2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

saol canım, bebişlerimiz için alışveriş yapmak bizim için ayrı bir keyif veriyor gerçekten...evet arabayıda travel sistemde karar verdim bir kaç model var aklımda bulunan hafta sonu görüp beğenerek alıcaz inşaallah. aslında benim de daha bisürü ufak tefek eksiklerim var. bi listem var ihtiyaçlarımızı oluşturduğum. aldıkça tik atıyorum yanına:) özellikle kendim için henüz hiç bişi almadım. havuzlu hana da bi uğramak istiyorum diğer ihtiyaçlar için. bakalım orası nasıl.. anlıcan haftasonu istanbulu baya birrr arşınlıcam :)))
bu ay içinde herşeyi almak istiyorum. çünkü hakikaten ağırlaştım iyice. vücudumun heryeri dövülmüş gibi ağrıyor ara ara benimde kaburgalarımın altı ağrıyor. yaramazlar büyüdükçe dürtüyor annelerini... benim yaramaz bu gece bi aktifti ki sorma işbaşındaydı yine. saat 4 e kadar bi uyudum bi uyandım bölük pörçük. sonrada kalktım iş saatine kadar tv izledim. şimdi ayakta uyuyorum ((

off yaa kızımı 1 aydır görmüyorum, pazartesi neyseki kontrolümüz var. şeker yüklemesi ve hepatit b istedi doktor. onlarada bakılıcak. bide ben bu ay kilo pek almadım ve sanki bebişimide iyi besleyemedim gibi geliyor..kalitesiz beslendim bu ay yaa. bakalım merak ediyorum gelişimini..

canım videolarını izledim. çok beğendim gerçekten aldığın ürünü. bebişin çok rahat etsin mışıl mışıl uyusun, güzel günlerde kullanın inşaallah. benim de istediğim model böyle travel sistem. ama biraz daha uygun bişi bakıyorum. önceleri sadece ana kucağı alıp, sonradan arabasını alırım diyodum ama seninde dediğin gibi gerçekten dışarı çıkacağız kışında mutlaka.ve en güzelinin tarvel sistem olduğunu düşündüm.
herşeyden önce onlar rahat etsinlerde...

kaburga altı ağrısını iki gündür çok şiddetli çekiyorum , eşim beş gün kadar önce nezle oldu arkasından iki gün sonra bana da bulaştı ama birden çok ağırlaştım ben . iki gecedir kaburgamın alt kısmından arkaya doğru çok şiddetli ağrım var , kuru bi öksürük oluyor o da göğsümü ağrıtıyor , öksürdükçe karnımda da kasılma oluyor baş ağrısını söylemeye luzüm bile görmüyorum
öksürmeden hapşırmadan mıdır dün akşam sağ tarafımda boynumda , omzumda bir ağrı başladı koluma kadar iniyor dün gece hiç uyutmadı nasıl bir ağrıysa , elim omzumda yattım bütün gece bronşit mi oldum acaba eşime göre nezleyim :s
kendinize çok dikkat edin , normalde hasta olmayan biriyim . hasta olsam bile bir güne iyileşirdim şimdi kaç gün oldu geçmek bilmiyor ...

alışverişe son sürat devam yani:))madem sen önce al bende tavsiyelerinden faydalanayım arkadaşım:))

senin kontrolün erkenmiş ne güzel bana daha iki hafta var ve çok özledik oğlumuzu..iyi haberler alırsın inşallah bi aksilik çıkmaz..belkide normalden daha fazla çıkıcak bebeğinin kilosu canım bilemezsin...

canım geçmiş olsun..bende çok sık hastalanmayan biriydim ama hamilelikte demek vücut direncimiz azalıyor.çok sık hasta olur oldum..bende üşüttüm gece heralde terlemelerden dolayı zaten uyumadım doğru dürüst..kendimi hiç iyi hissetmiyorum..biz böyleyken bebeklerimize birşey olmuyordur umarım en çokta ondan korkuyorum...biran önce iyileşelim ve şu 2,5 ay çabucak geçsin bebeklerimiz gelsin..

teşekkür ederim giyimolog , evet dediğin gibi hamilelikte vücut direnci çok zayıflıyormuş okumuştum . grip , nezle gibi hastalık virüsleri bebeğe geçmiyor ama kendi moralin düşük , keyfin yerinde olmuyor onlardan etkilenebilir
inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi

oyhh oyooyhhh, topiğimizin hamişlerine ve bebişlerine nazar değmesin. çok dikkat edin kızlar.geçmişler olsun. bol meyve tüketmek ve besinimize daha dikkat etmek gerekiyor. kendinizi ihmal etmeyin. mesela terler terlemez üzerinizi değişin. ben işte bile 1-2 sefer değiştiriyorum kıyafetimi. havalar da serinlemeye başladı. iklimsel geçişlerden daha fazla korumamız gerek kendimizi:) bebişlerimiz için dayanalım kızlarr :)

24 haftalıkken şeker yüklemesi yaptırmıştım 50gr değerlerim çok iyi çıkmıştı bugün öğleden sonra idrar testi yaptırdım glukoz çıktı idrarımda moralim çok bozuk şekerim yükselmiş ama ben farketmemişim sonradan bebeğe bir zararı olmamıştır dimi

50 gr yüklemeyle idrar tahlili arasında kaç gün var ve idrar tahlilinden sonra şekerini ölçtürdün mü ?
sadece idrarda mı çıktı glikoz ?

50 gr yüklemeyle idrar tahlili arasında kaç gün var ve idrar tahlilinden sonra şekerini ölçtürdün mü ?
sadece idrarda mı çıktı glikoz ?

1,5 ay var arada bugün idrarıma baktırdım glukozu görünce şok oldum nasıl olsa yükleme testi iyi çıktı diye çok hamur işi yedim tatlı kek ondan oldu sanırım yarın gidip aç karna birde kahvaltıdan 2 sa sonra baktırcam inşallah normal çıkar bir daha yemem tatlı pasta

idrar tahliliyle birlikte kan tahlilide yaptırmış mıydın ? ve tahlili doktora gösterdin mi ?

kızlarr hepinize merhaba...
anlaşılan haftasonu kimse uğramamış topiğe, herkes bebişleri için alışverişe mi gitti yoksa :)))
bebişler nasıl,anneleri nasıl.
ben artık iyiyim diyorum gece kramplarım kasık ağrılarıma alıştım napayım:)
bu gün 1 aydan sonra kontrolümüz vardı, özlemiştim kızımı. bir sorun görünmüyor çok şükür şimdilik. birde 50 mg lık şeker yüklemesi yapıldı bu gün.değerlerimiz normal çıktı. içim rahatladı. bende fazla kilo almamışım bu ay çok sevindim bu duruma. 1,5 kilo civarında almışım. fena sayılmaz son aylar için.
hafta sonu yine kızıma cici elbiseler aldım :) arabası için dolaşacağım demiştim. belim kopana kadar gezdik. ama ben almadan yine eve döndüm. o kadar kararsız kaldım ki. biraz daha düşünmem ve araştırmam gerek. geçen hafta içi wollex marka travel sistem bebek arabasından bahsetmiştim. fiyatı 610 tl. araba ve ana kucağı dahil. ama muazzam bir ürün gerçekten.kalitesiyle beni çok şaşırttı. araba portbebe oluyor ve çıkartılıp yerine ana kucağı yerleştirilebiliyor. muadili olan 2000 tl lik maxi cosi, quuniy lerde boy ölçüşebilecek türden yani. ama bana biraz fazla büyük ve kaba geldi.özellikle tek başıma çıkacağım zamanlar için zorluk yaşarım diye alıp almamakta kararsız kaldım. zaten tek olumsuz yönü bu bence .ilgilenen arkadaşlar için ayrıntılı bir şekilde açıkladım. fiyatı kalitesi ve konforuna göre gerçekten çok uygun..
ben bir süre daha araştıracağım yani :)

bebeğinin ve senin iyi olmana sevindik canım..bizde oğluşumla iyiyiz...dediğin gibi alıştık artık kramplara,uykusuzluğa,ağrılara..ne güzel şekerin normal çıkmış birde diyet olsaydı kötü olurdu heralde..

biz birşey almıyoruz bu ara sen bitirdin gibi alışverişini zaten..bebek arabası ile ilgilide gayet detaylı bilgi vermişsin almayı düşünen arkadaşlar için iyi olmuş teşekkürler..diğer aldığın ürünlerle ilgilide detaylı açıklamalar bekliyoruz:))

ben hemen hemene her gün bir tane muz yiyorum ve kramplarım olmuyor.çoğu gece acıkmış bir şekilde uyanıyorum ve muzumu yiyip tekrar uykuya dalıyorum.sizlerede tavsiye ederim

idrar tahliliyle birlikte kan tahlilide yaptırmış mıydın ? ve tahlili doktora gösterdin mi ?

kan tahlili yaptırmamıştım sadece idrar ertesi gün hem açlık hem tokluk baktırdım şekerime normal çıktı dr a gittim idrarda glukoz görülmesine normal dedi hamileleikte glukoz geçirhenliği artar dedi yani çok şekerli yemeyecem bende yükleme testim normal çıktı dite ne bulduysam yemiştim

selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,ben de kasım annesi olacağım inşalllah. şu anda 30 haftalık hamileyim ve biz prenses bekliyorum :)
bu hafta sonu bebek alışverişinin bir kısmını yaptık,bebek arabası puset,hastane cıkısı biberon alt açma vs vs.
bebek arabası olarak graco markayı tavsiye ederim .biz cok ama cok ararstırdık. bebek arabasından cok bence puseti önemli,çünkü ilk aylar bebek onda taşınıyor ve de araba koltuğu olarak kullanılıyor. bu yüzden çarpışma testlerinden geçmiş olmalı ve 5 yıldızlı olmalı. coğu yerdeki satıcı inanın bilmiyor bunu. ama güvenlik herşeyden önce gelir bizim için. graco nun fusio diye bir modelini aldık,diğer modelleri de cok güzel ancak bu araba kapanınca bagaja rahat sığıyor diye bunu tercih ettik. travel sistem olarak ikisinin fiyatı 1100 tl oldu. puset tercihi değişebiliyor. örneğin 4 yıldızlı olanı alsaydık 1000 tl idi,biz 5 yıldızı tercih ettik güvenli olsun diye. ha biraz büyük ve agır puseti ama olsun.
bir yandan idrar yolları enfeksiyonu ile mücadele etmekteyim. antibiyotik ve antiseptik ilaç kullanıyorum. ağrılarım cok oluyor bundan dolayı,kendinize dikkat edin. boooolll boool su için.
hoşçakalın

selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,ben de kasım annesi olacağım inşalllah. şu anda 30 haftalık hamileyim ve biz prenses bekliyorum :)
bu hafta sonu bebek alışverişinin bir kısmını yaptık,bebek arabası puset,hastane cıkısı biberon alt açma vs vs.
bebek arabası olarak graco markayı tavsiye ederim .biz cok ama cok ararstırdık. bebek arabasından cok bence puseti önemli,çünkü ilk aylar bebek onda taşınıyor ve de araba koltuğu olarak kullanılıyor. bu yüzden çarpışma testlerinden geçmiş olmalı ve 5 yıldızlı olmalı. coğu yerdeki satıcı inanın bilmiyor bunu. ama güvenlik herşeyden önce gelir bizim için. graco nun fusio diye bir modelini aldık,diğer modelleri de cok güzel ancak bu araba kapanınca bagaja rahat sığıyor diye bunu tercih ettik. travel sistem olarak ikisinin fiyatı 1100 tl oldu. puset tercihi değişebiliyor. örneğin 4 yıldızlı olanı alsaydık 1000 tl idi,biz 5 yıldızı tercih ettik güvenli olsun diye. ha biraz büyük ve agır puseti ama olsun.
bir yandan idrar yolları enfeksiyonu ile mücadele etmekteyim. antibiyotik ve antiseptik ilaç kullanıyorum. ağrılarım cok oluyor bundan dolayı,kendinize dikkat edin. boooolll boool su için.
hoşçakalın

aramıza hoşgeldin sevgili kasım annesi.. heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor. günlerimizi sayıyoruz. buradan gelişmelerimizi, alışverişlerimizi paylaşıyoruz :)) seninde hamileliğin hayırlı olsun inş. bende bir kız bebiş bekliyorum. ve 29. haftamdayım. hayırla gelirler inş.. :)
sende baya biii alışveriş yapmışsın ne güzel. evet dedğin bebek arabası modeline bende baktım. çok güzel bir tercih yapmışsın. güle güle kullanın inş.
tekrar burada görmek isteriz senide..

saol canım evet çok şükür iyi ikimizin durumuda. şekerimizin çıkmammasına da çok sevindim hakikaten. oh maşaallah sizde iyisiniz. dikkst edelim hasta falan olmayalım önümüzdeki günlerde hava değişimleri olacak baya.. evet alışverişlerim bitmek üzere.. son zamana bırakmadım ki çok ağırlaşınca uğraşmıyım diye..sadece cicileri yıkayıp, ütülemek kalacak geriye.. :))

canım hoşgeldin aramıza sayımız giderek artıyor ama bilgi alışverişi pek olmuyor sayfamızda katılım az (
sende bebek arabası ile ilgili güzel bilgiler vermişsin ama biraz pahalı geldi bana...güle güle kullanın...
ayrıca geçmiş olsun..iyi bakalım şu sonaylarda kendimize ve bebişlerimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…