2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

tüm kasım annelerinin ve onların güzel bebişlerinin bayramı kutlu olsun...şimdi karnımızdalar,seneye kucağımızda el öpüp harçlık alacaklar:))iyi bayramlar..

Meltemim şimdi okudum duygulandimm..allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...bende 15. Haftanın icine girdim yolum uzun endişelerim halen var...gecen kontrolde hersey yolunda cikti,ikili testimde normal cikti...kordon degilse bende erkek annesi oluyorum:)))senin doguma bu kadar yanastigin gibi umarım darısı banada olur...ama şimdi senin bebisin olursa bizi unutursun bir süre kıskanırım bak:)))))sana soracak cokk şeyim var daha benim kendimi yalnız hissedilmem:/ama sağlıklı haberlerinizi almak beni bir o kadar da mutlu edecek:)sevgiyle değerli dostum..muhabbetle kucaklıyorum:)

Bizim doğum tarihimizde 28 Kasım ama kısmet bakalım ne gün doğcaz:))nefes almakta güçlük çekiyorum,birde miğde yanmalarım bazen hat safada oluyor yinede bunada şükür..

Merhaba Herkese,

Benim kızım 5 gün önce dünyaya geldi. Çok mutluyum kasım anneleri... Ben de ekim annesi oldum böylece. Sürekli kızıma bakmak istiyorum. Ağrılarım var, göğüslerim çok şiş, biraz sarılığımız var gibi, ev kalabalık ama kızıma bakınca her şey geçiyor, hiç bir şey kalmıyor gözümde... Herkese kolay doğumlar diliyorum. Sevgilerimle...

Ne mutlu sana Allah analı babalı büyütsün inşallah.. :) güzel temennin için teşekkürler.Allah bir avazda doğurmayı nasip eder inşallah :)

allah analı babalı büyütsün insallah,hayırlı uğurlu olsun yavrunuz. doğum nasıl gercekleşti?

canım hayırlı olsun bebişin..ne güzel erkenden almışsın kucağına,bayram hediyesi olmuş sana...şikayetlerinde biran önce geçer inşallahh...doğum hikayenide bekliyoruz en kısa zamanda..

hayırlısıyla bizde görürüz o günleri inşallah...

Hayırlı olsun...sıra bizlerde bizde sağ salim kucağımıza alalım artık son haftalar beklemek daha zor oluyor :)

]Merhaba Herkese,

Benim kızım 5 gün önce dünyaya geldi. Çok mutluyum kasım anneleri... Ben de ekim annesi oldum böylece. Sürekli kızıma bakmak istiyorum. Ağrılarım var, göğüslerim çok şiş, biraz sarılığımız var gibi, ev kalabalık ama kızıma bakınca her şey geçiyor, hiç bir şey kalmıyor gözümde... Herkese kolay doğumlar diliyorum. Sevgilerimle...[/QUOTE]

maşallah allah analı babalı büyütsün insallah,hayırlı uğurlu olsun yavrunuz bizde sabırsızlıkla bekliyoruz artık allah herkese hayırlı doğumlar versin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Maşallah ne güzel, bebeklerine kavuşanlar var.. darısı bizlerin başına.. benim bebeğim çok kilo aldı.. normal doğum hevesim suya düştü sanrım.. yarın kontrolum var.. artık gün istiycem doktordan.. ama ben sezeryan doğumdan da cok korkuyorum kızlar.. acayip heycanlı biriyim zaten.. nasıl olucak, napıcam hiç bilmiyorum:18::18:
kiloda çok aldım sezeryanda kilonun da riski olur tabi dimi..
offff ilk defa ameliyat olucam korkuyorum

hep bebeğimin doğduğu anı hayal ediyorum
ve rahatlamya çalışıyorum.. epidural olucak inşallah.. Allahın izniyle görücem yani eşimide alıcam.. elimi tutsun.. beni yanlız bırakmasın.. ozaman daha güçlü olurum.. birde doğum fotocusu gelirse cümbür cemaat
hahahahahaha Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

kızlar geri sayım başladı....son 12 gün.....çarşamba son kontrol.....hayırlısıyla gel oğlum....seni hasretle bekliyoruz....yavrusunu kucağına alan arkadaşlar,RABBİM analı babalı bir ömür sağlıkla mutlu olun inşallah..

sezeryan olacaksın galiba doğum tarihin aralık görünüyor ...

inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın , kaç kilo oldu ki sezeryan olmak zorundasın ?

allah analı babalı büyütsün insallah,hayırlı uğurlu olsun yavrunuz. doğum nasıl gercekleşti?

Merhaba arkadaşlar,

Size doğum hikayemizi anlatayım dedim. Bebeğim 3,5 kilonun üstünde gözüktüğünden ve belimde disk kayması olmasından dolayı doktorumla epidural sezeryana karar verdik. Pazartesi sabah erkenden, saat 7.30da hastaneye gittik. Önce odaya aldılar giyindim, sonra fotoğrafçımız geldi. Biraz foto çekildik =) Sonra ölçümler için kan alındı ve serum takıldı. Bir süre sonra epidural takılması için içeri aldılar. Anestezi uzmanımız muhteşm bir adammış, hep adını duyardım, büyük bir ustalıkla epidurali taktı. Sonra benden bir önceki bebeğin sesini duydum =) Heyecanlandım =))) 5 dakika felan bekledik. Beni içeri aldılar, bu arada bacaklarım yavaş yavaş sıcaklaşıp uyuşmaya ve hissizleşmeye başladı. Ameliyathaneye girdiğimizde çok üşüdüğümü hatırlıyorum ve o yüzden omuzlarımı kastım, hatta o kadar kasmışım ki sonrasında ağrı çektim. Sonra eşim geldi içeri, 5 dakika sonra felan da bebeğimiz dünyaya geldi. Tam çıkarmadan önce ciğerlerime doğru bir baskı hissettim o kadar. Doktor hemen gösterdi. Sonra ağladım prensesim, inanılmaz bir duyguydu, tutuldum kaldım, kızım diyebildim sadece...Sonra yanağıma değdirdiler o sıra sustu bakıştık ve o anı yaşadığım için şükürler ediyorum =))) Sonra bebişi götürdüler. Hemşire bir iğne yapıcam rahatla hatta uyu dedi... Ben de uyumuşum. Uyandığımda odaya götürüyorlardı. Odaya ilk gittiğimde sadece çok üşüyordum. Epiduralim takılıydı, ağrı ve baskı vardı karnımda, sonda takılıydı, hemşire gelip giyindirdi, kanama kontrolü yaptı. Sonraaaaa bebişim geldi odayaaa... O anlarda sadece ona bakmak istiyordummm. Sürekli bakmak, gözlerimi alamıyordum. Sonrasında emzirdim, kızım ilk sütünü güzel emdi, sonra ara ara problem yaşadık tabi.. 2 gün sonra hastaneden çıktık, şimdilerde ona bakıp ağlayasım geliyor, ne biliyim lohusalık bu herhalde. Biraz sarılığımız var, yarın tekrar kontrole gideceğiz. Ben de daha rahat yürüyorum, sadece eğilip doğrulmuyorum. Bebeği beşiğe alıp koyarken dikkat etmeye çalışıyorum ya da eşimden yardım alıyorum.

Ameliyat anını ayrıntılı yazdım ki korkanlar ve hiç bilmeyenler için bir şey olsun, çünkü ne kadar doktor anlatsa da ben de bilmeden gittim ve adım adım bilmek daha iyi olabilirdi dedim.

Tüm herkese tekrardan mutlu doğumlar diliyorum, tüm heyecan, ağrı, sızıya rağmen, onun minik elini göğsünüzde hissettiğinizde herşey yok olmuş gibi geliyor... Herkese yerinde ve zamanında bu güzel duyguları hissetmeyi diliyorum.

canım ne güzel anlatmışsın hikayeni teşekkür ederiz...inşallah biranönce bebeğinin sarılığı geçer sende düzelir daha güzel vakitler geçirirsin bebişinle...

of be gözlerim doldu okurken. Allah ikinizede sağlık sıhhat versin ki hemen toparlanın

kızlar ben daha doğum yapmadım dua edin lütfen bana.. tansiyonum çok düşük.. dün hastanedeydim.. sadece dua istiyorum kızlar

kızlar ben daha doğum yapmadım dua edin lütfen bana.. tansiyonum çok düşük.. dün hastanedeydim.. sadece dua istiyorum kızlar

ALLAH yardımcın olsun...tez zamanda kucağına alırsın inşallah sağlıkla....gelişmeleri yaz iyiolunca ....dualarımız seninle.....

Allah yardımcın olsun cnm.Dualarımız seninle.benimde perşembe sezeryan hayırlısıyla...sağlıkla gelsinler bebişlerimiz inşallah.son günler geçmiyor kızlar...birde diş ağrısı çekiyorumki sormayın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ALLAH yardımcın olsun...tez zamanda kucağına alırsın inşallah sağlıkla....gelişmeleri yaz iyiolunca ....dualarımız seninle.....
çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah hayırlısı olur inşallah diş ağrınız da geçer çok sağolun

hanımlar sadece dua istiyorum bende sizlere ediyorum benim gibi olmayın, hemen sağlıkla gelsin bebekleriniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…