Hangi hastanede Hülya hanım? ben tııp ta Okan hocaya gidiyorum. herkes onu söyledi,eşim de tıp ta çalışıyor,böylelikle orada başladım takiplere. doğum nasıl olacak belli mi?
bende 15 kasımda doğum yapıcam kısmetse kimler epidural normal doğumu tercih edicek acaba merak ediyorum
davraz yaşamda canım.evet okan beyi çok övüyolar.benim doğum galiba normal olacak.bugün doktorumla ayrıntılı konuşuruz diye düşünmüştüm ameliyata girecekmiş çokacelesi vardı hemen bi ultrosonla suyuma baktı gönderdi beni.oğluşumuda çok göremedim.ağrı veya suyun,kanaman olursa gel dedi.bayramlar hariç geceleri geliyomuş.şansıma bu bayram şehir dışında olacakmış.inşallah benim oğlan bayramda gelmeye kalkmaz yoksa kendi doktorum olmayacak.biraz gerginim o yüzden.senin nasıl olacak doğum.
doktordan geldim çok şükür herşey yolunda. bebeğin kilosu da çok depil ama az da değil 2200 gibi birşeymiş. neyse çok şişko olmasına gerek yok zaten. doğunca alsın kiloları. şimdilik tarih konusunda değişiklik gözükmüyor. kasım ortası 38. hafta kasım sonuna kadar bekleyeceğiz ki inşallah en az bir 39 bitirsin :) herkese iyi günler!
merhaba güzel anneler
kasım annesi olucam derken ekim annesi olucağım anlaşıldı dün itibariyle. bebeğim aceleci değil ama doktorum aceleci sanırım :) 29 ekimde kısmetse cumhuriyet bayramı bebeği geliyor aramıza... dün kontrolümüz vardı. oğlum doğum kanalına giriyor ama boynunda kordon var. norma doğamaz bu halde dedi doktorum. zaten bende kan pıhtılaşmas var. sulandırıcı kullandığım için planlı doğum yapma taraftarıydık. nitekim 29 ekimi uygun gördü doktorumuz... dualarınızı esirgemeyin... garip bir telaş içindeyim...
bide siz siz olun son dakikaya iş bırakmayın derim :)
bugün bizde doktordaydık.oğlum 36 haftalık tam.2900 gr.50 cm.ben 1 kilo aldım son ay.doğum 9 kasımda sezeryan.38+3 te alacak doktor...şükür herşey normal.sadece karın ağrım var.doktor pek önemsemedi olacak bunlar diyor.haftaya çarşamba yine gidicez bakalım.ve geri sayım hızlandı.beşiğini kurduk.hamak salıncak aldık.herşeyi hazır bitek kendi eksik.inşaalah gelecek sağlıkla.hepimizi RABBİM bir avazda kurtarsın inşallah...yavrularınıza ve kendinize iyi bakın.....çok az kaldı.sıkalım dişimizi:))))
bende bugün doktoruma gittim 7 kasım günü sezeryanla doğum yapıcam allahın izniyle son gün geri sayım başladı kızım babasıyla aynı gün doğcak bi aksilik olmazsa inş.:)
bugün bizde doktordaydık.oğlum 36 haftalık tam.2900 gr.50 cm.ben 1 kilo aldım son ay.doğum 9 kasımda sezeryan.38+3 te alacak doktor...şükür herşey normal.sadece karın ağrım var.doktor pek önemsemedi olacak bunlar diyor.haftaya çarşamba yine gidicez bakalım.ve geri sayım hızlandı.beşiğini kurduk.hamak salıncak aldık.herşeyi hazır bitek kendi eksik.inşaalah gelecek sağlıkla.hepimizi RABBİM bir avazda kurtarsın inşallah...yavrularınıza ve kendinize iyi bakın.....çok az kaldı.sıkalım dişimizi:))))
Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin! İşleri yapan olmayınca son dakikaya da kalıyormerhaba güzel anneler
kasım annesi olucam derken ekim annesi olucağım anlaşıldı dün itibariyle. bebeğim aceleci değil ama doktorum aceleci sanırım :) 29 ekimde kısmetse cumhuriyet bayramı bebeği geliyor aramıza... dün kontrolümüz vardı. oğlum doğum kanalına giriyor ama boynunda kordon var. norma doğamaz bu halde dedi doktorum. zaten bende kan pıhtılaşmas var. sulandırıcı kullandığım için planlı doğum yapma taraftarıydık. nitekim 29 ekimi uygun gördü doktorumuz... dualarınızı esirgemeyin... garip bir telaş içindeyim...
bide siz siz olun son dakikaya iş bırakmayın derim :)
Evet bebek doğana kadar çok gelişimi durmazsa 3000-3300 olur dedi doktor da. işte fazlası zaten zor doğuruluyor dedi rahatlattı. Ben zaten minyon birisiyim. oğlum da bana çekecek gibi. Babası uzun ama belli olmaz boy pos işleri. Amaan sanki manken mi doğuruyorum? Sağ salğlim olsun şükür!canım sevindim senin ve bebeğinin iyi olmasına...doğana kadar 3000 kg olur heralde bebişin...çıtı pıtı bir bebek olur heralde...bizde yarın gitcez kontrole kaç kg olduk bakalım
ben de kararsızlık içindeyken akrabam hediye yapayım sana demişti. sağolsun güzel güzel yapmış ama ölçüleri söylemiştik çarşafları kafasına göre yapmış, lastikli yapmış ama yatağın boyunda kısa. lastiklerin sökülmesi falan mı gerekecek bilemiyroum. ya da hazır bakmak zorunda kalırım bunlar da başıma kalabalıkKızlar ben hala bebek karyolasına uyku seti alamadım siz ne yaptınız beğendiniz önereceğeniz bir marka varmı
maşallah bebişine! Az kalmış sezeryana. Allah sağlıkla kurtarsın!bugün bizde doktordaydık.oğlum 36 haftalık tam.2900 gr.50 cm.ben 1 kilo aldım son ay.doğum 9 kasımda sezeryan.38+3 te alacak doktor...şükür herşey normal.sadece karın ağrım var.doktor pek önemsemedi olacak bunlar diyor.haftaya çarşamba yine gidicez bakalım.ve geri sayım hızlandı.beşiğini kurduk.hamak salıncak aldık.herşeyi hazır bitek kendi eksik.inşaalah gelecek sağlıkla.hepimizi RABBİM bir avazda kurtarsın inşallah...yavrularınıza ve kendinize iyi bakın.....çok az kaldı.sıkalım dişimizi:))))
bende bugün doktoruma gittim 7 kasım günü sezeryanla doğum yapıcam allahın izniyle son gün geri sayım başladı kızım babasıyla aynı gün doğcak bi aksilik olmazsa inş.:)
allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin! Işleri yapan olmayınca son dakikaya da kalıyorama ne yapacaksın :)
evet bebek doğana kadar çok gelişimi durmazsa 3000-3300 olur dedi doktor da. Işte fazlası zaten zor doğuruluyor dedi rahatlattı. Ben zaten minyon birisiyim. Oğlum da bana çekecek gibi. Babası uzun ama belli olmaz boy pos işleri. Amaan sanki manken mi doğuruyorum? Sağ salğlim olsun şükür!
Ben de kararsızlık içindeyken akrabam hediye yapayım sana demişti. Sağolsun güzel güzel yapmış ama ölçüleri söylemiştik çarşafları kafasına göre yapmış, lastikli yapmış ama yatağın boyunda kısa. Lastiklerin sökülmesi falan mı gerekecek bilemiyroum. Ya da hazır bakmak zorunda kalırım bunlar da başıma kalabalıkkidboo diye bir markayı internet sitelerinde görüyorum ama pahalı geliyor. Uyku setiyle uyumlu perdesi lambası herşeyini satıyorlar...
Maşallah bebişine! Az kalmış sezeryana. Allah sağlıkla kurtarsın!
Hadi size de hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin bebişiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?