Bizde dun gittik hanimlar kontrole 1kilo 600 gr olmus2 hafta sonra doppler,2 hafta sonra nts girecekmisim,artik 2 haftada bir gidecekmisim kontrole...bebegim suanda ters duruyor bu yuzden ben tekmeleri kasiklarimda hissediyorum,sertlesme olan yerde basi yada poposudur dedi,bastirmadan masaj yaparsan gecer dedi doktorumuz.bu aradaaaa toplam. 22 kilo aldim,fakat doktorum normaldede cok zayif oldugun icin gozume batmiyorsun dedi esimide benide heyecan sardi simdiden,bebek arabasi bakiyoruz alisveise hiz verdik. En onemlisi kanguru aldikhemde 10 tl cokta kaliteli normalde 20-30 tlden asagi dil tabi.
ya ben alış verişe başlamadım shiç bişey almadım daha erken dedim son ay herşeyi alırım diye düşünüyorum erken doğum riskim var yatarak geciriyorum dolaşmaya korkuyorm
ben 1 hafta önce gittim benim bebek 1 300 grm kasım 20 benim doğumum bebeğim ters duruyodu ve dönmüş 5 aylıktan beri tersti ve yeni dönmüş 10 kilo aldım sence bebeğimin kilosu cok mu düşük drum normal dedi
merhaba,
bugün doktora gittim bebişim 2000 gr olmuş.
evet artık hastane çantasını hazırlamalı ama değil mi? ben annemi beklilyorum,haftaya gelecek. herseyi yıkayıp ütüleyip valizimizi hazırlayacagız (ütüleme kısmı ona ait tabi kıh kıh kıh) bu arada ben hastane için tek kişilik nevresim takımı götürüyorum,yeni aldım bi tane. siz götürecekmisiniz?
nevresim takımını ilk defa duydum izin veriyorlar mı hastanede hepsi aynı örnektir götüreni de hiç duymadım
Benim eşimde paniktir hele bu tüp bebek olunca birşey olmasın diye daha da üstümüze titriyor ben bu duruma etrafımdakılerınde yaptığı gibi hazırlayıp arabada bulundurmak şeklinde çözüm buldumben götürmeyeceğim de zaten bizim yanımızda kimse yok bebiş erken falan gelmeye kalkarsa eşim valizi tamamen bırakırbenle mi uğraşacak valizle mi oralarda rezil oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?