2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

yanlış hesap mı yapıyorum? 4 kilo almışsın şimdiye kadar.. daha ne istiyosun. ben geçen hafta tartıldığımda 54 kiloydum bu gün 55 olmuşum ki 48.5 kiloyla hamile kalmıştım. rahat ol o kadar da değil yani. bence süpersin.

günaydın kızlar...nasılsınız bakalım..biz erken kallktık yine oğlumla tekmeleriyle uyandırdı beni babasınıda uyandırdık:))

biraz öncede kargomuz geldi internetten aldığımız sebamed baanyo bakım setimiz ve temizlik ürünleri..bebeğime bişeyler aldıkça çok mutlu oluyorum zten artık kendime birşey alamıyorum ona bakıyorum hep..sizde de öylemi öncelik sıramız değişti sanırım değil mi:))

Kasım anneleri bayram geliyor o tatlılar börekler yenmeden nasıl durulur benim şeker yüksek çıktı diyetteyiz bayramdan sonra tekrar yükleme yapılacak sağlık için ve bebeğim için ama tatlısız hayat çok zormuş

canım allah yardımcın olsun ama 3 ay daha sıkıcaz dişimizi bebeklerimiz için..bende çok severim tatlıyı çikolatayı hatta dedim giderken kesin benimde yüksek çıkcak ama allaha şükür normal çıktı.ama bende kilo almamak için çok yemiyorum doktor dikkat et dedi.inşallah düzelir en kısa zamanda şekerin

ara ara bulantılarım devam ediyor.. Ama şükürler olsun ki ilk 4.5 aylık dönemimde ki gibi değil.
şeker yüklememi yaptırdım güzel çıktı sıkıntı yok :)
gozun aydin darisi basima artik dun yaptim testi,icmesi deilde bekleme surecinde cok fenalasdim kotuydu baya...ama sonucunu almak icin acele etmiyorum cunki kontrolume cok var beklemedeyim...

evet 4 kilo pazar tartilmam gerek 5e cikmis olabilirim :) cok almadim
gibisimdiye kadar ama dusunsene daha 3 ay var doguma bu hizla haftada 1 kilo alsam...senin baslama kilon iyiymis ama bence sen rahat ol!

ben ilk cinsiyeti ogrendigim gun iki tulum aldim,gecenlerdede yatak odasini aldik onun disinda hic birseyi yok bebisimin ama dedigin gibi gozlerim hep bebek kiyafet ve esyalarinda oncelik ona gecti :)

gecmis olsun! Cok zor tatli yememek icin kendini tutmak ben sonucumu bilmiyorum ama tatlilar konusunda kisitlamaya calisiyorum kendimi.Allah yardimcimiz olsun!

merhabalar herkese

bitti bitiyor ama öncelikle iyi bayramlar. kk da bir sayfayı takip ediyordum sadece. bayramda sıkıntıdan kurcalarken sizi buldum iyi kide buldum. kısmetse bende kasım annesi olucam. yazdıklarınızı okudumda sıkıntılar aynı oluyor sanırım belli zamanlarda. benim şu anda en büyük derdim şeker . 75 lik şeker yüklemesi yapıldı sonuncu değerim yani 2 saat sonunda alınan yüksek çıktı. doktorum dikkat et dedi. bende artık ne yiceğimi bilemiyorum. ne yesem vicdan azabı çekiyorum acaba şekerimi arttırır mı diye. diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. aranızda diyet uygulayan var mı. varsa ne yemiyor yada neyi rahat yiyebiliyor yardımcı olursa sevinirim. bir yandan korkuyorum bir yandan da bu kadar az yemekle bebek nasıl beslenir diye vicdan azabı çekiyorum bundan sonra görüşmek üzere :)

merhaba kızlar bende tatilden yeni döndüm bugün iş başı yaptım :)) bebeklerimiz artık iyice büyüdü.. her an doğum yapabilirz biliyorsunuz dimi.. kendinize çok dikkat edin sıcaklarda.. 7-8 aylık doğum yapan okadar cok kişi varki ...

günaydın kızlar..bayramdan sonra zor olmuştur iş başı yapanlar için hemde bu sıcaklarda ve karnımızın iyice büyümeye başladığı bu aylarda ...allah yardımcınız olsun...bizde oğlumla iş başı yapcaz okullar açılınca bakalım...

bugün tetanoz aşımın 2. si var onun için gitcem sağlık ocağına gitmişken kalp atışlarınıda duyacağız tabi...sizlerin nasıl gidiyor bakalım.

evet cnm bebişlerimiz büyüdü artık.zaman ilerledikçe endişelerim artıyor.normal doğummu sezeryanmı diye.sizin fikirleriniz ve isteğiniz ne yönde arkadaşlar.görüşmek üzere..

sizede günaydın kızlar..
malesef bende bayram ertesi iş başı yapanlardanım. ofisteki çoğu arkadaşım bu 3 günü de birleştirerek kocaman biiii tatil yaptılar kendilerine. bende fedakar bir anne olarak doğum iznimin hemen öncesinde birleştireceğim ve daha erken ayrılacağım :)
şimdiden hayatımıza yön veriyorlar küçük yaramazlar.. kızlar brnim kızım son bir haftadır yeni bişey öğrendi. önceleri tekmeleme, vurma şeklindeydi hareketleri. ama şu sıralar sanki içimde bölee çırpınır gibi minik gıdıklayıcı hareketler yapıyor sürekli.. el mi çırpıyor ayakmı çırpıyor anlamadım. bu arada iyiden iyiye karnımızda iyice büyüdüler, gerçekten farkediliyorlar.
benimde yarın 2. tetanoz aşım var sağlık ocağında. ama normal doktor kontrolümüze daha çoook var. doktorum ayda bir çağırıyor ama ben miniki bu sürede çok özlüyorum...
bu arada doğum yöntemi sorulmuş, ben bi aksilik çıkmazsa normal istiyorum. ama hayırlısı olsun inş. hamişlerin son 2 ayda korkuları artıyormuş doğumla ilgili .nasıl rahatmısınız..

2. tetanoz aşımı oldum ben kızlar.diğeri 6 ay sonraymış bakalım.

doğum şekli olarak bende normal düşünüyorum ama dediğiniz gibi günler yaklaştıkça korku sarıyor insanı.doktorum henüz normal mi sezaryanmi birşey demedi.son aylarda herhangi bir olumsuzluk gelişmezse en sağlıklısının normal olduğunu düşünüyorum..bakalım hayırlısı

75lik şeker yüklemesi yüksek çıkanlardan biride benim 2haftadır diyetteyim şöyle anlatayım hergün 1 saat yürüyüş ve rahat 3 litre su ,sıfır karbonhidrat ve sıfır şeker desem o kadar zor geçiyor ki sabah peynır domates salatalık yumurta (haşlama) ama ekmeksiz ,öğlen ve akşam sebze yemekleri çorba ve bulgur pilavı bol yoğurt ve salata yıne ekmeksiz yenebilir .ben çoğunlukla aç geziyorum çünkü domates salatalık yanı çiğ olan sebze yıyemıyorum öğlen çalıştığım yerde herşey bana uygun olmayınca aç kalıyorum işte akşam ne yapabılırsem. ama merak etme bebek için bende korkmuştum kilo almaya devam ediyor.en zoruda bayramdı tatlı yemeden börek yemeden geçti gitti.senın değerin nasıl bilmiyorum inşaallah benimki gibi yuksek değildirde bu kadar katı olmaz

selamlar.
Bayram süresince görüşemedik.
Bugün bende tetanoz aşımın 2. dozunu oldum 3. doz şubatta yapılacakmış. ömür boyu koruma isteniyorsa 5 doz yapılıyormuş.

teşekkürler cevabın için :) ayrıca geçmiş olsun canım allah kolaylık versin çok zor gerçekten. ilginç olanı normalde yemesende yasak olunca daha zor oluyor. benim açık ve 1.saat normal 2.saat alınan 164 üst sınır 140 mış sanırım. senin kaç çıktı canım ben bu kadar katı diyet uygulamıyorum. eğer seninde böyleyse bende keseyim artık herşeyi. sabah kahvaltımız aynı. arada sütle tam tahıllı gevreklerden yiyorum. öğle ve akşam sebze yada kırmızı et yemeye çalışıyorum ama pilav patates varsa 2 kaşıkta olsa yiyorum. tabi asıl dayanamadığım meyva çok çok azalttım ama 1 dlim yesem vicdan azabı çekiyorum...

Son düzenleme:

Benim açlık 101, ilacı içtikten 1 saat sonrakı 262 ,2 saat sonraki de 153 çıktı .

günaydın kızlar..bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım..dün bebeğim çok az hareket etti gece sürekli döndüm durdum tekmelermi filan diye ....bendemi var bu endişe sadece korkuyorum hareket etmeyince bişey mi oldu diye..sabah neyse bir iki pıt pıt duydum..hemen tatlı bişiler yedim hareketlensin diye...

Benim açlık 101, ilacı içtikten 1 saat sonrakı 262 ,2 saat sonraki de 153 çıktı .

arkadaşım değerlerini yazmışsın hemen tahlil snuçlarımı getirip kıyasladım seninki çok fazla çıkmış.yani uyguladığın diyet bundan çok ağır sanırım.ben olsam yapamazdım heralde bünyem kaldırmazdı...allah kolaylık versin...

canım benimde açlık 71, 1.saat 172 ,2.saat 164 çıktı. sadece sonuncu değer yüksek gözüküyor. çok soru soruyorum ama diyet listeni doktorun mu verdi, yoksa diyetisyene falan mı gittin. bide testi tekrar isteyecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…