insan ister istemez düşüncelerine hakim olamıyor ne desek boş, sizin için sıkıntılı bir durum oluşmuş Allah hakkınızda hayırlısını versin. Umarım istediğniiz şekilde sonıuçlanmıştır. Bebeğinizin şansı olsun inşaallah. Haberinizi bekliyoruz dört gözle..Sen sadece bebişini ve gelecek güzel günleri düşün canım. hasta olma sakınönlemini hemen al canım, şu süreçte zayıf düşmemen gerek.
Canım benimde sezeryan ama ben çok panikliyorum nedense, iyi olursan doğumdan sonrada yaz ne olur doğum hikayeni, sana şimdiden allah kurtarsın diyeyim canım inş sağlıklı bir doğum olur sağ salim kurtulursunuz da bebişini kucağına alırsın, darısı tüm hamiş arkadaşlarımızın başına
bugün kontrole gittim dr bebeğin kilosuna 3480gr en az 3200 gr dedi bebek için kilolu demedi ama sonra ben de yükleme tstinde şeker çıkmamıştı sonradan idrar testi yaptırınca idrarda şeker çıkmıştı dr a söyledim hamilelikte glukoz geçirgenliği artar dedi çokta önemsemedi dikkat ediyorum yediklerime arada kaçırsamda bebeğin kilosu şekerden dolayımı acaba bu kadar kafama takıldı 5 kasımda sezeryan yapacak
kızlar ıspartadan olan hamiş varmı ?
Canım bende de gebelik şekeri ilk yüklemede çıkmıştı çok korktum bebeğim iri olacak sağlığında bir problem olacak diye. Ben 34+3 de gittim kilosu 2400gr dedi doktor. Ben çok kilo aldım oda şekerin gittikçe artmasından kaynaklanıyor yani ben 3 aydır diyet yapıyorum sende az dikkat etsen yeter. Bebeğine mujx
Canım bende de gebelik şekeri ilk yüklemede çıkmıştı çok korktum bebeğim iri olacak sağlığında bir problem olacak diye. Ben 34+3 de gittim kilosu 2400gr dedi doktor. Ben çok kilo aldım oda şekerin gittikçe artmasından kaynaklanıyor yani ben 3 aydır diyet yapıyorum sende az dikkat etsen yeter. Bebeğine mujx
ben varım :) :) :)
ayyyyyy çok sevindim vede şaşırdım.muhabbeti artıralım ozaman :)) özelden msj yazmak istedim ama henüz yazamıyormuşum.sen hangi doktora gidiyorsun ben hülya hanıma gidiyorum
hanımlar buraya kilolarınızı yazınca benim kafamda soru işaretleri oluşmaya başlıyor valla. ben 58 ile hamile kaldım şimdi 64 iyi midir gidişatım? doktorlar az kilo aldığım için memnun. bebek de zayıf demiyor. ben de belki son haftalarda birden alırım diye çekiniyorum onun dışından kilo almamakla ilgili bir şikayetim yok aslında. bebek beslenmemiş olmasında. benim belim bu kiloyu bile taşıyamıyor fazlasına gerek yok yani :)
annelerim kaç zamandir kasilmalarim oluyor ama bugün daha farkli hemen hemen 10dk da bir, başım çok ağriyot şekerim yükselmiş,canim bişey yemek içmek istemiyor, gözüm karariyor dr. Sali gunu gideceğim korkuyorum da biraz bana yardımci oluuun...
ben de epidural normal doğum istiyorum ama son anda sezeryan olacak diye çok endişeliyim.çünkü sezeryandan çooooook korkuyorum2 farklı doktordan biri büyük ihtimalle sezeryan olur dedi çünkü bebeğim birazcık iriymiş.ama diğeri normal doğum yapabilirsin dedi. hangisine inanacağımı şaşırdım. ayrıca normal doğum olur diyen 3bin lira civarı ücret isterken, sezeryan 550tl. yani 3bin lira verip sezeryan olursam çok sinir olurum. zaten bebeğin kalp atışları zayıfladı, ordon dolandı vs şeyler söylerlerse mecburen sezeryan olur...[/QU
hakkınızda hayırlısı olur inşallah iyi düşünelim iyi olsun benimde bu hafta belli olcak normal yada sezeryanmı olacağım en son kontrolümde bebeğim normal doğuma uygun pozisyondaydı.Çatı muayenesinden sonra net bişey söyleyebilirim dedi dr.um.Bende sezeryandan çok korkuyorum.Normal olsun diye çok dua ediyorum.Normal olursamda ağrısız doğumu tercih edicem.Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.
bende 15 kasımda doğum yapıcam kısmetse kimler epidural normal doğumu tercih edicek acaba merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?