2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

çok şükür ilk tercihimiz geldi , ama ben çok fena hasta oldum , bebeğim için üzülüyorum doğum üzeri kilo alımını etkileyecek , geçen ayda bir defa hasta oldum iyileşinceye kadar kilo almamıştı pek , doğuma sayılı günler kala tekrar hasta olmam kötü oldu

saol cnm, ben kendimi iyi hisseder hissetmez paylaşacağım doğum hikayemizi, sen de korkma, önemli olan bebişlerimiz onlara odaklanmalıyız di mi ama, her yara bi şekil iyileşiyor, ki son yıllarda sezeryan olanlar hep hooop diye ayaklanıyor, ben yatan bile duymuyorum artık... Umarım bizimkiler de öyle olur.

kızlar iyi haftasonları herkese..siz ve bebişleriniz nasıllar..günleri yaklaşan annelerimiz var..heyecan dorukta olsa gerek..bizim daha belli değil birşey bekliyoruz bakalım..

bugün kontrole gittim dr bebeğin kilosuna 3480gr en az 3200 gr dedi bebek için kilolu demedi ama sonra ben de yükleme tstinde şeker çıkmamıştı sonradan idrar testi yaptırınca idrarda şeker çıkmıştı dr a söyledim hamilelikte glukoz geçirgenliği artar dedi çokta önemsemedi dikkat ediyorum yediklerime arada kaçırsamda bebeğin kilosu şekerden dolayımı acaba bu kadar kafama takıldı 5 kasımda sezeryan yapacak

Canım bende de gebelik şekeri ilk yüklemede çıkmıştı çok korktum bebeğim iri olacak sağlığında bir problem olacak diye. Ben 34+3 de gittim kilosu 2400gr dedi doktor. Ben çok kilo aldım oda şekerin gittikçe artmasından kaynaklanıyor yani ben 3 aydır diyet yapıyorum sende az dikkat etsen yeter. Bebeğine mujx

ben 17 kilo aldım toplamda 6 ve 7. ayda 4 er kilo aldım sonradan yavaşladı kilo almam babası tombik bebekliğide öyleymiş onamı benzedi acaba inşallah bişe olmaz

Benim senden kalir yanim yok zaten ben 69ile hamile kaldim 5.aya kadar 78 kilo oldum 2 ay almadim hiç ama 2 haftada 4 kilo aldim inş 90'i görmeden doğururum.
Doğumdan sonra çooook vermem gereliyor. Benimde eşim kilolu ben kilo aldim bebişimizde şişko olursa baskül ailesi oluyoruz :)))

hanımlar buraya kilolarınızı yazınca benim kafamda soru işaretleri oluşmaya başlıyor valla. ben 58 ile hamile kaldım şimdi 64 iyi midir gidişatım? doktorlar az kilo aldığım için memnun. bebek de zayıf demiyor. ben de belki son haftalarda birden alırım diye çekiniyorum onun dışından kilo almamakla ilgili bir şikayetim yok aslında. bebek beslenmemiş olmasında. benim belim bu kiloyu bile taşıyamıyor fazlasına gerek yok yani :)

Annelerim kaç zamandir kasilmalarim oluyor ama bugün daha farkli hemen hemen 10dk da bir, başIm çok ağriyot şekerim yükselmiş,canim bişey yemek içmek istemiyor, gözüm karariyor dr. Sali gunu gideceğim korkuyorum da biraz bana yardımci oluuun...

ayyyyyy çok sevindim vede şaşırdım.muhabbeti artıralım ozaman :)) özelden msj yazmak istedim ama henüz yazamıyormuşum.sen hangi doktora gidiyorsun ben hülya hanıma gidiyorum

Hangi hastanede Hülya hanım? ben tııp ta Okan hocaya gidiyorum. herkes onu söyledi,eşim de tıp ta çalışıyor,böylelikle orada başladım takiplere. doğum nasıl olacak belli mi?

canım kilo almaya başlasan başlardın şimdiye kadar..çok az kilo almışsın cidden..ben nerdeyse her hafta 1 kilo almaya başladım..bebeğin sağlıklı olmasaa doktorun heralde uyarırdı zaten..senin kilo vermek gibi bi sıkıntın olmıyacak doğumdan sonra heralde..doğumun ertesi günü hamile kaldığın kiloya dönersin heralde ne güzel...

benimde geceleri oluyor kasıklarımda ağrı kendini aç bırakma biliyosun şekeri yükselenlerde aç kalmakta insülini bozuyor benimde sonradan yükselmeye başladım lab. Tek.yim idrar testi yapıyodum arada kendime bi baktım şeker çıktı.ben de dikkat etmeye çalışıyorum şerbetli tatlı yemek istiyorum ama malesef ne yiyeceğimi şaşırdım bulgur pilavı kepekli bisküvi ti formun şekersiz bisküvileri var onlardan al az kaldı sağlıklı doğsunlarda başka birşey istemiyorum

iki gündür bebeğim pek hareket etmiyor gibi , tatlı yesemde pek etkisi olmuyor ,
tatlı yedim uzandım ufacık bir kıpırtı oldu o kadar
doktorumuz yarın hastanededir inşallah sürekli izne ayrılıp duruyor kontrole gitmek için sabahı dört gözle bekliyorum

ben de epidural normal doğum istiyorum ama son anda sezeryan olacak diye çok endişeliyim.çünkü sezeryandan çooooook korkuyorum 2 farklı doktordan biri büyük ihtimalle sezeryan olur dedi çünkü bebeğim birazcık iriymiş.ama diğeri normal doğum yapabilirsin dedi. hangisine inanacağımı şaşırdım. ayrıca normal doğum olur diyen 3bin lira civarı ücret isterken, sezeryan 550tl. yani 3bin lira verip sezeryan olursam çok sinir olurum. zaten bebeğin kalp atışları zayıfladı, ordon dolandı vs şeyler söylerlerse mecburen sezeryan olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…