2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

canım, bende 24 haftalıkken kontrole gittiğimde duruşu normal yani aşağıya doğru demişti doktor. ama diğer arkadaşımın da cevap verdiği gibi şuanda çok hareketliler. sürekli yer değiştirip, sağa sola, aşağı yukarı oynuyorlar. henüz doğum için belli olmaz ki.. son zamanlarda artık iyice büyüyüp, hareketlerinin tamamen kısıtlandığında doktor artık dönme şansının az olduğunu söyler ters bir durumda ise zaten :)
ooo sen ne güzel hazırlıklar yapmışsın..bende öyle beceriler yoktur. maşaallah bebişin şanslı. ismi de çok güzel, hayırla gelsinler inş.

bebetto çok güzel kaliteli bir marka. hayırlı olsun. e bebekte de bebepan markada güzel indirimler var. biraz pahalı gibi görünüyor ama ben kız yenidoğan ürünlerinin nerdeyse hepsinden aldım. çok kaliteliler.. görünüşünden bile anlaşılıyor... parasına değer.. hele o minicik triko hırkaları, kadife elbiseleri, salopet takımları, tulumları çok muazzam..
bebişin yatağına gelince, evim çok küçük olduğu için ayrı bir oda yapmayıp, yatak odasına bir karyola beşik alıcam. çok tereddütte kaldım. park yatak mı alsam diye ama ne bilim yine mobilya ağır bastı. sanki park yatakta bebiş rahat edemicek gibi geliyor. çilek mobilyadan küçük boyutlarda (büyümeyen) çok cici bir yatak beğendim. biraz pahalı ama çok kaliteli çileğin de ürünleri.. gelecek maaşla siparişi vericem inş. 1-2 sene kadar zannediyorum yanımdan ayıramam zaten. sonrada küçük odamı çocuk odasına çeviricem. siz neler düşünüyorsunuz..

bebek arabasını şuanda almıcaz. çünkü ilk etapta gerek olmaz zaten kış bebeği bizimkiler. şöyle nisana doğru alırız. onuda hantal olmasın diye baston puset tarzı hafit katlanır özellikte düşünüyorum. oto koltuğu olarak da kullanılabilen bir ana kucağı almayı düşünüyorum, kızlarrr onların da içini inceledim. çok çukur değiller mi, minişler içinde iki büklüm nasıl yatacaklar..

günaydın..teşşekkür ederiz teyzesi daha iyileri sizin olsun ama sen tamamlamışsın herşeyini söylediğine göre kıyafet anlaında güle güle giysin bebişlerimiz inşallah.tavsiyen içinde teşekkürler o siteye bende bakıyorum aklımda bikaç bişey alıcam sanırım..

oda konusunda da benzer durumlar yaşamışız benimde küçük bir odam var çalışma odası olarak kullanıyorduk.ve birde yatak var orda gelen misafirler için..boşaltsakmı boşaltmasak mı diye düşündük birden gaza geldik ve oda yaptık bir hevesle..yatak duracak orda ama diğer eşyaları boşaltcam..yatak odasınada park beşik alıcaz yanımıza..hem tatillerde memlekete götürmek açısından iyi olur diye düşündük.

ana kucaklarını inceledim bende onların arkasına içine destek yastıkları oluyormuş onlardan alınacak sanırımki ilk aylarda rahat etsin bebişlerimiz.marka olarak daha henüz karar vermedik biz..

JANE nin Matrix Light modeli var ; portbebe ve ana kucağı olabiliyor . ana kucağı satıcıları genelde ikna edebilmek için " bebek cenin pozisyonuna benzer yatabiliyor doktorlar tavsiye ediyor " diye cümleler kuruyor fakat tamamen yanlış , özellikle ilk altı ay bebek düz pozisyonda yatmalı , ana kucağında yatıyorsada saatte bir düz bir yere alınıp omuriliği rahatlatılma (omuriliğinin düzgün gelişimi açısından) , o yüzden bu model çok kullanışlı düz konumdan ana kucağına kadar dört kademeli dikleşme özelliği var , istediğin zaman düz istediğin zaman dik olarak kullanılabiliyor . JANE TRİDER bebek arabasıyla birliktede satılıyor.

bu zamana kadar benımkı dönmedi bakalım cumartesi kontrolumuz var ama daha da erken değil mi ? isim biz de emir yağıza karar verdik inşaallah hayırlısı ile burda doğum haberlerinide veririz

bu arada markafonide arnetta indirimde. lohusa gecelik ve pijamaları var. ben bi takım pijama aldım. umarım bedende sorun yaşamam. ilgilenen olursa diye yazayım dedim

canım evet gerçekten çok güzel modeller var. fiyatları da çok uygun. netten biraz araştırdım da çok pahalı yaa. işin içine lohusa , hamile kıyafetleri gibi kelimeler girince fiyatlarıda iyice şişiriyorlar.

arnetta bilinen kaliteli bir markamı, sen biliyormuydun bu ürünü. bende almak istiyorum ama kalitesinden emin olamadım.
aayyyy kızlar bu arada nette gezindikçe çok tatlı şeyler buldum. içimde kalmasın hep özenirdim. böle süslü püslü lizoz da giycem kışlık çok güzel tasarım yapmışlar... :))

inşaallah hayırla gelsin bebişler.. cicilerini de hep sağlıcakla giysinler... off yaa süre de daraldıkça insan heyecanlanmıyor değil.. o kadar güzel tatlı telaşlarmış ki..
sende çok iyi düşünmüşsün. hayırlı olsun.
benim fazladan odam yoktu işte şimdilik idare edicem. evet artk ekstradan içini yumuşacık döşeriz bizde ana kucaklarıın :))
aslında travel sistemler de var. onlarda güzel görünüyor. ama onların arabaları çok hantal ve ağırlar. ben böle arabasını, bebişi, eşyalarını tek başıma idare edebilerek taşıyabileceğim türden istiyorum.. off herkes bişi diyor. şu arabalar konusu da drya hakikaten..herkesin beğenisi ayrı..

canım dediğin modele baktım özellikleri çok güzel ama fiyatı uçmuş durumda..ben o fiyata odasını hazırlarım:))ama yinede saol tavsiyen için

günydın kasım anneleri ve güzel bebişleri...bebişleriniz nasıl..bizim kontrole çok var doktorumuz yıllık izine çıkmış.ayın 22 sinde kontrolum ama ben çok özledim oğlumu...eşime diyorum keşke bir imkan olsada eve ultrason aleti alabilsek yada karınlarımız şeffaf olsa dıştan bakıldığında görülse her saniye neler yaptıkları bebeklerimizin

kızlar bizde doğum için badana boya ev dekarasyonuna başladık...çok yorucu bi dönem...bebeğim için biraz alışveriş yaptım ama daha çok eksik var.en büyük korkum bebeğimin vaktinden önce bize gelmek istemesi...ve daha kendime bişey almadımm.evi bitirip öyle başlıcam.bu arada kızım da 1.sınıfa başlıyor.iki misli bi yoğunluk bizi bekliyor...doğum çantamı hemen hazırlıcam bi köşede dursun.ne olur olmaz...bu arada oğluma mustafa emir ismini düşünüyoruz...RABBİM sağlıkla hepimizin kucağını doldursun....

Canım arkadaşımla dün kestik nevresim alt açmasını falan dikilecek artık, Bebek şekerlerini bende önce kendim yapayım diye düşündüm sonra çok uygun fiyata yaptırdım. Ama şekerler için sepetin süslenmesi beni bekliyo, ben 4 aylıktan beri doktorum her gittiğimde bebek ters duruyo kafası yukarda yani bunu söylüyodu sanki doğum anı gelmiş çatmış gibi sonra dr değiştirdim geçen ay bakalım haftaya perşembe kontrolüm var gideceğim inş dönmüştür artık normal doğum istiyorum ya bakalım hayırlısı.

kızlar ya bende hiç heves yok bu pijama takımlarında falan içim geçmiş sanki...yada 5. çocugumu doğuruyomuşum gibi hissediyorum.halbuki çooook süslü bir tipim normalde.. ama hamilelikten beri boyle saldım makyaj bile yapasım gelmedi :26:

canım Allah kolaylık versin....senin işin bizimkinden biraz daha zor olsa gerek çünkü bide abla var bide evin işini çıkarmışsın...hallolur inşallah..çanta hazırlama konusunda haklısın sanırım bebeklerimizin ne zaman geleceğini bilmiyoruz...bende biran önce yapıcam ufak tefek başladık zaten..ismide çok güzel..emiri bende istiyordum ama eşim istemedi..ismiyle yaşasın inşallah

çok ilginç bi durummuş seninki arkadaşım..valla çok hevesleniyorum ben ama genelde bebekle ilgili olan şeylerde..sanırım bende saldım kendimi biraz hamilelikten sonra..

merhaba kızlar,

eksikleri tamamlamaya başladık yavaş yavaş kendime bir takım netten pijama söyledim, bir takım gecelikte bugün buldum aldım. 130 lira verdim çok mu para verdim bilemiyorum ama gecelik sabahlık terlik taç hatta mevlüt örtüsü bile var. kısmet olursa mevlüttede giyerim dedim bakalım. kaç takım alacaksınız kendinize kışlıklar henüz gelmemiş belki bir tanede kışlık gecelik alırım diye düşünüyorum. yeterlimi sizce.birde oğluşun odasını aldık. pazar boyanacak odası 15 güne gelir heralde. allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . sona yaklaştıkça hem paniğim artıyor hemde korkum... kısmetse resimlerinide paylaşırım.

canım geç gördüm. arnetta güzel bir marka . bende 100 lira falandı baktığım pijamalar 40 a görünce alayımd edim. hatta bugün gecelik takımı aldım 130 a .ekru istiyordum ama çok iç gösteriyor aklınızda bulunsun.alamdım

ah canım başlarda özellikle doktor kontrolünü bekleyemiyordum hiç .benimde hayalim ultrason almaktı eve :) özlüyor insan hele büyüdükçe daha bir merakla bekliyor.

eline sağlık şimdiden ben herşeyi hazır alıyorum ne yazık ki. ben ise normalden korkuyorum ama doktorum normal geleck gibi diyor. hayırlısı hangisi ise o olsun hakkımızda sağ salim gelsinlerde...

hamilelik hormonları ... bende kendimle hiç ilgilenmiyorum ama bebiş için bütün planlarım. erken doğuranları duymaya başladıkça korkudan kendi eksikleriminde telaşına düştüm işte ...

Canım netten nerden verdin pijama gecelik siparişini bir ben bulamadım, link yazarsan yada resim eklersen görmüş olurum. Amin canım inş sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

bu zamana kadar benımkı dönmedi bakalım cumartesi kontrolumuz var ama daha da erken değil mi ? isim biz de emir yağıza karar verdik inşaallah hayırlısı ile burda doğum haberlerinide veririz

Canım ismiyle yaşasın sizinde pek güzelmiş isminiz. Bencede erken ama dr her kontrolümde ters dedikçe panik oldum dr değiştirdim bu dr da erken dedi bakalım bizimde haftaya perşembe kontrol inş güzel haberler alırız.

öncelikle kolay gelsin yorucu olmaz olur mu bak senın bir tane daha çocuğun varmış sorumluluğun daha fazla ama dikkat et kendini yorma yolun yarısını atlattık hayırlısıynan birde doğum yaparsak tamamdır.ismi çok güzel bu sene emir senesi mi yada ben de koyacağım için daha çok dikkatimi çekiyor

bu doktorlar için gecen bir abla doktor insanın hem parasını hem aklını alır dedi gerçekten doğru biz de her gittiğimizde yeni bir sorun çıkıyor ama bir sonrakı kontrolde düzelmiş oluyor tabi biz 1 ay stres oluyoruz mesela şimdide gebelik şekeri çıktı bizi o kadar korkuttu ki 3 haftadır diyetteyim bakalım yarın kontrol var .ama senın sorunlada yakında karşılaşabilirim gibi rabbim daha büyük sıkıntı vermesin hayırlısıynan kucağımıza alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…