kız mı geliyor erkek mi? Maşallahı var evet ben 2900 doğmuşum ama babası 5500 doğmuş :) bakalım kime çekecek küçük hanım..
Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin.. Kafayı hiç bişeye takmayın. strese girmesin bebişler..
oyhh maşaallah olsun kızına.. hayırla gelsinler inşaallah.. offf artık çıksalar yaa beklemesi bile heyecanlı. bende 1 aydır
valla şekerim çok sıcak doğum zamanını iple çekiyorum ama sanki vakit geçmiyor. Sen neden doktora gitmiyorsun ki benim doktorum 2 hafta da bir çağırıyor.. arayı çok açma bence.
evet gerçekten sıcaklarla boğuşuyorum bende. elim ayağım şimdiden şişti.. çok bunaltıcı havalar.. doktorum şimdilik ayda bir çağırıyor daha sık lüzum görmüyor, ultrason neticede çok da iyi bişey değil diye. 7. aydan sonra daha sıklaştırıcak sanırım. sen detaylıyı çektirecektin dimi, bende yarın çektiricem.. off bi yarın olsa artık..
erkek geliyor.en son 1 ay önce gitmiştim çok küçüktü ozaman şimdi kaç oldu merak ediyorum.cuma günü gitcem işte tekrar ayrıntılı ultrasona.
sizin babanızında maşallahı varmış.heralde babasına çekecek:))birde senin kilo durumun nasıl bebek bu kadar iyiyken merak ettim canım
evet gerçekten sıcaklarla boğuşuyorum bende. elim ayağım şimdiden şişti.. çok bunaltıcı havalar.. doktorum şimdilik ayda bir çağırıyor daha sık lüzum görmüyor, ultrason neticede çok da iyi bişey değil diye. 7. aydan sonra daha sıklaştırıcak sanırım. sen detaylıyı çektirecektin dimi, bende yarın çektiricem.. off bi yarın olsa artık..
insanın sıcakta canı hiç bişey yapası gelmiyor. ben sıcağı çok seven bir insan olarak bu sene imdat diyorum. detaylıyı çektirdim Allah'a şükür bi sorun yok. Güzel haberlerini bekliyorum canım.. :)
48.5 kiloyla hamile kaldım şu an 54 kiloyum.. ya babaya da çekmesin mümkünse Allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum. :) benim ki de can di mi ama :)
mrb ben de Allah nasip ederse kasım sonu gibi doğum yapacağım bu benim ikinci hamileliğim 3.5 yaşında bi kızım var abla olacak inşaallah :)))))
can�m hay�rl� olsun bebi�in sa�l�kla gelsin in�allah...sen daha tecr�belisindir tabi ikinci anneli�in olacak..bu bebe�inin cinsiyeti ne
saol cnm buda kız Allah nasip ederse ... Seninde bebeğin hayırlı olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşaallah
aminn inşallahh canım hep birlikte...
kızlar benim gibi sıcaklarda uyuyamayan var mı.bütün gece döndüm durdum .çok terliyorum bide oda uyutmuyor sanırım bir elimde havlu terimi siliyorum bir taraftan uyumaya çalışıyorum...şu sıcaklar geçsin artık lütfennnnnnn uyumak istiyorum..tabi karnımız dahada büyüyünce bu da imkansız olacak gibi ama(
kızlar detaylı ultrasonumuzuda dün yaptırdık. her şey çok iyi çıktı şükürler olsun.. uzun uzun izleme fırsatım oldu kızımı.. fakat doktor vesikalık fotoğraf çekecekti. Bir türlü yüzünü açmadı. önce bir elini yüzüne dayamıştı cimcime. sonrada biz uğraştıkça iki elini birden yüzünden çekmedi yaramaz.. eşim inatçılıkta aynı anasına çekmiş diyor... yani tam açık bir yüz profil remi alamadık. neyseki herşey normal çıktıya, sağlıklı olsunlarda...
bu arada bebişin gelişimi iyi dedi doktorumuz ama benim kilo alma durumum biraz sınırın üzerinde seyrediyormuş. e birde son aylar çok daha fazla kilo alındığını hesap edersek önlem almamı öerdi doktorum. 170 boyum ve 64 kilo ile hamile kamıştım. şuanda 72 kilodayım. yani 6 ayda tam 8 kilo almışım ..sizcede çok mu almışım kızlar..
ekmeği çok azaltıyorum artık. öyle akşamları pastalar, tatlılar, abur cubur kızartmalar, hamur işleri falan da azaltıyorum. bir de bişiey sorucam sütü çok seven biri olarak günlük nerdeyse tüm kalsiyum ihtiyacımı bolca süt içerek karşılıyorum. ama yağlı olduğu için buda kilo yapılyor sanırım. siz light süt mü içiyorsunuz. ben bundan sonra light sütlere geçiş yapıcam. bi mahsuru olmaz sanırım değil mi???
offf offf gelsin artık kucağımıza alacağımız günlerimiz... :))) herşey onlar için :) kilolar da, çatlaklarda, ödemlerde :)))
çatlak demişken sizin karnınızda çatlak oluştumu hiç kızlar. bende henüz bir belirti yok ama çok fazla gerildi karnım çatlayacak diye korkuyorum. siz nasıl bir önlem alıyorsunuz.. doktor kakao yağı sürebileceğimi söyledi. ben öyle banyo sonrası arada bir bebişim için aldığım sebamed setlerinden bebek yağından sürüyorum. neyin en çok faydası olyor acaba..
ne kadar çok da çenem düşmüş.. ama aynı serüveni yaşayan ve aynı zamandaki hamişler olarak aramızda bilgi paylaşımı güzel ve faydalı oluyor. keşke daha fazla aktifleştirebilsek.. :)
aminn inşallahh canım hep birlikte...
kızlar benim gibi sıcaklarda uyuyamayan var mı.bütün gece döndüm durdum .çok terliyorum bide oda uyutmuyor sanırım bir elimde havlu terimi siliyorum bir taraftan uyumaya çalışıyorum...şu sıcaklar geçsin artık lütfennnnnnn uyumak istiyorum..tabi karnımız dahada büyüyünce bu da imkansız olacak gibi ama(
kızlar detaylı ultrasonumuzuda dün yaptırdık. her şey çok iyi çıktı şükürler olsun.. uzun uzun izleme fırsatım oldu kızımı.. fakat doktor vesikalık fotoğraf çekecekti. Bir türlü yüzünü açmadı. önce bir elini yüzüne dayamıştı cimcime. sonrada biz uğraştıkça iki elini birden yüzünden çekmedi yaramaz.. eşim inatçılıkta aynı anasına çekmiş diyor... yani tam açık bir yüz profil remi alamadık. neyseki herşey normal çıktıya, sağlıklı olsunlarda...
bu arada bebişin gelişimi iyi dedi doktorumuz ama benim kilo alma durumum biraz sınırın üzerinde seyrediyormuş. e birde son aylar çok daha fazla kilo alındığını hesap edersek önlem almamı öerdi doktorum. 170 boyum ve 64 kilo ile hamile kamıştım. şuanda 72 kilodayım. yani 6 ayda tam 8 kilo almışım ..sizcede çok mu almışım kızlar..
ekmeği çok azaltıyorum artık. öyle akşamları pastalar, tatlılar, abur cubur kızartmalar, hamur işleri falan da azaltıyorum. bir de bişiey sorucam sütü çok seven biri olarak günlük nerdeyse tüm kalsiyum ihtiyacımı bolca süt içerek karşılıyorum. ama yağlı olduğu için buda kilo yapılyor sanırım. siz light süt mü içiyorsunuz. ben bundan sonra light sütlere geçiş yapıcam. bi mahsuru olmaz sanırım değil mi???
offf offf gelsin artık kucağımıza alacağımız günlerimiz... :))) herşey onlar için :) kilolar da, çatlaklarda, ödemlerde :)))
çatlak demişken sizin karnınızda çatlak oluştumu hiç kızlar. bende henüz bir belirti yok ama çok fazla gerildi karnım çatlayacak diye korkuyorum. siz nasıl bir önlem alıyorsunuz.. doktor kakao yağı sürebileceğimi söyledi. ben öyle banyo sonrası arada bir bebişim için aldığım sebamed setlerinden bebek yağından sürüyorum. neyin en çok faydası olyor acaba..
ne kadar çok da çenem düşmüş.. ama aynı serüveni yaşayan ve aynı zamandaki hamişler olarak aramızda bilgi paylaşımı güzel ve faydalı oluyor. keşke daha fazla aktifleştirebilsek.. :)
bende kendimi yalnız sanıyordum bende uyuyamıyorum ve öyle bir terliyorum ki sanki duştan çıkmış gibi oluyorum eskiden hiç terlemezdim ama ya :)
merhaba annişler ve kuzucukları ben de nasip olursa kasım annesi olacağım oğlum da kasım bebeği :)
kızlar ben de 6 buçuk ayda 11 kilo aldım 61 ile hamile kaldım şuan ben de 72 kiloyumdur demek gerek ama acayip acıkıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum hatta wc kaltığımda bazen mutfağa uğrayıp tıkınıp öyle yatıyorum :)yavrum beslensin istiyorum ama ondan çok kendimi besliyorum sanırım dün kontrolümüz vardı oğlum 1058 gr olmuş boyu da 36 cm.. süt konusuna gelince ben hayatımda süt içmiş biri değilim takviye kalsiyum alıyorum onun dışında günlük sütlerden içmeye başladım eşim diğer sütlere göre çok yağsız olduğunu söylüyor ben kıyaslayamıyorum içmedim çünkü diğerlerini :) hem de daha sağlıklı tavsiye ederim içinde koruyucu ürünler yokmuş
sıcaklara gelince aynı sorunu bende yaşıyorum nefes almak bile zor oluyor yastık sırılsıklam oluyor terden bir de gece oğlumda saolsun rahat durmuyor :) ama hepsi geçecek az kaldı kucağımıza aldığımızda da tüm sıkıntıları unutmuş geride bırakmış olacağız..
buarada ben bursadayım başka bursadan olan arkadaş var mı
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var bende iki gundur ic camasirim su dokulmus gibi islaniyor drumu aradim bugun gittim turnusol kagidi verdi renk degistircekmi diye iki saat kalsin dedi iki saat sonunda mordan pembeye donustu aradim drumu gece birdaha koymami ve sabah aramami istedi ama yavastan yine pembwye donuyor rengi ayni durumu yasayan varmi pembeye donusmesi ne demek bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?