2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Kızlarrrrr,

Bu arada göğüs ucu kremlerini en az 1 ay önceden kullanmak gerekiyor. Doktorum bana 8 hafta kala başlamış olmalısın demişti. Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 4. aydan itibaren başlamıştım. Çünkü zaten çok gerilme vardı göğsümde çok rahatlatmıştı. Eğer önceden kullanmazsanız pek fayda etmiyormuş kremler, o vakitte de zeytinyağı en iyisi diyorlar, hem de bebek için yararlı, silmeye felan da gerek yok.

2 gün önce gittiğim doktor normal doğum yapamazsın demişti. ama bugün gittiğim doktor normal doğum yapabilirsin dedi. bebek erken gelebilir, çünkü kilosu birazcık fazla...kime güveneceğimi şaşırdım valla hatta çatı muayenesi falan 60lı yıllardan kalma dedi....

Cnm bizim normalde 3 haftamız var ama 10 gün sonra sezeryan olacak, ilk bebeğim, kriterlrine uygun muyum dertleşmek için =)???

kritere falan gerek yok aslında. sadece aynı şikayetleri aynı anda yaşarız diye 3 haftası kalmış var mı diye sordum. merak ettim yani. etrafımda hiç hamile yok mecbur burdan arkadaş bulup öğrenmek istedim.neden sezeryan dedi doktorun şimdiden peki canım ?

Merhabalar... Burayı yeni gördüm. Nasılsınız güzel annişler

selam canım, bnm doktorda normal doğum yapamassın dedi bugün. aşırı ödemim varmış tansiyonumda yüksek çıkmış. ama bunlar normal doğuma engelmi bilmiorum acaba başka doktoramı gitsem:26: senin bebeğin kilosu ne kadardı?

merhaba cnm seninde mi sezeryan?

kızlar dinlenince geçen ağrılar yalancı oluyormuş.gerçek ağrı geçmezmiş.ve ilk önce sırttan başlarmış ağrı sonra bele ve kasıklara girermiş.çatı açılmaya başladığında adet sancısı gibi olan sancı olurmuş.

arkadaşlar bugun izne ayrılıyorum çok farklı bir duyguymuş 4 ay yokum karnımda gidiyorum ama bebişim doğup geleceğim ama evde nasıl vakit geçiririm iş de yapmadığım için çok sıkılırım
bende sıkılırım diye düşünoyodum ama öle olmadı.ohhhhhh bol bol dinleniyosun nette takılıyosun geçiyo zaman

kremin içeriğine baktım paraben olarak geçen birşey yok.farklı bir ismi daha varmı?doktorum onu tavsiye etti.bir ay önce bir arkadaşım doğum yapmıştı o baya bi marka denemiş en iyisinin mustela old.söylemişti.
ben bebek için bez ıslak mendil,biberon,emzik,2 tane pazen batteniye 1 tane kalın battaniye,koydum.kendim içinse senden farklı bol atlet ve iç çamaşırı koydum.emzirirken terliyormuşsun.çevremden tavsiye ettiler.ped ve hasta bezi,diş fırçam,bepanthen krem,göğüs ucu kremi,ıslak mendil,el havlusu,emzirme yastığım.bende bir gecelik ve pijama takımı koymuştum arkadaşlar bir takım daha ilave etmemi söylediler.bazılarının kanaması çok olabiliyomuş.

Kızlar selam, bir şey sorucam benim karnımda gaz sıkışması gibi kasılmalar oluyor acaba sancımı gerçekten de gaz mı sizde de oluyor mu?

bende 35+1 haftalık hamileyim kısım olcak inş. 16 kasım dedi doktor doğum fotorafçısı düşünen var mı aranızda ???
doktor kontrolüm 25 indeydi 32+3 haftalıktı o zaman 2350 gram demişti 16 sinda tekrar gitcem bakalım kaç gram aldı??? bu arada doktorum hala nası doğum yapcamı söylemedi kaçıncı haftada söylüyo bi bigisi olan var mı????

Son düzenleme:

Cnmcm benim bebeğim 3,5 kg ı geçti, doğuma kadar 4 kg ı da geçebilir dedi doktor, bir de bnm 3 diskimde kayma var belimde, bebek de büyük olunca sezeryana karar verdik. Salı günü 37 haftamız bitmiş oluyor, o vakit son kontrole gideceğim, 22sinde de alalım demişti zaten, sen nasılsın? normal mi düşünüyorsun doğumu?

Selam cnm,

Ben doğum fotoğrafçısı ayarladım, bugün hamile çekimleri için stüdyoya gideceğiz eşimle, doğumda gelecek, bi de bebek 2-3 haftalık olunca eve gelecek, albüm, poster vs hazırlayacak işte. Ankaradayım ben, çok yerle görüştüm. Böyle bir paket 450tl, en uygunu ve en kapsamlısı buydu. Biz de doğum meselesini 35 haftalıkken ilk konuştuk cnm. bebişin kilosu da gayet iyiymiş =) Kimi doktor soruyor da, kimi doktor zaten normalinde normal doğum olur diye düşündüğü için bu konuya girmiyebiliyor. Sen sor istersen cnm bi daha gittiğinde.

HOş geldin cnm, keşke önceden de gelseydin =) biz iyiyiz çok şükür de sen nasılsın? ödemler için pek kendini yormaman gerekiyor... Sezeryan diye de üzülmeyelim arkadaşlar, önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımız, hem doktorlar alttan dikişleri atıp atıp normal doğurttuk diye geziyorlar, orası dikiş değil sanki...

450 tl çok iyi bulmuşun ya burda daha pahalı hele senin dediğin gibi şeyler yaparsa 750-1000 tl arası diyolar bilmiyorum kararsızım . 16sında kontrolüm var belki bu sefer karar verir doktor nası olcana ama senin nası olcak ben korkuyorum da

ewet ya alttan dikiş atıyolar normal doğum diyolar ne anladım ben bu işten zaten korkuyom bide o dikiş yokmu rüyama giriyoooooooo:)

ewet ya alttan dikiş atıyolar normal doğum diyolar ne anladım ben bu işten zaten korkuyom bide o dikiş yokmu rüyama giriyoooooooo:)

yaaa kıyamam, korkma cnm bnm, tabi insan korkuyor da ben en çok sonrasından korkuyordum, sonrası 1-2 hafta işte tuvalet, yaranın bakımı felan, ama dünyanın en büyük mucizeleri kucağımızda olucak, öyle düşün, benm sezeryan olucak işte ya, ben hala bebeğe odaklanmışım, herhalde masaya yatınca korkucam =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…