bu arada kızlar özellikle bizden daha ileride olan hamişlere sormak istiyorum, çatı muayenesi yaptımı doktorunuz.. nasıl bişi oluyor kaçıncı haftadan sonra bakıyolar? ağrılımı acaba. şimdi bu konuyu okuyodum da korktum biraz buna bile dayanamayanlar var. sezeryan mı normal mi olacağını belirliyormuş.
offf süremiz azıcık kaldı, benimde aklımda bi sürü şey var. yapmak istediğim o kadar çokkk şeyler var ki...
hastane için bebek şekeri vs. düşünüyormusunuz, yada mevlüt okutacaksanız ne gibi şeyler hazırlayacaksınız. ben henüz yapıp yapmamakta kararsız kaldım. kendiniz mi hazırladınız, yada hazır mı alıyorsunuz. internetten sipariş vern var mı?
benim çukulatalarım hazır :))))))))))) bitti bile görsenizayılırsınız..çeşit çeşit.. hepsini kendim yaptım annemle birlikte...
merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacaktım güya .ama kızım kordonuna öyle bir dolanmışki erkenden aldılar33+4 de ayrıldık.şuan kuvözde.ciğerleri yeterince gelişmediği için baya bir kalması gerekiyormuş.lütfen dua edin kızıma.daha dokunamadım bile.yoğun bakımda olduğu için üç günde bir gösteriyolar.dua edin ne olur .rabbim sizleri ve bebişleri korusun
merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacaktım güya .ama kızım kordonuna öyle bir dolanmışki erkenden aldılar33+4 de ayrıldık.şuan kuvözde.ciğerleri yeterince gelişmediği için baya bir kalması gerekiyormuş.lütfen dua edin kızıma.daha dokunamadım bile.yoğun bakımda olduğu için üç günde bir gösteriyolar.dua edin ne olur .rabbim sizleri ve bebişleri korusun
mrb.bebeğin kaç gr doğdu.benim yeğenimde 30 haftalıkken doğdu.917 gr dı.57 gün yoğun bakımda kaldı.şuan 9 yaşında.oldukça zor günler geçirdik.Allah yardımcınız olsun.ama sakın ümidini kaybetme.bakma onun küçük olduğuna aslında çok güçlü oluyorlar.dilerim en yakın zamanda kucağına alırsın.bizde yoğun bakım kapılarında beklerken bir tanıdığımız bize çocuğun adına akike kurbanı kesmemizi tavsiye ettiler.bizde kestik.verdiğimiz yer yeğenim adına bir hatim indirdiler.bu olaydan sonra yeğenimin durumu düzelmeye başladı.normaldede zaten akike kurbanının bebek doğunca ilk bir hafta içinde kesilmesi gerekiyormuş.bebeği koruyormuş.istersen bu konuyu bir düşün.merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacaktım güya .ama kızım kordonuna öyle bir dolanmışki erkenden aldılar33+4 de ayrıldık.şuan kuvözde.ciğerleri yeterince gelişmediği için baya bir kalması gerekiyormuş.lütfen dua edin kızıma.daha dokunamadım bile.yoğun bakımda olduğu için üç günde bir gösteriyolar.dua edin ne olur .rabbim sizleri ve bebişleri korusun
canım 2 tane hastane çıkışımız var.10 a yakın çıtçıtlı kollu body..5-6 tanede 2litakım var alt üst...yetmez diye alıcam işte biraz daha..ama benim çevrem ailem burda olmadığından çokta dışardan birşey beklemiyorum..herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum..ama senin dışardan da gelecekler varsa bekle derim boşa masraf yapma istersen..iste madem kayınvaliden açmış kesenin ağzını alsın torununa ciciler:)))
eymen ismini bende istemiştim ama babamız bizimde istemedi.anlamıda çok güzel ayrıca..egemen çok uzun oluyor...ben olsam yağız eymen derdim..kızını inşallah
ikna edebilirsin canım..
benim yan komşum 4 kilonun üstünde tam 3 tane normal doğum yapmış.hiç belli olmaz belki seninde olur.bence buna çok takılma.herşeyin hayırlısını istemek lazım.sen doktoruna güven.
dün bebeğim için son alışverişime çıktım.yan yatış yastığı,emzirme örtüsü,küvetin içine aparat ve cici kıyafetlerine takviye yaptım.sadece beşiği kaldı.bu konuda hala kararsız olduğum için alamıyorum.bebeğime oda yapmayı düşünmüyorum.bir yaşına kadar gözümün önünde olsun istiyorum.sallanan ahşap beşikle park yatak arasında gidip geliyorum.birde 6-7 aylık oluncaya kadar yatabileceği küçük beşikler var onlarda çok şirin.ben böyle düşünürken oğluşum erken gelmeye karar verirse yandım.bebişim yataksız kalacak.
ne güzel bebek şekerlerinizi de hazırlamışşısınız. ben de minik hırkalar gördüm internette ama sipariş için fiyatları çok yüksek geldi adet 4-5 gibi. benim dağıtacak çok çevrem var bir sürü para eder. birini bulsam da ördürsem keşke diyorum. bir de buzdolabı süsü gibi olanlar da olabilir tabi ama hırkaları çok beğendim. benden başka kimsenin bu tür şeylerle uğraşacağı yok. annem, eşim vs. o yüzden ben ne yaptım yaptım :)Cnm biz de 150 civarı minik patik örüp lavantalı tülleri süsledik bebek şekeri niyetine onu vereceğiz. Bi de mevlüte henüz karar vermedim ama lousa şerbeti için de tüllerden bardak süsü hazırladım ben annem de bir tepsi süsleycek, bitince fotosunu çekip koyucam, fikir isteyenler olur diye.
dün doktora gittiğimde şok oldum.aslında şimdiye kadar hep yaşıtlarından iri olduğunu söylüyorlardı ama ben pek ciddiye almıyordum. baş ölçümü, göbek ölçümü, bacak ölçümü ve kilosu hep ileride....34+3 haftalık bebeğim 2850 gr kilosu..bebeğim neredeyse 3 hafta büyükmüş! hep normal doğum hayalleri kurdum. büyük bir ihtimal sezeryan olacakçok üzüldüm. ama allah bebeğime sağlık versin gerisi önemli değil.
hoşgeldin canım. kısmetse bizimde 18 kasım gözüküyor. ben izmirde yaşıyorum ve kısmetse doğum fotoğrafçısıda istiyorum. bebeğime verebileceğim güzel bir hadiye olur diye düşünüyorum. izmirde kimi hastanelerin anlaşmalı fotoğrafçısı. başka birini almıyorlar doğuma. hastanemiz kesinleşsin fotoğrafçıda kesinleşecek o zaman . sen hangi şehirdesin canım
dün doktora gittiğimde şok oldum.aslında şimdiye kadar hep yaşıtlarından iri olduğunu söylüyorlardı ama ben pek ciddiye almıyordum. baş ölçümü, göbek ölçümü, bacak ölçümü ve kilosu hep ileride....34+3 haftalık bebeğim 2850 gr kilosu..bebeğim neredeyse 3 hafta büyükmüş! hep normal doğum hayalleri kurdum. büyük bir ihtimal sezeryan olacakçok üzüldüm. ama allah bebeğime sağlık versin gerisi önemli değil.
kızlar bir türlü çikolatlşarımn resimlerini koyamadım( eşimden rica edicem hafta sonu ancak..
ama ben şöyle yaptım, pelitten çikolatalar aldım.. kare şeklinde, sonra melodi den rengarenk bademli drajeler.. aldığım çikolatalar büyük kare şeklinde ve üstü yaldızlı..
eminönüne gittik annemle ordan da çeşit çeşit süsler aldık.. melek figürlü biblolalar.. minik bebek arabaları.. pembe pembe kutular.. küçük bebek şeklinde mumluklar.. pembe tavşanlı çerçeveler, gene farklı bir fügürü olan çerçeveler.. gibi ayrıca orda çikolatların üstüne yapıştırmak için minik çeşit çeşit bebek biblolar var..
sonra pembe tüller aldık, üstünde hoşgeldin bebeğim yazan kurdeleler aldık..
çikolatalarımın hepsini şeker pembesi tül ile kaplayıp, kudeleler ile bağladık ve her bir çikolatama ayrı ayrı biblolar, çerçeveler vs hepsini yapıştırdık.. aldığımız kutuların ise içine çikolat koyduk.. bir kısmının üstüne biblolar koyduk.. kendi zevkimize göre süsledik.. baya gösterişli oldu.. gene eminönünden nazar boncukları almıştık.. her birine yerleştirdik şu an elimizde bir sürü oldu.. tüm iş çevreme ve arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla dağıtabileceğim herkesinde hatıra olarak evinin bşr köşesine koyabilceği gibi oldu.. zaten gören herkes .. bebeim doğmadan almak istiyor ama vemiyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?