2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Selam cnm,

Bir bel hastası olarak sen bel dedikçe içim cız ediyor valla =( O ağrılar tam bir ömür törpüsü çeken bilir =( Biz 3 hafta kadar önce annemle aşağıda linkini gönderdiğim sitedeki minderden diktik. 3. sıradaki modelden yaptık. Çok rahat oldu. En azından belim rahat gece...Çünkü bnm doğum çok yakınladı, her halükarde sabahlar olmuyor artık =) Annem terzi olduğu için bir şekilde uzunluklarını hesaplayıp diktik. Sonrasında da emzirme yastığı ve sonrasında da bebek için oturma yastığı olarak kullanılabilir bir incele istersen...

Hamile Yastığı, Hamilelere Özel Yastık, Sweet Dreams Hamile Yastığı

Biz kendi imkanlarımızla 30 tl ye mal ettik ama inan verdiğin paraya değer. Bir de bunu önereyim dedim cnm. Ne bileyim...

amin!!! benim çantalar arabada duruyor ama eksik olan şeyleri evde bir kenarda tutuyorum ekleme yaparım artik. eşimin işi dolayısı ile ara ara annemlere geçiyorum yalnız kalmamayayım diye. biraz da mesafe var. o yüzden unutmamaya çalışıyorum bugün biraz daha not ettim topikten okuyup. fot. mak. pili hafıza kartını falan ayarladım da kendini unutucağımm gibime geliyor. zaten eşim pek beceremez. babam çekerse çeker artık. benim halim olmaz ki istediğim pozları çekeyim. kısmet artık. insan herşeyi planladığı gibi yapamıyor. geriye ne eksik kaldı bilemiyorum bile. bugün de en son alınan kıyafetleri yıkadım onlar nasıl olacaksa bir ütülenecek. Allah'ım gözümde büyüyor. bu hafta sonu cam balkon takılacak ve kadın temizliğe gelecek. iki gün d emeşgül olurum kesin. ayakta duramazken tam sırasıydı bu balkonun yani. biz bayramdan sonra takarlar derken erkenden geliveriyorlar. normalde insan aman ne iyi erken yapmışlar diye sevinir ama bu halde hiç sevinemiyorum. hatta yağmur yağsa temizlik de balkon da sonraya kalsa diyorum :))

ay çok teşekkürler. benim belim de adet olmadan önce bile ağrırdı ve az çok tahmin etmiştim bu halleri ama tabi mesela şu geç vakitte Allah'ım diyorum yine gece oldu nasıl yatacağım ben? iki tane market poşetini taşımaktan acizim öyle gerildim yani bu bahsettiğiniz yastığın bir ucu biraz daha az kıvrık halini babam almış bana. ama içi elyaf olduğundan (babam internetten almış, boncuk elyaf denmiş ama boncuk elyaf nasıl bir şey bilmediğimden emin değilim) biraz yumuşak kalıyor. ben pek de rahat edemedim. dün gece biraz uyudum işte onu sağıma soluma tıkıştırarak. sanki biraz daha dolgun bir madde ile daha rahat ettirir... siz de güle güle kullanın. ben de artık doğumdna sonra çocuğun odasında yerde falan oyun yastığı vs. yaparım diyorum.

Selam kızlar nasılsınız? herkezin belli olmaya başladı doğum tarihleri nasıl olacağı Allah hepimizin yanında olsun yardımcımız olsun sağlıklı sıhhatli atlatalım bunları güzel doğum hikayelerimizi paylaşalım inş. Artık doğurmak istiyorum mahvoldum ölüyorum ağrılardan buğün son iş günüm artık dayanamıyorum 1 Kasım sezeryan olacağım tarihli salı günü tekrar gideceğim doktora ozmn kesin olarak herşey belli olcak okadar evham yaptımki herşeyi uykularım kaçıyo uyanıp uyanıp aklıma bişiyler geliyo, bi sorun daha çıktı şimdi hemoroid oluştu bende 3 gündür ama öyle böyle değil nasıl sızlıyor ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum öksürmek bile öldürüyor, sizlerdede oldumu böyle bişey neyapacağımı şaşırdım doğuma kadar geçse bari diyorum ama tam işkence canım yanıyo ağlıyorum, doğum öncesi lavman oluyor o nasıl olacak ya geçmezse çok acılar çekeceğim bi bildiğiniz varmı nasıl geçer ne iyi gelir buna Allahım delircem artık ben

canım çok geçmiş olsun.bende hamilelik öncesi o hemoroidden çok çektim.tam 3 yıl.sonunda ameliyat oldum geçti.hamilelikte çok korkuyordum tekrar ederse diye ama demir hapından dolayı kabızlık çekmedim tekrarlamadı.muhtemelen kabız kalmışsındır ondan olmuştur.sabahları aç karnına mutlaka ılık su iç.gece yatarkan erik,incir,kayısı gibi şeyler ye üstüne su iç yat.doktorum bana ağrım olduğunda sıcak su oturma banyosu verirdi.doktoruna gittiğinde danış istersen bir sakıncası yok derse o seni çok rahatlatır.su dayanabileceğin sıcaklıkta olmalı hafiften ısırmalı tenini.leğenin içine suyu doldur ve 10-15 dk otur.günde 3 defa felan yap ağrılarına iyi gelecektir.kanamanda varsa suyun içine bir kapak batikon koy kanama olan yerdeki mikropları temizler enfeksiyon kapmassın ama mutlaka doktoruna danış.birde anestol diye bir krem var ağrıya iyi geliyor bepanthenle karıştırabilirsin.ben birde zeytinyağını duymuştum iyi geliyo diye.denemedim çünkü iyileşmiştim.birde aklıma gelmişken hemoroid iki türlü olur canım.bir dışta meme olur birde içte yırtık olur.dıştaki bi şekilde geçiyo ama içte yırtık varsa o kendi kendine iyileşmez.tedavisini yaptırmazsanda kendi dışkından bir süre sonra enfeksiyon kapabiliyosun ateşin felan çıkar.bana olmuştu ve bu yüzden ameliyat kararı almıştım.şikayetlerin çoksa bir genel cerraha gitmeni tavsiye ederim.ben çok ihmal ettim ama sonunda ameliyatlık oldum.birde aklıma gelmişken bir yakınım hamileyken ve sonrasında rahat oturabilmek için çocukların yüzme simitleri varya onu kullanmıştı aklında bulunsun.ben hemoroit ameliyatı öncesi lavman olmuştum o da doğum öncesiyle aynıdır diye düşünüyorum.200 ml civarında bir sıvıyı bağırsağa veriyorsun kısa süre sonra tuvalete çıkıyorsun merak etme bu işlem çok acılı değil korkma.

Canım Allah razı olsun okadar kötüyüm ki anlatamam canım dışta meme var epey büyük oturamıyorum yürüyemiyorum kalkamıyorum yerimden buğün işten ayrılıyorum 15 gün sonra doğum yapacağım ozmn kadar inş geçer evde olunca uzanırım sıcak su banyosu yaparım salı günü gideceğim dr sorcam ama netten forumlardan okudum krem isimlerini paylaşmış arkadaşlar ya gidip direk alsammı eczaneden diyorum evet canım sezeryanda olsa lavman yapılcak utanırım ben şimdi o lavman nasıl yapılcak bu durumda hem canımda acıcak dokunulmuyo oraya hiç bi şekilde allahım dua et ne olur inş geçer ağlamak istiyorum ya

Cnm arkadaşın dediği gibi en iyi tedavi sıcak su, oturamasan bile her tuvaletten sonra sıcak tut o bölgeye duşla ve bir krem önreceğim onu sür. Bana doktor verdi 6. ayda. 3-4 güne geçirmişti günde 3 kez sürdüm. Gözün kapalı alabilirsin, eczacıya da sor içine sinmezse: Proctolog. Fındık büyüklüğünde iyica içine doğru o tahrişli bölgenin sür. Mümkünse sabun değdirme. Benim 2 gündür tekrar pörtledi yine sürüyorum =(((. Dediğin gibi inşallah doğuma kadar geçer. Doğumdan sonra zaten geçiyormuş, şimdi bebek baskı yaptığı için oluyor.

Bu arada umarım diğer anneler iyidir. Çünkü biz ishal olduk, üşüttüm herhalde, sabah boyu hastanedeydik, 1 kilo serum yedim, doğumum pazartesi, çok sinir oldum, dün sinirden ağlayıp durdum, çünkü çok halsiz ve hasta hissediyordum. Neyse kızlar herkes dikkat etsin hyediğine içtiğine, ve sıcaklanıp sıcaklanıp giyinmemezlik etmeyin, insanın psikolojisi alt üst oluyor çünkü hasta olunca hem de doğum bu kadar yakınsa =((((

23 ekimde inşallah bende doğuma gidiyorum.. darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz...

cnm arkadaşın bahsettiği kremi bende çok kullandım hamile olduğumuz için adını yazmamıştım.ama o krem dıştaki memeye çok etki etmiyor.memenin içi şuan kan pıhtısıyla sertleşmiştir o yüzden hemen iyileşmez.benim iyileşmesi bazen 15 günü bulurdu.ama dediğim gibi doktorun tavsiye ederse batikonlu su seni baya bir rahatlatır.lavmandanda hiç utanma.çünkü o sıvıyı ben kendi kendime yapmıştım.eşinden yardım istersin.hem o hemşireler senin benim gibi kimbilir kaç kişiye yapıyolar bu işi alışmışlardır.bunu hiç dert etme derim.sen kendini rahatlatacak şeylere kafanı yor bunlara yorma.şunun şurasında ne kaldıki bebişlerin gelmesine.birde doktora salıya gideceğini söylemişsin.daha 4 gün var o acıyı bilirim bence o güne kadar bekleme.sanada bebişinede yazık.ya doktorunu telefonla ara yada bir genel cerraha görün derim.hem kullanacağın şeylerde için rahat eder.bana yapılmadı ama bir doktordan duymuştum bazı durumda o şiş memelerin içini şırıngayla boşaltıyorlarmış.çok geçmiş olsun.

Çok sağol canım inan okdr kötüyüm ki anlatamam söylediğin kremi buğün alayım inş faydası olur geçsinde başka bişiy istemiyorum oturulmuyo kalkılmıyo deminden beri öksürcem korkumdan öksüremiyorum ki sızım sızım sızlıyo, çok sağol arkadaşım.

sanada çok geçmiş olsun canım, doğum haftay dedin sezeryan mı olacak normal mi? Şimdi nasılsın umarım iyisindir. Bende gece çıplak yatıyorum nerdeyse yanıyorum valla sıcak diye diye geçiriyorum zamanı şuanda bişey yok ishal gibi ama dediğin gibi belli olmaz dikkat etmek lazım. dikkat et sende kendine uzan dinlen bol bol.

Çok sağol canım, Allah dert verip derman aratmasın sağlık gibisi varmı ya insanın gözü hiç bişeyi görmüyo evet sertleşmiştir şimdi o kanamıyoda belki kanasa az rahatlar ama öyle işte yapacağım canım tavsiyelerinize uyacağım, evde olacağım için bundan sonra uzanır kalkar duş alırım sıcak su tutarım, ama dediğin gibi daha 4 gün var bu özel hastaneler doktorların cep numarasını vermiyor herhalde kartını verdi dr ama cep numarası yazmıyo bende hiç dikkat etmemişim, buğüne kadar böyle zorda kalmadım ihtiyaç olmadı aramadım sadece acil bişiy olursa gelin buraya bi şekilde ulaşırlar demişlerdi, en güzeli genel cerraha gitmek.

herkese merhaba,
dün gece hamile yastığını bir şekilde tamamen altıma denk getirip yatağın üstünde onda yattım. çok şükür uyuyabildim biraz kafamdaki yastığı dik tutarak da olsa. inşallah bu gece d eöyle uyurum :) bel ağrımı gün içinde unutamasam bile gece dinlenebilmek büyük nimet oldu.
hemoroid sıkıntısı olanlar var galiba. aslında bende de var ama şimdilik ciddi bir sıkıntıya dönüşmedi. doğal içerikli bir hemoroid kremi almıştım hiç kullanmadım. sıkıntım olmadığından sürsem bir işe yarar mı acaba? şimdiden tedbir olsun...
eczaneden bahsedilen ilacı da not aldım. ne olur ne olmaz. inşallah hiç gerekmesin ama.
bayanlar benim belimden dolayı hiç yürüyüş yaptığım yok. doktor da yürü fala dedi ama iki adım atsam zorlanıyorum. tek başıma yürümeye çıkmaktan çekiniyorum. aslında doğuma kolaylık olsun diye yürümem lazım ama yok işte. alternatif birşeyler var mı yapabileceğim?

Biraz daha iyiyim cnm çok saol, ama ishal kesilmedi henüz =( bol su, taze meyve suyu, yoğurt, patates felan bakıyoruz işte =(
Doğum sezeryan olcak cnm, o yüzden gün saat belli...

Biraz daha iyiyim cnm çok saol, ama ishal kesilmedi henüz =( bol su, taze meyve suyu, yoğurt, patates felan bakıyoruz işte =(
Doğum sezeryan olcak cnm, o yüzden gün saat belli...

Canım benimde sezeryan ama ben çok panikliyorum nedense, iyi olursan doğumdan sonrada yaz ne olur doğum hikayeni, sana şimdiden allah kurtarsın diyeyim canım inş sağlıklı bir doğum olur sağ salim kurtulursunuz da bebişini kucağına alırsın, darısı tüm hamiş arkadaşlarımızın başına

merhaba kızlar.bende 1 kasım da Allah nasip ederse oğlumu kucağıma alıcam.sezeryan olacağım.doktorum muayenelerden sonra sezeryana karar verdi.oğlum haftasına göre kilolu 3250 gr şuan :)) maşallaaahh diyeyim.sizlerin bebişleri nasıl sezeryanı bekleyen arkadaşlar varmı benim gibi.Allah yardımcımız olsun.

güzelim bende bişey biliyorum bu konuda.patlıcanın sapları var ya onları az haşlayıp sıcak sıcak üzerine oturuyorsun ve kısa sürede geçiyo.kayınvalidem de çok çekti ve böylelikle kurtuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…