2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

ben cumartesi günü yaptırdım onu içmek birşey değil beklemek koyuyor .sonuc bizim bayağı yüksek çıktı bakalım diyete başladık .inş sizde böyle sorunlar olmaz

ben cumartesi günü yaptırdım onu içmek birşey değil beklemek koyuyor .sonuc bizim bayağı yüksek çıktı bakalım diyete başladık .inş sizde böyle sorunlar olmaz

ben cumartesi günü yaptırdım onu içmek değilde orda aç aç saatlerce beklemek zor oluyor .ama bizim sonuç pek iç açıcı çıkmadı diyete başladık inş sizde böyle bir sorun olmaz

kızlarrr hepinize merhabaa..
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoşgelmiş yeni hamişlerimiz..
ben 3-4 gündür giremiyordum nete. topiğimizi merak ettim. artık bakmadan edemiyorum. yol arkadaşlarımı özlüyorum yaaa. uykularımdaki düzensizlikleri saymazsam şimdilik iyi geçiyor denebilir. terleme ve bunalmalarımız da inşaallah havalar biraz serinledikten sonra geçecektir. şu ağustos da bi bitsin. iyi olacak..neyseki son anlarımıza denk gelmedi yaz ayları..
kızlar sizi vücudunuzd şişmeler ödemler oluşuyormu artık..
bu arada sevgili giyimolog sende cuma günü detaylı çektirecektin. nasıl geçti, merak ettim.. çok güzel oluyor değil mi yavrularımızı uzun uzun seyretmek.. :)

Burda çoğu kişi uykusuzluk problemi yaşıyormuş gerçekten çok zordur ben de hiç böyle bir problem yok son aylarda olabilir diye düşünüyorum rabbim size yardım etsin .sizin oralar sıcaksa belkı ondandır burası özellıkle akşamları serin oluyor.
arkadaşlar bebişlerinizin kilosu nasıl yazarsanız sevınırım

bende bugün yaptırdım canım.şekerli su ama limonata gibi geldi bana çok zorlanmadım açıkçası..ama 3 kere kan alıyorlar 1er saat arayla ve 2 saat bekliyorsun o biraz zahmetliydi.benim iyi çıktı allaha şükür..sende zorlanmazsın umarım ve iyi çıkar

Arkadaşlar kilo durumunuz ne durumda; ben 63 ile hamile kaldım şu anda 71 kiloyum, diğer aylarda daha az kilo almayı nasıl başaracağız? Gebelikle ilgili bir kitap okumuştum, orada örnek bir hamile bayan vardı, ay ay gelişimi gösteriyorlardı, kadın toplamda 12 kilo aldı. Son 2 ay çok az kilo almıştı. Örnek olarak anlatmışlar, zaten son haftalar kilo alınmazmış pek. Ordaki örneği görünce moral oldu ama birçok kimseden de son aylarada çok kilo alınır deniyor, anlayamıyorum.
Bu arada ek vitamin neler alıyorsunuz? Ben hamileler için olan omega 3'lerden alıyorum, elevit ve gyno ferro sanol... Doktorum verdiğinde biraz fazla gibi gelmişti ama sonra doktoruma güvendim ama sizinkileri de merak ediyorum.

sende hoşgeldin saidem..bizim topiğe pek giren yok zaten genelde arkalara düşüyor:))sayımız az heralde

bende dua ediyorum iyiki son aylarımız bu sıcaklara gelmedi yoksa napardık bilmiyorum..bende şişme olmadı henüz bakalım..ellerim özellikle sağ parmaklarımın çok yürüyünce şiştiğini hissediyorum sadece...

canım bizim ikinci detaylıydı.bugünde hatta diğer doktorumuza gittik..çok güzel bir duygu bebeğini okadar net görmek..bebeğimin bağırsağına yakın biyerde kist çıktı benim o biraz canımı sıktı.doktor ileriki aylarda geçebilir dedi.ki yaptığım araştırmalara göre genelde geçmiş.inşallah bizimkide geçer.geçmezsede hayati bi tehlike olmadığı doğumdan sonra ultrsonla bakılacağı söylendi.ama dediğim gibi inşallah gerek kalmaz buna.bebeğimi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz...

bu arada kandiliniz mübarek olsun kasım annneleri..dua edelim bebişlerimize...

canım ben 66 ile hamile kaldım 72,5 kiloyum şuan.6,5 kilo aldım ki bugün doktor çok aldığımı söyledi.bize göre az onlara göre çok geliyor nedense.hamur işi ve ekmeği azaltmam gerektiği söyledi.ne yiyeyeceğimi bende şaşırdım ama suyu çok iç dedi.omega ve demir hapını bende içiyorum eleviti kullanmıyorum vermedi doktor.haplardan olabileceğini zannetmiyorum ben..amannn kilo değilmi alırız da veririz de diyorum bazen bebişlerimiz sağlıkla gelsinde

evet çok katılımcı yok gerçekten. dedğin gibi arkalara düşüyor kk da.bende çözüm yolunu buldum sık kullanılanlara ekledim. hemen sayfam çıkıveriyor. canım çok geçmiş olsun. umarım mühim bişi değildir. doktorun zaten aydınlatmış seni, çok önemli değil inşaallah. bebişinin sağlığı yerinde olsun da. Allah dermansız dertler vermesin. dün kandilde bir sürü dua ettim kendim için ve tüm hamileler için. Hepimiz için de hayırla biter inş. şu süreler..
onlar bizim misafirimiz.. şurda aynı vücutta 3 ayımız kaldı resmen.önceleri kelebek gibi kıpırdardı. şimdilerde sanki amuda kalkıyor, bazen beklemediğim anda tekmeliyor yaramaz.. her telaşı bi heyecan. ben sabırsızlıkla alışverişlerini yapmak istiyorum. baya bi kıyafetini aldım. bu günlerde yatağına, taşıma koltuğuna, arabasına bile bakıyoruz. beğeniyoruz bakalım şimdilik..
bende çok ayakta durunca, gezince şişmeler oluşmaya başladı. zaten genel bir vucut şişliği olduğundan yüzüklerimi vs. takamıyorum artık. çok komik yaa.. bi sürü dolabımda kıyafetlerim var. bense sadece bu süreç için aldığım 1 pantolon, 1 etek, 2 tunik ve 2 elbise ile idare ediyorum kaç aydı :)))
evde de kurtuluşum eşimin kıyafetleri. büyük oldukları için çok rahat oluyorlar. kaprileri, t şörtleri vs.. :)
inşaallah doğum sonrası o eski bedenlere girebiliriz. bu da ayrı bir muamma.. :)

teşekkürler canım.inşallah hepimizin duaları kabul olur.hamilelerin duaları kabul olurmuş derler bende bol bol ediyorum..

dediğin gibi bebişimiz bizim içimizde kıpır kıpır bizde dışarda..sürekli bişey alasım geliyor ama eşim pek izin vermiyor daha bana..geçen gün kontrole gittiğimizde nasıl oldu bilmiyorum ama gaza geldik bebek odasını aldık..beşik,gardrop ve duvar rafı şeklinde.henüz gelmedi daha ama eylül sonu gibi istemeyi düşünüyoruz mağazada beklicek.kıyafette yavaş yavaş alıyorum ama son aylara pek bişi bırakmamak lazzım diye ddüşünüyorum.

ben 65 ile hamile kaldim, kilo alimim 5.5 aylikken basladi ve hizli bi sekilde devam ediyor... :/ pazar gunu son tartildigimda 69 olmustum nerdeyse haftada bir kiloya yakin aliyorum artik... korkuyorum sonumdan multivitamin aliyorum hamileligin basindan bu yana.

bende yarin yaptiricam bi aksilik olmazsa, umarim iyi cikar sonuclar! bulantilarin devam mi hala?

4 kilo almışsın, iyiymiş valla. Ben senin 2 katın almışım:)
Dediğim gibi okuduğum kitapta tam tersini derken; kilo alımımız hızlanıyor. Yalnız bizim haftalarımzda; kitaptaki hamile bayanda hızlı kilo alıyordu sonra duruldu. Kimse de evet öle olur, son zamanlarda kilo alımı yavaşlar demiyor :)
Neyse, sağlıklı doğsunlarda, bize de kolay doğumlar inşallah.

valla kızlarr kilo alımlarımıza dikkat edelim. özellikle bu aylarımızdan sonra. bence kitapta dedği gibi değil yaa :).. çevremdeki herkes son iki ayda nerdeyse 8-10 küloya yakın kilo aldılar. genelde son aylarda alınıyor asıl kilolarımız. eğer vitamin hapına hala devam ediyorsanız, eğer iştahınız iyi ise onuda bırakın derim.

şeker yüklemesi ile alakalı da bişey sorucam. benim doktorum da henüz yapalım demedi ama ben hamile kalmadan 2 ay önce yani kışın bu yüklemeyi yaptırmıştım. dahiliyeci şikayetlerimden şüphelenmişti brde ailedeen de gelen bir şeker rahatsızlığı da var. aynen dediğiniz gibi 1 şişe şerbeti içip saat başı kan vermiştim. neyseki şeker çıkmamıştı o zaman. yani şimdi bu nu tekrar yaptırmam gerekli dimi, özellikle sırf hamilelikte bile ortaya çıkabiliyor şeker rahatsızlığı sanırım...

tabiki yaptırmanız gereklı zaten hamıleliğe bağlı çıkıyormuş bende ve ailemde hiç yokken şimdi gebelık şekeri çıktı ihmal etmeyın derim bebek için çok önemliymiş.

insallh normal olmasinida istedigim icin dogumun hep kontrollu olmaya calisdim ben ama gel gorki insan kendine soz geciremiyo heleki son zamanlarda :/ Allah sonumuzu hayr etsin!

benim dr vitamini doguma kadar kullanmami istedi, zaten tr deki kadar asiri ilacda vermedi sadece bir multivitamin kullaniyorum, oda cok yuksek degerlikli deil onun icin devam...

bende bu sabah yaptim,insallah guzel cikar sonuc! cnm zaten bu gebelik sekerinin olup olmadigina bakmak icin daha once yaptirdigin su ankini baglamaz yani dr isterse yaptir sen...benim ailemde yok seker hastasi ama yaptirmak istedim cunki dogum zamanini bebegin gelisimini falan etkileyen bir durummus...insallah herkesinki normal cikar bi problem yasanmaz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…