluyorum eskiden hiç terlemezdim ama ya :)

yavru ceylan hadi gözünaydın. ben banyo esnasında bebe yağı sürüyorum gün içerisinde de badem yağı. tavsiye ederim.

bende kendimi yalnız sanıyordum bende uyuyamıyorum ve öyle bir terliyorum ki sanki duştan çıkmış gibi oluyorum eskiden hiç terlemezdim ama ya :)

çoğumuzun sorunu aynı demek canım...ben terlerdim zaten ama bu kadar değil..havalar biraz soğusa diye dua eder oldum artık..ciddeen uyunmuyor sıcaklarda ve gündüzde uyuyamıyorum ben uykusuz kalıncada kendimi kötü hissediyorum. bebeğimde anlıyor bunu sanırım

merhaba annişler ve kuzucukları ben de nasip olursa kasım annesi olacağım oğlum da kasım bebeği :)

kızlar ben de 6 buçuk ayda 11 kilo aldım 61 ile hamile kaldım şuan ben de 72 kiloyum dur demek gerek ama acayip acıkıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum hatta wc kaltığımda bazen mutfağa uğrayıp tıkınıp öyle yatıyorum :)yavrum beslensin istiyorum ama ondan çok kendimi besliyorum sanırım dün kontrolümüz vardı oğlum 1058 gr olmuş boyu da 36 cm.. süt konusuna gelince ben hayatımda süt içmiş biri değilim takviye kalsiyum alıyorum onun dışında günlük sütlerden içmeye başladım eşim diğer sütlere göre çok yağsız olduğunu söylüyor ben kıyaslayamıyorum içmedim çünkü diğerlerini :) hem de daha sağlıklı tavsiye ederim içinde koruyucu ürünler yokmuş

sıcaklara gelince aynı sorunu bende yaşıyorum nefes almak bile zor oluyor yastık sırılsıklam oluyor terden bir de gece oğlumda saolsun rahat durmuyor :) ama hepsi geçecek az kaldı kucağımıza aldığımızda da tüm sıkıntıları unutmuş geride bırakmış olacağız..

buarada ben bursadayım başka bursadan olan arkadaş var mı

canım hayırlı olsun 2. bebeğin..dediğin gibi kilolara dikkat etmek gerekiyor ama insan bazen kendini tutamıyor ve bebeğim beslensin istiyor.benim 7 kilo oldu bakalım daha ne kadar çıkacak..benim uykusuzluk problemim devam ediyor bütün gece dönüp duruyorum bi sağa bi sola sırt üstü yatmamaya çalışıyorum ama onuda yapıyorum.hep bitarafa yatınca rahat olamıyorum.biran önce geçsin şu 3 ay hayırlısıyla inşallah...bu arada bende bursadayım..

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var bende iki gundur ic camasirim su dokulmus gibi islaniyor drumu aradim bugun gittim turnusol kagidi verdi renk degistircekmi diye iki saat kalsin dedi iki saat sonunda mordan pembeye donustu aradim drumu gece birdaha koymami ve sabah aramami istedi ama yavastan yine pembwye donuyor rengi ayni durumu yasayan varmi pembeye donusmesi ne demek bilen varmi

Valla hic bir fikrim yok turnusol kagidimidir nedir.. benimde oldu o tarz bir akintim oturup kalkinca alttan gidiyordu surekli zorlaninca daha cok.. bana dogumhane katinda ebeler test yapti catala yattim ordaki hemen sividan gebelik testine benzeyen bir kitle test yapildi ebe dediki cift cizgi cikarsa amniyon sivisidir tek cikarsa normal akintidir 5 dakika beklicez dediler Neyseki negatif cikti... Simdi her gittigimde suyuna bakiyo Dr usg de normal cok sukur..
Insallah seninde normaldir akintilarin..

merhaba arkadaşlar.. şeker yüklemenizi yaptırdınız mı? yaptırdıysanız sonuçlar ne alemde? ben bu hafta yaptırıcam ama o glikozu nasıl içicem bilemiyorum aç karnına su içsem midem bulanıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…