seninkine bakınca banyo setini almadığımı , bebek bakım setlerinden almadığımı gördüm bunları netten mi aldıydın .bende 3 zıbın takımı aldım bir kaç tane daha alacağım ama hastane çıkışıda almalıyım onlarda 50 den başlıyor fiyatları o yüzden 2 tane alırım .bebek arabasını bende seneye yazın alırım kışın gerek olmaz zaten bak daha pijama ve atletimiz var aslında en çok çantayı düşünüyorum kafama göre bulamıyorum
günaydınlarrrrr.biz yine erken kalktık bugün kızlar..herkes doğumdan sonra çok ararsın bu günleri uyuyabildiğin kadar uyu ama nerdeee biz 9 da uyanıyoruz(
canım bebek bakım setini ve banyo setini netten aldım ben..bir çok bebek alışveriş sitesi var araştırdımhala da araştırıyorum:)daha uyguna geldi.istersen yazarım aldığım siteleri...evet hastane çıkışları biraz pahalı ama bir çok parça va içinde ve bi 3 ay rahat giyindikleri için kıyıcaz paraya alıcaz:))çantaya daha bakmadım ama ben öyle üzerinde bebek resimleri olan mavili pembeli bebek çantalarından almıycam.hastane çantası ve bebek çantası olarak kullanabileceğim birşey almayı düşünüyorum..
ahh ahh.. bense her sabah 6 da kalkıyorum.. işe gitmek için.. ama artık iyice zorlaştı
ahh ahh.. bense her sabah 6 da kalkıyorum.. işe gitmek için.. ama artık iyice zorlaştı
hamilelikte en zoru gece uyuyamamak sanırım , vücuttaki yeni oluşumdan dolayı çabuk halsizleşmeye eğilim var bir de uykusuzluk eklenince o gün geçmek bilmiyor. yazın başından beri gün içerisinde üç dört defa duş alsamda her gece uyumadan önce soğuk su ile duş alıyorum ve uyumamı kolaylaştırıyor uyumakta zorlanan anneciklerde denerse faydasını kesinlikle görürler
artık işe gelip gitmek de zorlaşmaya başladı bu arada. çalışan anneler ne dişünüyor, biliyorsunuz 32. haftada yasal doğum iznimiz başlayacak. Ama çoğu anne adayları biraz daha çalışmaya gayret edip, izinlerini doğum sonrasına erteliyorlar..
bu arada duymuşsunuzdur sanırım. kürtaj yasası yeni meclis döneminde yeni bir paketle yasalaşacakmış. içinde doğum iznine yönelik iyileştirmeler de var. doğumu teşvik etmek için ücretli doğum izni de 6 aya çıkarılacakmış, sonraa kreş parası falan verilecekmiş.. umarım eylül ekim gibi yasalaşır da bize ve bebişlerimize hediye olur bu..
artık işe gelip gitmek de zorlaşmaya başladı bu arada. çalışan anneler ne dişünüyor, biliyorsunuz 32. haftada yasal doğum iznimiz başlayacak. Ama çoğu anne adayları biraz daha çalışmaya gayret edip, izinlerini doğum sonrasına erteliyorlar..
bu arada duymuşsunuzdur sanırım. kürtaj yasası yeni meclis döneminde yeni bir paketle yasalaşacakmış. içinde doğum iznine yönelik iyileştirmeler de var. doğumu teşvik etmek için ücretli doğum izni de 6 aya çıkarılacakmış, sonraa kreş parası falan verilecekmiş.. umarım eylül ekim gibi yasalaşır da bize ve bebişlerimize hediye olur bu..
kızlar merhabalar... umarım herkes iyidir.benimde bir kaç sorum var size yardımcı olur fikir verirseniz sevinirim.
1- ara ara kasık ağrım oluyor.idrara sıkışmış beklersinde ağrır ya öyle bişey. sizdede oluyormu.
2- bebek bakım setlerine baktım. banyosu falan için. eleye eleye 2 ye düştü. bübchen mi mustela mı sizce hangisini alayım bir tercih yaptınız mı.
3- dün bir tanıdığımızın 34.haftada doğum yaptığını duydum .şükür miniğimiz iyiymiş küveze bile koymamışlar. bunu duyunca korktum tabi. kıyafet vs. gibi ufak tefek şeyler var ama daha çok eksik var. odamız yapılmadı,ev temizlenmedi, kendime gecelik vs bulamadım gibi gibi.. ne zaman eksikleirnizi tamamlıcaksınız. 34. hafta gelmeden yapmalı mı herşeyi sizce....
4- bir çok yere baktım lohusa geceliği bulamadım. ya çok pahalı yada beden yok vs. ben izmirdeyim bilen varsa veya netten alan varsa fikir verebilir mi ?
kızlar merhabalar... umarım herkes iyidir.benimde bir kaç sorum var size yardımcı olur fikir verirseniz sevinirim.
1- ara ara kasık ağrım oluyor.idrara sıkışmış beklersinde ağrır ya öyle bişey. sizdede oluyormu.
2- bebek bakım setlerine baktım. banyosu falan için. eleye eleye 2 ye düştü. bübchen mi mustela mı sizce hangisini alayım bir tercih yaptınız mı.
3- dün bir tanıdığımızın 34.haftada doğum yaptığını duydum .şükür miniğimiz iyiymiş küveze bile koymamışlar. bunu duyunca korktum tabi. kıyafet vs. gibi ufak tefek şeyler var ama daha çok eksik var. odamız yapılmadı,ev temizlenmedi, kendime gecelik vs bulamadım gibi gibi.. ne zaman eksikleirnizi tamamlıcaksınız. 34. hafta gelmeden yapmalı mı herşeyi sizce....
4- bir çok yere baktım lohusa geceliği bulamadım. ya çok pahalı yada beden yok vs. ben izmirdeyim bilen varsa veya netten alan varsa fikir verebilir mi ?
kızlar daha öncede yazdım neden kimse cevap yazmıyor, bebekleriniz döndümü diye sormuştum. Bende yavaş yavaş alıyorum eksikleri ama hala daha çok var sadece şimdilik kıyafetlerimiz tamam çorap ve patiklerimiz hariç. Onun dışında kendime bişiy bulamadım gecelik v.s gibi çantamız hazır değil erken doğumdan korkuyorum ve bir an evvel onlarıda hazırlayacağım. Hasır beşik sepetimiz vardı onu süslemesini yaptım, şimdi sıra geldi şeker sepetinin süslenmesine valla hiç eksik bitmiyor, daha beşiğimizin minderi var bunu da alt açma gibi kullanırım düşündüm yorgan kılıfı yastığı ve alt açma için kumaş aldım o dikilecek yani daha çok, inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli bizi üzmeden doğar. hepinizi öpüyorum. bu arada erkek bebeğim isim yağız eymen düşündük sizce nasıl???
öncelikle merhaba kasık ağrıları çocuğun baskı yapmasından olabılır bende böyle bir ağrı olmuyor.
ikiside çok güzel ve kaliteli markalar bende sebamed düşünmüştüm bakalım
çocuk hareketlendıkçe bende erken olursa diye korkuyorum bizde aldık ama eksık o kadar çok ki herşeyi sıfırdan dizmemiz gerekınce bitmiyor.bende çanta ile gecelik sıkıntısı var bir alsaydım
canım benimde ara ara kasıklarım ağrıyor. çok korkuyordum. ancak doktoruma sordum. normalmiş. rahime giden kan damarlarının malum kan basınç oranları çok büyüdü. rahmin kendisinin büyümesi hala devam ediyor..bu gibi etkenler ara ara genleşmeye ve gerilmeye bağlı olarak ağrı yapabilirmiş. tabi dayanılmaz ve arada bir oluyorsa bu ağrılar. eğer çok fazla şiddetlenir ve geçmezse doktor kontrolünü ihmal etme.
bir diğer konu ise, araştırarak ve eleyerek iki marka belirtmişsin bakım setlerinde. neden bu iki marka acaba. ben çok araştırmadım ama. kendim de zaman zaman çeşitli ürünlerini kullandığım ve kadın doğum doktorumun da önerdiği sebamed setini almayı düşünüyorum bebişede. çünkü güvenilir ve kozmetik malzeme içermiyor. benim fikrim bu. ama diğerlerini araştırmadım açıkçası..
alışveriş konusuna gelince. ben bebeğin kıyafetlerini nerdeyse tamamladım sayılır. öle etraftaki mağazalardan avmlerden ne görüp beğendiysem aldım. intrnetten de çok sipariş verdiğim oldu. bu konuda e- bebek çok güvenilir bir site. ürünün ertesi gün teslim ediliyor ve neyse o. gerçekten her alışverişimden memnun kaldım. a dan z ye herşeyi bulmak mümkün. ben istanbuldayım. bura bi kaç mağazası da var. oradan gidip alışveriş yapıyorum. zannediyorum izmirde de mağazaları var karşıyakada. eğer sana yakınsa bütün bebek ve anne ile ilgili ürünleri orada bulabilirsin.
diğer alışverişlerime gelince. bebeğe kıyafet almaktan başka daha hiç bişeyyy yapmadım. ne kendime, ne de bebişin odasına. dedğin gibi erken süpriz yaparda gelirlerse yandık. ama ben çok geçe de bırakmıcam eylül ayında büyük alışverişimi yapmayı düşünüyorum. malum havalar çok sıcaktı. dışarda dolaşma helede bu halde çok zordu. artık istanbul serinliyor. bu gün 8 derece birden düştü hava.. gelsin alışverişler...:)
bu arada markafonide arnetta indirimde. lohusa gecelik ve pijamaları var. ben bi takım pijama aldım. umarım bedende sorun yaşamam. ilgilenen olursa diye yazayım dedim[/QUOT
teşekkürler canım..güle güle giy...
kızlar bizde bugün bişeyler alalım diye çıktık ve hastane çıkışlarını aldık 2 tane...babetto marka aldık..çok şirinler...
bizim ve herkesin uyku problemine devam sanırım..artık ne yapacağımı şaşırdım vallahi..uyuyamayınca ertesi günüde kendimi kötü hissediyorum...ama dediğiniz gibi sanırım vücut bizi doğumdan sonraya hazırlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?