2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

ben 1 hafta önce gittim benim bebek 1 300 grm kasım 20 benim doğumum bebeğim ters duruyodu ve dönmüş 5 aylıktan beri tersti ve yeni dönmüş 10 kilo aldım sence bebeğimin kilosu cok mu düşük drum normal dedi

ya ben alış verişe başlamadım shiç bişey almadım daha erken dedim son ay herşeyi alırım diye düşünüyorum erken doğum riskim var yatarak geciriyorum dolaşmaya korkuyorm

ya ben alış verişe başlamadım shiç bişey almadım daha erken dedim son ay herşeyi alırım diye düşünüyorum erken doğum riskim var yatarak geciriyorum dolaşmaya korkuyorm

canım genelde ben ve arkadaşlar son aya pek bişey bırakmamaya çalışıyoruz ağırlaşacağımız hareket etmekte zorlanacağımız için..ama senin riskinin olması işleri değiştirmiş...baya zorlanırsın son ay diye düşünüyorum..internetten alışveriş yapabilirsinki ki çoğumuz bebeğimizin bir çok eşyasını ordan aldık...tabi gidip görmek dokunmak test etmek daha iyi olur ama aklıma bu geldi...

evet son zamanlarda alış veriş zorlar
şimdilerde bile sırt ağrısı , bel ağrısı oluyor insanın canı evden çıkası gelmiyor
keyifsizken alış verişte zevk vermez :)
bugünlerde bende çok kötü sırt ağrısı var uzansam uazanamıyorum , otursam oturamıyorum canım alış veriş yapmak istiyor ama bir yere çıkamıyorum birkaç gündür ...

Onemli olan saglikli olmasi kilosuna cok takilma canim.benimki en basindan masallah tombis,hatta doktorumuz seker hastaliginmi war diye sordu.ama seker falan yok bende iri dogmusum bana cekecek galiba.sen ne guzel az kilo almissin.dogum tarihimizde ayniymis seninle saglila gelirler insallah dunyaya...

doktora gittim 2 kilo 150 gr olmuş ben galiba bu çocuğa iyi bakamıyorum ya valla yazık bana:18: sinir oldum içimdeyken bakamıyorsam dışarı çıkınca ne yapacağım ben ya birşeyler söyleyin lütfen ya kilosuna söyleyin ne yiyeyim düzelir söyleyin siz nasıl bakıyorsunuz yok ya ben karar verdim ben beceriksizim

annecikler nasılsınız hepimizin bebeği büyümüş kilolar artmış bizde bu haftasonu doktora gideceğiz kaç kilo oldu merak ettim bebeğimizin herşeyini alddım haftasonuda yıkayıp ütüleyeceğim erken olursa panik olmayalım ama kendi eşyalarımı alamadım

ay kızlar daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim günü hatırlıyorum.. kalbi nezaman atacak yok vs vs derken bebeklerimiz kocaman oldu.. maşallah.. hepimizinkini Allahım nazarlardan korusun..
bu arada yürürken altıma bıçaklar batıyor gibi oluyor... sizdede oluyor mu?

evet aynen ben de yaşıyorum. alt kısımlarıma bi kaç saniyeliğine müthiş bir sancı giriyor. bana dr gerilme agrısı dedi. rahmin büyüyor dedi,istirahat verdi işte. ama evde durabiliyor muyum hayır.

evet gerçekten kocaman oldu bebeklerimiz,ama bana hala hayal gibi geliyor. 2 ay sonra kucagımıza gelince bebeklerimiz o zaman geercekliğin farkına varacagız sanırım. benim bebek 29. haftada 1 kilo 250 gr dı. su an ne kadar oldu cok merak ediyorum. 32. haftada gidecegim tekrardan,1 kilo 750 gr olur mu dersiniz

kızlar bende de bel ağrısı var yürüyemiyorum alttan bıçak saplalanır gibi bi de idrara cok cıkıyorum sabah uyandığımda karnım cok komik oluyo bebek bir tarafa toplanmış karnımın şekli değişiyo rabbim kucağımıza almayıda nasip eder işallah

Mrb arkadaşlar.Topiği yeni fark ettim. Allah nasip ederse bende kasımda kucağıma alıcam oğluşumu...Daha önce 3 defa düşük yaptım.O yüzden çok heyacanlıyız...Günler geçme bilmiyor gibi geliyor bazen:)))))))))))

arkadaşlar bizde tüm eksıklerımızı dün itibari ile tamamladık sonradan ekstra birşey çıkmazsa haftasonuda yıkayıp yerleştireceğim hemde benim ve bebişin valizini hazırlayacağım ani bir durumda eşimde bende panik olmayalım

evet artık hastane çantasını hazırlamalı ama değil mi? ben annemi beklilyorum,haftaya gelecek. herseyi yıkayıp ütüleyip valizimizi hazırlayacagız (ütüleme kısmı ona ait tabi kıh kıh kıh) bu arada ben hastane için tek kişilik nevresim takımı götürüyorum,yeni aldım bi tane. siz götürecekmisiniz?

nevresim takımını ilk defa duydum izin veriyorlar mı hastanede hepsi aynı örnektir götüreni de hiç duymadım

nevresim takımını ilk defa duydum izin veriyorlar mı hastanede hepsi aynı örnektir götüreni de hiç duymadım

ben götürmeyeceğim de zaten bizim yanımızda kimse yok bebiş erken falan gelmeye kalkarsa eşim valizi tamamen bırakır benle mi uğraşacak valizle mi oralarda rezil oluruz

ben götürmeyeceğim de zaten bizim yanımızda kimse yok bebiş erken falan gelmeye kalkarsa eşim valizi tamamen bırakır benle mi uğraşacak valizle mi oralarda rezil oluruz
Benim eşimde paniktir hele bu tüp bebek olunca birşey olmasın diye daha da üstümüze titriyor ben bu duruma etrafımdakılerınde yaptığı gibi hazırlayıp arabada bulundurmak şeklinde çözüm buldum

Güzel anneler benim de nasipse 23 kasım Minik Kızımın doğum dünü. Ben bebeğime daha 1 parça kıyafet almış değilim. Ailelerimizde ilk bebek olacak bana alma sırası gelmedi bile. Bende de hamilelik şekeri çıktı insilün kullanıyorum. Kızımı o kadar çok merak ediyorum ki çoooook heyecanlıyım. Rabbim hepimize bu mutlu günü yaşatsın. Kimseyi çocuk özlemi tattırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…