saol canım evet çok şükür iyi ikimizin durumuda. şekerimizin çıkmammasına da çok sevindim hakikaten. oh maşaallah sizde iyisiniz. dikkst edelim hasta falan olmayalım önümüzdeki günlerde hava değişimleri olacak baya.. evet alışverişlerim bitmek üzere.. son zamana bırakmadım ki çok ağırlaşınca uğraşmıyım diye..sadece cicileri yıkayıp, ütülemek kalacak geriye.. :))
meraba canım..evet belli olmuyor bu havalar bi sıcak bir serin dikkat etmek lazım...
biz haftaya yapcaz alışverişimizi bakalım.kendi eksiklerimi tamamladım ben..artık bebişime alcam bakalım..bende kıyafet alışverişini bitireyim bide odamız gelsin öyle yıkayım ve yerleştireyim diyorum eşyalarını.yoksa yıkasam yine ortada dağılacak...
slm kızlar.bebek deterjanı olarak bir öneriniz varmı ben karar veremedim.hepinize hayırlı doğumlar inşallah.
ben hacı şakirin granül sabununu aldım bebekler için olanını ..dalini de tavsiye edeni çok duydum ama denk geldi ben bunu aldım..miss gibi koksun bebişlerimizin cicileri:))
selamlar..
bu gün kızımla buluşma günümüzdü. Kocaman olmuş :) anneside kocaman olmuş tabi :) 9.5 kilo almışım hamile kaldığım andan bugüne kadar. doktor abi kulak çekti
hanımlar doğum çantasını hazırlayan oldu mu? ben eşyaları aldım gibi ancak çantaya henüz koymadım .. sizce ne yapmalıyım? lohusa bandını bulabildiniz mi yani öyle birşey var mı yoksa kurdela mı alıyoruz
canım sen bizden hafta olrak biraz ilerdesin senin daha az kalmış doğuma..ben hazırlamadım daha erken diye ama bellidfe olmuyor tabi erken geç heran gelebilir bebişler..en kısa zamanda hazırla istersen sen...ben taç aldım aldım pijamamın renginde..onu takıcam
ne renk pijamanbana da lohusa bandı dert oldu sanki başka birşey yok normalde benmde 15 kasımdı doğum tarihim bir aralar baya giremedim düzeltemedim bebek bir hafta daha erken gelişti doktor hatta bu bebek çok durmaz bile dedi yani
iki pijamam var pembe ve kırmızı bakalım ikisinide giyerim heralde:))bende altta doğum tarihini görünce baya erken demiştim.ama yinede erkenciymiş senin bebişin ama allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..lohusa tacınıda dert etme her yerde bulabilirsin..
henüz ben de hazırlamadım hastane çantamı. bunun için alınan eşyaların yıkanıp ütülenmesi gerek. ekimde yapmayı düşünüyorum bunları. doğum sonrası için ppijama aldım ancak evde giymek için,hastanede her halukarda gecelik giyiliyormuş. normal doğum da olsa sezaryen de. aklınızda olsun
ben sizin bebeğinizin cinsiyetini bilmiorumbenim şampiyon erkek:) bende bir tane pembe askılı aldım ama kocaman çarşf gibi birşey :) üzerine mavi sabahlık aldım o da öyle kocaman:) mavi bir pijamam vardı onu da alacağım ama sanki bir tane dha gecelik almalıyım:)
evet aynen, pansuman için en iyisi gecelik diyorlar her iki doğum şeklinde de. bir de eger sezaryende karar kılan var ise muhakkak hamiile kilodu alsın çantasına,hatta hepimiz alalım,ne olur ne olmaz. normal dogum niyetiyle gideriz sezaryen olur. çünkü kesi çok alt kısımda oldugu için normal kilodun lastik kısmı denkgeliyor yaraya. yakın zamanda eltim sezaryen doğum yaptı ordan biliyorum. hemşire hamile kilodu istedi,o da çantaya koymamış,gittik bi mağazadan 1-2 tane bulup geldik eşimle.
bu arada arkadaşlar aklıma gelmişken sunu da belirteyim,benim eşim dr ve cocuk dr u arakadası ile konustuk dr brows diye bi marka var kesinlikle bu markanın biberonunu önerdi. %70 gaz azaltıcı özelliği ile biliniyor bu biberon,kullananlar da cok öneriyor. ben bundan aldım. bi küçük bi büyük takım halinde satılıyor 33 tl fiyatı.
dün idrar yolları enfeksiyonumun gecmediğini düşünerek(ağrım devam ettiği için) dr uma gittim ama enfeksiyon gecmiş,dr rahim büyüdüğü için gerilme ağrıları bunlar dedi,bi süre okula gitme dedi ve 10 günlük rapor verdi. zaten 2 hafta sonra da izne ayrılıyorum. su an evdeyim,yavas yavas evi bebege uygun hale getirmeye çalışıyorum. :) birçok cekmece dolap gözü falan boşaltıyorum . su an oda yapmayacagım çünkü. 2 yaşında yapmayı düşünüyorum odasını. işte böyle ,aklıma geldikçe paylaşıyorum sizlerle herseyimi. sizlerin de beni sıcak karsılamanızdan dolayı coook teşekküğr ederim. saglıcakla kalın cok su için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?