2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

çok sağol canım.yüreğimi su serptı cevabın. bazen bilsende yetmiyor. seninle bir yaşayan birinden duymak gerekiyor inanmak ve rahatlamak için...geçen 2 haftada 1 kilo almıştım. şimdi 1 haftada 1 oldu sanırım böyle devam eder benimde. bebeğime kıyamıyorum kesemiyorum ki hiç bişeyi. meyva ve tatlı zaten yasak minimum yiyordum...

nettede araştırdım kordonun dolanmasını olabileceği yazıyor. ama ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı. sonra kan pıhtılaşması diye bişey çıktı. yüreğim ağzımda 8 ayı bitirdim. şimdi sona yaklaştıkça bişey olursa korkum hat safhada... allahım hepimizin miniklerini korusun esirgesin...

sezeryan yada normal farketmez sağlıkla gelsin yeter benim için.

ahhh bu kilolar ben 1 haftada 1.5 kilo aldım kızlarrr son ay deli gibi acıkıyorum geceleri kalkıp yemek yiyorum bebişlermizin annne karnında beslendiği son günler bunlarrrr ben normalde kasım annesi olacaktım ama dün doktorum çatı muayenesi yaptı ve çok dar olduğunu söyledi haftaya sezeryan olucam büyük ihtimalle hayırlısı bakalım sağlıkla kucağıma alayım yeter dua edelim annelerimize Raabim hepimizi hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun...

bende yıkamayı düşünmüyorum ,
hem kış Allah muhafaza hasta etmek çok kolay hem de göbek bağı düşmeden yıkamak mikrop kapmasını kolaylaştırıyor yıkanırsa daha hassas bakım gerekiyor diye okumuştum...

çok merak ediyordum tam yeri geldi. çatı muayanesini nasıl yapıyor? o kadar geriyor ki beni.. en azından bilgilenmiş oluruz paylaşırsan..

Bende yıkanmaz diye biliyordum ama büyükler işte. Beni büyük bir savaş bekliyor. :)

Son düzenleme:

valla ben hiç böyle bişey duymadım ama kuzenimin eşi emzirmemek için (ki bebek 3,5 aylıktı) soğan sürerek sütten kesmişti. sırf o yüzden ben soğan süremem gibi geliyor.

geçmiş olsun temennilerin için çok teşekkür ederim. bebeğimi yıkamama konusunda çok savaş vereceğim sanırım. annemde babamla ilgileneceği için yanımda olamayacak. Ama eminim ki eşim benim yanımda olacak. doktorum yıkanmaması gerektiğini söylediğinde yanımdaydı çünkü. Kızı onun için çok önemli şimdiden çok titriyor üstüne doğduğunda düşünemiyorum halini..

günaydın
dün gece çok zor bir gece geçirdim sabaha kadar uyuyamadım saat 4.30 hala dönüp duruyordum yatakta , sabahta zombi gibi dikildim
birazdan eşimin tayin yeri belli olacak , stresten o kadar bünyem zayıf düştü ki dün gece hastalandım boğazlarım nasıl acıyor ve ağrıyor ki...başım ağrıyor .
doğum üzeri taşınmak istemiyoruz bulunduğumuz yeri tercih ettik dua edin burası çıksın çok zor durumdayız

Ahhh cnm umarım, taşınmak zorunda kalmazsınız. Geceleri hepimize zor geçiyor cnm da sen böyle stress yaparsan olmaz ki, bugünü atlat da kendini sinir stresten uzak tut, şu an bebişlerden önemli hiç bir şey yok, önemli olan onlar ve sonrasında sağlığınız, gerisi olur gider diye düşün cnm bnm, hadi hakkınızda hayırlısı...

stres yapmamaya çalışsam bile bilinç altım kaymış durumda
kaç günlerdir bebeğimi hiç düşünemiyorum aklımdan geçen sadece , atama ...
en sonunda hastada oldum , stresten kasılmalarım var karnım semsert doğurmazsam iyidir

peki sen kaç kilo aldın....ben bir aydır kilo almıyorum acaba bebeğim nasıldır...33+6 da 2260 gr dı.şimdi 35 olduk.pazartesi kontrol.çok merak ediyorummm...bu arada 11 kilo aldım toplamda....

canım ben toplamda 14 kilo aldım ama bebeğim aldı asıl kiloyu sadece çok kocaman bi göbeğim var şimdilik

selam kızlar 3 gündür giremedim internete.. doğuran yok dimi su ana kadar :))))
kilolarla başım dertte.. hızla alıyorum moralim bozuk:26::26::26:
artık doğurmak istiyorum

insan ister istemez düşüncelerine hakim olamıyor ne desek boş, sizin için sıkıntılı bir durum oluşmuş Allah hakkınızda hayırlısını versin. Umarım istediğniiz şekilde sonıuçlanmıştır. Bebeğinizin şansı olsun inşaallah. Haberinizi bekliyoruz dört gözle..Sen sadece bebişini ve gelecek güzel günleri düşün canım. hasta olma sakın önlemini hemen al canım, şu süreçte zayıf düşmemen gerek.

yaa kızlar boşverin kiloları dert etmeyi artık son ayımıza girdik. gelmeleri yakındır. bu saatten sonra hayıflanmayalım. bende 14 kilo almış durumdayım. ama napayım bebişin gelişimi için hiççç bişeyi kısamam. yeterki onlar sağlıkla, tam gelişimleriyle doğsunlar. kendinizle barışık olun :))
güzel bir diyetle doğum sonrası hepsini veririz inşaallah..
evettt güzel hamişler.. doğum günü ve nasıl doğum yapacağı belli olanlar varmı başka..

hafta sonundan beri gelemedim buraya.
benim motherlove gögğüs ucu kremleri geldi. önceden kullanmak gerekiyormuş olmazsa bugün bir deneyeyim...
bu arada bir sitede mustela ürünlerine %20 indirim yapmışlar. ben de hala daha bebe şampuanı ve bebe yağı almadım bir o marka bir bu marka diye diye kararsız kaldım işte. şimdi tam organik ve sertifaklı türk malı bir ürüne karar vermiştim sipariş verecektim ki bu indirim olayı çıktı karşıma :)
neyse artık bakarız bir şeyler.
bu arada bel ağrısı boyut atladı bende hanımlar. bu hafta facia gibiyim. yapacak bir şey de aklıma gelmiyor. sağ tarafa yatamıyorum bebeğim rahatsız oluyor. sırt üstü doktorda ultrason bakmaya uzandığımda bile çarpıntı oldu kesinlikle mümkün değil. kaldı sol taraf. orada da kalçam ve bacaklarıma öyle bir ağrı giriyor ki sanırım belimden dolayı uykuya dalsam bile uyanıyorum. günlerdir uykum rezil rusva halde. kalçama yastık desteği bacağıma yastık desteği ne bulursam deniyorum. ortalama bir ay var en az artık sabretmekten başka birşey aklıma gelmiyor. sıcak su torbasını demiş arkadaşlar onu da olmadı bir denerim.
hastane bavulunda ufak tefek eksikliklerim var. yelek koymadım mesela bebeğe. biberon ve emziğini de strerilize ettim ama evde duruyorlar. bunları aklıma düştükçe not edip bavula ekleyeyim bari. bavul da arabada şu an içindekileri unuttum bile :)
doktora gittiğimde ntsye bağladılar kordonu sarkmış mı dolanmış mı neymiş. hiç durmuyor ki yerinde ondandır :) neyse salıya bir daha gidiyorum. kendi doğum yapacağım doktora da bayram sonrası inşallah. zaten bayram sonrası iyice az vakit kalmış olacak. herkese bu son zamanlarda kolaylıklar diliyorum!

canım inşallah istediğin olur ve bu dönemde bide taşınmakla uğraşmazsın..sonuç belli olmuştur heralde bizide haberdar et...

canım benim 1 ay oldu göğüs ucu kremi kullannıyorum..doktor 32. haftadan sonra öneriyor zaten..biran önce başla sen bence...
bel ağrında geçmedi senin yapmadığın yöntem kalmadı ama sanırım 1 ay daha dayanacaksın sabret biraz daha bakalım...bende olmadı allaha şükür bel ağrısı..
hastane çantasınıda bende aklıma geldikçe açıp bakıyorum,eksik varmı yokmu diye..aklıma sürekli bişeyler geliyor...heralde doğuma kadar çok şeyler değişir:)))
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

23 ekimde geliyor kızım rabbim izin verirse darısı diğer arkadaşların başına allah hepinizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…