2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Hangi hastanede Hülya hanım? ben tııp ta Okan hocaya gidiyorum. herkes onu söyledi,eşim de tıp ta çalışıyor,böylelikle orada başladım takiplere. doğum nasıl olacak belli mi?

davraz yaşamda canım.evet okan beyi çok övüyolar.benim doğum galiba normal olacak.bugün doktorumla ayrıntılı konuşuruz diye düşünmüştüm ameliyata girecekmiş çokacelesi vardı hemen bi ultrosonla suyuma baktı gönderdi beni.oğluşumuda çok göremedim.ağrı veya suyun,kanaman olursa gel dedi.bayramlar hariç geceleri geliyomuş.şansıma bu bayram şehir dışında olacakmış.inşallah benim oğlan bayramda gelmeye kalkmaz yoksa kendi doktorum olmayacak.biraz gerginim o yüzden.senin nasıl olacak doğum.

ERKEK EVLAT BEKLEYEN KASIM ANNELERİNE GELSİN..BEN OKURKEN GÖZLERİM DOLDU..PAYLAŞMAK İSTEDİM...

Erkek annesi olmak ne demektir…?

Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.

Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının d
a olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.

Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.

Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…

Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak .

yeni günün ilk merhabasını ben soyleyeyım uzun bir ara verdım gecen hafta sadece yazdıklarınızı okuyabıldım evde olmama rağmen iş yapmaktan bakamadım iş dediysem temızlık falan değil buzdolabına pasta börek koydum doğumdan sonra hazır olsun diye artık hepimizin doğum tarihleri bellı olmaya başladı heycanlar son hazırlıklar yapılıyor bakalım kımler sürpriz yapacak acelecı bebekler gelecek...

doktordan geldim çok şükür herşey yolunda. bebeğin kilosu da çok depil ama az da değil 2200 gibi birşeymiş. neyse çok şişko olmasına gerek yok zaten. doğunca alsın kiloları. şimdilik tarih konusunda değişiklik gözükmüyor. kasım ortası 38. hafta kasım sonuna kadar bekleyeceğiz ki inşallah en az bir 39 bitirsin :) herkese iyi günler!

merhaba güzel anneler

kasım annesi olucam derken ekim annesi olucağım anlaşıldı dün itibariyle. bebeğim aceleci değil ama doktorum aceleci sanırım :) 29 ekimde kısmetse cumhuriyet bayramı bebeği geliyor aramıza... dün kontrolümüz vardı. oğlum doğum kanalına giriyor ama boynunda kordon var. norma doğamaz bu halde dedi doktorum. zaten bende kan pıhtılaşmas var. sulandırıcı kullandığım için planlı doğum yapma taraftarıydık. nitekim 29 ekimi uygun gördü doktorumuz... dualarınızı esirgemeyin... garip bir telaş içindeyim...

bide siz siz olun son dakikaya iş bırakmayın derim :)

içini ferah tut,erken gelmez insallah bebişin,gerci aynı korkuyu ben de yaşıyorum :) doğum konuısunu dr umla konusmadık henüz,ben de cok kararsızım. normal istiyorum ama deli gibi korkuyorum. sezaryenden de korkuyorum aslında. hatta rüyalarıma giriyor. sen korkmuyor musun normal dogumdan? dr ne diyor,uygun muymus vücudun ve bebek? aslında epidural olursa yaparım belki normal doğum. offf bilmiyorum cok karamsarım...

canım sevindim senin ve bebeğinin iyi olmasına...doğana kadar 3000 kg olur heralde bebişin...çıtı pıtı bir bebek olur heralde...bizde yarın gitcez kontrole kaç kg olduk bakalım

çok az kalmış...ilk doğum yapan annelerimizden olucaksın sanırım canım..allahım hayırlısıyla kurtarsın inşallah...

Kızlar ben hala bebek karyolasına uyku seti alamadım siz ne yaptınız beğendiniz önereceğeniz bir marka varmı

bende bugün doktoruma gittim 7 kasım günü sezeryanla doğum yapıcam allahın izniyle son gün geri sayım başladı kızım babasıyla aynı gün doğcak bi aksilik olmazsa inş.:)

bugün bizde doktordaydık.oğlum 36 haftalık tam.2900 gr.50 cm.ben 1 kilo aldım son ay.doğum 9 kasımda sezeryan.38+3 te alacak doktor...şükür herşey normal.sadece karın ağrım var.doktor pek önemsemedi olacak bunlar diyor.haftaya çarşamba yine gidicez bakalım.ve geri sayım hızlandı.beşiğini kurduk.hamak salıncak aldık.herşeyi hazır bitek kendi eksik.inşaalah gelecek sağlıkla.hepimizi RABBİM bir avazda kurtarsın inşallah...yavrularınıza ve kendinize iyi bakın.....çok az kaldı.sıkalım dişimizi:))))

Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun..

bende bugün doktoruma gittim 7 kasım günü sezeryanla doğum yapıcam allahın izniyle son gün geri sayım başladı kızım babasıyla aynı gün doğcak bi aksilik olmazsa inş.:)

benim doktorum hala bişey söylemedi normal ya da sezeryan diye.. ister istemez içim içimi yiyor. umarım normal doğum yaparım ve kızım vaktinde gelir

bizde 30 unda gitcez son kontrole 6sında yatış yapılcak heycan maksimumdaaaaaaaaaaaaaaa:)

Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin! İşleri yapan olmayınca son dakikaya da kalıyor ama ne yapacaksın :)
canım sevindim senin ve bebeğinin iyi olmasına...doğana kadar 3000 kg olur heralde bebişin...çıtı pıtı bir bebek olur heralde...bizde yarın gitcez kontrole kaç kg olduk bakalım
Evet bebek doğana kadar çok gelişimi durmazsa 3000-3300 olur dedi doktor da. işte fazlası zaten zor doğuruluyor dedi rahatlattı. Ben zaten minyon birisiyim. oğlum da bana çekecek gibi. Babası uzun ama belli olmaz boy pos işleri. Amaan sanki manken mi doğuruyorum? Sağ salğlim olsun şükür!
Kızlar ben hala bebek karyolasına uyku seti alamadım siz ne yaptınız beğendiniz önereceğeniz bir marka varmı
ben de kararsızlık içindeyken akrabam hediye yapayım sana demişti. sağolsun güzel güzel yapmış ama ölçüleri söylemiştik çarşafları kafasına göre yapmış, lastikli yapmış ama yatağın boyunda kısa. lastiklerin sökülmesi falan mı gerekecek bilemiyroum. ya da hazır bakmak zorunda kalırım bunlar da başıma kalabalık kidboo diye bir markayı internet sitelerinde görüyorum ama pahalı geliyor. uyku setiyle uyumlu perdesi lambası herşeyini satıyorlar...
maşallah bebişine! Az kalmış sezeryana. Allah sağlıkla kurtarsın!

Hadi size de hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin bebişiniz!

kıdboo nun modellerini bende çok beğendim 1 aydır araştırıyorum nerdeyse sanırım o markayı alacam kalitelide duruyo

merabalar kızlar..ne güzel herkes yavaş yavaş gününü belirlemiş..gün saymaya başlamış..sezaryan olunca öyle oluyor tabi..allahım hayırlısıyla herkesi kurtarsın inşallah...

bizde sabah gittik kontrole oğlum 2850 gr olmuş boyuda 49 cm..bi aksilik çıkmadı herşeyimiz normal çıktı..plesantamız suyumuz normal..nstye girmedim bebek hareketli mi hareketli deyince gerek duymadı doktor.oğlumun yüzünü gördük.kocaman bir burnu var:)))haftaya tekrar gitcez bakalım..

selam kızlar bende giremedim ne zamandır.. ben yokken doğuran oldu mu hiç? benimde 29 ekimde kontrolum var.. henuz sezeryan mı olacak normal mi karar veremedik ama bzim bebek biraz şişko :)))))
daha geçen hafta 3,5 kiloya yakındı :)) doğuma kadar en az 4 kilo olur die tahmin ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…