"9.5" .. çok almamışsın ki :)
günaydın kızlar...sizler bebişleriniz iyidir umarım....
2 gündür bebeğim çok az hareket ediyor ve hareketi çok derinlerden hissediyorum..hareket alanları iyice daralıyor sanki..ama ben yinede endişeleniyorum..bugün doktora gitcez bakalım...birde sağ kaburgamdaki ağrı çok şiddetli olmaya başladı..onuda sorcam bakalım normal mi..
kızlar selam.. ya bende halen bebeğimin arabsını seçemdim az önce wollex marka travel sistem' e internetten baktım güzele ebnziyor ancak gerçeğini örmek istiyorum.. hangi mağazalarda satılıyor bu marka
günaydıınhayırlı haberlerle gelisin inşallah benim sağ kasığımda ağrı oluyordu 30. haftalarda nidilat kullanmıştım artık kullanmıyorum ama
kızlar merhaba hepinize.. 2 gündür girememiştim topiğimize. epey arkadaş katılmış ve güzel sohpetler olmuş gerçekten. bizim çalışma ofisimizi taşıyorduk 2 gündür.çok yoruldum yaa.sanki evi taşıdık. bebişte çok hareket etmedi. ama gerçekten hareketleri derinden artık ve bazı tekmeleri canımı yakmaya başladı. kocaman oldularya ondan artık..
bu arada kızlar benim karnım çok dik ve sivri. görenler erkek karnına benzetiyor. acaba karnızımız ne zaman aşağıya inecek. benim hala çok yukarda kardım. ve artık o kadar gergin ki karnım, beni çok rahatsız ediyor. kalçalarımda yarıklar oluştu malesef
bu gidişle karnımda da oluşacak sanırım.
ben 24 haftalıkken girmeye başlamıştım nstye benmki çok erkendi ama o zaman benim düşük tehlikem vardı 30. haftadan itibaren girmek normal diye biliyorum ben zaten bebek doğum için yeterli olgunluğa erişmiş oluyor canım tabii içerde geçirdiği 1 gün dahi yararlı ama benim bebek hiç durmayacak gibihayırlı haberlerle geldim
bebeğimin kalp atışını duydum hemde 10 dk...benim yaşadığım ilçe küçük ve burdaki devlet hastanesine ilk kez gittim ve ultrason yokmuş kızlar çok ilginç ama...göremedim ama nst ye gir dedi doktor...başta korktum son haftalarda girildiğini biliyorum bu alete ama korkulcak bişey yokmuş 10 dk kalp atşını duydum oğlumun..benim pinpirikliliğim sanırım:))
kaburga ağrım için bir ilaç vermedi normal dedi bebeğin duruşundan kaynaklanıyor...bakalım ne zaman değiştiricez duruşumuzu...
kızlar merhaba hepinize.. 2 gündür girememiştim topiğimize. epey arkadaş katılmış ve güzel sohpetler olmuş gerçekten. bizim çalışma ofisimizi taşıyorduk 2 gündür.çok yoruldum yaa.sanki evi taşıdık. bebişte çok hareket etmedi. ama gerçekten hareketleri derinden artık ve bazı tekmeleri canımı yakmaya başladı. kocaman oldularya ondan artık..
bu arada kızlar benim karnım çok dik ve sivri. görenler erkek karnına benzetiyor. acaba karnızımız ne zaman aşağıya inecek. benim hala çok yukarda kardım. ve artık o kadar gergin ki karnım, beni çok rahatsız ediyor. kalçalarımda yarıklar oluştu malesef
bu gidişle karnımda da oluşacak sanırım.
mrb kızlar benimkide kasımın 20 sinde bir oğlum olacak son aylar daha bi zor geçiyo bel ağrım cok karnımda da sertleşmeler oluyo işallah bu günlerde gecer sağlıcakla kucağımıza alırız s
canım ben bu wollex marka arabayı baya bir araştırmıştım internetten. çok güzele benziyor ve fiyatı da çok uygundu. wollexi arayıp, istanbulda nerede görebileceğimi sordum ürünü. ve şişli perpa da ofisleri var. geçen hafta sonu eşimle gidip baktım. ve kalitesi muhteşem ürünün. ben çok çok beğendim. üreticiler herşeyi düşünmüşler. konfor, modern ve şık görünüşüne diyecek yok. ama tek bir kusur gerçi bu travel sistemlerin hepsinde var. eğer böyle modellere karar verdiysek bunu gözardı etmeliyiz- biraz ağır ve kaba gerçekten. büyük olan arka tekerleri arasındaki mesafe 68 cm civarında. yani dar yerlerden biraz zor geçer. ve kapanmış halide biraz kaba. ben şimdilik beklemedeyim. alıp almamakta tedirgin oldum. ama ertelememin sebebi kesinlikle bu ürün değil, çünkü diğer travel sistemleri ile aynı kabalıkta ve büyüklükte. o açıdan bir sorun yok. ben eşim yokken rahatça kendim açıp kapayabileyim, az yer kaplasın istiyorum. ama bu araçlada ilk gününden itibaren çok ama çok rahat edecek bebişimiz. baston tarzı puseti olan bir travel sistem bulamazsam bu ürünü almayı düşünüyorum ben.
sanada kesinlikle tavsiye ederim. istanbuldaysan gidip istersen sende yerinde bir gör. ben perpada hangi blokta olduğunu hatırlayamıyorum, eşime sorarım. ama wolexi aradığında zaten onlar yönlendiriyor. umarım verdiğim bilgi faydalı olmuştur.
canım meraba...bebişini çok yorma annesi....
yalnız değilsin çatlak konusunda benimde kalçalar aynı maalesef yağlanmaya devam.....bebek son haftalarda ineceği için yada döneceği için karnında ozaman iner heralde:)37 den sonra diye biliyorum ben...
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız.bide şekeri yüksek olupta doktor insilüne gerek duymadan sadece diyet verip ama yinede şekeri yüksek çıkan var mı ve ne yapıyosunuz.vicdan azabı çekiyorum inan.ama katı diyette yapamıyorum.bu şeker düşmezse bebeğe doğumda ne zararı olur.nolur yardım edinnn.....
ben 24 haftalıkken girmeye başlamıştım nstye benmki çok erkendi ama o zaman benim düşük tehlikem vardı 30. haftadan itibaren girmek normal diye biliyorum ben zaten bebek doğum için yeterli olgunluğa erişmiş oluyor canım tabii içerde geçirdiği 1 gün dahi yararlı ama benim bebek hiç durmayacak gibikaburga ağrınız da geçer inşallah iyi haberlerle geldiğine mutlu oldum
mrb kızlar benimkide kasımın 20 sinde bir oğlum olacak son aylar daha bi zor geçiyo bel ağrım cok karnımda da sertleşmeler oluyo işallah bu günlerde gecer sağlıcakla kucağımıza alırız s
kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim.maşaallah diyelim anneyle bebişe..
ama ben her gün yağlanmama rağmen kalçalarım mahvoldu yaa( fayda etmiyoki hiç bişi.
çatlak patlak yusyuvarlakama değer bende çok özen göstermeme rağman kremler işe yaramadı.genetikmiş bu işler.
ben doğum konusunda çok kararsız kaldım.üç yıllık bir tedavi sonucu doktorum normal yolla zor 2. tüp bebek dediği anda kendiliğinden geldi mucize.şuan ki gittiğim doktorum bebeği riske atmanın anlamsız olduğunu ve sezeryanın benim için daha uygun olduğunu söyledi.kafam iyice karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?