benim gbi ilk bebeğini kucağına alacak 3 haftası kalmış anne adayı varmı konusmak dertleşmek istiyorum
Cnm bizim normalde 3 haftamız var ama 10 gün sonra sezeryan olacak, ilk bebeğim, kriterlrine uygun muyum dertleşmek için =)???
Cnm bizim normalde 3 haftamız var ama 10 gün sonra sezeryan olacak, ilk bebeğim, kriterlrine uygun muyum dertleşmek için =)???
2 gün önce gittiğim doktor normal doğum yapamazsın demişti.ama bugün gittiğim doktor normal doğum yapabilirsin dedi. bebek erken gelebilir, çünkü kilosu birazcık fazla...kime güveneceğimi şaşırdım valla hatta çatı muayenesi falan 60lı yıllardan kalma dedi....
kritere falan gerek yok aslında. sadece aynı şikayetleri aynı anda yaşarız diye 3 haftası kalmış var mı diye sordum. merak ettim yani. etrafımda hiç hamile yok mecbur burdan arkadaş bulup öğrenmek istedim.neden sezeryan dedi doktorun şimdiden peki canım ?
canım, benimde öyle oluyor sürekli değil ama öle günde bir iki sefer. uzanıp dinleniyorum. geçiyor sonra. en son doktora ne zaman gitmiştin. bu günlerde gidecekmisin, paylaş bu durumu istersen. uzansan, dinlensen dahi geçmiyormu?
gelirlersede bebişler artık onları çok özledik, yeterki hayırla sağlıkla gelsinlerde inşaallah. ama dur azıcık daha büyüsün annesi.. evet benimde kızım olacak banada diyolar kız bebişi erken doğar beklemez diye. artık tetikte olmalıyız..
herşeyimiz hazır değil mi dostum.. bi onları bekliyoruz zaten..
bende sıkılırım diye düşünoyodum ama öle olmadı.ohhhhhh bol bol dinleniyosun nette takılıyosun geçiyo zamanarkadaşlar bugun izne ayrılıyorum çok farklı bir duyguymuş 4 ay yokum karnımda gidiyorum ama bebişim doğup geleceğim ama evde nasıl vakit geçiririm iş de yapmadığım için çok sıkılırım
kremin içeriğine baktım paraben olarak geçen birşey yok.farklı bir ismi daha varmı?doktorum onu tavsiye etti.bir ay önce bir arkadaşım doğum yapmıştı o baya bi marka denemiş en iyisinin mustela old.söylemişti.ben mustelayı merak ediyorum içeriğinde paraben vs. var mı? ilk doktora gittiğimde bana çatlak için bir krem vermişti numune içinde paraben var diy ehiç kullanmadan attım ama markasını unuttum. geçen de internette eczane sitesinde attığıma çok benzer bir dış kutusu olan mustela ürünü gördüm. kafam karıştı acaba bu muydu diye?
göğüs ucu için motherlove mark abir kremi çok methettiler. yurtdışında akraba vardı ona sipariş ettirdim inşallah güzel faydasını görürüm. silmeden de bebeği emzirebiliyormuşsun. aynı markanın çatlak kremini de kullandım onun içinde de sadece doğal yağlar var. o yüzden bu da öyle sanırım içim rahat olsun dedim. bakalım belki de hiç gerekmez ama annemin de çok olmuş kanamış vs. o yüzden pek ümitli değilim...
hanımlar bu bel ağrısı için tavsiyesi olan var mı? hamileler için olan kemerden takıyorum. ayakta neredeyse hiç duramaz oldum. o kadar ağrıyorki! gün geçtikçe de bebiş büyüyor iyice ağırlaşıyorum. son zamanları nasıl atlatırım bilemiyorum. pazartesi bir doktora gideceğim bakalım bir tavsiyesi olur mu? eve süpürge bile tutamaz haldeyim canım çok sıkılıyor tabii. yemeği yapmak için baya zaman harcar oldum otura otura ancak. geri hiç bir şey yapamıyorum neredeyse.
ben de erken falan olur demedim bavulu hazırladım sayılır ama son bir kontrol yapacağım. ilk etapta en acil olacak şeyleri bebeğin kıyafeti bez, bana gecelik vs. gibi hazır ettim. unuttuğum şeyler varsa da acil değil sanırım. sizler kaç takım koydunuz bebek için? ben hastane çıkışındaki iki takımı bir de bir başka takımı koydum. elimde en ufak olanlar bunlar zaten. kendime de iki takım gecelik hazırladım. . 5-6 tane göğüs pedi, bir tane rulo havlu çamaşırlar terlik çorap vs. bunları hep koydum. başka mutlaka ekle dediğiniz var mı???
Merhabalar... Burayı yeni gördüm. Nasılsınız güzel annişler
selam canım, bnm doktorda normal doğum yapamassın dedi bugün. aşırı ödemim varmış tansiyonumda yüksek çıkmış. ama bunlar normal doğuma engelmi bilmiorum acaba başka doktoramı gitsem:26: senin bebeğin kilosu ne kadardı?
2850 gr bebişim
kritere falan gerek yok aslında. sadece aynı şikayetleri aynı anda yaşarız diye 3 haftası kalmış var mı diye sordum. merak ettim yani. etrafımda hiç hamile yok mecbur burdan arkadaş bulup öğrenmek istedim.neden sezeryan dedi doktorun şimdiden peki canım ?
bende 35+1 haftalık hamileyim kısım olcak inş. 16 kasım dedi doktor doğum fotorafçısı düşünen var mı aranızda ???
doktor kontrolüm 25 indeydi 32+3 haftalıktı o zaman 2350 gram demişti 16 sinda tekrar gitcem bakalım kaç gram aldı??? bu arada doktorum hala nası doğum yapcamı söylemedi kaçıncı haftada söylüyo bi bigisi olan var mı????
Merhabalar... Burayı yeni gördüm. Nasılsınız güzel annişler
selam canım, bnm doktorda normal doğum yapamassın dedi bugün. aşırı ödemim varmış tansiyonumda yüksek çıkmış. ama bunlar normal doğuma engelmi bilmiorum acaba başka doktoramı gitsem:26: senin bebeğin kilosu ne kadardı?
merhaba cnm seninde mi sezeryan?
Selam cnm,
Ben doğum fotoğrafçısı ayarladım, bugün hamile çekimleri için stüdyoya gideceğiz eşimle, doğumda gelecek, bi de bebek 2-3 haftalık olunca eve gelecek, albüm, poster vs hazırlayacak işte. Ankaradayım ben, çok yerle görüştüm. Böyle bir paket 450tl, en uygunu ve en kapsamlısı buydu. Biz de doğum meselesini 35 haftalıkken ilk konuştuk cnm. bebişin kilosu da gayet iyiymiş =) Kimi doktor soruyor da, kimi doktor zaten normalinde normal doğum olur diye düşündüğü için bu konuya girmiyebiliyor. Sen sor istersen cnm bi daha gittiğinde.
HOş geldin cnm, keşke önceden de gelseydin =) biz iyiyiz çok şükür de sen nasılsın? ödemler için pek kendini yormaman gerekiyor... Sezeryan diye de üzülmeyelim arkadaşlar, önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımız, hem doktorlar alttan dikişleri atıp atıp normal doğurttuk diye geziyorlar, orası dikiş değil sanki...
450 tl çok iyi bulmuşun ya burda daha pahalı hele senin dediğin gibi şeyler yaparsa 750-1000 tl arası diyolar bilmiyorum kararsızım . 16sında kontrolüm var belki bu sefer karar verir doktor nası olcana ama senin nası olcak ben korkuyorum da
ewet ya alttan dikiş atıyolar normal doğum diyolar ne anladım ben bu işten zaten korkuyom bide o dikiş yokmu rüyama giriyoooooooo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?