2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Canım netten nerden verdin pijama gecelik siparişini bir ben bulamadım, link yazarsan yada resim eklersen görmüş olurum. Amin canım inş sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

canım arkadaşım henüz yanıtlamamış sipariş verdiği yeri. ben sana linkini atıyorum. çünkü bu kampanyanın şuanda son yarım saati kalmış, bak sende beğenirsin belki:)

http://www.markafoni.com/product/arnetta-5/all/

günaydın kasım anneleri..

sabah tartıya çıktım birşey yemeden 73,5 geldim 7 kilo almış bulunuyorum.7. ayı 75 ile kapatırsam iyi diyorum daha 20 gün var.doktorumdan azar işitmek istemiyorumsizin kilolar ne alemde?

kızlar birde benim artık sağıma ve sol tarafıma yatmaktan kemiklerim ağrıyor..dönüp duroyorum gece..bazen kendimi sırt üstü yada hafif yüzüstü yatarken buluyorum eşim uyandırıyor yada ben farkedip dönüyorum hemen..sizde durum nasıl...birşey olmuyodur dimi oğluma..

canım, olası doğum günümüz neredeyse aynı seninle. ve çok komiktir hep aynı günlerde aynı şikayetlerden yakınıyoruz :)) bebişlerimiz rahat vermiyor annelerine.aynen dediğin gibi geceleri çok ağrılarım oluyor. bazen bi uyanıyorum sırt üstü, yüz üztü pozisyonlara geçmişim. bende rahatsız oluyorum bu durumdan ama uyurken farkında olamıyorum. ama sanırım sağ ve sola yatmaktan artık çürümüş gibi hissettiğim için böyle gelişiyor napalım. bebişlere bişeycik olmaz annesi.. şimdiden ne kadar fedakar olduk. herşeyi onların rahatı olsun diye değiştirdik. ben karnımın altına ufak yumuşak bir yastık koyarak altındaki boşluğu dolduruyorum ve kendimi daha iyi sabitliyorum. tavsiye ederim. bazende bacaklarımın arasına alıyorum yastığı. ama yinede 10 dk yattığım yönüm tamamen ağrıyıp tutulduğu için sürekli pozisyon değiştirmem gerekiyor (
napalım dayanıcaz..
kilolara gelince bende aynı şekilde şuanda 73-74 kilodayım. ama ben 64 kilo ile hamiş kaldığım için yaklaşık 10 kilo aldım.
senden çok almışım yani..

bu arada çatlaklarla ilgili vücuduzda değişmeler varmı kızlar.. ben dün duş sonrası iyice kontrol ettim de kendimi, karnımın hiç bir yerinde çatlak henüz yok( umarım da olmaz) ama kasıklarımın olduğu yerde yani bacaklarımla belimin birleşme noktalarında çok hafif büzüşme gördüm biraz. önceleri bunlar morumsu kan birikmesi şeklindeydi. ben birden kilo almaya bağlı bacaklara baskı nedeniyle olumuştur dedim ama rengi açılmış, sanırım çatlaklar baş göstermeye başladı. çok üzüldüm yaa. umarım artmaz ve belirginleşmezler

kötümüyüm ama aynı rahatsızlıkları yaşayan arkadaşlarımı gördükçe ohh be diyorum:))canım yastık olayını duymuştum ama denemedim karnımın altı için ama deniycem madem işe yarıyor...

benimde karnımda yada karnımın altında çatlak oluşumu yok ama belimden kalçama doğru bende de var yırtılmalar gün aşırı bebek yağı sürüyorum ben bakalım faydası olacak mı...çoğalmadan bebişlerimizi alalım kucaklarımıza sağlıkla inş..

kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

canım endişelenmen çok normal, seni çok iyi anlıyorum. doktorunun verdiği ilacı bilmiyorum nasıl etki eder. ama kendi takip ettiğin kadın doğumcunsa bunu veren , bazen riskli olsa bile hamilelikte mutlaka kullanman gerekiyordur rahatsızlığının geçmesi için. çünkü enfeksiyonlar ileri derecede tedavi edilmeden artarsa bebeğin sonlanmasına neden olabilir.
doktorun verdiyse ve kullanmanda bir mahsur görmediyse tevekkül et Allah'a, ve şifa için iç bence. aynı durumu bende 11 haftalıkken yaşamıştım. o kadar dikkat etmeme rağmen çok ileri derecede üşüterek ancak antibiyotikle geçecek bir soğuk algınlığım oluşmuştu. banada antibiyotik ve benzeri ilaçlar verdi kullanmam için. ilk 3 ay organ gelişimleri için çok riskli olsada, rahatsızlığım dahada artırıp, bebeğime zarar vermesindense ilaçları içtim mecburen. hayırlısı olsun inş. şimdi ise 7 aylık hamileyim. Rabbime güveniyorum, O korumuştur bebişimi.

daha bu zamanda çocuk ters demek nekadar da saçma bişey canım yaa.. benim teyzemin kızının bebeği son gün düz döndü.. onlar şu an içimizde kaç takla atıolar.. ne alaka yaaaa

bende hamileliğimin 10lu haftalarında idrar enfeksiyonu geçirdim . hemde üst üste dört kez idrarda bol miktarda lökosit, eritrosit ..vb türevleri oldukça çoktu . doktorum banada antibiyotik verdi fakat ben kullanmadım . bol sıvı tüketmek çok önemli . moral olarak insan çok kötü oluyor ilaç kullanıp kullanmama arasında gidip geliyor normal dönemde olsa bitkisel yöntemleri denerim diyor insan kendi kendine ama hamilelik süresinde bazı bitkileri kullanmak bile yasakken (düşüğe sebep oluyor) kimyasal ilaç kullanmanın tam çelişkisinde kalıyor . ben ilaç kullanmayıp bol sıvı tüketmeye çalıştım . Allah acil şifalar versin

Merhaba sevgili anne ve anne adayları...Bende her şey yolunda giderse 10 kasımda 2.oğlumu doğuracağım inşallah...İlki erken doğmuştu,bundada aynı risk var..Buraya yazıyorum ama kimbilir belki de eylül -ekim annesi falan olurum..umarım bu vaktinde gelir.hepinize sağlıklı bebekler diliyorum..

günaydın herkese.. bir hafta sonu daha bitti..bebeklerimize biraz daha yaklaştık.. kızlar nasıl doğurmayı düşünüyor sunuz? karar verdiniz mi?

kızlar benden de herkese günaydın.. of yaa haftasonu evde ne kadar da yorulmuşum. minik kuzum bile hiç oynamadı pustu karnımda bi köşeye. evde durdukça bisürü iş çıkardım. kocaya da iyi zulmettim hee... ama evimiz mislerr gibi oldu... derken :)) son viledanınbir kova kirli suyunu olduğu gibi yeni yıkanmış halımın üstüne bi güzel döküverdim... isyan ettim yaa...
Allahtan işe geliyorum da, hafta içi kızım dinleniyor..:)
ben normal doğum istiyorum. bakalım şartlar neyi elverecek. siz hiç doktorunuzla doğumla ilgili konuştunuzmu, yani şimdiden elverişli olup olmadığını söyleyebiliyorlarmı?

Geçen hafta bende eşime tüm evi temizlettim camlar perdeler derken çok yoruldu garibim ama yapacak birşey yok.bende doğum olarak hangisi hayırlıysa diyorum ama genelde özel hastaneler sezeryana yöneliyor yani burda onu farkettim

meraba kızlar...iş başı yaptık bugün okulumuza gittik geldik..asıl 2 hafta sonra başlıyor maratonda olsun :))

doğum şekli olarak benide bu ara bir telaş sardı..normal istiyorum ama o sancıyı çekmekten korkuyorum.birde biz ilçdeyiz benim hastane merkezde ve 1 saat arası.normal olurda yetişemem diye telaş var. sezaryan olsa diyorum günün gelince gider yatarsın hastaneye beklersin diyorum..ama onunda sonrası çok sancılı işte onuda göze alamıyorum..ama bu ara epidural normal doğum aklıma yattı gibi.doktorumla daha konuşmadık ama bu randevumda sormayı düşünüyorum bakalım..

ben biraz geç farketmişim ama bende 17 kasımda doğum yaptım,bebeklerimiz büyüyorr hanımlar burdamısınız hala

Aynı gün doğum yapmışızz, tanışmak isterim. :)

Bebeklerimiz büyüyorr..Ne peyniri veriyorsunuz? Kahvaltıda ne yediriyorsunuz.Çorbası pekmezi cartu curtu paylaşalım.Paylaştıkça bilgilenelim.Bilgilendikçe doğrusunu yapıp bebeklerimizi büyütelim. Ha diyebilirsiniz ki biz paylaştık okumadınmı??? 63 sayfanın hepsini nası okiiim yaaaahu :)

canım biz daha doğum yapmadık..kasımda yapıcaz inşallah..63 sayfayı okumana gerek yok yani sen o aşamaları çoktan atlatmışsın zaten

günaydın kızlarr..
gecem çok kötü geçti, hep kötü kötü rüyalar gördüm. zaten bacak ve kasık ağrılarım bu gece en had safadaydı ve sürekli kalktım. dayanılmaz ağrılar çektim. belki onunda etkisiyle daldığım kısa aralıklarda gördüm rüyalarıda. bi kızım erken geliyordu dünyaya. bi kanamam başlıyodu, bi amniyon sıvısı erken patlayıp almak zorunda kalıyolardı. hep sağlığı tehlikedeydi yani mink kuşumun. çok endişelendim. of Allahım hayırlısı ile bi gelseler şu dünyaya . onlara yeterki bişi olmasın. ben ağrıları çekmeye razıyım...
amaaaa en güzeli de dün çilek mobilyadan kızımızın karyola siparişini verdik. çok tatlı bişi. cibinliği, uyku seti, aksesuarları, raflarıyla beraber çok uyumlu bir kombine yaptık. napayım ayrı odam yok ama annesinin odasında ona çok cici bir köşe yapıcam eğleneceği :)))
birde bir süpriz oldu. beşik bakmaya babaanne ve dede de geldi yanımızda. ve dünkü tüm masrafları onlar karşıladı. bizim için çok iyi oldu yaa :)) ilk torunda öyle oluyormuş. kızımın çeyizini hazırlıyor babaannemiz :) bu arada ayın 15 ine kadar çilek te %50 indirim var. gerçekten hem çok kaliteli hemde şuan uygun fiyatlar. düşünen arkadaşlarım için kaçırmayın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…