Bebeklerimiz büyüyorr..Ne peyniri veriyorsunuz? Kahvaltıda ne yediriyorsunuz.Çorbası pekmezi cartu curtu paylaşalım.Paylaştıkça bilgilenelim.Bilgilendikçe doğrusunu yapıp bebeklerimizi büyütelim. Ha diyebilirsiniz ki biz paylaştık okumadınmı??? 63 sayfanın hepsini nası okiiim yaaaahu :)
günaydın kızlarr..
gecem çok kötü geçti, hep kötü kötü rüyalar gördüm. zaten bacak ve kasık ağrılarım bu gece en had safadaydı ve sürekli kalktım. dayanılmaz ağrılar çektim. belki onunda etkisiyle daldığım kısa aralıklarda gördüm rüyalarıda. bi kızım erken geliyordu dünyaya. bi kanamam başlıyodu, bi amniyon sıvısı erken patlayıp almak zorunda kalıyolardı. hep sağlığı tehlikedeydi yani mink kuşumun. çok endişelendim. of Allahım hayırlısı ile bi gelseler şu dünyaya . onlara yeterki bişi olmasın. ben ağrıları çekmeye razıyım...
amaaaa en güzeli de dün çilek mobilyadan kızımızın karyola siparişini verdik. çok tatlı bişi. cibinliği, uyku seti, aksesuarları, raflarıyla beraber çok uyumlu bir kombine yaptık. napayım ayrı odam yok ama annesinin odasında ona çok cici bir köşe yapıcam eğleneceği :)))
birde bir süpriz oldu. beşik bakmaya babaanne ve dede de geldi yanımızda. ve dünkü tüm masrafları onlar karşıladı. bizim için çok iyi oldu yaa :)) ilk torunda öyle oluyormuş. kızımın çeyizini hazırlıyor babaannemiz :) bu arada ayın 15 ine kadar çilek te %50 indirim var. gerçekten hem çok kaliteli hemde şuan uygun fiyatlar. düşünen arkadaşlarım için kaçırmayın derim..
günaydın kızlarr..
gecem çok kötü geçti, hep kötü kötü rüyalar gördüm. zaten bacak ve kasık ağrılarım bu gece en had safadaydı ve sürekli kalktım. dayanılmaz ağrılar çektim. belki onunda etkisiyle daldığım kısa aralıklarda gördüm rüyalarıda. bi kızım erken geliyordu dünyaya. bi kanamam başlıyodu, bi amniyon sıvısı erken patlayıp almak zorunda kalıyolardı. hep sağlığı tehlikedeydi yani mink kuşumun. çok endişelendim. of Allahım hayırlısı ile bi gelseler şu dünyaya . onlara yeterki bişi olmasın. ben ağrıları çekmeye razıyım...
amaaaa en güzeli de dün çilek mobilyadan kızımızın karyola siparişini verdik. çok tatlı bişi. cibinliği, uyku seti, aksesuarları, raflarıyla beraber çok uyumlu bir kombine yaptık. napayım ayrı odam yok ama annesinin odasında ona çok cici bir köşe yapıcam eğleneceği :)))
birde bir süpriz oldu. beşik bakmaya babaanne ve dede de geldi yanımızda. ve dünkü tüm masrafları onlar karşıladı. bizim için çok iyi oldu yaa :)) ilk torunda öyle oluyormuş. kızımın çeyizini hazırlıyor babaannemiz :) bu arada ayın 15 ine kadar çilek te %50 indirim var. gerçekten hem çok kaliteli hemde şuan uygun fiyatlar. düşünen arkadaşlarım için kaçırmayın derim..
kötü rüyalar görmüyorum ama bacak krampları çok kötü oluyor :s magvital kullanıyorum arada kramplar, kasılmalar için ilaç kullanmak istemediğimden onu da düzenli almıyorum ama bu gece çok kötüydü resmen yataktan fırlar gibi doğruldum bacağıma giren kramptan :s bir saat sonra aynı şiddette öbür bacağıma aynısı oldu . sabah kalktığımda bacaklarımın ağrısından adım atmakta zorlanıyorum resmen , umarım senin ağrıların bu şekilde değildir ...
günaydın kızlarr..
canım biz rüyalarını iyiye yoralım iyi olsun.. tersi olur zamanında sağlıcakla alırsın kızını kucağına inşallah..benimde gecem çok kötüydü kramplar başladı bende de ve gözüme bir gram uyku girmedi..ama vücudum alıştı sanırım uykusuzluğa gün boyunca gayet iyiydim ama gece eşin yanında uyurken senin dönüp durman kalkıp dolaşman çok kötü bir duygu(bu günler geçecek diyorum hayırlısıyla....
bebek odanız hayırlı olsun ..oda yapmıycam demiştin ama yinede bir oda da olabilecek şeyleri almışsın..babaanne ve dedenin kesesine bereket ne diyelim:))bizde öyle bir adet yok her şeyi kendimiz alcaz sanırım..doğumdan sonra onlar ne yaparlarsa artık onlara kalmış..zaten yanlarımızda olsunlar destek olsunlar yeter..özellikle kendi annemin desteğine çok ihtiyacım olucak..oğluma annem bakacağı için..güzel günlerde inş...
canım valla bizim kızın dedesi ve babaannesi bebek odasını anneanne ve dede alır diyorlar. çok şanslı kızın Allah bahtını açık eder inşallah kuzularımızın. :)
bebeğinin cicleri hayırlı olsuın canım.
bende abuk sabuk rüyalar görüyorum. bu gece rüyamda deprem olduğunu gördüm. rüya tabirlerine baktım hamile kadının çocuğunu düşürmesine delalettir diyor. içim nasıl huzursuz anlatamam. keşke bakmasaydım.
canım model çokı güzel ben çok beğendim.. tam istediğim aradığım gibi birsey peki bu marka nerde satılıyor?? biz hep baktık 1,500 den aşağıya düzgün bişey göremedik bunun fiyatıda cok iyimiş...
kızlar bu arada ben bebiş için ilk etapta sadece hani şu 3 amaçlı kullanılan anakucağı-taşıma-oto koltuğundan alırım ilk ayları için diyordum. bahardan sonrada baston puset alırım hafif olması için diye düşünüyordum. ama ürünleri inceledikçe kafam iyice karıştı.. siz ne yapacaksınız bu konuyu. herkesin beğenisi tercihi farklı farklı bu konuda. birisi bir markayı çok överken, birisi hiş memnun kalmamış.
baston pusetler diğer arabalara göre baya bir hafif, 7-8 kg civarındalar. ama kimi arabalar çok ağır 13-14 kgma kadar bile olanlar var.
travel sistemler fena değil gibi,taşıma koltuuğnu ayrı arabayı ayrı alacağıma 2li takım halinde olanlardan mı alsak. onların da konforluları yükseliyor fiyatta. şu krafın, chicconun modelleri nasıl sizce..
siz ne düşüyosunuz bu konuda.. benim kafam çok karıştııııı(((
sevgili arkadaşım hoşgeldin ama bu topikteki hiç kimse henüz doğum yapmadı, hepimiz hamişiz daha.. seninde bebişin hayırlı olsun. belki sen topik konu başlıklarını karıştırdınız. çünkü kasım anneleri topiği ayrı, burası 2012 kasımda bebeklerini bekleyen annelerin topiği.. darısı bizim başımıza.. ama sizin tecrübelerinizden faydalanabiliriz :)
" giyimolog " unda dediği gibi insanın kendisi kullanmadan tam anlamıyla neymiş nasılmış anlayamaz , ama yapılan yorumlar daha önce hiç dikkate almadığı birşeyi düşünmeye sevk edip kendince karara varması açısından yine de yardımcı olur , faydası var bence :)
bende bebek arabasını alma aşamasında da sonrasında da hala yorumları okurum :) mesela bazı anneler ve anne adayları alttaki sepetin büyük olmasını istiyor . dışarıda gezerken hamileliğimin başında bebeklere bakarken şimdilerde araç-gereçlerine gözüm takılıyor :) bebek arabasının altındaki fileyi (hemen her modelde ya dört yanı ya da iki yanı illa ki file oluyor) çok doldurmasan bile az bişey koymayla yere çok yakın oluyor , oraya bebeğin battaniyesini koyandan tutun biberon koyana kadar birçok anne gördüm . yerden kalkan tozun tamamı üzerine yapışır daha yukarıda olsa gelmez mi gelir ama iyice yerle bir oluşu benim içimi rahat ettirmez . yaz bile olsa yerlerde su birikintileri çamurlu sular çok oluyor illa ki tekerlekten pis şeyler sıçrar diye düşünüyorum ve ben o fileyi hiç kullanmayı düşünmüyorum tamamen çıkartacağım daha kullanmadan . yani birçok şey aslında insanın bakış açısıyla kendiliğinden şekilleniyor :)
" saidem " bence de netten alacaksan bile almadan önce birebir alacağın ürünü gör incele . internetle kendisini gördüğünde tutmayan şeyleri çok oluyor renginden tut duruşuna kadar ...
ben alana kadar günde iki kez bile haşim can a gittiğim oldu hatta fatihte oturuyorum alacağım modele karar vermek için burdan karşıya acıbadem e bile gittim canlı canlı göreyim diye :)
istanbulda oturuyorum canım.. hafta sonu vakit bulabilirsek oraya bende gidiyim bir bakıyım.. gerçi ben kredi kartı ile almayı düşünüyorum, orada kredi kartı geöçiyor mu bilmiyorum.. benimde şu ana kadar en çok beğendiğim model maxi cosa nın loola modeli, hem araba koltuğu var hem travel sistem hemde baston şekilnde açılıp kapanıyor ayrıca fazla yer kaplamıyor ve sürüşü çok rahat.. şu an 1500 den takım olarak 1800 e düşmüş.. sizinde haberiniz olsun bir bakın isterseniz.
canım ben araştırdıkça yeni modellerde buluyorum. evet maxi cosinin ürünler çok güzel ama fiyatlarıda pahalı geliyor biraz. wollex diye bir ürün buldum yeni. hem portbebe, hem ana kucağını ayrıca takabilme ve puset olarak kullanılabiliyor. arka tekerlekleri büyük ve sürüş için çok avantajlı bir özellik bence. fiyatıda 600-640 civarında.
ben hafta sonu bu ürüne bakacağım. üretimi türkiyede yapılıyormuş ve kaliteye garanti veriyorlar. istanbulda dağıtımı okmeydanındaki perpadan yapılıyormuş. bilemiyorum artık nasıldır?inceledikten sonra yorumumu eklerim.
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
videosuda var. onuda incelersin yorumlarla birlikte..birde kk da bu marka adına bir yorum topiği de açılmış onada bir bak istersen arkadaşım.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lex-newyork-bebek-arabasi-kullanan-varmi.html
kolay gelsin, umarım en iyisi olur bebişlerimiz için.kıyafetler, yatağı hallettim bide şu araba konusunu halledersem içim rahatlayacak :)
evet canım haklısın sende benim gibi ince ileyip sık dokuyorsun bebişlerimiz için en iyisinin olmasını istiyoruz. sanırım sen hallettin bu araba işini. aldıysan nasıl bir model aldın yada düşünüyorsun. bizede fikir olur belki. haşim işcana gitmişsin, ben henüz gitmedim. oradı nasıl .hem fiyat hemde çeşitlilik kalite olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?