utanarak soracağım ama sormak zorundayım.... ağda işini nasıl yapıcaz? yani normal doğum olunca her an olabilir.ama ağda yapmanın da bir vakti var nihayetinde...ne yapsam karar veremedim?hastaneye giderken tertemiz olmak istiyorum..siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda?
iyi pazarlar anne adayları;
artık coook zorlanmaya başladım ben,sırtım,belim sık sık ağrımakta.birde özellikle alt kısımlarıma bıcak saplanır gibi bir agrı girıyor canımdan can gidiyor resmen. asağılarda hareket ettiğinde oluyor.
cuma konttrolümüz vardı,34. haftanın bittiği gün yani,bebeğim 2400 gr olmuş. saclarını gösterdi dr amcası ,yanları dik dikti :) söyle bir sarstı usg ile titresti sacları,cook güzeldi. doğum hakkında bişey demedi. ama ben cook korkmaya basladım,normal de olsa sezaryen de olssa. ama gönlümden epidural normal doğum geciyyor. bakalım ne gösterecek zaman ve dr um ne diyecek.
bu arada bel agrısı ceken arkadaslara mnerim olacak,dışarda olmasa bile evde 4-5 cm topuklu(dolgu olsa daha güvenli) terlik giyin,ve yatarken yan yatıp bacak aranıza yastık koyun. benim eşim dr,sanslıyım galiba bu konularda.ilk danıstıgım o oluyor. :)
K�zlar g���s ucu i�in s�rd�kten sonra silme gerektirmeyen bebe�e zarar vermeyen bir krem ar�yorum dr una soran varm� acaba
benim doktorum mustelayı tavsiye etti.cilt hemen emiyor.ıslak parmağımla göğüs ucuma dokundum tadına baktım hiç tat almadım.eczacıda silmene gerek yok demişti.Kızlar göğüs ucu için sürdükten sonra silme gerektirmeyen bebeğe zarar vermeyen bir krem arıyorum dr una soran varmı acaba
kızlar bu arada devamlı olarak kullandığınız ilaçlar var mı hala, demir, kalsiyum, magnezyum gibi..ben hala bu üçüne devam ediyorum doktorumun tavsiyesi üzerine..[/doktorum demir hapını 2 ye çıkardı.son kan tahlilinde b12 düşük çıktığı için b12 takviyesi alıyorum.ama doktorum kalsiyum ve mağnezyum takviyesini hiç vermedi.mağnezyum için hergün soda içiyorum muz yiyorum kasılmamda hiç olmuyo.
kızlar hepinize günaydın..
bir hafta başını da yaşıyoruz.. yoğunca geçirilen bir haftasonundan sonra bu gün tekrar işteyim. amaa çok mutluyum, çünkü bu hafta işyerimde çalışacağım son haftam.
ve sonunda erteleye erteleye bu hafta sonu ancak yapabildğim yıkama ve ütüleme işlerimle uğraştım. istanbulun artık güneşli havalarını bulmak zorken şansıma haftasonu güneşliydi, miniğimin tüm eşyalarını yıkadım kurudular. mis gibi kokuyorlar. ütüden nefret ederim ama onun kıyafetlerini uça uça zevkle ütüledim. tabi artık belimiz de zorlanıyor..anneler daha fazla ertelemeyin fiziksel şartlarınınz sizi zorlayabilir... artık hastane çantamızda hazır oldu böylelikle..heyecanlar dorukta artık. şu topikten bebek sesleri gelmeye de başlasın hayırlısı ile inşaallah..
Arkadaşlar bende artık izne ayrıldığım için evdeyım ama vakıt geçiremiyorum tv de birşey yok ya siz neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?