Canım netten nerden verdin pijama gecelik siparişini bir ben bulamadım, link yazarsan yada resim eklersen görmüş olurum. Amin canım inş sağ salim kavuşuruz bebişlerimize
günaydın kasım anneleri..
sabah tartıya çıktım birşey yemeden 73,5 geldim 7 kilo almış bulunuyorum.7. ayı 75 ile kapatırsam iyi diyorum daha 20 gün var.doktorumdan azar işitmek istemiyorumsizin kilolar ne alemde?
canım, olası doğum günümüz neredeyse aynı seninle. ve çok komiktir hep aynı günlerde aynı şikayetlerden yakınıyoruz :)) bebişlerimiz rahat vermiyor annelerine.aynen dediğin gibi geceleri çok ağrılarım oluyor. bazen bi uyanıyorum sırt üstü, yüz üztü pozisyonlara geçmişim. bende rahatsız oluyorum bu durumdan ama uyurken farkında olamıyorum. ama sanırım sağ ve sola yatmaktan artık çürümüş gibi hissettiğim için böyle gelişiyor napalım. bebişlere bişeycik olmaz annesi.. şimdiden ne kadar fedakar olduk. herşeyi onların rahatı olsun diye değiştirdik. ben karnımın altına ufak yumuşak bir yastık koyarak altındaki boşluğu dolduruyorum ve kendimi daha iyi sabitliyorum. tavsiye ederim. bazende bacaklarımın arasına alıyorum yastığı. ama yinede 10 dk yattığım yönüm tamamen ağrıyıp tutulduğu için sürekli pozisyon değiştirmem gerekiyor(
napalım dayanıcaz..
kilolara gelince bende aynı şekilde şuanda 73-74 kilodayım. ama ben 64 kilo ile hamiş kaldığım için yaklaşık 10 kilo aldım.
senden çok almışım yani..
bu arada çatlaklarla ilgili vücuduzda değişmeler varmı kızlar.. ben dün duş sonrası iyice kontrol ettim de kendimi, karnımın hiç bir yerinde çatlak henüz yok( umarım da olmaz) ama kasıklarımın olduğu yerde yani bacaklarımla belimin birleşme noktalarında çok hafif büzüşme gördüm biraz. önceleri bunlar morumsu kan birikmesi şeklindeydi. ben birden kilo almaya bağlı bacaklara baskı nedeniyle olumuştur dedim ama rengi açılmış, sanırım çatlaklar baş göstermeye başladı. çok üzüldüm yaa. umarım artmaz ve belirginleşmezler
kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
canım arkadaşım henüz yanıtlamamış sipariş verdiği yeri. ben sana linkini atıyorum. çünkü bu kampanyanın şuanda son yarım saati kalmış, bak sende beğenirsin belki:)
http://www.markafoni.com/product/arnetta-5/all/
kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar benden de herkese günaydın.. of yaa haftasonu evde ne kadar da yorulmuşum. minik kuzum bile hiç oynamadı pustu karnımda bi köşeye. evde durdukça bisürü iş çıkardım. kocaya da iyi zulmettim hee... ama evimiz mislerr gibi oldu... derken :)) son viledanınbir kova kirli suyunu olduğu gibi yeni yıkanmış halımın üstüne bi güzel döküverdim... isyan ettim yaa...
Allahtan işe geliyorum da, hafta içi kızım dinleniyor..:)
ben normal doğum istiyorum. bakalım şartlar neyi elverecek. siz hiç doktorunuzla doğumla ilgili konuştunuzmu, yani şimdiden elverişli olup olmadığını söyleyebiliyorlarmı?
Merhaba arkadaslar,
17 Kasimda allah izin verirse bebegim dunyaya gelecek. Suanda 13. haftama girdim. Burada benzer bir konu goremedim ama benim gibi kasimda bebegini bekleyen annelerle konusup tanismak isterim. Bizde ne gibi degisiklikler oluyor ve bebegimizdeki degisiklikleri ve buyumesini paylasmak isterim.
Insallah guzel paylasimlarimiz olur ve hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimize kavusuruz
Bebeklerimiz büyüyorr..Ne peyniri veriyorsunuz? Kahvaltıda ne yediriyorsunuz.Çorbası pekmezi cartu curtu paylaşalım.Paylaştıkça bilgilenelim.Bilgilendikçe doğrusunu yapıp bebeklerimizi büyütelim. Ha diyebilirsiniz ki biz paylaştık okumadınmı??? 63 sayfanın hepsini nası okiiim yaaaahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?