Güzel anneler benim de nasipse 23 kasım Minik Kızımın doğum dünü. Ben bebeğime daha 1 parça kıyafet almış değilim. Ailelerimizde ilk bebek olacak bana alma sırası gelmedi bile. Bende de hamilelik şekeri çıktı insilün kullanıyorum. Kızımı o kadar çok merak ediyorum ki çoooook heyecanlıyım. Rabbim hepimize bu mutlu günü yaşatsın. Kimseyi çocuk özlemi tattırmasın...
maşaallah diyelım bu 32. haftada ki kilosu mu desene artık tekmeler kuvvetlenıyor annesi e zaman azalıyor yerıne sığamıyordur
evet tekmeler baya bir kuvvetlendi.bazen canımı acıtıyor.ama olsun herşeye değer :)) yeterki o sağlıklı olsun.
güzelim şekerin kaç çıktı ki insilün verdi doktor.benimde yüksek ama vermedi.diyet dedi bende onu pek beceremiyorum...
merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce 30 haftalıkken gittim 1926 gr dı. NST ye girdik normal dedi dr ayrıca tam kan sayımı ve idrar tahlili yapıldı. herşey normal çıktı yarın tekrar kontrolümüz var 32 haftayı dolduruyorum yarın ve doktor iyiysek çalışabilir raporu verecek, 2 gündür hareketlerinde azalma oldu gibi geliyor bana kızlar sanki böyle içten hareket ediyor eskiden dışardan biri baktığında tenimin hareket ettiğini görebilirdi ama şimdi daha sessiz sizin bebekleriniz nasıl, birde akıntım çok yoğun ve kokulu aynı durum sizde de varmı ?
Çalışan bir Kasım annesi olarak 27 Eylülde izine çıkacağım için mutluyum..Artık dinlenme ihtiyacı hissediyorum..
Hazırlık olarak henüz çok birşey yapmadım.Yani şöyle ki;
Bebek odası yapmayacağım ilk etapta,park yatak alacağım o da arkadaşımdan hediye olacak,bebek arabası ve ana kucağı da arkadaşlarımdan hedie gelecek :) Kızımın amcası ve teyzeleri sağolsun :)
Hastane çıkışları aldım,2 tk.da hediye geldi..Bebeği olan arkadaşımdan tulumlar geldi..Nevresim aldım,2 tk.ımda hediye aldım :)Çok birşey alma taraftarı değilim kıyafet olarak çünkü çabuk büyüyorlar..Sadece bir kaç body alıcam ve olanlarla idare edeceğim..
Yıllık izinimde herşeyi yıkayıp ütüleyip hurçladım..İzine çıktığımda doğum çantamı hazırlayacağım..Bendeki durumlar böyle..
Hareketlerini hissetmek acayip güzel..Kızımla konuşuyorum.!Gittikçe daha güçlü hissediliyor hareketleri..Hatta ben karnıma birşey koyuyorum(yelpazem mesela) onu izliyorum sürekli hareket ediyor.. Anne kuzusu.!!
Ve sabırsızlanmaya başladım,acaba nasıl birşey,kime benziyor diye merak etmeye..Dört gözle bekliyorum yani anlayacağınız
Zaman su gibi vallahi..Daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim an..Şimdi günleri sayıyoruz..
merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce 30 haftalıkken gittim 1926 gr dı. NST ye girdik normal dedi dr ayrıca tam kan sayımı ve idrar tahlili yapıldı. herşey normal çıktı yarın tekrar kontrolümüz var 32 haftayı dolduruyorum yarın ve doktor iyiysek çalışabilir raporu verecek, 2 gündür hareketlerinde azalma oldu gibi geliyor bana kızlar sanki böyle içten hareket ediyor eskiden dışardan biri baktığında tenimin hareket ettiğini görebilirdi ama şimdi daha sessiz sizin bebekleriniz nasıl, birde akıntım çok yoğun ve kokulu aynı durum sizde de varmı ?
Canım akıntı sorunu bende de var bebek hareketi de bende de aynı oldu bugün,çok kafama takıyorum ben hareketlerini ilk bebeğimi düşürdüm bunda o kadar çok korku içinde geçiriyorum ki her saniyemi benim de 66gün var ama gel birde bana sor.
Ben hiç çekinmeden her şeyimi doktora soruyorum gitmesem bile arıyorum o beni yönlendiriyor. Şimdi bile gideceğim mesela en kötü sağlık ocağına kalp atışını dinlemeye. Hiç çekinme o bebeği sen taşıyorsun hayatım.
Maşallah bebeğinizin kilosu çok iyi. Bu arada akıntınız kokulu ise muhakkak hemen dr unuza basvurun. hep söylenir ya akıntı normal ama süt kesiği yada kokulu ise enfeksiyon belirtisidir diye. ben sık sık kontrol ederim akıntımı bu yüzden.
akıntı evet bende de oluyor ama kokusuz tabii ki. günde 3 kez çamasır değiştiriyorum ben de. günlük ped kullanımını önermedi dr um. dr unuza çekinmeden söyleyin bu durumu çünkü vajinada yada idrar yollarındaki enfeksiyon erken doguma sebebiyet verebiliyor. ben de idrar yollarından enfekte oldum, ve cok korktum,neyse ki sorunsuz atlattım ilaçlarla.
çalışan kasım anneleri izne kaçıncı haftada ve ne zaman çıkacaksınız ben son 3 haftaya kadar ayrılmayı düşünmüyorum bebeğimle daha fazla kalmak için ama yıllık iznimle kurban bayramını birleştirip 15günde öyle tatil yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?